Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


8 hétvégés NAGY SZI Akadémia képzés eredményei

SZIA kedves SZI Akadémiás Hallgatómsmiley!

Ezt az oldalt, azért hoztam létre, hogy ide írjuk be az eredményeinket közösen, mind a Debreceni, mind a Budapesti hallgatók, hiszen a két csoport között "átjárás" van, reményeim szerint, előbb utóbb, meg is ismeritek egymást!

Kérlek, hogy, amit eddig nekem személyesen írtál meg, az ajánlott otthoni feladatok kidolgozásait, ide másold be!

Hogy adjak egy kis lendületet neked, azonnal a sajátommal kezdem!

Kövesd a példám!

CSODÁKKAL teli időszakot kívánok MINDŐNKNEK!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

fogantatás előtt két órával - bűntudat kitisztázás

(Ica - SZI Akadémia, 2015.01.19 22:43)

.
Anita története, szintén Lilla írástudásának köszönhetően!

Feljött bennem egy olyan gondolat/kívánalom, hogy annyi terhem van az édesapám miatt, hogy jobb lenne, hogyha nem is élne. Attól viszont, hogy én ezt gondoltam, bűntudatom lett!

De miért is gondoltam/kívántam ezt?

Az időmet azzal töltöttem, hogy az ő szükségleteit elégítsem ki (lelkileg is), és a sajátjaimmal nem foglalkoztam. Mindez annyira állandósult már bennem, hogy úgy éreztem, mintha én lennék felelős az ő boldogságáért, és az én feladatom lenne az is, hogy őt boldoggá tegyem. Ezek miatt viszont a saját boldogságomra már nem jutott idő.
Ráadásul ez a probléma még több családtagommal, sőt a barátommal való kapcsolatomban is megjelent - vagyis azt éreztem, hogy felelős vagyok a boldogságukért. Az érzés az volt, hogy nem lehetek boldog, amíg ők élnek - vagyis, ha én boldog vagyok, akkor ők akár meg is halhatnak! (Nagymamámmal pedig olyan módon jelent meg a probléma, hogy gondoskodnom kell róla, és amíg gondoskodok, addig nem is lehet gyerekem, mivel a gondoskodó energiáimat a nagymamám köti le, nem a gyerek.)

Mivel itt ismétlődő folyamatról volt szó, az első feladat az volt, hogy megtaláljuk a probléma szerkezetét. Amikor a szerkezetet keressük, akkor lecsupaszítjuk a történésről, és kapunk egy vázat. A folyamat szerkezete/struktúrája: "Ha nekem jó, az másnak rossz, sőt, ők akár meg is halhatnak."

Megnéztük Icával, hogy melyik életkoromból emlékszem először erre az érzésre. Ez három-négyéves korom volt. Ezután elindultunk visszafelé az időben, kerestük, hogy mikor van még meg ez az érzés. Két- és egyéves koromban is megvolt még, sőt még csecsemőkoromban, illetve a magzati korban, ráadásul még a fogantatás pillanatában is. Ez az érzés, ami mindig megjelent, különféle fizikai tünetekkel járt: bizsergett a lábam, feszült a mellkasom, illetve általában véve, egész testemben éreztem egy erős energiát, feszültséget. Sőt, ahogy közeledett Ica a kérdésekkel a fogantatás pillanatához, már szédültem is. (Akkor le is kellett ülnöm egy székre.)

Ezután megkérdezte Ica, hogy a fogantatás előtt egy nappal jelen volt-e ez az érzés, de akkor már nem. Nagyon meglepett, hogy nem csak a fogantatás pillanatáig vissza kell mennünk a probléma gyökerének a megtalálásához, hanem még annál is korábbra. Ekkor óránként indultunk el visszafelé, és az első időpont, amikor már nem éreztem ezt a problémát, az a fogantatás előtt két órával volt.

A fogantatás előtt tehát valami történt. Anyukámnak lehetett valamilyen gondolata, ami rám úgy hatott, hogy bűntudatot keltett bennem. Először nem tudtam megmondani Icának, hogy ennek mi az oka, de abban biztos voltam, hogy már anyukámnak is volt bűntudata....

Folytatás a hozzászólásban!

Re: fogantatás előtt két órával - bűntudat kitisztázás

(Ica - SZI Akadémia, 2015.01.19 22:43)

.
Még korábban, miközben Ica kérdései vezettek visszafelé az időben, beugrott az, hogy a nagymamám azt szokta mondogatni, őneki a mai napig azért van asztmája, mert mikor szülte anyukámat, akkor megfázott, és utána még tüdőgyulladást is kapott. (Meleg nap volt, és valaki vizet öntött alá, hogy lehűljön, másvalaki pedig még ablakot is nyitott rá.) Nagymamám gyakran mondogatta, hogy ő ott abba a tüdőgyulladásba bele is halhatott volna. Ez lett a véleménye, később a meggyőződése.

Ica megkérdezte, hogy nem lehet-e a bűntudat oka az, hogy anyukám akkor, a fogantatás előtt azt gondolta: ő is úgy járhat, mint a nagymamám. Én erre megint nem tudtam biztosan válaszolni, de nagyon szar érzésem volt. Ica ekkor elmondta, hogy valószínűleg hogyan történtek a dolgok, amire nagyon éreztem, hogy úgy lehetett.....

A fogantatás előtt két órával még létezett egy tiszta tudat és lélek, aki tudta, hogy miért jön ide a Földre, és ehhez óriási erőt is érzett magában. De a fogantatás előtt egy órával megjelent a rossz érzés: ekkor hasíthatott bele anyukámba a gondolat, hogy úgy járhat, mint a nagymamám.

Ahogy anyám gondolata tudatosodott abban a kis lélekben, már meg is született benne a bírálat a fogantatás előtt két órával lévő énemmel szemben. Ekkor Ica beleállított ebbe a fogantatás előtt egy órával létező, bíráló énembe, aki minden sérelmét elmondta a korábbi önmagának: "Azért, mert te most egyáltalán meg akarsz születni; azért, hogy neked jó legyen, az anyánknak rosszat okozol, akár meg is halhat!

Ezután beleálltam a fogantatás előtt két órával lévő önmagamba, ahol határtalan örömet, boldogságot éreztem, erőt, tudtam, hogy miért jövök, és egyszerűen nem is értettem, hogy miről beszél, mit akadékoskodik a másik önmagam. Hagyjon már békén, én menni akarok, és megszületni! Abszolút nem éreztem jogosnak a bírálatát. Ezt olyan erős hittel és meggyőződéssel mondtam, hogy a bíráló önmagam elszégyellte magát, elbizonytalanodott, és elkezdte megérteni a helyzetet. Sőt, zsugorodni kezdett. Ezután az énjeim beszélgetni kezdtek egymással, úgy, hogy én hol az egyiküknek az energiájába álltam bele, hol a másikéba.

A két énem közötti kommunikáció során kialakult közöttük a kapcsolat, a közöttük lévő szeparáció lassan lecsökkent, majd el is tűnt. Egymás nézőpontját kölcsönösen megértették, majd az eddigi bíráló felismerte, hogy a bírálata alaptalan. Elnézést kért, és ő is ugyanolyan lelkes, motivált, életerős lett, mint a korábbi önmaga. Meg is köszönte az egy órával korábbi léleknek a lelkesítést.

A korábbi én is megköszönte a bíráló énnek, hogy figyelmeztette a lehetséges veszélyre. Egyfajta "jó, ha tudom, de ez nem fog eltántorítani" érzés volt benne. Feloldódott a harag, és a két énem örömében összeölelkezett. Volt egy olyan pillanat, amikor nem is értettem, mi is lehetett eddig a probléma.

Ekkor Ica azt kérte, hogy a kis lélek találkozzon az anyukámmal, akik egy kicsit távolabb elkezdtek beszélgetni és láttam, hogy anyukám, abszolút ért mindent és hogy ez az egész nem ellene szólt. Amikor anyukámon láttam, hogy nem haragszik a korábbi énemre, akkor az eddig haragos énem teljesen felszabadult, és okafogyottá vált a harag, egyszerűen feloldódott, nem volt tovább!! Nagyon jó érés volt! Majd ebben a jó érzésben a két kicsi kettéválódott, fogantatás előtti önmagam egyé olvadt és örömmel érkezett be már a fogantatás pillanatába, majd láttam őt felnőni, de hozta magával azt, amit a létközből hozott, az információt, hogy Ő még tudja, hogy ki Ő, honnan jött, mit akar! Hogy senki nem tántoríthatja el és folyamatosan megkapja a Teremtő / Univerzum segítségét, támogatását!

Nagyon jó érzés volt! Köszönöm szépen!

bűntudat 4 hónapos magzat elvetélése kapcsán

(Ica - SZI Akadémia, 2015.01.19 22:24)

.
Zsófi történetét is Lilla írta le, hogy mindőnk sokat profitálhassunk belőle!
Köszönet és hála érte!Bűntudatom van amiatt, hogy amikor a második kislányommal várandós voltam, akkor a hatodik hónapban kirándulni mentem a férjemmel és a négyéves kislányommal a Szalajka-völgybe. Az volt a tervem, hogy jól érezzük magunkat, friss levegőn legyünk és jó hangulatban töltsünk el egy hétvégét. Másrészt, mivel anyukámnál laktunk, ahol sokszor puskaporos volt a levegő, ezen a hétvégén ettől is megszabadulhattunk.

Akkor nem tűnt megerőltetőnek a kirándulás, ennek ellenére másnap reggel elvetéltem. A kisbaba élve született ugyan, de csak két napig élt. Nagyon fájdalmas volt és attól kezdve folyamatosan bűntudatot éreztem, hibáztattam magam, nekem kellett volna jobban vigyázni a babára és magamra. Talán, hogyha otthon maradtam volna, akkor a baba megmaradt volna, és most is élne. Évekig hibáztattam magam emiatt.

A gyakorlat során a múltbeli önmagam helyébe kellett állnom (annak a helyébe, aki kirándulni ment), és aztán annak a helyébe, aki hibáztatja magát. Ez többször ismétlődött, ennek során kiderült, hogy aki elment kirándulni a családjával, az a legjobb szándékkal ment el, és a legjobbat szerette volna mindenkinek, és fogalma sem volt arról, hogy ezzel bármi bajt is okozhatna. Sőt, ha otthon marad, akkor ugyanúgy bármi más probléma is adódhatott volna. Tehát a bűntudat és a hibáztatás feleséges volt.

Jó érzés volt a gyakorlat során, hogy meg tudtam bocsájtani a múltbeli önmagamnak, mert megértettem, hogy jó szándékkal volt, a múltbeli önmagam pedig nagyon jól érezte önmagát, amiért már nem haragszom rá, és nem akarom büntetni és vádolni. A gyakorlat végén a kisbaba is előkerült, aki kezdettől fogva nem hibáztatott senkit és nem haragudott senkire. Átöleltem a kisbabát, és képzeletben az idő gyorsítót használva - több ezer évig is - ebben az ölelésben voltunk. A hibáztató önmagam és a múltbéli önmagam is szeretettel átölelték egymást, és újra összeolvadtunk, és megszűnt a szétválasztottság érzése. Ez a mostani, valóságos jelenbeli én is nagy megkönnyebbülést, felszabadulás érzést élt át. Minden résztvevőben a békesség és a harmónia áramlott.

A vetélés után természetesen dolgoztam a gyógyuláson, és terapeutánál is jártam. Mindezek természetesen segítettek, de csak tudatos szinten. Igazi, lelki változást nem éreztem, "csak" magyarázatot kaptam mindarra, ami történt. A mostani gyakorlat mintha sejtszinten is kimosta volna belőlem a bűntudatot, a legmélyebb szintekről is, és ez együtt járt egy mélyebb szintű megértéssel is.

****
Eltelt egy hónap és most is teljesen rendben vagyok, a bűntudat nem jött elő, aminek nagyon örülök!
Köszönet és hála A gyakorlat kidolgozásáért!
Zsófi

bűntudat 4 hónapos magzat elvetélése kapcsán

(Ica - SZI Akadémia, 2015.01.19 22:23)

.
Zsófi történetét is Lilla írta le, hogy mindőnk sokat profitálhassunk belőle!
Köszönet és hála érte!Bűntudatom van amiatt, hogy amikor a második kislányommal várandós voltam, akkor a hatodik hónapban kirándulni mentem a férjemmel és a négyéves kislányommal a Szalajka-völgybe. Az volt a tervem, hogy jól érezzük magunkat, friss levegőn legyünk és jó hangulatban töltsünk el egy hétvégét. Másrészt, mivel anyukámnál laktunk, ahol sokszor puskaporos volt a levegő, ezen a hétvégén ettől is megszabadulhattunk.

Akkor nem tűnt megerőltetőnek a kirándulás, ennek ellenére másnap reggel elvetéltem. A kisbaba élve született ugyan, de csak két napig élt. Nagyon fájdalmas volt és attól kezdve folyamatosan bűntudatot éreztem, hibáztattam magam, nekem kellett volna jobban vigyázni a babára és magamra. Talán, hogyha otthon maradtam volna, akkor a baba megmaradt volna, és most is élne. Évekig hibáztattam magam emiatt.

A gyakorlat során a múltbeli önmagam helyébe kellett állnom (annak a helyébe, aki kirándulni ment), és aztán annak a helyébe, aki hibáztatja magát. Ez többször ismétlődött, ennek során kiderült, hogy aki elment kirándulni a családjával, az a legjobb szándékkal ment el, és a legjobbat szerette volna mindenkinek, és fogalma sem volt arról, hogy ezzel bármi bajt is okozhatna. Sőt, ha otthon marad, akkor ugyanúgy bármi más probléma is adódhatott volna. Tehát a bűntudat és a hibáztatás feleséges volt.

Jó érzés volt a gyakorlat során, hogy meg tudtam bocsájtani a múltbeli önmagamnak, mert megértettem, hogy jó szándékkal volt, a múltbeli önmagam pedig nagyon jól érezte önmagát, amiért már nem haragszom rá, és nem akarom büntetni és vádolni. A gyakorlat végén a kisbaba is előkerült, aki kezdettől fogva nem hibáztatott senkit és nem haragudott senkire. Átöleltem a kisbabát, és képzeletben az idő gyorsítót használva - több ezer évig is - ebben az ölelésben voltunk. A hibáztató önmagam és a múltbéli önmagam is szeretettel átölelték egymást, és újra összeolvadtunk, és megszűnt a szétválasztottság érzése. Ez a mostani, valóságos jelenbeli én is nagy megkönnyebbülést, felszabadulás érzést élt át. Minden résztvevőben a békesség és a harmónia áramlott.

A vetélés után természetesen dolgoztam a gyógyuláson, és terapeutánál is jártam. Mindezek természetesen segítettek, de csak tudatos szinten. Igazi, lelki változást nem éreztem, "csak" magyarázatot kaptam mindarra, ami történt. A mostani gyakorlat mintha sejtszinten is kimosta volna belőlem a bűntudatot, a legmélyebb szintekről is, és ez együtt járt egy mélyebb szintű megértéssel is.

****
Eltelt egy hónap és most is teljesen rendben vagyok, a bűntudat nem jött elő, aminek nagyon örülök!
Köszönet és hála A gyakorlat kidolgozásáért!
Zsófi

Sikertörténetek

(Ica - SZI Akadémia, 2014.12.17 10:38)

.

Betti történetét leírta a mi kis írónk, Lilla, így egészen precízen modellezhető, nagy segítség mindőnknek és a tudatalattinknak is!
Egyébként Zolinak is volt hasonló története évekkel ezelőtt! Zoli, kélek, írd be te is, amire emlékszel Lucifer ill az Ödög kapcsán!


Anyukámra csináltam egymásra rakódott neheztelés feloldását. Amikor a düh forrását kerestem, akkor sokan kiléptek anyukám

mögül, és végül egy árny jelent meg, aki az ajtófélfa alatti sötétben állt. Érezhetően sötét energia volt tehát, de nem tudtam, hogy ki az.

Ez félelmet keltett bennem, és oltalmat vártam a segítőmtől, Jézustól, aki bólintott is, hogy engedhetem történni, aminek történnie kell, hiszen tiszta a tér, "le van védve." Az árnyékból Lucifer lépett ki. Fekete volt és vörösen izzott a szeme. Borzasztóan haragudott rám.

Én döbbenten néztem, nem értettem, hogy miért ilyen, mit vétettem ellene. Ekkor hasított belém a felismerés, hogy joggal haragszik rám, mert el akartam pusztítani. Nagyon megdöbbentem a felismeréstől, hogy ez tényleg így van: annyira megrémít, hogy én a legszívesebben elpusztítanám őt. Pedig neki is joga van az élethez.

Ekkor angyalok jelentek meg, és odagyűltek köré. Az volt a kérdésem, hogy Lucifer miért akar mindenkit uralni, és miért kényszeríti őket arra, hogy rosszat tegyenek. Borzasztó megdöbbenést láttam az ő arcán is, mert ekkor ismerte csak fel, hogy valóban uralja az embereket, pedig neki nem ez lenne a dolga, hanem az, hogy mindenkinek megmutassa a saját árnyoldalát. Ez pedig kizárólag az ő segítségével lehetséges; rá nagyon-nagyon nagy szükség van.

Az angyalok akkor, mint egy koszorú, körülvették, magukkal vonták. Lucifer beszürkült, vagyis a feketéről szürkére vált. Ekkor együtt volt az angyalokkal, eggyé vált velük; ők mind egy testvériségben, egy családban léteztek. Ő pedig felismerte, hogy ugyanolyan szükség van rá, mint a többiekre, és nem kitaszított, hanem nagyon is fontos szerepe van. Ő is angyal, és nagyon lényeges feladata van: megmutatja az embereknek az árnyoldalukat. De miközben ezt megteszi, nem uralhatja őket és nem is lehet erőszakos. És borzasztóan hálás volt, amiért megmutattam neki, hogy ő milyen fontos és hasznos.

Én pedig nagyon-nagyon sűrűn bocsánatot kértem tőle, amiért el akartam pusztítani, és én is hálás voltam, amiért ő létezik és végzi a feladatát. A félelem, amit miatta éreztem, megszűnt.

Úgy tűnt, mintha az Univerzumban, egy a Föld körül lévő nagy feketeség visszább húzódott volna. Mintha az egész bolygó felszabadult volna egy nagy negatív energia, sötétség alól.

egymásra rakodott neheztelés

(Nagy Annamária, 2014.12.12 22:12)

Az érzelmi létrán a neheztelés szintjén voltam .Tőlem kb. 1 m-re ültettem magammal szemben a "Kis Ferit ",akit ingben,ápoltan és a megszokott póker arcával láttam magam előtt .
2 segítséget is hívtam ,a Jó tündért meg a Jó Istent,2 oldalra állítottam őket a biztos eredmény érdekében .
Megbeszéltük,hogy ott lehetne a tulaj,meg a kolléganők is,sőt a János is !
Gyorsításként elmondtam,hogy tele van a hócipőm veled,hogy mindig utolsó pillanatban jelzed vissza,hogy meg van a szabadnapom pedig én csak akkor kérek szabadot amikor feltétlen szükségem van .
Utána jött a bűnlajstrom ,hogy te hazudsz magadnak is ,azzal érezteted velem,hogy te vagy a főnök,hogy a végsőkig az idegeimmel játszol,hogy utolsó pillanatban tudom meg hogy tényleg szabad vagyok .
Azt láttam rajta,hogy kajánul vigyorog és még élvezi is .
Gerinctelennek neveztem őt amiért ilyen volt velem.
Majd amikor jött a kérdés,hogy kire emlékeztet egyből beugrott apum,hogy ő csinálta velem ezt gyerekként .
Elmondtam neki az összes fájdalmam ami csak eszembe jutott a gyerekkoromból,hogy mindig utolsó pillanatban engedett el,kaptam meg amire feltétlenül szükségem volt,majd átfújtam a maradék dolgokat amik a tudattalanban voltak,kértem a Jó tündért vetítsen neki mindent ami bennem van,hogy megértse a fájdalmam,az érzéseimet .Az Avatár imát tiszta szívből tudtam elmondani,nagyon jó érzés volt kimondani .
Beismertem,hogy megpróbáltam eltávolítani mindenkit akivel ő össze akart jönni ,mert őt tartottam felelősnek elég nagy részben az édesanyám haláláért .Nagyon megkönnyeztem az egészet .,bocsánatot kértem tőle mindenért .
Átfújtam a maradék tudattalan büntetést is ami még bennem volt és bocsánatot kértem mindenért .
Láttam,hogy ő is zokog és megbocsájt nekem,megöleltük egymást,megkaptam azokat az öleléseket amiket gyerekként,ifjú nőként nem kaptam meg,ekkor a jó érzéstől sírtam el magam .
Amikor arra kellett felelni,hogy milyen fájdalmai voltak neki ,kiderült,hogy szeretet hiánya volt ,nem méltatták,erőtlen volt,hiányzott a biztonság,az elismerés .
Bocsánatot kértem amiért nem láttam,hogy valójában mi is van benne .Örült a bocsánat kérésemnek. 100% -os volt a megbocsájtás .
Visszatértünk az eredeti személyhez ,hogy őt mivel büntettem ,bocsánatot kértem kértem .Megbocsájtottam neki .
A combos 100%-ért örülnék ha felhívna és egyeztetnénk,hogy mikorra van szükségem szabadnapra ,sőt megkérdezne mit tanulok ,sőt munkaidőben a kollégákat tréningezném,meg fizetés emelést adna ,magától és semmilyen szinten sem szeretne tőlem megválni .
Gondolati szinten átküldtem mindent amitől még jobban érezném magam ,majd elmondtam a jó kívánságot az ó számára .Köszönetet mondtam a Jó Isten felé is .
A végén a szeretet ,boldogság szintjére jutottam .
Teljesen megkönnyebbültem,a neheztelés helyére szeretet került .A gyakorlat elvégzése után kb. 1 órával jött a felismerés,hogy én is időnként utolsó pillanatban adtam oda húginak dolgokat annyi különbséggel,hogy sosem hagytam abban a tudatban ,hogy nem fogja megkapni,vagy hogy meg akarnám várakoztatni,kétségbe hagyni .
Fantasztikus élmény volt ,újra átéltem ahogy írtam,az érzelmek már korán sem olyan intenzívek,inkább csak felbukkannak ,kedvem támadt beszélni a neheztelt embereimmel .
Számomra eddig ez volt a leghatékonyabb feladat,mondhatnám úgyis,hogyha nem velem történik mindez el sem hiszem,hogy ilyen ereje tud lenni egy gyakorlatnak .


Isten áldjon ezért is Ica !!!

barátnőmmel végzett teremtő gyakorlat

(Nagy Annamária, 2014.12.12 18:52)

Egy kis adalék a történethez,"azt szeretném ha most is megríkatnál"mondja a barátnőm,hát a végén a hálától jó könnyesre sikeredett,én még boldogabb voltam ,mint ő mert azt hittem,hogy ebben az esetben ez nem fog megtörténni.Egy nagyon tudatos lány a barátnőm,olyan büszke vagyok rá,mert ő másnapra elküldte nekem a gyakorlat leírását és én csak most szakítok időt,hogy bemásoljam .

A pénzre teremtünk Annamarival.

A remény szintjén vagyok a pénzzel kapcsolatban, reménykedem,hogy sokkal több pénzem lesz. A boldogság, tudás, szabadság, szeretet, nagyrabecsülés szintjére szeretnék eljutni.
Olyan ötleteim vannak a pénz megszerzésére, mint például: a részvényeim ára az égbe szökik, a rajziskolám bevételéből, nyerek a lottón, vagy eladom a rajzaimat.

300 Millió Forintnak megfelelő Eurót akarok. Ezt a pénzt megnyerem a Lottón, de mivel ez egy különleges sorsolás, ezért 550 Millió Ft-nak megfelelő Eurót kapok kézhez. Ehhez még 5 éven keresztül minden hónapban 10 M Ft-nak megfelelő Eurót kapok.

Ezt a pénzt nagyon ügyesen befektetem és kamatoztatom, ezért pár év múlva felkér a Lottó, hogy élő adásban több száz ember előtt beszéljek arról,hogy hogyan kell bánni a pénzzel, és hogyan kell befektetni. Erre az előadásra még plusz prémiumot kapok, ami egy luxusnyaraló az általam kiválasztott helyen az egész világon, mindenféle extrával és személyzettel felszerelve. Amíg élek, a luxusnyaraló minden költségét a Lottó fizetni.
Amikor színpadon állok, és átveszem ezt az ajándékot (a nyaraló kulcsát), a Jó Tündérem a fülembe súgja, hogy minden gonosztól megvéd, soha senki nem akar bántani, vagy elvenni a vagyonom. Ettől határtalan kiteljesülés, biztonságérzet és boldogság fog el.
Köszönöm Teremtőm, hogy mindez már gondolati síkon megvan, és ezzel bezárok minden olyan csatornát, amely a gyakorlat sorát megnyílt, elengedek minden olyan babonát, rossz beidegződést, amely nem szolgálja a további életem, és nincs rá szükségem. Így legyen!

Budapest, 2014.12.04. Juhász Nikolett

Re: barátnőmmel végzett teremtő gyakorlat

(Ica - SZI Akadémia, 2014.12.12 19:33)

Annamari, mondd meg a barátnődnek, hogy 3x lettem lia bőrös míg olvastam a leírását:)!

Neked pedig köszönöm, hogy beirtad!
Puszi Ica

hitrendszer visszaadás

(A., 2014.12.11 18:05)

Sziasztok! :)
Elvégeztem egy "visszaadós" gyakorlatot és gondoltam megosztom Veletek! :)
A hitrendszerem a következő volt: "A pénzzel csak a baj van!" valamint "Könnyen, tisztességesen nem lehet sok pénzt keresni!" mivel beugrott, h nekem van "ilyenem", gondoltam jó lenne megszabadulni tőle, nehogy véletlen ezzel akadályozzam a teremtő gyakorlatom megvalósulását, mivel abban szerepel, h nyerek egy akkora összeget, amivel anyagi biztonságban érzem magamat. Na, szóval gondoltam, ez ne legyen akadály. :) A bekalibrálás során 9-10-nek éreztem.
Bal oldalon megjelent szinte az összes közelebbi családtagom, plusz kértem, h mindazok jelenjenek meg, akiknek szükségük van erre a hitrendszerre, akik nem tudnak teljesek lenni enélkül. Az egész kép nagyon sötét volt, mindenki szomorú, szenved, szinte csak "túlélik" az életüket. A jobb oldalon magamat nagyon boldognak láttam, rengeteg pénz vett körül, fogtam a kezemben, szeretgettem őket. Ez az önmagam nagyon szereti a pénzt és a pénz is őt. Beugrott Ica, amint azt mondja, h a pénz lény stb. Ez az önmagam teljesen rendben volt azzal, h nagyon sok pénze van és mivel szereti a pénzt és a pénz is őt, ezért nagyon sok szeretet veszi körbe, nagyon boldog, semmi kétsége nincs afelől, h ez jár neki, megérdemli az anyagi bőséget is. Elég sokáig kellett "kiszednem magamból", de amint visszaadtam, a bal oldalon mindenki megkönnyebbült. és én is :) csak úgy szívtam be a jobb oldali önmagam hasznos energiáit :) szuper jó érzés volt!!! és igen, megint jött a "lelki orgazmus" ..... ;)))
Úgy éreztem, h már egy hónap múlva sincs dolgom nekem ezzel a hitrendszerrel! Csodás!!! de tényleg! :)))
És ezúton buzdítok Mindenkit arra, h tegyen magáért annyit, hogy visszaadja a "feladónak" azt a hitrendszert, ami őt nem viszi előrébb, már nem szolgálja!
"Segíts magadon, az Isten is megsegít!" én igyekszem megtenni a magamét;)))

A bűn megoszlása

(Holló Kata, 2014.11.30 22:41)

Szia Ica!
Egy elméleti kérdésem lenne. Tegyük föl, hogy lelőttem valakit, s az illető meghalt. Ebben az esetben megteremtettem azt a karmát, hogy vezekelnem kell egyvalaki megöléséért. Idáig világos. De mi történik akkor, hogyha - mondjuk, valaki kivégzésénél - tíz ember is belelő egyvalakibe, s az illető úgy hal meg? Akkor mindenki hibás annak az egy embernek a haláláért, és mindenkinek ugyanúgy kell vezekelnie, mintha csak ő lőtt volna? Akkor is, ha az ő puskájából kilőtt golyó nem is talált? Ugyanolyan súllyal esik-e latba a bűn és olyan karma teremtődik, mint az előző esetben?
Megmondom, miért érdekel a kérdés. Valószínű, hogy előző életemben részt vettem a holokauszt megszervezésében. Sőt, ha ez a megérzésem helyes, akkor akár a holokauszt elméleti kitervelője is lehettem. Mármost, engem - vagyis a szóban fogó illetőt - megölték, mielőtt a mészárlások megkezdődhettek volna.
Ez egy olyan bűn, amiben rengetegen részt vettek. Egy-egy ember halában részt vett Hitler, a holokauszt kitervelője, és mindenki, aki a gyakorlati kivitelezésben segített. Magyarán, azt szeretném kérdezni, hogy kisebbíti-e az én bűnömet, hogy a rémségek gyakorlati kivitelezésénél már nem lehettem jelen, hanem azokat mások végezték, rendezték, irányították? Hiszen a jelenlegi életében Auswitz vezetője is ugyanúgy viszi a vállán a sok gyilkosság karmáját, mint azok, akik kinyitották a gázszelepeket.
Szóval, létezik, hogy ez a nagy bűn valahogy "megoszlik" a sok elkövető között, vagy mindenki száz százalékban felelős azokért a gonosztettekért is, amelyeket végül is nem ő követett el, de parancsot adott rájuk, vagy más módon részt vett a kivitelezésükben?

Re: A bűn megoszlása

(Ica - SZI Akadémia, 2014.12.10 00:14)

.
Drága Katám!

A kérdésedre nem tudok válaszolni, mivel a SZI Kommunikációban csak az érzések a fontosak, és nem az múlt életben lévő inkarnációmnak az érzése, hanem a jelenkori önmagam érzése egy bizonyos téma kapcsán (amit persze lehet, hogy azért kaptam, mert részt vettem valami hasonlóban, de nekünk ez nem fontos).
Hisz a karmát, annak kapcsán amit leírtál, nem is biztos, hogy ez életben kell feldolgozni, ill szembesülni vele.

Hogy mégis válaszoljak: Mesterem szavát idézem: a szándék a fontos!

Pl, megölni egy kiscicát, csak azért hogy megmutassuk milyen vagányak vagyunk, egészen más szándékból tennénk, mint ha egy kiscicát látnánk, akin végig ment egy kocsi és már csak szenved és nyöszörög, kint van a belseje és lehet látni rajta, hogy menthetetlen. Így végezni vele, neki megváltás lehet. Azt gondolom, hogy ezt az életelvét egész máshova lesz feljegyezve, mint amikor csak vagánykodtunk!

mit vitt haza a pesti csoport a düh feloldó nap után?

(Ica - SZI Akadémia, 2014.12.09 23:56)

.
Most én írom le alább, hogy ki mit visz haza. Kérlek, ha eszedbe jut , még valami azt folytasd alább a "válasz" gomb megnyomásával!

- Ica, amit a szünetben mondtál: "a munka kitermeli a pihenés utáni vágyat, míg a pihenés a munka utáni vágyat!"
A másik, a gyakorlat kapcsán jött fel, hogy a fiamat pont azzal bíráltam, amivel apám bírált engem.

- Vanda: szintén a neheztelés feloldás kapcsán, hogy a főnököm, után az apám jött ki és mind kettőjük értékrendi fontossága a FONTOSSÁG!

- Évi: talán könnyebb lesz a kommunikációm, azzal is akivel eddig nehéz volt.

- Tünde: rájöttem, hogy semmi baj nincs velem, hisz itt a csoportban is másoknak is van hasonló problémájuk.
A másik, amikor elmeséltem, hogy a férjemmel teremtő gyakorlatot végeztem és nem mondta el, hogy mi is tetszene neki, akkor megkérdezted, "... hogy vagytok ti egymással?"
Most haza megyek és meg is kérdezem a férjemet!

- Tinka: az önmagammal dolgozásnál nagyon tudatos legyek. Ne mossam össze a jelenlegi énemet a korábbi önmagammal!

- Ica: az én felismerésem, pont a Tinka felismerése kapcsán volt: a neheztelés feloldó hétvégét, a bűntudat kitisztázó után kell elvégezni, mert ott ezt nagyon megtanuljuk elkülöníteni.

Ezen kívül megszületett egy új kifejezés ÉLŐ MONDAT. Ezt fogom tesztelgetni a TÜKÖR gyakorlat végén, amikor a FORRÁS állapotból kinyilatkoztatunk valamit, ami csak a mienk!

düh hétvége kapcsán a vizsga kérdések

(Ica - SZI Akadémia, 2014.12.05 13:14)

.
Szép napot mindőnknek :)!

Tehát a vizsgakérdések!

Minden vizsgakérdés, azért fontos, hogy megértsd a gyakorlatok alapját, lényegét, lelkét és hogy soha ne tudjanak téged elbizonytalanítani és szívatni félművelt emberek ebben a témában :)

Témák: ami vizsga kérdés is lesz a düh és neheztelés feloldás kapcsán:

- Mi a düh szerkezete, mikor érezzük, mik a testi tünetei?

- Miért nem tudunk csak úgy kérésre megbocsájtani?

- Megbocsájtani meg tudok, de felejteni nem? - mi van az illetőben?

- Megbocsájtás szerkezete - kialakulási feltétele: (emlékeztető :a megértés által a düh feloldódik, így a megbocsájtás megtörténik, nem tudatos folyamat – fejtsd ki bővebben)

- Mi a különbség a hirtelen düh és az egymásra rakódott neheztelés kialakulási feltétele között? Mikor nem használhatjuk a Düh vagy az ERN gyakorlatot? Mit használunk helyette?

- Mitől függ, hogy melyik gyakorlatot választjuk, a düh vagy ERN feloldót?

- Mikor "tudunk" megbocsájtani? Mikor tud megtörténni bennünk a megbocsájtás?: (emlékeztető: ha látjuk, úgy gondoljuk, úgy érezzük, hogy megértett bennünket, sajnálja, megbánja, a tudatosodás által, hogy fájdalmat okozott nekünk, vagy kárpótolt bennünket! A harag és düh sem akaratlagos tevékenység eredménye. A düh csak kialakul bennünk, valaminek (cselekedetnek, szónak, megvonásnak) a hozadéka: tehát a megbocsájtás is valaminek a hozadéka, ha a fentieket megkapjuk, sőt még valami plusszal kárpótolnak is– fejtsd ki a saját szavaiddal, esetleg példával))

- Miért van az, hogy ha valaki fájdalmat okoz nekünk, hogy az szeretnénk, hogy ő is érezzen hasonló fájdalmat? (átérzi, ezért által megérti, hogy én mit érzek. Lelki közösség, szívcsakra megnyitás, szeretet/melegség áramlás, megbocsájtás. Tehát az egész bosszúvágy nem más, mint tudattalan ösztönzés a szeretet megvalósítására. – fejtsd ki a saját szavaiddal, esetleg példával)

- Etikai kérdések az anyázós gyakorlat kapcsán, káromlás, Isten... lesz-e belőle karma? Ha igen meddig tart?

- Miért lehet, érdemes, káromolni?

- Mi a káromlás lehetőségei (szabályai), ha a való világban tesszük és ha a gyakorlatban?

- Nem átkozódunk, hanem felvállalom, hogy olyan negatív érzéseket váltott ki a cselekedeted, hogy ÉN legszívesebben ezt és ezt tenném veled! – ez mit jelent?


Az összes kérdést a tréningen átbeszéltük, nem egyszer :)!
Jó elmélkedést kívánok!

Teremtő gyakorlat

(Tünde, 2014.11.29 07:01)

Hogy érzem magam most?
Fáradt vagyok, elkeseredett, tehetetlen a munkahelyi problémák miatt. skálán 22-es.
Mit szeretnék helyette?
Örömet, megbecsülést, elismerést.
Milyen ötleteim vannak?
1. A vezetőm mindenki előtt elmondja, hogy milyen szemét módon viselkedett velem, direkt leterhelt annyi munkával, hogy még véletlenül se tudjam használni vezetői tapasztalataimat, és olyan kreatív munkát végezzek amiben örömömet és fejlődésemet lelem.
Mit érzek most:reményt
2. A felső vezetés tájékoztat arról, hogy tévesen ítélte meg a helyzetet mert nem állt rendelkezésére minden tény, ezért kiengesztelésül meghív egy munka vacsorára ahol mindent megbeszélhetünk.
Mit érzek most:Örömet,várakozást
3. Az elszenvedett igazságtalanság miatt a vezetőség felajánl egy hónapos ingyenes nyaralást télvíz idején, a családommal együtt, ahol teljes extra szolgáltatásokban részesülünk.
Plusz még 1 millió Ft költőpénzt is kapunk fejenként.
Mit érzek most?Boldogságot,szabadságot
Extra: Megnyerem a 100 milliót az euró lotton és ezáltal teljesen saját magam ura leszek és beindítom a saját egészségmegőrző vállalkozásomat, melyben megtalálom életem célját és örömét.
Hogy érzem most magam?
Dimenzió nélküli állapot, fény, ragyogás, beteljesülés.
Köszönöm Atyám, hogy mindez már gondolati síkon megvalósult.

teremtő gyakorlat

(Valkó Katalin, 2014.11.27 19:38)

Téma: Páros teremtő gyakorlatban én vagyok a "segitő".
Most hogy vagyok? Érzés:Bizonytalanság (16) és kétség (13)közt.
Mit szeretnék helyette?Érzés:Örömöt(3) és szeretet (1)
Milyen ötletem van erre?
-olyan empatikusan, a társam igényeire, tempójára figyelve...mégis
rendkivűl intuitiven tudom Őt segiteni a kibontakozásban,hogy végül
a HÁLA állapotába kerülünk mindketten...ösztönösen megöleljük
egymást.A belőlünk áradó béke,-egység beragyogja a termet és a
csoporttársak is érzékelik ezt.
Hire megy ennek mindenfelé és jönnek-jönnek a megkeresések,hogy
legyek a párja.
Ahogy ezt átéreztem már nem csak lelkesedés,öröm szeretet volt
bennem,hanem a végtelen lénységem tudata.

Köszönöm teremtő Atya, hogy mindez már gondolati sikon megvalósult.
Ezzel egy időben elengedek minden babonát,rossz beidegződést,régi fo
gadalmakat, amik engem már nem segitenek és bezárok minden olyan
csatornát, amely a gyakorlat során megnyilt és már nincs rá szükségem.
Legyen Igy !

teremtő gyakorlat

(Szűcs Ildikó, 2014.11.26 19:33)

Cél:általános,negatív érzések:kilátástalanság,reménytelenség,meg nem értettség,méltánylás hiánya.Mit szeretnél helyette?-derűt,méltánylást,elismerést,boldogságot...3 ötlet,ami ezt megadná neked? 1.Ha a családom tagjaival őszintén,egymásra figyelve, megértve beszélgethetnék.2.Ha a családtagjaim önként,szivesen átvállalnák az otthoni munkákat,csak azért,hogy én jól érezzem magam.3.A barátnőim betartanák az ígéreteiket.Mi lenne az EXTRA?Ha az anyósomék azt mondanák:Kati,megfogtuk azIsten lábát,hogy te vagy a fiunk felesége,jobbat el sem tudnánk képzelni.Fantasztikusan jó anyja vagy az unokáinknak,és hálásak vagyunk,hogy ilyen gondos,figyelmes,kedves vagy.Köszönjük! Ez tetszene?-HÚÚ!Ez nagyon!Úgy érezném,hogy nem volt hiábavaló,megérte.Hálát éreznék,és azt,hogy megkaptam végre,amire eddig hiába vártam.Köszönöm Teremtőm,hogy mindez már gondolati síkon megvalósult!stb....befejezés

SZIakadémia

(Imrich Zoltán, 2014.11.26 14:51)

Hát drágáim,ahogyan mindig,most is bejött,amit Ica mondott,ha nem írom le gyorsan a folyamatot-elszáll,mert megoldottam!
Az együttlétünk után több visszaadós gyakorlatot csináltam,számomra nagyon furcsa dolgokkal,de letaglózó hatása volt...azt hiszem,ez nem a legjobb kifejezés,inkább felemelő,meglepő,megdöbbentő!
Ez a 4 hét olyan zsúfolt volt,hogy csak kapkodtam a fejem!
Igaz költözöm is,de az életemben akkora változások zajlanak...és MINDEN változik...és a JÓ irányba!
Azt hiszem,a tanfolyam nagyon jókor kezdődött,pácienseimen is látom,hogy nagy átalakító energiák jelentek meg,de aki nem foglalkozik magával,az csak a fájdalmat érzi belőle!
Így pedig Ica gyakorlatai segítségével szinte szörfölhetünk az egyre magasabb szintek felé,örömben és élvezettel!
Amíg olvastam a többiek beszámolóit bekönnyesedett a szemem az ő átéléseitől,így mindenkinek a csúcsélményét én is megélhettem!
Köszönöm Nektek,és köszönöm Icának!
Áldás! Zoli

sikerélmények

(A., 2014.11.24 21:50)

A hétvégi tréninggel kapcsolatos élményeimet szeretném Veletek megosztani:
szombaton megnéztük Ica webkonfiját és a sztori kapcsán (elveszíti a munkáját a hölgy, majd hazaérve az ágyában a férjét egy idegen nővel intim szituációban találja) döbbentem rá, hogy bennem milyen elfojtások vannak, eddig ki sem mertem mondani, amit igazából éreznék és ahogyan reagálnék,nehogy "zakkantnak" tűnjek, de ott, akkor csak úgy jött belőlem, hogy a hajánál fogva rángatnám ki az ágyból, rúgdosnám stb. Erre Ica a nap végén, úgy zárásként a "zakkantságomra" végigvitt egy erős idegzetűs gyakorlaton. Este a lépcsőházban az egyik szomszédom beszólt valamit, amitől felment a pumpám és úgy káromkodtam, hogy zengett a lépcsőház. Na, gondoltam meg is van a 10-es dühfeloldó gyakorlathoz az esetem és ezzel a tudattal mentem a vasárnapi tréningre. Nagy lelkesen meséltem a többieknek, hogy nekem lett a 10-es gyakorlathoz egy esetem. Ekkor Ica megszólalt: jééé a kis "zakkantból" kihúztuk a dugót!!! miután a többiek is megtapsoltak, hogy milyen ügyes vagyok, leesett nekem is, hogy működik a gyakorlat!!!:) Én vagyok a legintelligensebb, legnormálisabb, legempatikusabb zakkant a világon!És ez így teljesen rendben van!!! :)

Aztán a vasárnapi tréning után este felhívott az egyik barátnőm, hogy a pasija úgy beszólt neki, hogy majd felrobban, kurva dühös rá. Hohóóó!!!gondoltam magamban, hogy a Jóistennek nagyon jó a humorérzéke!!!:) nekem ez most a legjobbkor jön, hogy gyakoroljam, amit megtanultam! mondtam neki, hogy épp most tanultam ilyen helyzetek kezelésére gyakorlatot, úgyhogy ha gondolja hétfőn jöhet és elvégezzük. Jött is este, a dühe már csak 9-es volt, mert beszélt róla másoknak. Mivel a 10-es dühfeloldó feltételei adottak voltak (nem volt bűntudat, a lelkifájdalom 2-es volt) ezt végeztük el. Az érzelmi létrán a 17-ről a 7-re ugrott fel a gyakorlat végére, az érzés: belenyugvás, már nem volt benne düh. De mivel így a határon mozgott, gondoltam még jól jönne egy teremtő gyakorlat. (azért mégsem hagyhatom, hogy az első kliensem ne az érzelmi létra legtetejére kerüljön :))) Ezért megcsináltunk egy teremtő gyakorlatot. Úgy felturbóztuk, hogy a sok jó érzéstől meg sem tudott szólalni, csak a szeme csillogott és fülig ért a szája!!!:))) ezután még egy kis önempátiát is adott magának. megveregette a vállát, hogy annak ellenére, hogy nehezen kezdett bele a gyakorlatba, milyen ügyesen végigcsinálta!
Én meg olyan lelkes lettem, hogy gyorsan megírtam Nektek a sztorit! :) és szépen vállon veregetem magamat, mert annak ellenére, hogy késő van és még dolgom van, mégis leültem a géphez és megírtam, nem halogattam! :)

Magyar OKTV

(Saáry Lilla, 2014.11.22 19:43)

Teremtő gyakorlat a magyar OKTV első fordulójára
A kiindulási szituáció az, hogy november 10-én magyar irodalomból részt veszek az OKTV (Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny) első fordulóján. A verseny háromfordulós, és ha jó heyezést érek el, az száz pluszpontot jelent az érettségi pontjaimhoz, ami az összes megszerezhető többletpont.

1. 100 pontos tesztet írok
könnyedén, gyorsan, magabiztosan írom, könnyű és élvezetes felkészülni is
olyan feladatokat kapok, amelyeket szeretek és jó megoldani, minden választ azonnal tudok, a fogalmakat precízen kifejtem
óriási, nagyon pontos lexikális tudásom birtokában magabiztosan adom meg minden kérdésre a pontos választ
a felkészülés során pontos, kreatív, kitartó, sőt szenvedélyes vagyok
Mindkét magyar tanárnőm [itt az eredetiben a pontos nevek szerepelnek, de ide nem szeretném ideírni] nagyon megdicsér
Érzelmek: elégedettség, büszkeség, tehetségben való bizonyosság, magabiztosság, győzelem érzete

2. Pestre hívnak előadni, illetve tanítani a tanulási módszeremet, és ösztöndíjat is kapok
míg tanítok, egy olyan fiúva ismerkedek meg, aki minden szempontból megfelelő nekem
apa támogatja a pesti tanulásomat és büszke rám
Érzelmek: felszabadultság, büszkeség, elégedettség, "az utamon vagyok" érzete

3. Bár több kiadó is verseng a magyar esszéim publikálási jogáér,t végül az Alexandrának engedek. A kiadás akkora siker, hogy az addig a csőd felé csúszó Alexandra megmemenkül.
Érzések: segítségnyújtás öröme, illetve az eddigiek

+1. Az egész OKTV-t megnyerem, ösztöndíjjal azonnal felvesznek a Károlira, három év alatt klinikai szakpszichológussá képeznek, és a gyógycentrumom építésében, illetve a pácienseimnek való segítségnyújtásban is óriási segítséget kapok, Isten akarata szerint. Sat nam!

Érzelmek: eufória, teljességérzet, flow-élmény, beérkezettség és kiteljesedettség érzése

Most, hogy az első forduló eredményei megvannak, kiderült, hogy 93,5 pontot értem el. Ez azért nagyon jó, mert a teszteket 70 pont fölött már továbbküldik, tehát bejutnak a második fordulóba. Én nagyon sokat készültem, és úgy tartom, hogy a képességeim is jók, mégis, 81 pont fölött a felkészülési időszakban nem tudtam teljesíteni.
Nagy szerencsémre, halálosan könnyű volt az idei teszt. Én egy-két kivétellel mindet megcsináltam 1993 óta. Egyik se volt ennyire egyszerű. Ebben a mostaniban majdnem mindent tudtam, mégis elhibáztam két kérdést, amire tudtam a választ, de figyelmetlen voltam, és - például - Juhász Gyula helyett Vajda Jánost írtam. Ez azért volt, MERT, - mivel azt hittem, hogy ha már 80 pont fölött leszek, az nagyon jó -, azért imádkoztam, hogy 90 fölötti legyen a pontszámom. Amiből az a levonható tanulság, hogy mindig mernünk kell a lehető legtöbbet kérni. Másrészt viszont, lehet, hogy Isten ezzel a mostani - kisebb - bosszankodással akar arra sarkallni, hogy a második fordulóban tényleg mindent tanuljak meg. Valószínű, hogy ha az első fordulóval teljesen elégedett lennék, akkor most kevesebb motivációm lenne egy igazán kiemelkedő eredmény eléréséhez. (A tanáraim által is reálisnak mondott célom természetesen az, hogy megnyerem a magyar OKTV-t.)

Teremtő gyakorlatom

(Nagy Annamária , 2014.11.17 08:19)

Most hogy vagyok ?
Tehetetlenek,elkeseredettnek,kétségbeesettek érzem magam,mert fogalmam sincs,hogy fogom megoldani a bankkal a hitelemet,1 éve nem fizetek törlesztő részletet,átadták az Otp-től a NAV-nak az ügyet .

Mit szeretnék helyette ?

Hát boldogságot,magabiztosságot,nyugalmat,örömöt,felszabadultságot ,pénz gondoktól mentes életet.

Milyen ötletem van erre ?

Hát megnyerni a pert amit a bank ellen indítottam !
Hihetetlenül jó áron eladni az ingatlant,úgy hogy még 2 millió forintom maradjon belőle miután a volt férjem részét is odaadom .

Zoli kérdezett engem,hogy itt van ez a film forgatás (a SOTE mellett )és a rendező azt mondana,hogy a 10-szeres értéket fizeti a házért,mert pont ilyenre van szükségük a következő forgatási helyszínre ?Tetszene ez ?
Hát persze,hogy tetszene ,a fellegekbe érezném magam,nagyon boldog lennék .
Tünde meg azt mondja,hogy mit szolnék hozzá,ha azt is mondana a rendező,hogy most azonnal kell neki az ingatlan és kp-ba fizeti és hogy kipihenjük ezt a gyors költőzést itt van egy 2 hetes ajándék utazás teljes ellátással a mostani párommal.
Hát nagyon örülnék neki,nagyon boldog lennék,mert a nyáron csak pár napra tudtunk elmenni .
Érdekes nagyon gyorsan nagyon jól éreztem magam 2 kérdés után,mert én a lelkem mélyén hiszem,hogy valami csodával határos módon nagyon jól fogok kiszállni ebből az ingatlanos történetből .
Aztán Zoli megkérdezte,hogy mennyit adnék a volt férjemnek ha megkapnám ezt az összeget és én 1 szeri teljes árat mondtam,ami tudom,hogy sokkal több,mint ami neki igazságosan járna,de azt jó szívvel tudnám odaadni.
Na és mitől lennék én még boldogabb?
Hát ebből a pénzből a volt anyósomékat befizetném egy 2 hetes utazásra teljes ellátással úgy,hogy amikor valami csak felvillan a volt anyósom fejébe már azonnal teljesítene valaki és ezért neki semmit sem kell fizetni .Akkor léptél oda TE és tetted hozzá,hogy a fülébe súgnák,hogy ezt az Annamáriának köszönhetik .
Hát ebbe már bele is könnyeztem egy kicsit,annyira boldog voltam,még most is lúd bőrös leszek ahogy írom !
Megjelent a hála ,az elégtétel,az elismerés !
Ezennel megköszönöm a Teremtőmnek ,hogy mindez már gondolati síkon meg van és én egészen biztos vagyok ,hogy odafent úgy tologatják a díszleteket,hogy nekem minden a legjobban sikerüljön.
Ezzel egy időben elengedek minden babonát,rossz beidegződést,régi fogadalmakat amik engem már nem segítenek és bezárok minden olyan csatornát ami a gyakorlat során megnyílt és már nincs rá szükségem !
LEGYEN ÍGY !!!