Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


8 hétvégés NAGY SZI Akadémia képzés eredményei

SZIA kedves SZI Akadémiás Hallgatómsmiley!

Ezt az oldalt, azért hoztam létre, hogy ide írjuk be az eredményeinket közösen, mind a Debreceni, mind a Budapesti hallgatók, hiszen a két csoport között "átjárás" van, reményeim szerint, előbb utóbb, meg is ismeritek egymást!

Kérlek, hogy, amit eddig nekem személyesen írtál meg, az ajánlott otthoni feladatok kidolgozásait, ide másold be!

Hogy adjak egy kis lendületet neked, azonnal a sajátommal kezdem!

Kövesd a példám!

CSODÁKKAL teli időszakot kívánok MINDŐNKNEK!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Teremtő gyakorlatom

(Réth Zoltán, 2014.11.15 00:20)

1 Most, hogy vagyok? 16-13
2 Mit szeretnék helyette? 4-3
3 Milyen ötletem van rá? Mi tetszene?

3 ötlet = 3 x mi tetszene?

Hogy érezném magam, ha 50 000 Ft helyett 330 000Ft lenne a fizetésem?
Érzések: lelkesedés, öröm, elragadtatás
Hogy érezném magam, ha nyernék a lottón 600 000 000Ft-ot ?
Érzések: anyagi biztonság, nyugalom minden rendben, boldogság, kinyílik a világ, új távlatok keletkeznek.
Tudnék ebből már szállodát üzemeltetni, vagy építési vállalkozást elindítani, és úgy működtetni, hogy mindenki elégedett legyen. Valami hasznosat és jót csinálnék ami az emberek életét jobbá teszi.
Érzések csodálatos , lenyűgöző , frenetikus , fantasztikus, szenzációs
+ hogy érezném magam ha valami csoda folytán tudnék Ausztriába dolgozni és közben tudnám csinálni a Szi akadémiát? Erre már nem találok szavakat.
Érzések: Csönd, béke, nyugalom, minden a helyén van.
Köszönöm Atyám , hogy mindez már gondolati síkon megvalósult, mindazonáltal ne úgy legyen ahogy én akarom, hanem ahogy Te, és amiképpen megbeszéltük az Égben azonképpen legyen itt a Földön is. Kihasználva ezt az állapotot elengedek minden félelmet, babonát és vészhelyzetet, ami engem már nem segít, és ezzel egyidejűleg bezárok minden olyan csatornát amely a gyakorlat során megnyílt és nincs rá szükségem.
Itt ezek után megjelenik a hála, a csend a feltétel nélküli elfogadás, és benne az áramlatban.

"Szégyen, aki nem dolgozik!" "Csak kemény munkával lehet eredményt elérni!"

(Ica - SZI Akademia, 2014.11.10 20:41)

Amikor eljött hozzám Lilla, hogy az ajánlott otthoni közös munkát a páros gyakorlatot elvégezzük a hit // "nem szeretem" tulajdonság visszaadására nehezen tudtam találni olyat, amivel dolgozhatnék.
Aztán beugrott, hogy anyukám munkamániás! Még betegen is dolgozik.
Itt már azt sem tudom, hogy igazán mit adtam vissza. Sokat dolgoztunk a megfogalmazáson: "Szégyen, aki nem dolgozik!" "Csak kemény munkával lehet eredményt elérni!" Ez mind benne van!

Ezt is nehezen tudtam elővenni a tarsolyomból, de reményeim szerint ez is nagy eredményt fog hozni, mert itt is jobb oldalt az az Ica, aki már túl van ezen a gyakorlaton és már e nélkül a hitrendszer nélkül éli az életét, ugyan olyan nagy fénylény volt, mint már a korábbi alkalommal :)!

Anyukám bal oldalt lent jelent meg és kisebb volt és idősebb mint valójában. Még talán tolószékben is és nagy gülü szemekkel ijesztő volt és ő is meg volt ijedve!
Aztán amikor visszaadtam neki, akkor meg rácsodálkozott, hogy mit is adott nekem! Úgymond megvilágosodott ebben a témában, de mintha nem az övé lett volna és energetikailag megengedtem, hogy tovább, visszamenjen ez az információ, azoknak, akiké valójában, akiknek ez hiányzott.
Miután magamban fogadtam újra a Fénylényem, úgy éreztem, hogy 1 hónap múlva már nem dolgozom éjfélig, vagy még tovább, max 10 óráig, aztán 3 hónapnál úgy éreztem, hogy már 8 körül be fogom fejezni a munkát, minden könnyebb lesz, és fél év után éreztem azt, hogy már 6-kor befejezem és addigra mindent el tudok intézni :)

Úgyhogy, majd referálok hogyan alakult.


Nem szeretm tulajdonság visszaadása a nagymamámnak

(Ica - SZI Akademia, 2014.11.10 20:23)

.
A Debreceni hétvégén, mivel páratlanul voltunk, nekem is részem volt a gyakorlásban.

A régi, mástól átvett hitrendszerek és tulajdonságok visszaadása:

A hétvégén visszaadtam nagymamámnak, azt a tulajdonságot, amit ugyan nagyon ritkán vettem észre magamon, de nagyon zavart, viszont, amikor a nagymamán csinálta, akkor elítéltem érte!
pl, rendszeresen mondta: "Ne vágd ki az eperfát // seperd össze a falevelet // stb, mert ha most apuka élne, ez nem tetszene neki!"

Ez azért zavart, mert azt vettem észre, hogy nem vállal felelősséget magáért és vélhetően azt gondolja, hogy az ő szava kevés és egyedül nem érhet el eredményt, mindig más mögé kell bújnia és ráadásul, ezzel manipulál, nem őszinte!

Ez amúgy is dupla nyomógomb bennem:)!

A visszaadásnál, azt vettem észre, hogy a tudatalattim már előre jelezte, hogy ugyan kis dolognak gondolom, de sokkal nagyobb, mert amikor megengedtem, hogy megjelenjen az az önmagam, aki már túl van ezen a gyakorlaton és már így éli, e nélkül a tulajdonság, ill hit nélkül az életét, óriási fénylényként jelent meg! Amikor befogadtam, akkor a belélegzés kevés volt, egyszerűen azt kellett hagynom hogy oda ússzon ahol vagyok, majd még meg is kellett ráznom magam, hogy el tudjon helyezkedni bennem.

Nagyon jó volt. Amikor Adrienn, megkérdezte, hogy hogyan látom magam 1 hónap múlva csak nevetni tudtam. Már nincs ott, beépült, hogy enélkül élem az életem.
A lényeg ezeknél a gyakorlatoknál, hogy ezentúl, bármikor használhatod ezt a tulajdonságot, de már ez nem tudattalan üzemmódban lesz, hanem a Te döntésed, választásból teszed!

A nagymamám, amikor visszakapta ezt a tulajdonságot, ami egy hitrendszerből alakult ki, akkor kiegyenesedett és jól érezte magát. Ami neki hiányzott azt megkapta, egész tudott lenni, én meg megszabadultam egy púptól :)! Nem volt szükség, hogy tovább adja az Ő őseinek, mert teljesen az övé volt!


« előző

1 | 2 | 3 | 4