Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


8 hétvégés NAGY SZI Akadémia képzés eredményei

SZIA kedves SZI Akadémiás Hallgatómsmiley!

Ezt az oldalt, azért hoztam létre, hogy ide írjuk be az eredményeinket közösen, mind a Debreceni, mind a Budapesti hallgatók, hiszen a két csoport között "átjárás" van, reményeim szerint, előbb utóbb, meg is ismeritek egymást!

Kérlek, hogy, amit eddig nekem személyesen írtál meg, az ajánlott otthoni feladatok kidolgozásait, ide másold be!

Hogy adjak egy kis lendületet neked, azonnal a sajátommal kezdem!

Kövesd a példám!

CSODÁKKAL teli időszakot kívánok MINDŐNKNEK!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

generációs gyász oldás, párkapcsolati gyász 01

(Ica - SZI Akadémia, 2015.04.16 23:12)

...
.
Micsoda izgalmas generációs gyász oldások voltak :)! Óriási felismerések! És óriási hozadéka van annak is, hogy két csoport van és párhuzamosan haladunk. Hol Debrecenben, hol Pesten jön ki olyan, ami mindenkinek az okulására válik.Pl, mind a két csoportban volt olyan, hogy nem tudtuk a gyászt oldani. Pesten, Zolinál, mert már nem volt gyász, csak az emléke maradt meg annak, hogy mi is volt olyan jó, mi az amit keres, de már nem hiányból (fájdalomból) kereste ezt az érzést, hanem mert anno jó volt neki és emlékezett rá.
Megbeszéltük, hogy ilyen esetben mivel tudjuk mit keresünk, teremtő gyakorlatot kell végezni.

Nagy boldogság volt számomra, hogy Györgyi tudott hozzánk csatlakozni és így neki egy tökéletes párkapcsolati gyászt tudtunk oldani. Ez is óriási segítség a csoport számára, hogy fel lett véve –köszönjük az ötletet Annamarinak, és mindőtöknek, akik pedig a felvétel közben is megnyíltatok – így ha bármelyikőtöknek szükséges lesz konkrétan megtanulni, minden anyag a rendelkezésetekre áll a lentebbi linken.
(a powerpointos kivetítős képeket már feltöltöttem, a hanganyagot még nem sikerült mindet, de nézzetek rá, meg majd ha minden fel lesz töltve, akkor arról is küldök egy levelet)
http://www.sziakademia.hu/cikkek/gyasz--feldolgozo-hetvege-2015.-marcius-budapest-es-debrecen.html

Debrecenben, pedig Edit egyik kolleganőjét, aki nagyon közeli barátnője is volt egyben azt veszítette el 7 éve és még mindig fájt.
A gyakorlat során kiderült, hogy amikor a képet el akartuk tolni, fájdalmas volt és félt, hogy elveszíti. Az érzelem még nem választható le a képről. Ez azt jelenti számomra, hogy még csak a gyász 3. fázisának az elején van.

Ugyanakkor nagyon jó volt ezt így elővenni, mert ez tudatosodott és látva azt a képet amin felismerhető volt, hogy mi az az érzelem, ami annyira, de annyira hiányzott, ezt megfogalmazva, a szándék is kiszabadult fogságából, hogy amit a barátnőhöz, Mártihoz kötött, arra szüksége van. Ezzel egyidejűleg a tudatalattiba is jobban be tudott égni az információ, hogy bizony, Márti már nincs. Ezzel a 3. fázist segíteni tudtuk továbblendíteni a megrekedtségéből.

generációs gyász oldás, párkapcsolati gyász 02

(Ica - SZI Akadémia, 2015.04.16 23:11)

Ezt Edit vissza is igazolta másnap, hogy volt egy rendezvényen, ahol régi újságokat osztottak ki, és hogy hogy nem, pont azt az újságot kapta, amiben a Márti gyászjelentése is benne volt. (újabb üzenet és megerősítés a tudatalattinak, hogy Márti már nincs köztük). Ezzel párhuzamosan, megjelent Edit életébe egy új kolléganő, aki talán megközelíti azt a hozzáállást, és hasonló segítséget adhat Editnek, mint amit Márti adott.
Edit a telefonban meg is fogalmazta, hogy valószínű, Ő nem engedett eddig be új kolléganőt, a gyásza miatt.
Szóval ez fantasztikus.

Mivel debrecenben senkinek nem volt párkapcsolati gyásza, ezért meghallgattuk a Pesten felvett, Györgyi oldó gyakorlatát.

Betty gondolt egyet és csatlakozott a gyakorlathoz és Ő a családot mint egységet gyászolta, (apa dolgozó szobájában az ágyon összebújva apával, köztük a két gyerek, és apával a fejük összeér, és az öröm, boldogság, szeretet, családi egység ott is megjelent). Fantasztikus oldásban volt része, melyet másnap a vezetésemmel végig vittünk. A hanganyagok közt meg fogjátok találni. Ha van valakinek, ilyen problémája, dolgozzon rá nyugodtan!


Évinél egy érdekes dolog történt ennek hatására. Ő is rájött, hogy nem is a férjét gyászolja, hanem Ő is hasonló cipőben jár, hosszú, hosszú évek óta.
Elkezdtük a gyakorlatot... aztán sűrű könnyek potyogtak, melyből láttam, hogy a gyász 3. fázisának az elején van, ahol még nem oldható a gyász. Viszont óriási lelki fájdalom csatlakozott a történéshez, hisz a szeretett férjet, aki egy jó ember volt, egy nő kinézte magának anno, aki nem volt rest és elment egy mágushoz és szerelmi kötést tett rá, nem számolva azzal hogy ezzel mit okoz a férfi családjának, mit okoz Évinek, akinek még azt is végig kellett néznie, hogy a közös fiúk ezt hogyan szenvedte meg.
Ez az a speciális eset, - mely egyébként gyakran előfordul (ezért sem szabad szerelmi kötést csináltatni) - hogy a gyász folyamatot "megfogta / megkötötte" a karma. Megfogalmaztuk a hívó mondatot és ezt Éviotthon egyedül elvégzi. A mondat precíz megfogalmazása legalább 1 órát vett igénybe (ez teljesen normális) és pont ez az egy óra adja meg azt, hogy sejt szinten is átérzi az ember, sőt ez az egy óra elegendő ahhoz, hogy miközben az átfordított mondatot is tesztelgetjük (... szólítom, mindazon Lelkeket...) a Lelkek elkezdik a figyelmüket Évi fele fordítani és észreveszik, hogy már mennyit szenvedett és ekkor is elkezdődik az oldási folyamat....
Nagyon kíváncsi leszek mindenki történetére, a változásról, ezért kérlek benneteket, hogy írjátok meg az alábbi linken:

generációs gyász oldás, párkapcsolati gyász 03

(Ica - SZI Akadémia, 2015.04.16 23:10)

...
A generációs gyászoldások is döbbenetesen izgalmas dolgokat hoztak fel és óriási oldódások történtek.

E mellett új gyakorlat is született. Pl, Betty a téma kapcsán felismerte, hogy mindig nagyon fél hogy elveszíti a szerelmét, hogy az fájni fog ha az meghal…
Van Bettynek egy része, amelyiknek szüksége van megélni a rettentő nagy gyászt – valószínűleg múlt életes gyásza van, ahol nem tudta megélni és a lélek része megrekedt ebben az állapotban.
Megengedtük ennek a részének, hogy egy párhuzamos dimenzióban, ahol a szerelme meghal, mellette legyen, kiordítsa, kiőrjöngje magát valós időben. Ez a folyamat is szépen halad!

A generációs gyász oldás kapcsán van nekem is és Bettynek is már tapasztalatunk, mert mi két hete elkezdtük ezt a gyakorlatot és folyamatosan engedtük a részeinknek, - akik nem tudták eddig megélni a gyászaikat - , hogy megéljék. Lassan ők lecsendesedtek, megnyugodtak, kivilágosodtak, megbékéltek és láthatóan a figyelmi energiáink visszahúzódtak hogy újra minket szolgálhassanak!

Nagy megtapasztalás volt a közös generációs gyász oldás kapcsán, hogy volt 1-1 személy, akik konkrétan megjelentek (vagy akár egy korábbi önmagunk, akik nem tudták megélni a gyászukat) és igényelték a búcsút…. ott lenni a halottak mellett, amíg a személyekből, szépen, óvatosan a másik energetikája kicsúszik. Ahogy Edit doktornő jellemezte, olyan, mint amikor szülés után a placenta kicsúszik a kismamából, megkönnyebbülést hoz.

Szóval, megerősödött bennem, hogy a gyász anyagban sokkal több van, mint azt ahogy gondoltam…. sőt ezt ti magatok is megerősítettétek. Legtöbben azt mondtátok, hogy úgy gondoltátok, hogy ez a téma benneteket nem is érint …. aztán… „dehogynem”!

tükör gyakorlat személyre

(Nagy Annamária , 2015.03.12 21:59)

A tükör gyakorlatot a tesómra végeztem,mert bosszantott,hogy nem őszinte,titkol előlem dolgokat,hárít,nem akar szembe nézni a hibáival,nem akarja beismerni más igazát .
A tehetetlenség,elkeseredettség szintjéről indultam.
Először ez a rész füst csík formájában jelent meg,majd amikor elnézést kértem,hogy nem figyeltem rá az energia jobban összesűrűsödött és a húgom formáját vette fel .Megtapasztaltam,hogy mennyire fél,védtelen,magára hagyatott,elszomorodott .
Láttam,hogy :törődés,szeretet,biztonság,védelem,elismerés fontossága sérült. Öleléssel és a minden tudás tárházából feltöltött érzések után szabad és boldog lett ez a részem .
Feljutott az Isteni fényig kiegyensúlyozott,szabad,nyugodt lett .
A magas rezgésben: "én vagyok a fény,én vagyok a bőség " mondatot nyilatkoztam.
Boldogsággal tölt el a tudat ,hogy találkozni fogok vele és mindegy,hogy fog viszonyulni hozzám mindent elfogadok tőle (ez volt bennem akkor) .
A gyakorlat végén a boldogság szintjére jutottam.

Azóta csak nagyon rövid időre találkoztam vele,telefonon viszont tartjuk a kapcsolatot és érdekes módon nem hibáztatott engem semmiért sem ,mint korábban .


Hálásan köszönöm Ica ezt a gyakorlatot is !!!!!!!!


A legszebb élményem ezzel a gyakorlattal kapcsolatban,hogy ha tisztázva van egy bosszantásnak tűnő dolog akkor az rögtön oldódik .

karma oldás utáni változások az életemben

(Nagy Annamária, 2015.02.02 21:43)

Nálam azonnali változások történtek,mert én már a szombati hívó mondat összeállítása után otthon el tudtam mondani fesztelenül a páromnak,hogy mi lenne neki a legjobb .
Nekem az volt a gondom,hogy amikor valamelyik szerettemet hallottam panaszkodni egyszerűen lebénultam ,semmilyen értelmes tanácsot nem tudtam adni,olyannak éreztem magam,mintha semmit se tudnék,míg a vevőimnek pillanatok alatt tudok gyors segítségként jó ötletekkel szolgálni,vagy egy gondolattal ami a megoldáshoz segíti majd .


Vasárnap este meg megbeszéltük,hogy leveztek neki egy karmaoldást ,kiderült,hogy ő is kérni akart erre engem.
Jánossal elkezdtem a karmaoldó hívó mondatát összeállítani és aztán olyan erősen éreztem,hogy ott a dűh ,hogy egy nagyon sajátos dűhfelodó,egymásra rakodott neheztelés gyakorlat keveréket vezettem le azok az érzések alapján amik csak úgy jöttek belőlem, gondolatban feltettem a kérdést,hogy most mit mondana az Ica ilyen helyzetben ?- és hagytam magam vezetni az égiek által .
Másnap János mondta,hogy az volt neki a furcsa,hogy már nem akarja fenyársalni a volt nejét,nincs benne semmi harag amikor meglátta a még közös kocsijukat amit csak a volt neje használ,nincs benne még elnyomott indulat sem, azt már a gyakorlat után mondta,hogy mennyire megkönnyebbült,és tudom,hogy sok mindent kioldottunk ott,mert a könnyei is eleredtek és meg tudott bocsájtani a volt nejének, kedd este azért még megcsináltuk a karma oldást is .Én szerda délután ,munka után voltam olyan fáradt,hogy aludtam egyet,ilyet sosem szoktam,éreztem,hogy rajtam akkor nagyon sok minden kijött és le kell dölnöm külömben nincs erőm tovább bármit is csinálni .

Kedd reggel amíg a vonat állomásig mentünk csináltam vele egy teremtő gyakorlatot ,délután pontosan az történt amit ő szeretett volna ,hívta az ő ügyvédét az Anikó ügyvédje,hogy elfogadja az ügyfele a megállapodást csak még szeretne belefoglalni néhány dolgot.
A kívánság az volt a gyakorlatban,hogy jelentkezzen az ügyvéd az elfogadás hírrel ,mert hiszen ezen múlt,hogy a bíróságon kimondják a válást csütörtökön .Azóta megtörtént az is .

Hálásan köszönöm,hogy ezt is megtanulhattam Ica,mert szerintem ez tényleg életmentő gyakorlat .

Re: karma oldás utáni változások az életemben

(Nagy Annamária, 2015.02.28 21:49)

A mai tréning reggelén jött a felismerés,hogy nekem az volt az egyik vágyam,hogy a párom beszéljen arról,amit tanulok ismerőseinek .
Aznap este mondja nekem,hogy nálunk volt az egyik jó ismerőse és ajánlott engem neki,szóval én még haza sem értem ,szinte a gyakorlattal egy időben teljesült is a kívánságom !
Ma este meg kérdi tőlem,hogy pontosan mit is tanulok,mert holnap megy a nővérékhez és,hogy ne mondjon butaságot ,hogy milyen tanfolyamra is járok .Hát nekem ilyen gyorsan teljesültek a kívánságaim !

Debreceni karmaoldó - tapasztalatok

(Ildikó, 2015.02.28 00:31)

Az, amit Adrienn csinált nekem, tehát az apukámmal kapcsolatos téma: ez nem volt sima ügy, mert amikor úgy tűnt, hogy 100% megbocsátás van, Ica észrevette, hogy nem úgy nézek ki, ahogy kellene, és még valami szomorúság van az arcomon: és tényleg! Kiderült, hogy nem mindenki bocsátott meg. A lelkek azt mondták, hogy "Majd figyelünk téged"; pedig ez nem a megbocstás! Addig kell eljutni, hogy a lelkek azt érezzék, mindez meg se történt. Tehát először fáradtnak és elgyötörtnek látszttam, hiányzott még valami.
Azok, akik nem bocsátottak meg, ők másokkal is ezt tették előző életükben, és miután őket rávezettük ennek a felismerésére, meg tudtak bocsátani nekem.
A végleges felismerés az volt, hogy az összefüggések ismeretében világossá vált, hogy nem vagyok áldozat, és azért többé nem kell az áldozat szerepét magamra vállalnom.
Megbékélést is érzek, és most nagyon el kellene gondolkoznom, ha el akarnám mondani a bírálatot.

Debreceni karmaoldó - hívómondat

(Ildikó, 2015.02.28 00:29)

Bírálom apámat, mert alkoholista volt, fontosabb volt neki az ital, az ivócimborák, mint én. Normális apa nélkül kellett flenünöm, eldobott, cserbenhagyott, megvonta a szeretetét, elárult, mint gyerekét. Nem számíthattam rá, mint apára, nem volt mellettem, amikor szükségem lett volna rá. A fizetését elitta és ha elfogyott, hazugságokkal csalt ki másoktól pénzt, amit később nem fizetett vissza, szégyent hozva rám és szegénységbe taszított. Nem adta át az apai pédaképet, azt sem, hogy milyen egy normális férfi, férj és családfő. Nem tanította meg azt, amit egy apa taníthat meg a lányának, egy apa adhat meg a lányának.
Ezzel óriási lelki fájdalmat okozott, gyakran szégyellnem kellett magama őmiatta. A viselkedésével még annak a lehetőségét is elvette, hogy felnézhessek rá és tisztelhessem. Megfosztott az apai szerető támogatástól, a boldog családi élettől. ELvette a gyermeki éveim örömét, biztonságát, helyette rettegést, félelmet, elhagyatottságot, hiányérzetet és szegénységet kaptam.
Holott én szerettem, ragaszkodtam hozzá, vágytam arra, hogy tisztelhessem és felnézhessek rá.

Debreceni karmaoldó - tapasztalatok

(Mónika, 2015.02.28 00:28)

A gyakorlat kapcsán az volt a legmeglepőbb, hogy közhely, hogy ha valami rossz történik, az előző élet bűnével indokoljuk. Gondoltam arra, hogy bizonyos rossz dolgokat tettem-e, de hogy a jelenben tettem-e, azon nem fongolkdodtam el, az a jelenben is okoztam-e ilyet. Pedig de. És emiatt sosem volt bűntudatom, egyáltalán semmilyen se. Azt vártam, az alapján, ahogy Lillát néztem, azt éreztem, hogy mindenhonnan érkeztek. Mindenki egy korból volt, az a pár ember, akit a jelenben bántottam, azok előrébb kerültek, de máskülönben harcosokat láttam; én férfiként, vezér voltam; mindenki, aki megjelent, férfi volt. Pándélosok voltak, nagyon-nagyon régi korból, valószínűleg antikvitás.
Megnyugvás került a lelki fájdalom helyére. Most tisztaságot érzek.

Debreceni karmaoldó - hívómondat

(Mónika, 2015.02.28 00:27)

Szólítom azokat a lelkeket...
akik gyűlöltek engem, mert őket kegyetlenül kihasználtam, zaklattam és szakmailag megláztam, nevüket meghurcoltam, aljas módon manipuláltam, htuk mögött kibeszéltem, alaptalanul kritizáltam, akiken áttapostam, átgázoltam, akiknek elvettem az önbecsülését, odaadó munkájukat figyelmen kívül hagytam, pozíciómmal, hatalmammal visszaéltam, akikről valótlan állításaimmal rossz hírüket keltettem, ellehetetlenítettem azért, hogy lehetőségük se legyen a boldog életre, akiket hálátlan és aljas módon megszégyenítettem, meggyötörtem, semmibe vettem, becsaptam, vezetői állásuktól megfosztottam, akiken hatalmaskodtam azért, hogy sunyi módon célt érjek úgy, hogy cinkostársaimat ültessem be helyükre.
Nem törődtem azzal, hogy nekik ezzel
• óriási fájdalmat, keserűséget, folyamatos önmarcangolást, kilátástalanságot
• mérhetetlen csalódást, állandó gyötrelmet, álmatlan éjszakákat, reményvesztettséget, mérhetetlen hereagot,dühöt, folyamatos stresszt okztam, lelkileg meggyaláztam, elárultam, lemészároltam,
• totálisan megsemmisítettem, úgy, hogy mindezt még élveztem is, miközen mérhetetlen büszkeség járta át testemet.
Holott ők tiszteltek engem, mindig kiálltak mellettem, bíztak bennem, erejükön felül támogattak, érdemeikről, eredményeikről önként lemondtak azért, hogy engem magasztaljanak, pedig ők úton-útfélen jóhíremet keltették, minden tudásukkal azon munkálkodtak, hogy belőlem sikeres, elismert és megbecsült ember váljon.

Debreceni karmaoldó - tapasztalatok

(Kati, 2015.02.28 00:26)

Nekem meglepetés volt az egész, mert nem ezt vártam, illetve nem is tudtam, hogy mit várok. Én arra voltam kíváncsi, hogy vajon hogy fogom látni a lelkeket. Érdekes volt a folyamat, ahogyan lejátszódott. Az egyik legérdekesebb az üvegkorlát volt. Adrival egy kis asztrológiát is belevittünk; nekem nagyon erős Szaturnuszon. Anno ez a Szaturnusz úgy jelent meg előttam, mint sok feketébe öltözött katona, akik egy rúdhoz közöztek engem. Egy üvegkorlát jelent meg most, ami az előbbihez képest már szinte semmi.
Mintha benne maradtam volna a karmában, hogy direkt benne maradtam.
Megkönnyebbülés-érzést éreztem.

Debreceni karmaoldó - hívómondat

(Kati, 2015.02.28 00:25)

Átfordított mondat
Szólítom azokat a lelkeket, akiket...
elárultam, semmibe vettem, tiszteletlenül és durván beszéltam velük, szeretetüket visszautasítottam, ajádnokaikat gúnyosan félredobtam, szüleimet mindig mindenkitől fontosabbnak tartottam, és még felnőttként is gyermeki módon istenítettem és rettegtem tőlük leszakadni, hogy felelősséget vállaljak a családomért és kiálljak értük. Saját családommal és gyerekeimmel nem törődtem, a feleségemet csak kihasználtam, sose tartottam fontosnak, nem érdekelt, hogy ő mit szeretne, mi tenné boldoggá és elszívtam minden energiáját. A nőisége minden oldalát lenéztem, megfosztottam minden örömétől és elszívtam minden energiáját.

Debreceni karmaoldó - bíráló mondat

(Kati, 2015.02.28 00:24)

Bíráló mondat
Bírálom a férjemet azért, mert elárult, velem szemben a szüleim pártjára áll, engem semmibe vesz, tiszteletlenül és durván bánik velem, az ajándékaimat, amiket szeretetből veszek neki, durván félredobja, hogy fontosabbak neki a szülei, neki a szülei, mint a gyerekei és én, hogy mindenféle munkámat, az otthonit és a munkahelyit is, ledegradálja, kevésnek, és értéktelennek tartja, engem hülyének és éltképtelennek tart, a nőiségem minden oldalról (nő, feleség, anya) lenézi, megfoszt minden örömömtől, elszívja minden energiámat, és semmi hajlandóságot nem mutat arra, hogy azon a módon fejezze ki a szeretetét (ha egyáltalán van ez neki), ahogy az nekem jó.
Ezzel lelki fájdalmat, önbizalom és önbecsülés vesztést okozott, idegileg kikészített, az értéktelenség érzetét keltette bennem, félelmet és állandó szorongást idézett elé, valamint bizalmatlanságot vele szemben. Megfosztott a családi boldogság lehetőségétől, az önmegvalósítás jogától, az örömmel végzett munka érzésétől, a saját fontosságom és értékeim megélésétől, az önmagamba vetett hitemtől.
Holott én bíztam benne, hittem neki, szerettem, mindeben támogattam, magam elé helyeztem át és a családhát is, magamat ezzel háttérbe szorítva. Bármit csináltam, mindenben segítettem neki, társa voltam, próbáltam a kedvében járni, levenni a terheket a válláról. Becsületes, gontoskodó, hűséges és áldozatkész felesége voltam és vagyok.

Debreceni karmaoldó - tapasztalatok (II.)

(Nagy Adri, 2015.02.28 00:23)

További felismeréseim, tapasztalataim a gyakorlat kapcsán: Gyakorlatilag nincs probléma, csak mi csnáljuk a problémákat az elvárásainkkal. A gyakorlat felénél az volt az érzésem, hogy feleslegesen csinálom, mert apróságoknak kerítünk olyan hatalmas feneket, hogy értelmetlen. És Zolinak igaza van, hogy ha csak ezt az életet nézzük, akkor semmi értelme nincs az életnek, de ha a reinkarnáció is az egész része, akkor a puzzle-darabok a helyükre kerülnek.
Megnyugvás és tisztaság, egyszerűség került a leki fájdalom helyére.

Debreceni karmaoldó - tapasztalatok

(Zoli, 2015.02.28 00:21)

4. Milyen testi tüneteid lettek ezzel kapcsolatban?
fájdalom, rosszullét, attól féltem, hogy gyomorfekélyem lesz, félelem, nem hiszem el, hányinger, nyugtalanság, hányinger, reményvesztettség, óriási csalódás, lelkiismeret-furdalás, félelem, összeomlásnak érzete, talajvesztettség érzés. felháborodás, kiszolgáltatottság, megalázottság, jövőkép elvétele;

A gyakorlat utáni tapasztalatok, felismerések: Minden okkal történik, és a történet végén minden kerek lett.
Tiszta lap-érzést kaptam.

Debreceni karmaoldó - hívómondat

(Zoli, 2015.02.28 00:19)

5. Hívómondat
Szólítom azokat a lelkeket...
akiknek ígértem fűt-fát, aljas módon rászedtem, hitegettem, kétségbeesésbe kergettem, anyagilag ellehetetlenítettem, megloptam, folyamatosan hitegettem. Belekényszerítettem abba, hogy a családomnak hazudjak.
Ezzel óriási lelki fájdalmat okoztam. Az emberekbe vetett bizalmukat is elvettem. Erkölcsleg ellehetetlenítettem.
Holott ők segítettek, jóhiszeműek voltak velem, anyagilag támogattak, jó szándékúak voltak velem. Bíztak bennem.

Debreceni karmaoldó - hívómondat

(Betty, 2015.02.28 00:17)

Szólítom azokat a lelkeket, akik...
arra sem voltam képes, hogy a saját életemet éljem, annak ellenére, hogy tudtam, hogy párkapcsolatban élnek, elcsábítottam a párjukat, aljas módon tönkretettem az életüket, önös anyagi érdekből, előre elterveztem, hogy szántszándékkal, sem Isten, sem embert nem néztem és mindent bevetettem, mágiát alkalmaztam, manpiuláltam őket, megbabonáztam és magamhoz kötöttem a párjukat, őket félrevezettem és kiiktattam a képből, hogy a párjuk engem válasszon.
Egyáltalán nem törődtem azzal, hogy boldog harmonikus párkapcsolatokat tettem tökre, a nők önbecsülését sárbatiportam, depresszióba nyomtam őket, rengeteg fájdalmat, bosszúságot okoztam és az egész életüket fenekestül felforgattam, egyik pillanatról a másikra kirántottam a talajt a lábuk alól.
És mindezt még kéjesen élveztem is, élveztem, hogy az van, amit akarok, bármi áron elértem a céljaimat, holott ők semmi rosszat nem tettek velem.

Debreceni karmaoldó - tapasztalatok

(Nagy Adri, 2015.02.28 00:12)

Én ezt, amivel most dolgoztam, nem tartottam olyan nagy problémának. Nem gondoltam, hogy ez olyan erős, olyan komoly probléma lenne, hogy mindenképen bele kellene kezdenem. Már a múltkor is kijött, hogy ezzel nekem valami gondom van. Ebből kifolyólag fogalmam sem volt, hogy mi lesz ebből. Nem voltak elvárásaim. Gondoltam, hogy gyorsan végzünk, behozzuk majd a lemaradást. Azt hittem, hogy ez nem lesz egy katartikus élmény. De aztán rájöttem, hogy akkora szerencse, hogy én és Ildikó zártabb helyen csinálhattuk a gyakorlatot, mint a többiek, mert ha az ő duruzsolásuk közben kellett volna csinálnunk, akkor engedtem volna, hogy "hát jó, megbocsátok", de ott benn tényleg beleálltam abba, hogy nem tudom azt mondani nekik tiszta szívből, hogy sajnálom, és pont akkor jött Ica, és beindította a folyamatot. A lelkeket nem hatotta meg eléggé, amit csináltam. A kulcsmondatomból Ica azt a következtetést szűrte le, hogy úgy érzem, többet szenvedtem már, mint a lelkek. Ezért nehezen ment ez a bocsánatkérés-dolog. Sajnáltam magamat, azt éreztem, hogy nekem sokkal szarabb. Kimondtam, hogy nekem rosszabb volt, mint ennek a sok léleknek. Erre azt kérte Ica, hogy a segítőm mutassa ki a lelkeknek azt, amit elzártam magam elől, amit tudattalanul tartottam magam előtt. A lelkek elszörnyeldteek, leesett az álluk, és így végül kiengesztelődtek.
A lelki fájalom helyére az az érzés került, hogy olyan, mintha belülről teljesen átmostak volna. Ezze járt megkönnyebbülés és hasonló, de ez az átmosódás volt a fő.

Debreceni karmaoldó

(Nagy Adri, 2015.02.27 23:48)

Bíráló mondat
Nem szeretem az anyámat. Ha rá gondolok, szomorú vagyok és szégyellem. Kritizál, bizalmatlan, hazudik, elszívja az energiámat.
Hiú, társaságban központban van, szerepet játszik.
Kivételez, az öcsémet mindig jobban szerette, csak a férfiakat kedveli.
Az életemben kutakodik, kíváncsi, az összeszedett információkból saját történetet mesél, amit igazként ad elő, amit nehezen viselek el. Így aztán valótlan dolgokat dolgokat állít rólam másoknak.
Pszichésen labilis, gyógyszerfüggő. Nem lehet vele kommunikálni, álomvilágban él.
Nem szeret, mert apámra hasonlítok, ez igazságtalan, mert erről nem tehetek.

Ezzel megnehezíti az életemet
• saját otthonomban is alkalmazkodni kell
• titkolózásra kényszerít
• lelki fájdalmat okoz viselkedésével
• megfoszt az igazi anyai és családi modelltől
• csalódást okoz
• dühössé tesz, mindig kihoz a sodromból, amit utána szégyellek
• megfosztott az anyai szeretettől

Holott
• felvállaltam hogy eltartom és gondozom öregségére
• sajnálom elrontott életéért, segítek neki mindenben
• viselkedésével elvette annak a lehetőségét, hogy szerethessem anyámat

Átfordított mondat
Szólítom azokat a lelkekeket...
Mindig uraltam a társaságot, hiú, és beképzelt voltam, szépségemmel visszaéltem. A nőket csak versenytársnak hittem, saját lányomat és lányunokámat sem tudtam szeretni, irigykedtem rájuk.
Mindig mindent tudnom kellett, megszerzett információkkal visszaéltem, és rossz hírét keltettem szeretteimnek.
Senkit sem tudtam fiamon kívül szeretni, akit rajongással, szinte szerelemmel szerettem. A férfiakkal is csak kacérkodtam, férjemhez anyagi okokból mentem, miattam alkoholista lett.
Elvártam, hogy mindenki szolgáljon és eltartson, lusta, kényelmes életet éltem.
A bajok, tennivalók, feladatok elől betegségbe, kábulatba és álomvilágba menekültem.

Ennek kapcsán milyen érzelmek és testi tünetek jelentek meg
• felháborodás
• düh
• ölni vágyás
• hisztéria
• méreg
• tehetetlenség
• nyomás a mellen, fejem
• vérnyomás emelkedés

Karmaoldás

(Tinka, 2015.02.08 09:13)

Kedves Ica !
Az lenne a kérdésem, hogy a gyakorlat során hogyan tudom 'visszahozni' Őt,
Akinek vezetem a gyakorlatot? Ugyanis a barátnőm olyan téta-szerű állapotba került, hogy nem is válaszolt (, mert nem tudott beszélni) a Kérdésekkor:
"Mi történik most?" Olyan volt, mintha Ő önállóan ment volna a saját verziója szerint...
Én meg elbizonytalanodva, elegendő időket hagyva azért folytattam a gyakorlat vezetését.


1 | 2 | 3 | 4

Következő »