Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sz í v b o r

Az igazság így szól: A bor nem alkohol, és az alkohol nem bor, a bor különleges nedű!

Végy 8-12 darab hosszú, friss petrezselyemgyökeret! Tedd bele 1 liter jó minőségű borba, adj hozzá 1-2 evőkanál tiszta borecetet! 10 percen át főzd az egészet! Öntsd bele egy 4-5 literes zománcozott fazékba, tégy hozzá 40 dkg tiszta mézet! Kis lángon főzd 4-5 percig, majd forrón gondosan szűrd le, és töltsd forrón jól kimosott csavaros orvosi fél literes üvegekbe!

Ha jól készítetted el, a szíverősítő bor korlátlan ideig felhasználható.

Amikor egyszer - másszor "érzed" a szíved, végy be naponta 1-3 vagy több evőkanállal ebből a szerből, s minden időjárástól, izgatottságtól származó szívszúrás elmúlik, mintha elfújták volna. Nem kell kicsinyeskedned  vagy aggodalmaskodnod, semmiképpen nem árt! Ám nemcsak a szív esetenkénti könnyű fájásainál, hanem igazi szívgyöngeségeknél is gyorsan segít a petrezselymes, mézes bor, sőt még a teljes gyógyulást is megadhatja.

 

forrás: http://termeszetbaratikor.network.hu/blog/termeszet-barati-kor-blogja/szivbor