Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ez történt velem a HALADÓ TEREMTŐ NAP óta

Szia!

 

Arra szeretnélek kérni, hogy itt oszd meg, hogy mi is történt veled a HALADÓ TEREMTŐ NAP óta.

Mik játszódtak le benned, miben más az egész Életed akár. Gyorsan jött vagy lassan.

Milyen egyéb felismeréseid vannak?

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Eger

(Ági, 2011.05.02 00:45)

Kedves Ica!

Szeretném neked írni a vasárnapi haladó teremtő napról. Én vagyok az Apeh- tartózás elengedő.:)
Kicsit azért is hogy összefoglaljam magamban is a történteket, érzéseimet. Nagyon rosszul aludtam el este, nem tudtam feltudok -e ébredni reggel, aztán mielőtt az ébresztő megszólalt felébredtem, de nem voltam túl jól.,de tudtam , hogy este jól fogom érezni magam mikor haza felé jövök.
Délelőtt örültem , hogy elmondhattam hogy mik történtek velem a teremtő nappal kapcsoalatban.
Délutáni gyakorlatban érdekes momentumonként maradt meg. Egy-egy részlet kiemelkedett az egészből.

Rögtön az elején az Egót mikor félre raktam ,nagyon rosszul kezdtem érezni magam, és nem jött semmi ötlet hogy mit adjak neki, kicsi manó, törpe szerű valaki volt piros sortba:) aki annyit mozgott mintha sok keze lett volna, kértem az angyalaim segítségét és mondtam hogy szeretlek , bocsájcs meg erre megnyugodott. Már a gyakorlatot végeztük akkor is be-be szólt , és akkor ugrott be hogy megszeretne nőni.....és talán szerepelni, figyelemre volt szüksége. A nővésről eszembe jutott hogy 13 éves koromig én voltam a legkissebb az osztályba és ez zavart :)

Az mit akar megtapasztaltatni velem, életfeladatok , közül az ÖRÖM a hogyanra ÖSSZEFOGÁS szó magasan kiemelkedett és itt jöttek a könnyek erősen.

A teremtés során azt hiszem erősen hatot rám ,hogy Ágotával nagyon hasonló gondolataim , barátaim, érdeklődési köröm van, Majd nem egy időben születtünk 6 nap különbséggel sőt az életterületekben jegyeiben is hasonlóak vagyunk / kicsit foglalkozok asztrológiával/ Azt híszem olyan szétszórtra sikeredett, és itt is volt egy meglepő kép egy nagy ház 2-3 emeletes.... én mindig kicsi barátságos kertes földszintes házakban gondolkodom mégis ezt látam a 2.-3. rákérdezénél.


A részek egyeztetése gyakorlatot már itthon is csináltam többször sőt ez volt az első gyakorlat amikor az oldaladra rád találtam 2 éve kb.
Gondoltam ezt rögtön kipróbálom, akkoriban mindig gondban voltam hogy neteznék, de varrni valóm is mindig van, és úgy ültem a gép előtt hogy rögtön megyek varrni.. az egyik kezembe a varrás volt a másikban a netezés...... nem is láttam nagyon semmit mégis mikor egymáshoz fordítottam őket , nagyon taszították egymást alig bírtam összenyomni a két kezem. De azóta ez a problémám teljesen megszünt, ha gépezek akkor gépezek és nem azon gondolkodok , hogy varrni kéne.

Vasárnap a bal kezemben volt az életfeladatom, jobb kezemben a Isten áldotta tehetségem. Balkezem hidegebb volt belül kemény valami kivűl lazább, barátságtalan valami volt, a jobb kezemben puha ,könnyű , langyos valami és ami meglepő volt mikor megkérdezted hogy milyen érzés kacsolódik hozzá......hát olyan szerelem érzés jött ami azóta is bennem van... nem is tudom én még így egyértelműen pasi nélkül nem éreztem soha ezt az érzést..nagyon bennem maradt.
Mit jelenthet ez?

Vissza térve az egó képére, a gyakorlatok során valamiért nem jön be hogy mi hiányzik neki, pedig az életben azt gondolom ez jobban tudom, vannak ötleteim , de ilyenkor nemjön. Egyszer elkezdtem csinálni egy helyzetre tükörgyakorlatot, és csiga képéban jelentkezett.... meg is állt a tudományom, igaz meg is zavartak értettem a szimbolikáját de mégis..:)

Köszönöm , hogy ott lehetettem, feltöltött, egy csodás társaság jött össze és érezni a emelkedetséget, nagy , és preeciz tudásod van amit könnyed előadásoddal megkoronázol:)

Szép Napot!