Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gombóc a gyomorban

 

Mi is ez?

Egyik tünete egy olyan konfliktusnak, ahol "elvettek" tőlünk valamit.

Konkrétan egy nagyon fontos ÉRTÉKRENDI FONTOSSÁGUNK nem elégült ki, vagy eddig kielégült és ezentúl nem, vagy ott a veszélye, hogy nem fog kielégülni.

 

Példák a gombóc a gyomorban esetére:

Pl. ha nekem nagyon fontos a hűség és az adott szó, akkor bizony ott lesz a gombóc a gyomorban - meg a torokban is - , ha a párom azzal állít be, hogy szerelmes, de másba, na meg  jön a baba is. Ekkor a mi 5-25 évünknek, meg a holtomiglannak is annyi.

Kialakul a düh, harag, akár gyűlölet, érezhetünk megdübbenést, csalódást és tehetetlenséget.

A harag megmérgezi az életünket, de ilyenkor ne is próbálja meg valaki azt mondani nekünk, hogy meg kellene bocsátani, mert NEM AKARUNK. Persze néhol fejben már tudjuk, hogy kellene, de inkább kívánjuk a vesztét, mint a boldogságát.

Miért van ez?

Azért mert akkora a fájdalmunk, hogy csak az az egy tud ilyenkor életben tartani, hogy tudjuk, hogy a másik is szenved. És persze azt szeretnénk, hogy jobban szenvedjen, mint mi.

Ilyenkor lehet a szétváló pároknál megfigyelni, ha az egyik jobban van, akkor a másik rosszabbul lesz és fordítva is igaz.

Na és akkor mi a megoldás?

Korábban írtam, hogy az érzéseknek is van egy >>> életgörbéje, ami kívánja magát megélni. Amíg ezt nem éljük meg, addig csak büntetni szeretnénk.

Ezért fejlesztettem ki olyan gyakorlatokat, ahol ezt a fájdalmat meg lehet élni, ezáltal kifuttatni.

Miközben olvastad a levelem és esetleg bólogattál, akkor bizony, úgy gondolom, szenvedtél már eleget, éld meg végre a haragodat.

Még mielőtt fognál egy kanna benzint és leöntenéd a másikat és meggyújtanád, kérlek nézd meg a >>> dühfeloldó gyakoratot és ha úgy érzed végezd is el. Ne várj holnapig! Élvezni fogod!

Aztán, ha sikeres a "feloldás" és mostmár jól érzed magad, akkor kérlek, hogy oszd meg itt lentebb a hozzászólásoknál a többiekkel is, hátha valakinek a Te történeted ad inspirációt és ezzel még az is lehet, hogy életet menthetsz.

Olvass bele a két dühfeloldó fórumába.

>>> hirtelen dühfeloldás

>>> egymásra rakódott neheztelés feloldása

 SZIA-táborba július 26-31.

>>> Fájdalom / dühfeloldó tábor - VÁLÁS UTÁN IS VAN ÉLET címmel

.

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.