Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sokan azért menekülnek esküvőbe, mert az előző szerelmük elhagyta, DE még ott él bennük a fájdalom, a hiány, egyszóval a GYÁSZ. 
Ezt érdemes oldani, hogy amikor a párjuk arcára néz, ne az jusson eszébe, hogy az a másik mennyire hiányzik....

Gyász érzés jön fel a hiányok esetében. Ilyen hiány lehet még, ha a kedvenc állatunk távozott el vagy ha a munkahelyünk megszűnt.

Nyugdíjba menetkor is van olyan, aki ezt gyászként éli meg.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

sziakademia@gmail.com

(Szabó Ilona - Ica, 2009.08.18 17:35)

Kedves Anita!
Az első ami nagyon fontos számodra,hogy a dühöt, a gyűlöletet fel tudd oldani. A HALADÓ dühfeloldó technika másfél hét múlva fenn lesz a honlapon, ha rajta vagy a hírlevél listán, azt automatikusan megkapod. Ez segíteni fog, hogy kitisztuljon a helyzeted és tovább tudj lépni egy harmonikus élet felé.
A második probléma a jó dolgok elvesztése és hiánya. Erre van egy speciális technika, az úgynevezett gyászfeloldó technika, amely azonban nem kerül fel a honlapra, ezt csak tanfolyamokon oktatjuk. A képzésekről a honlapon tájékozódni tudsz. Ha bármikor módodban áll részt venni,az alaptréning után a haladó tréningen,akkor ott megtanítjuk ezt Neked. Azért a haladó tréningen, mert ahhoz már szükségesek bizonyos alapismeretek.
További nagyon szép napot kívánok Neked:
Ica

Ica

Dunaújváros Bartók B.10.

(Anita, 2009.08.18 15:52)

17 év házasság után váltam el.3 kiskorú gyermekem maradt velem.8-9 hónapig tartott a válóper, ez idő alatt brutalitás és sok minden történt.A legkisebb lányom 7,5 éves.Az apjáról hallani sem akar, még azt sem mondja, hogy:Apa Én is borzasztóan haragszom rá,ütött, vágott a gyerekek előtt.(De csak az apjuk)Nagyon nehéz még ezek után is 17 év után egy új életet kezdeni.Van egy rendes barátom, szeretném őt úgy szeretni, hogy ne gondoljak az előző kapcsolatomra.A gyerekeimet szereti,van 2 felnőtt lánya.Kettős érzésem van a volr férjemmel kapcsolatban:VAn úgy, hogy gyűlölöm amit velünk tett, és egyben hiányzik is.De mi hiányzik egy ilyen brutális emberből?Ezerszer megcsalt,van egy házasságon kivüli gyereke is(ez is most derült ki).
Hát egyszóval nem könnyű.Szeretnék szabadulni a lelki nyomástól,ő sem tud rőlünk elszakadni.Ugye egyszer vége lesz???