Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Üdvözöllek!

Egy teljesen új oldalt nyitottam, arra, hogy akik Budapesten részt vettek a TEREMTŐ napon, azok ide írhatják az élményeiket.

Ha van ilyen, kérlek lentebb oszd meg velem és a többiekkel is:).

 

Köszönöm és legyen CSODÁLATOS napod!


Ica

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nyírpazony Kossuth u 47

(szilágyi László, 2012.05.31 16:32)

Kaposvár

(Ulicia, 2012.03.12 17:40)

Kedves Ica!

Sajnos most nem tudok menni, mivel nászútra megyünk a kedvesemmel, akit a TEREMTŐ Napodon teremtettünk:):):)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Köszönöm, köszönöm, köszönöm!!!!!!!

Ulicia

Végre megértettem és használni is tudom

(Gábor, 2012.02.25 19:12)

Kedves Ica!

Nagyon köszönöm, hogy te legalább elmondat, elmagyaráztad, hogy mit is jelent az ENGEDD EL ÉS MEGKAPOD!

Műszaki ember lévén, mindig azt gondoltam, hogy ez csak egy ezoterikus maszlag és arra is rájöttem, hogy nehezen fogadok el mindent amiben benne van az ezo vagy spirkó szó.

Rájöttem, hogy egy nézőpontból nem is fontos, hogy mások az ezót is belekeverik, a lényeg, hogy ahány ember annyi értelmezés.
A tied nagyon egyértelmű és használható!

Üdvözlettel:
Gábor

Budapest

(Zsuska, 2012.02.03 08:25)

A szombati teremtő nap óta az a helyzet állt elő, hogy nagyon sok tanítványom lemondta az óráimat ezen a héten és ezt abszolút helyénvalónak éreztem, mert rengeteg oldásgyakorlatot kellett végeznem. Több külső részem eltávozott a napokban, csináltam két nagy bírálatfeloldást is és részek egyeztetését is. Azt érzem, hogy óriási változás nyilvánul meg most a külvilágomban és belül is. A külvilág támogatja a lelki tisztulásomat, lett időm magamat emelni jobban.

A lélek szerinti utam is nagy támogatást és tisztulást jelez. Például az énekmesterem egy óra helyett két órán keresztül oktatott arra, hogyan adjam tovább az ő általa kidolgozott technikát. Úgy érzem, hogy a tőle kapott tudás köré csoportosul minden más tanítás bennem, mert a célom az, hogy felszabadítsam a hozzám forduló emberek hangját.

Ica, olyan erő van bennem és hit, amit sose hittem volna, hogy megélek és ez annyira jó érzés! Köszönöm neked! :)

SZÉKESFEHÉRVÁR

(Erika , 2011.08.19 16:30)

Szia Ica és mindenki.
Messziről kezdem,2.teremtőnapon voltam amikor gyakorlat alatt a társammal arra jutottunk,hogy nem a társa megbecsülésére vágyik, hanem saját üzletre. Egy jövedelmező válalkózásról álmodoztunk,első lépésben egy üzlethely vásárlásáról.Amit a haladó teremtőnapon már említtetem. NEKEM 2011.08.én (aláírtam az adás-vételi szerződést) meglett az üzlet.
Haladó teremtőnapon arra hogy mit akar velem az univerzum .Semmi,kavargás fejfájás,teáskanna, delfin,egy-egy pillanatra.
KFT-t alapítottam,vizadagolók bemutatóterme és ásványvíz,funkcionális vízek árusításával foglalkozom.Eddig fodrászattal foglalkoztam. Hát mi a kavarodás? ha nem ez a változás,mikor a fodrászat az életem volt.
Enged el és megadatik.Az üzletet Új Széchenyi Terves támogatott hitellel vásároltuk,semmi nem jött időben a férjemtől hallgattam tuti nem nyerjük meg.Már rá kellett szólnom,ne a negatívumot,csak pozitívan.Aztán hajnalban felébredtem és arra jutottam ha nem megy, hát lesz más.Nem ezt akarja az univerzum és elengedtem.Másnap mindig megjött a jó hír.
Vannak még akadályok,elfáradtam,de hiszem hogy megoldom azokat is,és ha elkeseredem előveszem ICA leveleit.Köszönöm az erőt-energiát,időt hogy megírtad nekünk ezeket a leveleket.Én sokat tanultam és a mindennapokban eszembe jut.ÁÁÁ erről beszélt az ICA.
Köszönettel:Erika
2011.08.19.

1113.Bocskai 43-45

(Török Dóra, 2011.03.04 23:32)

Kedves Ica !
Szinte minden nap csodálatos élményeim,érzéseim vannak.Új emberek ,új információk.
Kezembe akadtak olyan könyvek,amik a jelen pillanatban számomra előrevisznek,és kezdek ráébredni ki is vagyok, mit keresek én itt,kezd kitisztulni a kép.Nagyon jól érzem magam.
Hálás vagyok,hogy megismerhettelek és ezt a módszert kidolgoztad (igazából nem is tudom honnan jött neked ill.sejtem).
Tényleg csodálatos, minden ismerősömnek javaslom,mert ha nem próbálja ki lehet,hogy elmulassza élete egyetlen lehetőségét.
Módszered a felemelkedéshez vezető út,mindenki önmagában megtalálhatja, persze, ha őszinte.

válasz Fekete Katalinnak

(Ica - SZI Akadémia, 2011.02.17 09:42)

Szia Kati!

A válaszom: az egymásra rakódott neheztelés feloldását akkor kezdjük el, amikor azt érezzük, hogy sok apróság gyűlt már össze és tele a hócipónk.

A személlyel kapcsolatban viszont ekkora olyan sok apró negatív érzelmünk volt, hogy útközben mi is büntetgettük őt is. Ez okozza a rejtett bűntudatot. A másik haragudhat ezért.
Ha ezt még tudjuk is, akkor érdemes tőle bocsánatot kérnünk a való világban, vagy előtte ezt a gyakorlatot elvégezni.

Ha van még kérdésed, nyugodtan tedd fel.

Legyen szép napod!

Ica

katalin.fekete@vipmail.hu

(Fekete Kati, 2011.02.16 21:40)

Kedves Ica!

Az egymásra rakódott neheztelés feloldó gyakorlat nem csak akkor használható, ha én haragszom valakire?

Köszi Kati

válasz Fekete Katinak

(Ica - SZI Akadémia, 2011.02.14 16:21)

Szia Kati:)!

Igen, ha tdo, hogy a másik haragszik rád (pláne, ha Te isjogosnak tartod), akkor IGAZÁN tiszta szívedből kérj tőle bocsánatot és mond, hogy NAGYON SAJNÁLOD!
Ne menj bele magyarázkodásba, csak hallgasd meg Őt. Ez a VEZEKLÉS fe fog téged annyira szabadítani, hogy a TEREMTÉSEID még hatékonyabbak legyenek.
Ha a profibb megoldást választod, akkor előtte elvégzed az EGYMÁSRA RAKÓDOTT NEHEZTELÉS FELOLDÓ gyakorlatot. Igaz, hogy ahhoz idő kell, de megéri:).
Ha nincs időd, akkor pedig válaszd az első megoldást.
Meglátod, amikor bocsánatot kérsz tőle, akkor felszabadul benned az eddig elzárt ÉLETERŐD, melyet onnan fogsz megismerni, hogy kimelegszel és boldogság fog elönteni.
Lehet, hogy lesz benned egy kis szégyen érzet is, de az csak azért mert még nem végezted el a másodjára javasolt gyakorlatot, de szerintem megéri ezt a szégyent félretenni.
Hoztunk már nagyob báldozatokat is:).
A jó hír, hogy ezzel egy vezeklési láncolatot is be tudsz fejezni.

Legyen csodálatos bocsánat kérésed:)!

Ica

katalin.fekete@vipmail.hu

(Fekete Kati, 2011.02.13 21:18)

Kedves Ica!

És ha tudom, hogy ő haragszik rám, hogyan tudom feloldani, bocsánatot kérni Tőle?

Köszi Kati

Budapest

(Ildikó, 2011.02.04 00:44)

Imádtam a vasárnapi teremtő napot,sőt azóta Imrich Zoli előadásán is jártam. Klassz az érzelmi létra tetején állni,és egyre többet szeretnék ott időzni.Ma tízmilliószoros teremtőnap van! Sikeres teremtést,boldogságot adó vágyai beteljesülését kívánom mindenkinek!!! Köszönöm a lehetőséget!!!!

Teremtő nap csodája

(Kata, 2011.01.06 14:06)

A decemberi teremtő napon azzal dolgoztam, hogy a párommal és a fiammal kapcsolatban rengeteg feszültség halmozódott fel bennem az utóbbi időben. Harmonikus, kiegyensúlyozott családi életet akarok. Ahogy a mesében történik, így is lett és nagyon boldog vagyok azóta is. A karácsony fantasztikus volt végre először! Szívből hálás vagyok Ica!
Mindenkit biztatok, használjátok, éljetek vele és legyetek olyan boldogok mint én!
Kata

nagysoft@gmail.com

(Marcsi, 2011.01.03 14:13)

Sziasztok!
Csodálatos napjaim vannak. Január 1-én úgy ébredtem, mint egy királylány, teljes nyugalom és harmónia volt, van bennem. Naponta 1, esetleg 2 alkalommal csinálom meg a teremtőgyakorlatot, igaz, kopogtatással kezdek, kb. 45 percig tart, ami teljesen felemeli az energia szintemet, és utána teremtek! :):) Egyre erősebb a hitem és a vágyam, hogy az Univerzum elküldje amiket rendeltem. Nem kételkedem! :)KÖSZÖNÖM, ICA!

Marcsi

Pozitívan :)

(Ági, 2010.12.27 14:42)

Sziasztok,
nagyon hasznos, klassz dolgokat tanultunk! Először is: eddig nem foglalkoztam a pillanatnyi érzelmi állapotommal... Gondolhatjátok, hogy mostanában jöttem rá, hogy mennyire "lent vagyok", ha nem figyelek erre. Ahogy telik az idő és tudatosan "teremtek", még mindig elégedetlen vagyok, de élvezem az apróbb-nagyobb eredményeket. A csoport és az Elixír nagyban felerősíti a hatást.
Köszönet és hála Icának és Ildinek mindezért!
Szeretettel és hálával: Ági

Gratznerné Katának válasz

(Ica - SZI Akadémia, 2010.12.17 18:46)

Kedves Kata!

Mint ahogy láttad és tapasztaltad, a teremtő gyakorlat érzelmileg nagyon magas érzelmi szintekre képes eljuttatni.
Ez a bőség zónája, ha mindig ebben az állapotban lennénk, akkor az igazi lélek szerinti utunkat tudnánk járni és beteljesíteni.
Nem szabad elfelejtenünk, hogy nemcsak a mai nap létezik, hanem volt tegnap és tegnapelőtt is, amikor teremtettünk, melynek hatásait a jelen pillanatban is érezzük. Ezzel vagy meg vagyunk elégedve vagy nem.
Leginkább akkor szoktunk teremtő gyakorlatot végezni, amikor nem vagyunk megelégedve:)
A gyakorlat a leghatékonyabb akkor, ha minden nap, akár többször is, egy speciális céllal vagy akár cél nélkül is megvizsgáljuk a jelen pillanati érzelmeinket és meghatározzuk, hogy mit is szeretnénk helyette.
Ezután ha mondjuk eltelik 2 óra, s úgy gondolod, hogy mi lenne, ha elvégeznél újra egy teremtő gyakorlatot, akkor megint abban a pillanatban, amikor leülsz, hogy ezt elvégezd, az akkori érzelmeidet kell megnézni. Tehát nem kell elővenni az előző vagy a napokkal korábbi teremtő gyakorlatokat és azoknak az érzelmeit felidézni, hiszen minden pillanatban változunk. Ez a teremtő gyakorlat mindig csak a jelen pillanatból indul. Ugyanis az, hogy most a jelen pillanatban hogy érzem magam, az ezt megelőző összes időintervallum teremtéseinek, történéseinek következménye.

Tehát összefoglalva, amikor leülsz, nézd meg, hogy vagy abban a pillanatban, és fogalmazd meg, hogy mit szeretnél helyette.
Ezután nagyon pontosan, konkrétan és részletesen, mintha az UNIVERZUM áruházába mennél be, s az ottani eladónak részletesen elmondanád, hogy mit kérsz, nyilván ő csak azt tudja odaadni, ami nagyon precíz, van részletezve:)

Bármi kérdésed van még, írjál nyugodtan.

Legyen szép napod!

Ica

bakocs@gmail.com

(Bakó Csilla, 2010.12.17 09:24)

Kedves Ica!
Az is nagyon jó volt vasárnap, hogy a moksaelixírt megkostolhattuk és mivel már voltam sziakadémiás tréningen, ahol Ica szintén adott moksát a gyakorlat előtt, most is lelkesen vártam a hatását.
A tapasztalatok alapján elmondható, hogy a moksa megsokszorozza Ica gyakorlatainak hatását.

Mohács Szabadság u. 11

(Gratznerné Kata, 2010.12.15 22:50)

Szia Kedves Ica!

A vasárnap csodálatos volt! Nálam is tart még a hatás. Megvan még a hitem azon vágyaim megvalósulásában, amelyekről már szinte letettem. Köszönöm Neked, mert ez nagyon jó, még ha kézzel fogható eredmény nincs is ez ideig. Rajta vagyok ezerrel, hogy legyen. Bízom benne, hogy eljön, ha elég kitartó leszek. Remélem, helyesen alkalmazom a módszert! Amiben nem vagyok biztos, hogy minden nap pontosan ugyan úgy, ugyan azokkal a kifejezésekkel kell kitöltenem a lapot? Meg kell állapítanom minden nap, hogy hol állok az érzelmi létrán amikor elkezdem a gyakorlatot? Vannak sajnos ilyen bizonytalanságaim! Tudom, hogy rengeteg elfoglaltságod van, de ha lenne néhány szabad perced, és adnál nekem egy kis pontosító eligazítást, nagyon szépen megköszönném. Ne haragudj, hogy ilyesmit kérek Tőled, s ha tolakodásnak tartod, kérlek vedd tárgytalannak a kérésemet! / Azért reménykedem....!/ Mindenképpen köszönöm még egyszer a vasárnapot!

Lakáscsere

(Dóra, 2010.12.15 18:15)

Sziasztok és csók , meg minden !
Elakadtam volt a lakásügyemmel és ezt el is mondtam ott vasárnap.Fantasztikus teremtőgyakorlatot csináltam és azt gondolom az a rengeteg energia ami a csoportban volt , sokat segített.
Hétfőn délután fölkeresett a cserepartnerem és elmondta, hogy fél órával azelőtt mielőtt megjöttek , mindent sikerült sínretenni ...
Most akkor mi van? :) Mennyit kell gyakorolni:)
A világ szép:) szépek vagyunk és szeretlek benneteket.
csóók Dóra

Sándorfalva Ady Endre 19

(Dombi Zoltán , 2010.12.15 18:13)

Szia Ica!

Nagyon jól éreztem magam ,nem nagyon hittem eddig az ilyen dolgokban,de most már másképpen gondolom és érzem is és ez nagyszerű.Pláne hogy itthon megcsináltunk együtt a párommal nekem egy ,egymásra rakódott neheztelés feloldása gyakorlatot és nagyon jól sikerült.Jobban éreztem magam már akkor rögtön és persze most is .Nagyon jó érzés. kÖSZÖNÖM

iszony viszony

(Lengyel Judit, 2010.12.14 19:26)

Szia Ica!

Busszal mentem haza vasárnap és hát nagy volt a forgalom, a buszon tömeg volt, amitől eddig mindig iszonyúan rosszul voltam.
Képzeld el, most csak nevettem, jó kedvem volt és EGYÁLTALÁN NEM ZAVART A TÖMEG:)!!!!
Hát ez fantasztikus!!

Biztos vagyok benne, hogy ez a magas érzelmi állapotomnak köszönhetek:)

További sikert kívánok értékes unkádhoz!
Judit