Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kassai Csilla a nagy sikerű 5-ről a 6-ra c. könyv írónője:

"A TÜKÖR gyakorlatot, hamarosan én is oktatni fogom."

 

 

>>> Mutasd a TÜKÖR gyakorlat tréningeket

>>> Mutasd az összes TÜKÖR gyakorlatot

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Köszönet

(Kassai Csilla , 2010.04.13 20:13)

Kedves Etelka és Ágnes!
Köszönöm a gratulációt és a jó kívánságokat. Egyetlen gondolatot fűznék hozzá. Mindig azt szoktam mondani,mivé lesz a világ, ha a jó ideát követők nem fognak össze? Mi Icával egymásban nem konkurrenciát, hanem szövetséges partnert látunk. Talán az is benne van ebben, hogy mindetten anyák vagyunk és tudjuk, mit jelent éveket, évtizedeket vesztegelni egy tévúton, vagy mit jelent egy rossz minta miatt szenvedni és kínlódni. A tükörgyakorlat egyre több megdöbbentő és bámulatos eredményt hoz az életünkben. Úgy is mondhatnám, csodákat. A legdöbbenetsebb számomra a rendkívüli gyorsasága. Úgy is mondhatnám, azonnal hat és kitörli a sok-sok évtizedes felesleges szorongást, frusztráicót, félelmet. Egyszerűen oda vagyok érte! Hamarosan minden ötihatisnak is tanítani fogom.Addig pedig ide irányítok mindenkit, akit csak lehet!
Hogy az élet ne szívás legyen, hanem ajándék! :) Hiszen minden és mindenki ÉRTÜNK VAN! Ölellek Benneteket! Csillátok http://www.5rol6ra.hu

Eger

(K:Ágnes, 2010.03.23 22:38)

Gratulálok, hogy mint segítő elmondtad nekünk a tapasztalatodat őszintén.

Fehérgyarmat

(Nagy Etelka , 2010.03.21 17:20)

Kedves Csilla!

Én is végeztem Icánál a tükör gyakorlatot. Amikor hallgattalak olyan volt mintha itt lettél volna és az én szavaimat mondtad volna el.
Én ismerlek mind kettőtöket, így ennek a fúziónak nagyon örülök.
Sok sikert és jó egészséget kívánok mindőtöknek.
Etelka