Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MINI TEREMTŐ gyakorlat ÉRZELMEKRE a gyakorlatban


Itt amellet, hogy a KLIENSSEL egy élő példán keresztül bemutatom a gyakorlatot, megtalálod a MAGYARÁZATOKAT IS, HOGY MEGÉRTSD A SZERKEZETET, hogy aztán minél hamarabb készség szintre fejleszthesd magadban.


- Hogy vagyok? Milyen negatív érzelem van bennem konkrétan?


EZZEL A KÉRDÉSSEL KALIBRÁLJUK BE MAGUNKAT, VALAMINT AZ ÉRZELMEK ŐSZINTE KIFEJEZÉSÉVEL ÉRZELMI INTELLIGENCIÁNK IS NÖVEKSZIK (AZ MEG A SIKER EGYIK TITKA) 
EZ A KÉRDÉS ELEVE 4 SZINTTEL EMEL AZ ÉRZELMI LÉTRÁN.


- Hol állok az ÉRZEMI LÉTRÁN? – mutasd az ÉRZELMI LÉTRÁT>>>

AZ ÉRZELMI LÉTRÁN VALÓ BEPOZICIONÁLÁS, SEGÍT AZ EGÓT IS SZEMBESÍTENI AZZAL, HOGY A GYAKORLAT UTÁN MEKKORA A KÜLÖNBSÉG. Ennek előnye: az EGÓNK Egyrészt látva a nagy változást, tudatosítja magában, hogy "itt nagy változás történt” és elkezdi ehhez tartani magát, megfelel ennek.


- Most van bennem egy elbizonytalan
odás és talán kétség is. Alul motiváltság….


- Mit szeretnék e / ezek helyett érezni?


- Szeretnék több figyelmet és vidámságot…


ITT MÁR MEGFOGALMAZZUK A CÉLUNKAT. EZ A KITISZTÁZÁS ELEVE TISZTÁNLÁTÁST AD ÉS EGY REMÉNYT A JÖVŐRE, HOGY VAN MEGOLDÁS… fejleszti a képességet megfogalmazni, hogy mit is akarok. Tréningjeimen tapasztalom, hogy az elején gondot jelent a „mit akarok helyette?” kérdésre a válasz.


- És milyen ötletem van rá ezt elérni, megvalósítani?


ITT KÉT FÉLE LEHETŐSÉG VAN: FENTEBBI KÉRDÉSRE MÁR BEPOZICIONÁLTAD, HOGY HOL ÁLLSZ AZ ÉRZELMI LÉTRÁN. ENNEK MEGFELELŐEN MENJ TOVÁBB.

MUTASD A LEHETŐSÁGET 8-9-ES ALATT>>>

MUTASD A LEHETŐSÁGET 8-9-ES FÖLÖTT>>> feltöltés alatt - türelmedet kérem

vissza a "felhívás gondolkodásra" oldalra>>>