Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mi történt a PÉNZENERGETIKAI MESTER KURZUS óta

Sziasztok PÉNZ Mesterek!

 

2011. nyaron fejeztük be a Mester Kurzust.

Fontos, hogy néha újra kapcsolódjatok össze azzal az Energiával, amit ott megtapasztaltunk, a gyakorlat elvégzése által, viszont ne feledd, hogy a gyakorlat csak a Te használatodra van!

Kérlek, hogy alább írd meg, hogy azóta mi történt veled, ami változás, lelki, szellemi és anyagi síkon.

Emlékeztetőnek:

  1. >>> Pénzemelő gyakorlat eredményei (pénzre, szervekre, adósságra, karrierre, egzisztenciára, stb).
    Erre egésznapos tréninget is szervezek >>>decemberben és >>>januárban is Budapesten, míg Debrecenben >>>novemberben, és >>>januárban.
  2. "Hogyan is kezelem a Pénzt?" - >>>kérdéssor
  3. Mi is a PÉNZ TÖRVÉNYSZERÜSÉGE?
  4. Dr. Buckminster Fullar - "Nem én adtam az Életemet, így nincs jogom elvenni!"

 

Az összes programjaimat >>>ITT találod, míg a SZI Shopban, >>> ITT tudsz nézelődni.

100-dollarosok.gif

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

sziasztok

(Réka, 2011.12.02 09:21)

Sziasztok!

Nagy örömmel tölt el, hogy részt vehettem a kurzuson veletek. Sok minden zajlik az életemben és rendszeresen végzem az életmentő gyakorlatokat(min. heti 1-2.). Én igyekszem betartani Ica tanácsait és eszembe volt, hogy 7* kell megcsinálni a gyakorlatot, így Kormos Évivel megcsináltuk még 2*. Azért is fontos volt, mert közeledett az időpont, hogy visszamenjek a munkahelyemre és azt szerettem volna, hogy a lelkem szerint történjen minden. A gyakorlatban ott volt egy alagút, mögötte Jézus és Isten. Rengeteg lény jött közben, más lények, más bolygókról akik várták a megszabadulást. Pikkelyesek voltak. Kénytelenek voltunk bedobni a karma-oldót. A Luciferi energia is megjelent, ami ugyancsak elment. Évi mondta, hogy egy általa olvasott könyvben,(aminek sajna most nem jut eszembe a címe)is ez történt a hölggyel, és neki megmondták az életfeladatát. Akkor ezzel nem foglalkoztam. Pár nap múlva éjszaka felébredtem. Nagyon hányingerem volt közben és akkor megértettem azt, hogy milyen élethelyzetek megoldását vállaltam mielőtt megszülettem. A munkahelyemre nem vettek vissza, azóta megkaptam a végkielégítést is. Minden békében és barátsággal zajlott. Csináltam a munkahelyemre egymásra rakodottat még a megbeszélések előtt és amiután eljöttem, azután jutott eszembe., hogy ott én azt kértem, hogy váljunk el békében egymástól. jelenleg úgy érzem magam mint egy tini, akiből bármi lehet.
Legutóbbi két egymásra rakodott tapasztalatait és szeretném megosztani. Istenre csináltam és én voltam mögötte, mint magzat és magzatkori bűntudatomtól szabadultam meg, illetve előző életeimben amikor magzat voltam és születés előtt meghaltam. A másik gyakorlatban egy lény volt, aki egy idő után elárulta, hogy ő az őrangyalom. Én nem olvastam angyalokkal, előző élettel kapcsolatos könyveket azelőtt, majd most.
Karmaoldókat is szoktam csinálni és volt olyan, amikor azt éreztem, hogy ezt tettem én is másokkal bizonyos élethelyzetekben.
Sok puszit küldök mindenkinek. Szeretettel: Réka

A Mesterkurzus azonnali eredményei az életemben

(Peller Beáta, 2011.11.28 18:48)

SZIAsztok, kedves Ica, kedves Kurzustársak! Örülök a felhívásnak, a lehetőségnek, hogy ismét halljunk egymásról, hiszen olyan jó volt újra és újra találkozni, együtt dolgozni, sírni, megdöbbenni, repülni és most jó, hogy eljött az ideje a tapasztalatok megosztásának - ha nem is egy nagy tűz körül ülve, mint a régi bölcsek, akik időről időre összejönnek és suttogva beszélnek a közös beavatás során megismert Titokról. (Milyen jó is lenne újra a tűz körül..!)
Nos: annyi, de annyi változás van az életemben, jobban mondva bennem, hogy fel sem tudnám sorolni. Meghatározó lett ez a Kurzus. A Pénz és a Bőség már rég nem eszköz, és vágyott cél, hanem élő, rezgő, bennem és körülöttem élő Energia.Nincs célja, feladata, csak van.Jön, és megy, áramlik, hoz nekem, és mások számára, hol teremtően, hol pusztítóan van jelen, ami persze szintén teremtés: hely, lehetőség valami másnak, valami újnak. Ha nem figyelek rá, meg se látom, de ha figyelek rá, megrázóan erős hatású. Útnak indítok egy összeget, áldással, hittel, bizalommal, hozva némi áldozatot is, csakhogy mehessen - és perceken, de tényleg perceken belül visszatér ugyanannyi, de sokszor apját, anyját hozva, tehát háromszorosan. Nem is az a pénz a legnagyobb élmény, de persze az is, hanem az a döbbenet, boldogság, hogy EZ ÍGY VAN! Mert hogy az Univerzum ért bennünket, jó, ez logikus, az Egész érti a Részét. De hogy a Rész is képes megtanulni a benne élő Egésze nyelvét, és el tud indulni egy akadálytalan kommunikáció, és meg tud nyilvánulni a Mindenséget alkotó Egész! Hát ez nekem egy hallatlanul szép tapasztalat. Ja, és persze, begurult az udvaromba az egyik tréningnapon Icával közösen megteremtett Kisautó. Minden megvalósult, az is amit ő tett hozzá, amit én nem is mertem kívánni, és az is, amit én szerettem volna. Azon a nagyon magas rezgésen, ami ott létrejött, kiment a kérés az Univerzumba, és mihelyst további hittel, ráfigyeléssel, az inspirációknak való engedelmeskedéssel megépítettem számára a leszállópályát - landolt a válasz. Nem sárga.:))
Sokkal szebb. Halvány vörösréz színe van. Nagyon, de nagyon tetszik. Persze, a kalandnak nincs vége, a belső fejlődés nem áll meg. A teremtés folytatódik. Nagyon izgi!
Szeretettel ölelek mindenkit, és úgy várom, hogy ti is írjatok!!!!
Beáta