Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Üdvözöllek!

(Még itt az elején szeretném leszögezni, hogy az alábbi szövegben a saját felismeréseimet közlöm, ennek megfelelően fogadd!

Valamint a lentebb található gyakorlatokat, mint az összes a honlapomon található gyakorlatot csak és kizárólag saját felelősségedre végezheted el!

Ha hangulat javítót szedsz, vagy úgy érzed, hogy gyengébb idegzetű vagy, esetleg ki vagy merülve, vedd fel egy szakorvossal a kapcsolatot és kérd ki a tanácsát a gyakorlat elvégzése előtt!)Sokat beszéltünk mostanság a külső Részekről.

Nagyon röviden és érthetően szeretném átadni ezt az értelmezést.

 

Kép
Amikor valami nem tetszik nekünk (valamely fontosságunk nincs kielégítve, mint pl a szeretet, 
hűség, tiszta kommunikáció, rend, stb),  akkor egy összehúzódás - energia blokk  - keletkezik a szervezetünkben.
Ez a kellemetlen érzésektől a fizikai tünetekig is megjelenhet, mint pl a gyomorgörcs, szívfacsarodás, torokszorítás, stb.


(pl: a párom megkérdezi, hogy mit is szólnék egy nyitott kapcsolathoz, legalábbis az ő részéről? - itt sérül: női / férfi önbecsülés, hűség, elismerés, elfogadás, biztonság, stb -)

 

Kép
Amikor minden rendben velünk és az értékrendi fontosságainkat sora megkapjuk akkor boldogak vagyunk, ragyogunk.
(pl, azt mondják a kollégák, hogy amellett hogy a csapatban én teljesítettem a legjobban, legalább 5 évet le is tagadhatok - itt kielégül: dicséret, elismerés, méltatás, önbecsülés, stb.)

Úgy is elképzelhetjük ilyenkor magunkat mint a kis smile jelecskét: - kerekek vagyunk és egészek.

 

 Amikor a fájdalom megmutatkozik, akkor már nem vagyunk ilyen kerek kis egészek, hanem mintha oldalról a fájdalom benyomna bennünket, keletkezik egy "benyomódás", "gödröcske", ezek az összehúzódások, amit a gyomorban és bárhol máshol érzünk, a konfliktusok hatására,  - a fájdalom nagyságának megfelelően -.

Ezek a gödröcskék, benyomódások ott lesznek bennünk, mind addig, amíg a konfliktusainkat ki nem tisztázzuk, fel nem oldjuk, meg nem történik bennünk a megbocsájtás! (direkt nem használtam azt a szót, hogy "megbocsájtunk", mert még valaki azt hiszi, hogy ez olyan dolog, amit el tudunk dönteni, hogy megteszünk! Már sokat írtam, hgoy az érzelmek, nem olyan mint a biciklizés, hogy eldöntöm, hogy megtanulok és akkor azt teszem! Döntésből vagy parancsra se nem tudunk megbocsájtani, se nem tudunk szeretni!)

 

Kép Amikor a gödröcske sokáig létezik, akkor ott megváltozik a levegő szerkezete, ott gyűlik, sűrűsödik össze a belőlünk kisugárzó negatív energia, mint a düh, harag, elkeseredés, fájdalom, bánat, stb. Mint, amikor azt mondjuk, hogy valahova beszorult a levegő és állott szag van.
Én úgy képzelem el ezeket a gödröcskéket, mint egy fészek ezeknek a külső Részeknek.

A fészekben / gödröcskében felgyűlt a negatív energia és a térben lévő külső Részt meghívja / vonzza, hisz neki pont erre van szüksége.
Olyan ez, mint amikor finom süteményt sütünk és a gyerekek azonnal ott zsongnak körülöttünk és alig várják, hogy beleharaphassanak és mind megegyék.

 

Szóval a külső Rész megérzi azt a negatív energiát, ami számára édes nedű és beköltözik a fészekbe, hisz itt folyamatosan életben tudja magát tartani. Innentől neki abszolút az az érdeke, hogy minél tovább benne legyünk a konfliktusba és termeljük számára az "édes nedűt" (bánatot, keserűséget, fájdalmat, stb). És ha az fogytán lenne, akkor arra késztet bennünket, hogy újra termeljük az "étküket".

Valójában, nekünk már rég túl kellene lennünk 1-1 konfliktuson, vagy már nem visszaesni, de sokszor érthetetlen módon újra belekerülünk.

Ennek egyik lehetséges oka ez a külső Rész.

Aki már végzett TÜKÖR gyakorlatot, az tudja, hogy minden olyan tulajdonságunkért, amelyik nem tetszik nekünk - lustaság, halogatás, késés, hazudozás -, vagy a kapcsolati függőségeinkért egy RÉSZ a felelős.

Nagyon sokáig, csak azt tapasztaltam, hogy ezek saját Részeink.

Mind addig, míg egyik alkalommal a Kliens Része, miután az volt a vágya, hogy vezekelhessen, és eleget vezekelt egy gyakorlat során -amit egyébként a Klienssel akart megéletni - miután feltöltődött és Isteni Fény rezgésébe került, egyszerűen nem a Kliensbe ment vissza, mint máskor, hanem elszállt, az Univerzumba.

Innentől kezdtem el kutatni ezt a témát.

Ezen időszakban főleg a szabotáló Részekkel dolgoztunk.

A kutatásaim során arra jöttem rá, hogy a szabotáló Részek nagyon nagy része, - különösen azok, amelyeknek nem áll érdekében, hogy kijöjjünk a fájdalmainkból, mint pl a bűntudatból -,  nagy része külső Rész.

Továbbá felismertem még két jelentős dolgot:

 - ezek a Részek úgy jelentkeznek, mint saját Részeink és talán még Ők sem tudnak arról, hogy nem is hozzánk tartoznak.

- valamint Ők sem tökéletesek, hisz van egy félreértésük: azt hiszik, hogy nekik a fájdalom energiájára van szükségük. Viszont azt tapasztalom, hogy amikor feltöltődnek és az Isteni Fény rezgésébe kerülnek, minden zokszó nélkül, már repülnek is a Fény fele.

A >>> TÜKÖR gyakorlattal tudjuk ezt elérni, melyet ha emberi kapcsolatra végzünk, különösen a párunkra, vagy olyanokra akikkel hosszabb távon együtt voltunk, akkor ott a TÜKÖR gyakorlatot meg kell előznie egy >>>  EGYMÁSRA RAKÓDOTT NEHEZTELÉS FELOLDÁSNAK. Ha a párodra nagyon de nagyon haragszol egy bizonyos dologért, akkor a >>> 10-es konfliktus - HIRTELEN DÜH vagy FÁJDALOM - feloldó gyakorlatot kell elvégezni.

Kép
Így ha volt külső Rész, az végre "hazatérhet" boldogan az övéihez.

Ha "csak" leszakadt Részünk volt, Őt is felemelhetjük az Isteni Fény rezgéséig, és a Párunkkal meghökkentően meg fog változni jó irányba a kapcsolatunk.>>> mutasd a következő ilyen jellegű tréning részleteit

>>> mutasd inkább az egyéni konzultáció lehetőségét!

Több van benne mint azt elsőre gondoltam!

És Te mit gondolsz?

>>> mutass Ica egy könyvet, amit Te írtál bármelyik gyakorlatodról.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

külső rélsz külső része?

(Jacsmenik Gyöngyvér, 2016.09.25 00:41)

Kedves Ilona! Van olyan, hogy a külső résznek van külső része?
Lehet, hogy buta kérdése, de én dolgoztam egy résszel, és a végén nem a rész ment el, hanem a részemnek a része. Lehetséges ez?
Kíváncsian várom válaszod! Gyöngyvér!

valóban több van benne!

(Gábor, 2015.02.13 11:04)

Kedves Ica!
Visszajelezném, hogy nagy élmény volt! Nem részletezem, mert te tudod, miről beszélek!
Csak úgy gondoltam, hogy megérdemled, hogy tudd!
Minden tiszteletem a tied! gábor

baromság

(Kovács Lilla, 2011.02.06 22:17)

Ez egy nagy baromság!

Még hogy külső!
Jó kis nem felvállalós társsaság vagytok!

Lilla

Re: baromság - nem csak Lillának

(Ica - SZI Akadémia, 2012.01.24 22:56)

A KÜLSŐ rész azért KÜLSŐ mert nem jön vissza a feltöltődés után. Mint a villám megy fel az ÉGBE és nem jön vissza. Ilyenkor a Kliens szomorúságot, hiányt, gyászt érezhet, mert még akkor is ha bajba sodorta ez a Rész, energetikai kötelék alakult ki közöttük.
Ezért ilyenkor még külön a gyakorlat előtt választott képzeletbeli Mesterünkkel, Segítőnkkel feltöltetjük a hiányt, így energetikailag rendben leszünk.
Ha a Rész nem külső, hanem saját, azt onnan tudjuk, hogy a gyakorlat során amikor feltöltődött - általában az Isteni Fény rezgéséig - azonnal visszakívánkozik belénk. Ilyenkor mi is feltöltődünk és átérezzük ezt a fantasztikus érzést.
Az én kedvencem, amikor a saját Résznek van külső része és a töltődés során azt tapasztaljuk, hogy a Részünkről valami elmegy, de villám sebesen. Ettől a Részünk sokkal jobban érzi magát és érdekes neki még sosem tapasztaltam gyászt, szomorúságot.

És van olyan eset is, amikor azt gondolhatjuk, hogy Külső Rész, mert elment, de ilyenkor még rápróbálunk és azt mondjuk, hogy bárhol is van, még ott is töltődik. És van úgy, hogy a Rész, elmegy egy másik dimenzióba, vagy az Univerzum előlünk rejtett zugába és miután ott feltöltődött, visszajön.

Szóval a fentiek adnak támpontot, hogy Külső vagy Belső részről van szó. Nem választható, csak előre sejthető, de egyáltalán nem biztos, hogy az lesz az eredmény, mint amire számítottunk.

És persze ezt csak úgy vedd, hogy egy aforizma, vagy metafora. Az idegrendszerünk viszont lereagálja és utána jobb lesz.

A Külső Részekre ne félelemmel gondolj, semmi ijesztő nincs bennük, csak jobban megérthetjük, hogy mi, miért történik és kezelhetővé válik.

És ha félnél tőlük, akkor arra is végezhetsz egy TÜKÖR gyakorlatot: Szólítom azt a Részemet, amelyiknek szüksége van arra a fájdalom energiára / rezgésre, melyet akkor érzek, amikor a Külső részekre gondolok!....

tovább gondoltam

(Kovács Lilla, 2011.02.08 00:41)

... még a Mátrix jutott eszemben.
Ott a Mátrixban élő emberek energiájára volt szükségük a Mátrixot üzemeltetőknek.
Mi is a Mátrixban élünk, hogy energiánkkal elláthassuk a külső Részeket?

Most akkor féljek?
Lilla
ui: Ica lécci válaszolj:)!

Re: tovább gondoltam

(Ica - SZI Akadémia, 2012.01.24 22:40)

Kedves Lilla! A hasonlat jó, nem véletlen készülnek ezek a filmek, de félni nincs okunk. Főleg, ha tudjuk, hogyan kezeljük.
Emellett az AVATÁR c. film is elgondolkodtató. Külső részek vannak rajtunk, félig bennünk, és vannak saját részeink, melyek még nem is ismerik egymást, és mind más irányba húz bennünket.

Elgondolkodtató:
Kinek vagyok én az AVATÁRJA?

Még egyszer mondom nem kell félni.
Több olyan esettel találkoztam amikor a KÜLSŐ rész azt sem tudta, hogy Ő külső rész. És az is érdekes, hogy van egy hitük, hgoy nekik az a "mély" energia szükséges, amit pl a fájdalomból tudnak kinyerni. Aztán amikor meg feltöltjük Isteni Fényig őket, akkor nagyon élvezik és már nem is akarnak maradni, végre HAZA mehetnek.

Volt egy nagyon megható saját élményem egy KÜLSŐ résszel. Olyan volt mint egy nagy denevér és a hátamon volt. Éreztem, hogy "itt maradt" és becsapottság érzete van. Itt hagyták, miután a küldetését teljesítette. Nagyon vágyott már haza az övéihez.- A gyakorlat azon részénél, hogy mi is hiányzik neki: az otthona, szerettei, barátai, családja, kedvese. Esélyét nem érezte, hogy bármikor haza tud menni. Aztán azzal töltöttem fel a hiányt, hogy megadtam neki, ami hiányzik neki. Azt mondtam, menj haza a tieidhez. És csak ennyi volt... és elment és nagyon boldog volt. Láttam, hogy a féreglyukakon pillanatok alatt hazaért. Aztán még ott is töltöttem a családjával... Nagyon megható volt. Ő nem jutott el a fény rezgéséig, de hazajuthatott és nagyon boldog volt Ő is és a szerettei is.

Ecser

(Kati, 2011.02.26 13:59)

Ahogy vannak paraziták az anyagi síkon úgy vannak élősködők a kapcsolatainkban is, idegen, külső "lények". Férgeknek hívom a legalacsonyabb rendű fajtáit. Nem csak fenntartják pl a konfliktusokat, úgy élnek a köteléken belül, mint a bélgiliszta a beleinkben, de felelősek más típusú függésekért is, mint például nikotin, alkohol, drog. Vegyük komolyan ezeket a dolgokat, hiszen feleslegesen szenvedünk miattuk!

Re: Ecser

(Klári Makó, 2011.08.11 20:55)

Sziasztok!
Olvaslak itt Benneteket, és meghallgattam este Icát is. Bevallom, végülis nem ismeretlenek számomra sem ezek a bizonyos"külső részek", csak egy ideje nem foglalkoztam velük. Egyszerűen ijesztő! Tudom, hogy megvan rájuk a megoldás, de aki nem tudja, illetve a részektől való megszabadulás módját, annak eszébe sem jut, hogy mitől fut zátonyra folyton az élete? Most én is örülnék egy ilyen segítségnek. Ha tudnátok segíteni, kérlek jelezzetek, aki ebben otthonos. Köszönöm!

zoltanimrich4@gmail.com

(Imrich Zoltán, 2011.02.08 10:58)

Én spirituális gyógyítóként sokféle külső résszel találkozom.Látom a hozzászólásokból,hogy jobban teszem,ha óvatosan fogalmazok,tehát találkoztam már sokféle entitással,sőt saját magamon dolgozva még egy földön kívüli létforma kivetitésével-projekciójával is találkoztam!A párkapcsolatomat ő teremtette meg,de ennek felismerése nem választott el minket,mert már a külső Rész nélkül ,tisztán érezve is tudom,hogy Ő a párom,Vele szeretnék élni!
Akinek nincs párja,lehet,hogy azért nincs,mert ezt az állapotot tartja fent a külső Rész!

nem gondoltam, hogy ez valóság

(Kovács Lilla, 2011.02.07 19:15)

Kedves Ica!

Jól látom, hogy ez valami olyasmi, mint az AVATÁR filmben, hogy az embereknek voltak AVATÁRJAIK, amin keresztül bizonyos dolgokat meg tudtak élni, csak itt most a külső résznek -ahogy te említed - vannak AVATÁRJAIK emberek formájában?

Hátborzongató, de mégsem olyan ijesztető ahogy írsz róla.
Szeretnék még többet megtudni a témáról.
Sajnos nincs pénzem elmenni. Az említett gyakorlatokat már le is töltöttem a netről, el fogom végezni.
Szeretném megköszönni, hogy azoknak akik nem tehetik meg hogy ott legyenek a pénteki tréningen, nekik is lehetővé teszed, teszitek, hogy elvégezzék és felszabadítsák magukat.
Valamint nagyon megkérlek, ha van mód rá, akkor írd meg, hogy mi volt a tapasztalat a tréningen.

köszönettel:
Kovács Lilla

vigerezsi@freemail.hu

(vigerezsi, 2011.02.07 11:08)

Igen. Amiről beszélsz, elementálok. Létező emergiaformák. Pozitívvá változtathatók.

metafóra

(János, 2011.02.06 22:16)

Kedves Ilona!

Nekem nem minden metafórád jön be, de most ez a fészek kifejezés teccik:)!

János

nem tudom

(Gábor, 2011.02.06 20:40)

Kedves Ica!

Ez nekem olyan furcsa / érdekes / meghökkentő, DE nem elképzelhetetlen.
Már most többször végig olvastam amit írtál és van amiben a saját életemre ismerek.

még elmélkedem rajta....

A legjobbakat!
Gábor