Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mit akar az Univerzum általunk kifejezni?

Ide írd be kérlek, hogy mi jött üzenetben, a MI MÓDON AKARJA ÁLTALAM KIFEJEZNI-re mi volt a válasz és Neked mit adott ez az egész?

Ez azért is fontos, hogy a többiek is láthassák, hogy milyen sokféle módon üzen az Univerzum, hogy mit is szeretne általunk kifejezni, nekünk.

Fontos, hogy tudjuk az Univerzum üzenetét, vagy másként a Lelkünk Szerinti Úti tervünket, hogy a figyelmünket rajta tarthassuk és az Istenadta képességeinket ide irányítsuk.

Ugyanis, aki figyelmét tartósán másfele teszi és elkanyarodik az Útról, az Istenadta tehetségét a "görbe útra" fogja tenni, amivel pedig hatványosan távolodik az Úttól.

Konkrét példa: például ha van egy nagyon erős fizikumú és nagy lelki terhet bíró személy, mondhatom, hogy ez neki Istenadta képessége.
Igen ám, de nem figyel oda a dolgaira és az Élete vak vágányra terelődik, a vállalkozása kezd becsődölni és nem igazán veszi komolyan tudatos szinten, akkor az Istenadta képessége visszaüt. Ugyanis a nagy lelki és fizikai teherbírósággal a csődig fogja vinni és annál is tovább, amikor esetleg már túl késő, és kezelhetetlenné válik az ügy.

Az Istenadta képességet az, az Isteni / Lélekszerinti úthoz adatott, ott lehet könnyen haladni vele és boldogan.
Ezért aztán számomra ez a FŐ CÉL: Az Úton járni, használva az Istenadta képességeimet / tehetségeimet.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Mit akar az Univerzum általam kifejezni?

(Anna, 2011.04.26 19:29)

Saját példán keresztül, az embernek a mindenséggel a természettel való egysége, együttélés gyakorlása, továbbadása másoknak, gyerekek erre való tanítása.

Az Univerzum üzenete a számomra

(Nagy János, 2011.04.25 09:58)

Sziasztok!
Nekem még elképzelésem sincs, hogyan és hol tudnám az Istenadta képességeimet használni.
A meditáció során a következő dolgok jöttek fel számomra:

Biztonságot, szeretetet sugározni a környezetem felé, elsősorban a családom felé. A saját példámon át megmutatni valamit az embereknek. Tanítani, segíteni, lelkesíteni őket. Valamilyen projektben részt venni, amivel sok embernek javul az élete. Közösen dolgozni több emberrel. Önzetlenül adni, és adni.

Re: Az Univerzum üzenete a számomra

(Ica - SZI Akadémia, 2011.04.25 21:26)

SZIA kedves János!

Köszönöm, hogy leírtad ami hiányzott neked. Ezzel segítve másokat is.

Van úgy, hogy nem jön fel semmi, ilyenkor praktikusan azt nézzük meg hogy a jelenlegi élethelyzetünkbe, hogyan tudnánk méginkább belevinni az Istenadta képességeinket, hogyan is tudnánk ennek energiájával feltölteni.

Egy rövid gyakorlat neked:
1: Gondold el magad előtt a mostani munkádat, feladataidat. Még látni sem fontos, csak tudd, hgoy ott van előtted, akár mint egy energia.
2:Azzal a gondolattal, hogy az Istenadta képességeid mind benned vannak, még ha nem is ismered az összest, kezd el megengedni, hogy ezek energiái feltöltsék az előtted lévő feladatokat. Csak engedd, miközben figyeled és konstatálod a változást, melyet le is írsz.
3: Ezt folytasd, ameddig jól esik.
4: Ha tetszik neked ez a kép, akkor engedd, hogy süssön rá a nap, vagy szórhatsz rá egy kis aranyport is.

További szép estét kívánok!

Ica

Debrecen

(Ica - SZI Akadémia, 2011.04.20 23:20)

Kedveseim:)!

Eddig két olyan meditációm volt, ami igen elgondolkodtatott és felismerést, vidámságot és könnyedséget, haladást, feladat tudatot hozott az életemben.
Az elsőt több mint 6 éve végeztem. Amit az Univerzum általam ki akart fejezni, az a ÉLMÉNYEK MEGTAPASZTALÁSA VOLT.
Kérdésemre, hogy MI MÓDON? A válasz: MINDEGY, BÁRHOGYAN, CSAK GYŰJTSEM AZ ÉLMÉNYEKET.
Ez, akkor nekem óriási felszabadító erővel bírt. Lelkes lettem és akkoriban volt egy light-os depim és teljesen el is múlt általa, mert jövőképet kaptam: IRÁNY ÉLMÉNYEKET GYŰJTENI!
Boldogság járta át a testemet. Megéltem azt, hogy nem kell szégyellnem, hogy gyűjtöm az élményeket, hisz, pont ezt akarja általam az Univerzum kifejezni, megtapasztalni nekem. Pont az én élményeimre van szüksége, amivel, hozzátudok járulni az Ő növekedéséhez. Most is, ahogy írom, mosolyognak a sejtjeim.
Csodás megtapasztalásokat kívánok Nektek is:)!
Ica