Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


NAGY BÍRÁLAT feloldó gyakoralt

 >>> ugrás a hozzászólásokhoz

>>> NAGY BÍRÁLAT feloldó gyakorlat nyomtatható változata

>>> mutasd mások hívómondatait, és hogy mit tapasztaltak gyakorlat közben

 >>> Egyéni KONZULTÁCIÓS lehetőség velem, személyesen vagy Skype-on.

>>> Mutasd a tréningjeidet!

 

NAGY BÍRÁLAT feloldó gyakorlat, avagy NAGY KARMA feloldódás

 

A gyakorlat onnan indul, amikor megtaláljuk a NAGY BÍRÁLATAINKAT.

Az hogy helyes-e, hogy bírálunk, vagy nem, most nem nézzük, mert ha ŐSZINTÉN magunkba nézünk, akkor észrevesszük, hogy bírálataink nagy részét nem tudatosan hozzuk létre.

Ahogy megtapasztaljuk a fájdalmat, amit az okoz, ha "ellenünk" tesznek, akkor ezzel egyidejűleg, mint egy automatizmus, megszületik a bírálatunk, ítéletünk is.

Ennél a gyakorlatnál ez lesz a mi KINCSÜNK.

"Ne ítélj, hogy ne ítéltess!" - mondja a SZENTÍRÁS.
Én ehhez hozzátenném, hogy ha ítélsz, ne maradj benne!

Jelen gyakorlatban, az ÍTÉLETEINKET, mint eszközt fogjuk használni, hogy szembenézzünk az érzéseinkkel és általa oldjuk ki a fájdalmainkat. Ezzel, amit kioldunk a Földön, oldva lesz az égeben is! - Óriási segítség ez az Univerzumunknak is.

Két kérdésre kell válaszolnunk, hogy kezdeni tudjunk:

Mit tett az illető és mit okozott ezzel?

Írok néhány példát:

- "Megcsalt, pedig hűséget esküdött nekem és én bíztam benne. Ezzel totálisan elvesztettem a hitem, kiábrándultam az életből!

- Az agyamra megy a féltékenységével, és ettől nem kapok levegőt, megfullaszt, az őrületbe kerget, úgy érzem elveszi a szabadságom.

- Hazudott nekem, pedig őszinteséget esküdött, ezzel megfosztott a szabad döntésjogomtól.

- Látványosan kirúgott, visszaélve a hatalmával a szemét főnököm, ezzel megszégyenített mások előtt és még élvezte is.

- Elrabolta / elszerette a legdrágább kincsemet a Feleségemet, Férjemet, gyerekemet, megsemmisítve ezzel engem.

- Állandóan kicsúfol, megszégyenít mások előtt valótlant állít rólam ezzel nevetségessé tesz mások előtt.

Ahogy olvasod, lehet, hogy megérint...

>>> Mutasd a tréningjeidet!

Intenzív Érzelmi Intelligencia fejlesztése az

Erőszakmentes  Kommunikációval elnevezésű, gyakorlat orientált 

SZI Akadémia Tábor Spanyolországban

 Hívd meg ismerőseidet is! 

(nézd meg a részleteket, kattints a város névre!)

spanyolorszagban.jpg

Érdekel, hogy miért történik veled is esetleg hasonló?

Nem húzom az időt és csak a lényeget mondom el:

Valamikor a múltban, Te vagy bármelyik ősöd, ebben vagy bármelyik előző életedben, tudva vagy tudattalanul hasonló fájdalmas tettet hajtottál végre, mások ellen.

Na és mit lehet ezzel kezdeni?

Biztosan ismersz már annyira, hogy nem beszélek olyanról amire nem adok neked ötletet:

Szóval, ilyenkor mindazokat, akik ellen hasonlóan vétettünk, ki kell ŐKET engesztelni. El kell érni, hogy megbocsássanak.

A fenti bírálatokat FORDÍTSD MEG!

Úgy gondolj rá, mintha mind te követted volna el.

A gyakorlatot úgy kezdjük (ha a fenti példákra támaszkodom):
- "Szólítom azokat, akiket valaha tudva vagy tudattalanul, ebben vagy bármelyik előző életemben, bármelyik ősöm vagy én megcsaltam, pedig hűséget esküdtem nekik, és ezzel kiábrándítottam őket az életből."

- "Szólítom azokat, akiket valaha tudva vagy tudattalanul, ebben vagy bármelyik előző életemben, bármelyik ősöm vagy én az agyukra mentem a féltékenységgel és ezzel az őrületbe kergettem..!

- "Szólítom azokat, akiket valaha tudva vagy tudattalanul, ebben vagy bármelyik előző életemben, bármelyik ősöm vagy én hazudtam vagy elhallgattam az igazságot, ezzel megfosztottam őket a szabad döntésjogtól..

- "Szólítom azokat, akiket valaha tudva vagy tudattalanul, ebben vagy bármelyik előző életemben, bármelyik ősöm vagy én látványosan kirúgtam, visszaéltem a hatalmammal, ezzel megszégyenítettem őket és még élveztem is.

- "Szólítom azokat, akiket valaha tudva vagy tudattalanul, ebben vagy bármelyik előző életemben, bármelyik ősöm vagy én elraboltam / elszerettem a legdrágább kincsét, gyerekét, férjét, feleségét és ezzel megsemmisítettem.

 - "Szólítom azokat, akiket valaha tudva vagy tudattalanul, ebben vagy bármelyik előző életemben, bármelyik ősöm vagy én kicsúfoltam, ráadásul rendszeresen, ezzel nevetség tárgyává tettem őket és jól meg is szégyenítettem őket...

>>> jelentkezem a következő KARMA feloldó hétvégére!

Hú, de durva, igaz?

Ez után fogod látni, érezni magad előtt azt a sok embert akik ellen te vagy bármelyik ősöd az idők kezdete óta hasonlót tett.

Figyeld őket, nézd a fájdalmukat, és lassan megérzed, megérted, hogy valóban mit is okoztál, anno a tetteddel, melyet most visszakaptál.

Ezután pedig engeszteld ki őket.

Azt hogy, hogyan tedd, a gyakorlatban pontosan megtalálod, itt lentebb.

>>> mutasd mások hívómondatait, és hogy mit tapasztaltak gyakorlat közben

>>> NAGY BÍRÁLAT feloldó gyakorlat nyomtatható változata

-  >>> iratkozz fel a SZIAkadémia hirelvelére

>>> vissza a KARMA oldó gyakorlathoz

 >>> Egyéni KONZULTÁCIÓS lehetőség velem, személyesen vagy Skype-on.

>>> Mutasd a tréningjeidet!

Intenzív Érzelmi Intelligencia fejlesztése az 

Erőszakmentes  Kommunikációval elnevezésű, gyakorlat orientált 

SZI Akadémia Tábor Spanyolországban

 Hívd meg ismerőseidet is! 

(nézd meg a részleteket, kattints a város névre!)

spanyolorszagban.jpg

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: halmozott bírálatok

(Ica - SZI Akadémia, 2014.12.21 13:20)

Kedves Enikő!

Igen, lehetséges, sőt, amellett hogy lehetséges még jól is esik:)!
Ha leírtad az összest, olvasd át újra és röviditsd le 5 mondatra úgy is a legerősebbek maradnak. Ha megtörtenik az átforditás ahhoz ha úgy érzed irhatsz még!
Várom a fejleményeket hogyan sikerült!
Csodás napot kívánok Neked! Ica

Re: Re: halmozott bírálatok

(Ica - SZI Akadémia, 2014.12.21 13:22)

... egyébként ha elovasod a többiek hívó mondatát fogod látni hogy másoknak is vannak ''hozott anyagaik'' :)

... hogy mit be nem vállalnak anyáink, hogy szembesítsenek bennünket előző életeink szőrnyű tetteivel!

(Ica - SZI Akadémia, 2014.11.27 16:57)

.
Szeretném megosztani a mai KARMA oldás kapcsán született HÍVÓ mondatot. Egy férfi kliensem azzal keresett meg, hogy az édesanyjával nulla a kapcsolata. Amikor van, az arról szól, hogy anyuka negatív gondolatokkal bombázza és ha valakiben észreveszi, hogy megjelenik benne a boldogság, azonnal tudatosan elkezdi lehúzni, gyűlölködik vele... Ezenkívül, hogy mi is szárad anyuka lelkén, azt a hívómondatból megtudhatod!

Próbálj te is ráhangolódni, ha úgy sejted, hogy neked is van ezzel dolgod és engedd, hogy benned is elinduljon valami!

A HÍVÓ mondat így hangzik:


Szólítom mindazon lelkeket és a hozzájuk tartozó felsőbb éneket, akikre én vagy bármelyik ősöm, de főleg én, az idők kezdetétől…
… rátelepedtem, folyamatosan hazudtam nekik, szemét módon kihasználtam őket, és még a lehetőségét is el akartam venni annak, hogy örülhessenek az életnek…
Szólítom még azokat, akikkel gyűlölködtem csak azért mert boldogok voltak!
… akiket felhasználtam önző céljaimra, aljas módon megszégyenítettem, mások előtt, ellehetetlenítettem, folyamatos negatív gondolataimmal hipnózisban tartottam őket, sőt még megfélemlítettem, hogy aztán én vigasztalhassam meg és utána zombiként rángattam őket…
Akiket kasztráltam, vagy hipnotizáltam hogy ne lehessen gyerekük, ha volt, akkor meg elédesgettem hogy ne velük, hanem csak velem foglalkozzanak, de a szeretetet megvontam tőlük, elvettem értékeiket, megloptam őket!
Akiket a szolgáimnak tartottam és ha nem teljesítették a kívánságaimat, akkor válogatott kegyetlenségekkel toroltam meg.
kizárólag az okozott örömet, ha az embereket szenvedni láttam és a fájdalmuk, és ezt még ön-elégedetten élveztem is.

Mind ezzel óriási lelki fájdalmat és önbecsülés vesztést, magányosságot, értéktelenség érzését, félelmet és szorongást, rettegést,. okoztam…
Holott ők, segítettek, próbáltak a kedvembe járni, próbáltak enyhíteni a rossz életkörülményeimen, próbálták boldogabbá tenni az életemet… megoldani helyette a nehéz feladatokat, levenni a terhet a válláról.. .

A gyakorlat végén egyesével végig kérdeztem, hogyan hat a Kliensre és teljesen lenyugodott, nem érintette már meg. A lelki fájdalom helyére megnyugvás, letisztultság és felismerések kerültek.

Kliensemnek segítettem összeállítani a hívó mondatát

(Ica - SZI Akadémia, 2014.11.01 00:02)

Egy törékeny hölgy jelent meg nálam, aki miután elsorolta, hogy mi mindent tett ellene a férje, a lentebbi hívómondatot állítottuk össze.

Olvassátok nyitottan, kérve a Teremtőt, hogy ha neked is van hasonló gondod, akkor "rá tudj csatakozni" és nálad is elkezdődjön a KARMA oldódás, vagy ha neked nincs ilyen történeted, a ráhangolódás következtében jusson eszedbe, hogy ki az akinek segítene és küldd el neki, ennek az oldalnak a linkjét!

Cím:

"Jó nagy szemétláda lehettem én is!"

Szólítom mindazon lelkeket, akiket én vagy bármelyik ősöm, de főleg én, az idők kezdetétől...

...aljas módon átvágtam, megcsaltam, hitegettem, elárultam, lelkileg kínoztam és terrorizáltam.
Szólítom még mindazon nőket, akiknek kedvességet, bátorítást, figyelmet, támogatást, szerelmet, kitartást ígértem és azzal okoztam óriási lelki fájdalmat, hogy ezt más nőknek adtam, más nőknek rajoltam vele, sőt emellett meg kellett tapasztalniuk, hogy más nőket ugyan úgy becézgetek mint őket intim pillanatainkban.

Szólítom még mindazokat, akiket féltékenységbe kergettem viselkedésemmel, így manipuláltam, bosszantottam őket, holott ők tisztességesek és becsületesek voltak velem, soha meg nem csaltak volna.

Szólítom még azokat, akikkel trágárul beszéltem, akiket megütöttem, megaláztam, állandóan kritizáltam, elmarasztaltam, faképnél hagytam, nem tiszteltem úgy ahogy megérdemelték volna, sőt még le is kúrváztam őket, bizonytalanságban tartottam azzal, hogy egyedül hagytam a gyermekünkkel, holott ők kedvesek voltak velem, szerettek, hittek bennem, ezzel óriási lelki fájdalmat , dühöt, önbecsülés vesztést, elbizonytalanodást okoztam nekik és kifordítottam önmagukból…

Mézes mázos beszédemmel elvarázsoltam őket és felkeltettem a vágyat egy közös gyermek iránt utána pedig már nem volt rájuk gondom.

Szólítom még mind azokat, akiket önös érdekből magamhoz láncoltam, kifürkésztem hogy mire érzékenyek, felhasználva ezeket mind számító módon ellenük fordítottam.
Minden problémám miatt őket okoltam, holott ők türelmesek és megértők voltak velem.

Nagy bírálat feloldás

(Mónika , 2014.10.28 14:34)

Kedves Ica!

Megcsináltam a karma feloldó gyakorlatot. Húúúú!! Nem érzem azt a gyötrő fájdalmat, a kínt!
Nagyon sokat segített, elmondtam a kolléganőmnek Neki is rengeteg baja van és nagyon jó ember,de hülyének nézett.
Nagyon hálás vagyok amiért ingyen hozzá lehetett jutni,csak 67000 Ft-t keresek, nem tudnám megfizetni.

Köszönettel: Mónika

Szólítom, mindazon személyeket és a hozzájuk tartozó lelkeket, felsőbb éneket, akiket ebben vagy bármelyik előző életemben, az idők kezdetétől, én, vagy bármelyik ősöm, de leginkább én,

Hazudtam Nektek,becsaptalak, átvertelek,ígértem boldogságot, együttélést, támogatást, szerelmet, szexet, gyereket ígértem, becsületes embernek tüntettem fel magam, randevút ígértem nem mentem el, de a legrosszabb a legfájóbb, hogy nem is értesítettelek, hogy nem megyek, még a telefonomat is kikapcsoltam,hogy ne tudjál elérni.

Ezzel óriási fájdalmat, értetlenséget,összeomlást, óriási csalódást, "nem hiszem el" érzést, elkeseredettséget,bizalmatlanságot, a jövőbe vetett hit elvesztése, önbecsülésem kettétört,elvesztettem a hitem a férfiakban, gyötrő fájdalmat kihasználtságot érzek.

Most remekül érzem magam!!

ez csak nekem

(Ica - SZI Akademia, 2014.10.03 13:48)

Eddig másoltam ki a könyvemhez a hívómondatokat.

... anyaságommal totálisan visszaéltem

(Ica - SZI Akadémia, 2014.09.19 00:03)

.
A mai Kliensemmel, nagyon megdolgoztunk, hisz egy HALADÓ témával találtam magam szemben.
Ez az az esete, amikor nem közvetlenül tesznek ellenünk, hanem egy személyt manipulálva megfosztanak bennünket valamitől.

Előzmény:
Egy hölgy azzal keresett meg, hogy a férje többszörösen több időt tölt az édesanyjával, mint vele. A Mama, magához láncolta, nem hagyja élni a gyerekét, megfullasztja, nem hagyja hogy boldog legyen és dróton akarja rángatni még akkor is amikor már a 60 éves fia tetteihez semmi köze nem lenne, nem hagyja hogy legyen más is az akit szeret az életében, kisajátítja, kizárólagosságot akar, uralkodik a fián, manipulálj, befolyásolja, lelki terrorban tartja, öngyilkossággal zsarolja és ezzel félelemben tartja, , elszámoltatja, idejét, pénzét, függőségben tartja minden szinten, tiszteletlen, bírája, kritizálja a szemébe, és a háta mögött is.

A Kliensem, látva, hogy férje, önsorsrontó tevékenységet folytat, nagyon szenved és tehetetlen.
A Mama elveszi tőle a lehetőséget, hogy szeresse, gondoskodjon róla, mint férjről, és megtapasztalhassa, hogy milyen az, amikor egy férj ezekért hálás szívvel tekint az Ő Asszonyára!

Összeállítottuk a hívó mondatot, mely így hangzik:
(nyisd meg a szíved és használd, hisz ha már valami egyszer ki lett dolgozva, létre lett hozva, az mindenki számára hozzáférhető!)

Cím: ... anyaságommal totálisan visszaéltem

Szólítom azokat a lelkeket és a hozzájuk tartozó felsőbb éneket, akiknek én vagy bármelyik ősöm, de főleg én, az idők kezdetétől...

… óriási lelki fájdalmat, csalódottságot elkeseredettséget okoztam azzal, hogy szeretteiket, férjüket, feleségüket, kedveseiket…

óriási rettegésben tartottam, öngyilkossági zsarolásaimmal, dróton rángattam, amikor már jogom nem lett volna hozzá, uralkodtam rajtuk, manipuláltam, és önös célom érdekében hazudoztam, befolyásoltam, elszámoltattam, függőségben tartottam magammal minden szinten, magamhoz láncoltam, nem hagytam élni őket, …

…ezáltal nekik, (akiket szólítottam) látniuk kellett hogy a szeretteik, kedveseik önsorsrontó tevékenységet folytatnak, gyötrelmesen szenvednek és ők (akiket szólítottam) képtelenek voltak bármit is tenni, mert én olyan befolyással voltam a szeretteikre, kedveseikre és manipuláltam őket magas szinten, amivel azokat legyengítettem és el fordítottam tőlük!...

… holott csak ők (akiket szólítottam) tudták megadni nekik, azt a nyugalmat, melegséget, szerető környezetet, gondoskodást, tiszteletet, amit egy TÁRS tud megadni….

… és én ezt beteges mániámmal, függőségemmel elirigyeltem tőlük és kizárólagosságot, önkény uralmat akartam fölöttük gyakorolni, ezzel anyaságommal totálisan visszaéltem.

A gyakorlat elvégzése után a Kliens érezte a TISZTA lap érzést és azt mondta, hogy a LELKI fájdalom helyére megnyugvás került.
A plusz még, hogy „némiképp megértettem az anyósom viselkedését!”

Várom, hogy mi fog a való világunkban történni, mik lesznek a „Jé!” élmények :)

alattomos módon szívattam, leszipolyoztam drága idejüket...

(Ica - SZI Akademia, 2014.08.03 23:04)

Szeretném megosztani veletek egy mai "termést".
Volt nálam egy hölgy egyéni konzultációra.
Elmesélte, hogy az utóbbi fél évben az egyik autójukba belement valaki, majd amikor azt kijavították, az IKEA parkolójából ellopták, aztán vettek kölcsön pénzből egy másik autót, amivel egy kirándulás fele tartottak, amikor az lerobbant és el kellett vontatni. Majd ma a férje jött a szülőktől kölcsön kapott autóval, ami Debrecen előtt 20 km-rel lerobbant és azt is vontatni kellett.
A hölgy elmesélte, hogy egyébként ő egy nagyon jó lelkű, mindenkinek ahol tud ott segít. Kimondottan pozitív beállítottságú, de az ami most történt velük az utóbbi fél évben attól rettentően kimerült, olyan mintha el lenne szívva az életereje, mintha keresztbe tennének neki... el van tőle szipolyozva a pénz... fizikálisan és mentálisan is úgy érzi, hogy meg van nyomorítva. Már a LÉT is fáj a hölgynek.Ez után közöltem, hogy ez KARMIKUS, hisz ezek nagyon fájnak neki és a LELKI FÁJDALOM erről árulkodik, valamint hogy szépen bírálólag megfogalmazta, hogy mi is történik vele. (Ugyanis ezek az alapjai a NAGY BÍRÁLAT FELOLDÓ gyakorlatnak, mely nem más mint a KARMA oldó gyakorlat).

Nos lássuk a HÍVÓ mondatot:

"Szólítom, mind azon Lelkeket és a hozzájuk tartozó Felsőbb Éneket, akiket én van bármelyik ősöm, de főleg én az idők kezdetétől direkt, rosszindulatból keresztbe tettem, alattomos módon szívattam, leszipolyoztam drága idejüket, pénzüket és életerejüket, ellehetetlenítettem, elgyengítettem, totális kétségbeesésbe, lassú pusztulásba taszítottam őket és fizikálisan, mentálisan megnyomorítottam őket! Holott ők segítettek, csupa jót tettek nekem és másoknak is és én ezzel háláltam meg nekik!"

Ugyan nem túl sokan jelentek meg, de nagyon szép oldás volt. A végére a Lelkek kivilágosodtak, kiegyenesedtek, még glória is volt a fejük fölött és tökéletesen megbocsátottak.
Amikor a végén megkérdeztem a hölgytől, hogy mi került a lelki fájdalom helyére, azt mondta, hogy megnyugvás és kitisztult minden, tiszta lapot kapott. Olyan érzés volt, mintha megnyomták volna a reset gombot és újrakezdhet valamit!

Remélem, ti is kedvet kaptok az oldásokhoz!

Csoda szép hetet kívánok mindenkinek és természetesen magamnak is

KORÁBBI HALLGATÓI BEJEGYZÉS

(Ica - SZI Akademia, 2014.03.06 17:58)

Kedves Ica !

A gyakorlatom arról szolt, hogy kihasználta hiszékenységem, becsapott,megcs alt, meglopott, kifosztott, megalázottnak és tehetetlenek érzem magam.
Csodálatosan állt össze a kép amint hívtam minden érintett lelket. Jó volt a szemükbe nézni, látni amint megértettek és fel oldódott a fájdalmuk, majd az enyém is.
Csodálatos volt az aranyeső látványa és a sokaság megbékélése majd öröme.
Az általam bírált személy csak úgy hívatlan megjelent, s tudtam eljött a gyakorlat utolsó része. nem gondoltam soha hogy valaha ilyen csodálatosnak és jóságosnak fogom látni a szemeit. Öröm volt nézni amint engem néz és értésemre adja, minden rendbe , nyugodt lehetek az ő feladata be van teljesítve.
Köszönöm, csodálatos élménybe volt részem, végig hatalmas energiát éreztem, és az aranypor rám is hullott bőséges áldással.
A Jó Isten áldjon meg, téged is Ica minden jóval és bőséggel. Szeretlek, Júlia

Mutatok egy "HALADÓ" példát a kitisztázásra.

(Ica - SZI Akademia, 2014.03.06 17:57)


Egy hölgy azzal keresett meg, hogy egész életében tesit lelki szenvedéseken megy keresztül, holott már a fél világot bejárta a problémájával, rengeteg lemondás, szenvedés volt az életében...

A kitisztázás elvezetett egy nagyon érdekes "felismeréshez, látomáshoz"

CÍM: CSAPDÁBA EJTETTEM, KÍSÉRLETEKNEK VETETTEM ALÁ

Hívómondata:

"Szólítom, mindazon személyeket és a hozzá tartozó lelkeket, felsőbb Én-eket, akiknek én vagy bármelyik ősöm, de főleg én, ebben vagy bármelyik előző életben, a létezés bármilyen szintjén, tudva vagy tudattalanul az idők kezdetétől fogva…..

kihasználtam hiszékenységüke t, kiszolgáltatott ságukat, visszaéltem bizalmukkal, és aljas módon csapdába ejtettem, elszakítva szeretteiktől, majd kísérleteknek vetettem alá őket, ezzel sokszor szőrnyű mutációt, testi, lelki szenvedést okoztam nekik, egy vélt magasabb eszme vagy cél érdekében. Felsőbbrendűség i érzetemtől elvakultan, beavatkoztam az Isteni evolúció rendjébe!!!

Ezzel megaláztam egy fajnak a saját identitását, önértékelését, abszolút leszartam fejlettségi szintjüket, egyéni lelkületüket, elvettem még a lehetőségét is az egészséghez, boldogsághoz, méltósághoz, boldoguláshoz, megtapasztalásh oz, önrendelkezéshe z, szabadsághoz.

Holott ők saját önérzettel, tudattal, saját kultúrával rendelkeztek és érző emberi lények voltak.
Ezzel zombikká, élő holtakká tesi lelki nyomorékokká tettem őket"


Kérdezheted, hogy "rendben, ezután akkor mi következik?"
A gyakorlat lehetőséget kínál, hogy felvegyük ezekkel a "sértettekkel" a kapcsolatot és tökéletes módon kiengeszteljük őket, így elengedhetik bosszúvágyukat, neheztelésüket és ezzel okafogyottá válik ez életbeli gyötrődésünk, szenvedésünk. Végre vége a vezeklésnek!

CÍM: ...EZ MOST A SAJÁT TERMÉSEM...

(Ica - SZI Akademia, 2014.03.06 17:57)

.
Ez egy korábbi bejegyzés a www.sziakademia.hu oldalról.


Egy rég múlt dolog jött elő az életemben, amire a következő hívómondatot találtam meg.

Kb 1 órán keresztül fogalmaztam, míg a legodaillőbb szavakat megtaláltam. Már ez is felér egy öngyógyítással, de azért a gyakorlat is nagyot szólt:)!

Szólítom azokat a személyeket és a hozzájuk tartozó lelkeket valamint a felsőbb éneket, akiket valaha, ebben vagy bármelyik előző életemben én vagy bármelyik ősöm, de főleg én az idők kezdetétől fogva,

elpocsékoltam drága idejüket, életerejüket azzal, hogy információt tartottam vissza, leszartam, hogy tájékoztassam őket, arról amit önkényesen megváltoztattam , átgázolva rajtuk, önző módon csak a saját fontosságaimmal törődtem, ezzel állandó stresszben, kétségben tartottam, lelkileg kínoztam, ezzel teljesen elgyengítettem őket, kétségbe vonattam, saját épelméjűségüket .

Holott ők, tiszteltek, szerettek, mindent megtettek értem, kiálltak mellettem, de mindenképpen figyelembe vettek, azt lesték, hogyan jó nekem... ráadásul ezt természetesnek is vettem....

CÍM: ...FENYEGETTEM, RIOGATTAM, RETTEGÉSBEN TARTOTTAM..

(Ica - SZI Akademia, 2014.03.06 17:56)

.
Ez egy korábbi bejegyzés a www.sziakademia.hu oldalról.A hivatallal már egy ideje perben állok és jogtalannak érzem a vádaskodásaikat , az erőfölényeskedé st, és hogy akkor is nekik van igazuk, amikor nincs igazuk.

Annyira tehetetlennek éreztem néha magam, hogy már fontolóra vettem, hogy itt hagyom én ezt az egészet és a Dunának megyek.
Ölni vágyás is volt bennem és mélységes elkeseredettség . Nagyon sötéten láttam a helyzetet.

Igaz, hogy az Ica gyakorlataival még eddig el tudtam addig húzni a dolgot, hogy folyamatosan újra és újra átnézik, de nem akarják felfüggeszteni a jogtalan vádaskodást és meg akarnak büntetni.

Neki ültem és precízen összeállítottam a hívó mondatot, aztán elvégeztem a gyakorlatot és most már nem látom olyan veszettnek a helyzetet.
Nagyon kíváncsi leszek az eredményekre.

A hívó mondatomat elolvasta egy ismerősöm, akinek hasonló gondjai voltak és neki csak az elolvasástól feloldódtak...

Szólítom, mindazon személyeket és a hozzájuk tartozó lelkeket, felsőbb éneket, akikkel szemben, ebben vagy bármelyik előző életemben, az idők kezdetétől, én, vagy bármelyik ősöm, de leginkább én, visszaéltem a törvény által rám ruházott hatalmammal, fenyegettem, riogattam, rettegésben tartottam erőmet fitogtatva őket, képviselve a jogtalan törvényeket. Szándékos hazugsággal félrevezettem őket, hogy kiemelt anyagi elismerésben részesüljek. Abszolút nem törődtem senkivel és semmivel „CSAK A FELADATOM VÉGEZTEM!”, szolga mód teljesítettem a HATALOM minden utasítását, nem számolva semmilyen következménnyel .
Holott nekik volt igazuk, , úgy jártak el, ahogy az adott helyzetben elvárható volt.
Ezzel lehangolttá, elkeseredetté, szomorúvá, kedvetlenné, ERŐTLENNÉ, HATÁROZATTLANNÁ tettem őket, MEGFOSZTOTTAM őket a KREATIVITÁSUKTÓ L, így nem tudták a saját munkájukat teljes odaadással végezni, ezzel is tovább fokoztam anyagi gondjaikat.
Sokukat ELÜLDÖZTEM, ÖNGYILKOSSÁGBAN KÉNYSZERÍTETTEM és ezt még ÉLVEZTEM IS.

CÍM: KÉJJEL ÖLNI

(Ica - SZI Akademia, 2014.03.06 17:55)

.
Ez egy korábbi bejegyzés a www.sziakademia.hu oldalról

Az egyik férfi Kliensem arra kért, hogy a hívómondatát hadd alakítsa át egy kicsit a saját szájíze szerint, mely így nézett ki:

Szólítom mindazon személyeket, testeket, testetleneket, és hozzá tartozó szellemeket, tudatokat, lelkeket, felsőbb éneket...
...akikkel én vagy bármelyik ősöm, de főleg én, ebben vagy bármelyik előző életemben, tudva vagy tudattalanul, az idők kezdetétől fogva …

… gonosz, rosszindulatú, szívtelen, szadista szörnyeteg, kárörvendő, brutális, könyörtelen, érzelemmentes, hőzöngő, erőszakos, bizalmatlan, agresszív, kíméletlen, kapzsi, hatalmával visszaélő… voltam… és még kihasználtam és visszaéltem testi erőmmel… megaláztam, meggyaláztam és rettegésben tartottam őket, és meggyötörtem testileg, lelkileg és szellemileg egyaránt valamint még átkoztam is őket…
Kúrvára nem érdekelt, hogy mit okoztam lehetetlen tetteimmel, viselkedésemmel , állati ösztöneimmel,


HOLOTT ők bíztak bennem, gyámoltalanok, gyengék, ártatlanok, szelídek és kedvesek voltak…

Ezzel lelkileg lemészároltam őket… elvettem az élethez való jogukat, az intimitást, elraboltam a Lelküket. Lélek vámpír voltam…


Óriási felismerések voltak a gyakorlatközben a Kliensnél...

Előző életbeli történéseket is végig látott, hogy mit is tett másokkal... pl, amikor egy nő 4 hónapos gyermekét megölte, aki belebolondult és élőhalottá vált közben, könyörgött azért, hogy ölje meg, hogy ne kelljen ezt a fájdalmat tovább élnie, de ő életre kárhoztatta...

felismerése: ez a nő, édesanya, kínjában elkezdett inni, mert nem bírta másként elviselni a lelki fájdalmakat, egyetlen esélyt a HALÁLBAN látta, de az meg nem volt neki "megengedve" ugyan úgy mint ez a FÉRFI most, Ő IS MEG AKAR HALNI DE NEM TUD....
a másik felismerése:ez a nő akit látott, belemenekült az ivásba, PONT ÚGY MINT MOST A FÉRFI ÉDESANYJA

CÍM: JÓ NAGY DÖG VOLTAM ÉN IS:)!

(Ica - SZI Akademia, 2014.03.06 17:55)


.
Ez egy korábbi bejegyzés a www.sziakademia.hu oldalról:Szólítom, mindazon személyeket és a hozzájuk tartozó lelkeket, felsőbb éneket, akiket ebben vagy bármelyik előző életemben, az idők kezdetétől, én, vagy bármelyik ősöm, de leginkább én,

a női önbecsülésüket totálisan leromboltam, lenyomtam azzal, hogy visszaéltem az isteni adottságommal, hogy formás, férfiakat mágnesként vonzó dögös nő voltam, melyre igen csak rájátszottam, ezzel sokkal több férfi figyelmét megkaparintotta m, így női társaimat megfosztottam az őket megillető figyelemtől, dicsérettől, méltatástól az igazi értékeik felfedezésétől, feltárásától. Abszolút nem érdekelt és nem vettem figyelembe a kor erkölcsi normáit, sokszor erkölcstelenség be is belementem és ezzel mély fájdalomba és csalódottságba, magányba sértettségbe taszítottam sok nő társamat.
Öncélú voltam, egyáltalán nem érdekelt más nők érzései még az sem, ha belepusztul, abba a fájdalomba, amit akkor érzett, amikor én esetleg a párjukat, férjüket elcsábítottam, elszerettem, kisajátítottam, közeledésüket fogadtam, sőt még biztattam is őket, mert hajtott az öncélú túlzásba vitt testiség, szenvedély.
Használtam és kihasználtam a férfijaikat arra, hogy adhassak és kaphassak….. Ezzel elvettem a lehetőségét is annak, hogy a feleségek adhassanak és ők kaphassanak.,

Holott ők is vágytak a kedvességre, romantikára, meghittségre, melegségre, figyelemre, dicséretre, kedves szóra, békességre, mely lehetőségétől megfosztottam őket,
ezzel magányba, mellőzésbe akár tébolyba, betegségbe taszítottam.

Köszönöm Ica, hogy ilyen önzetlenül bocsájtod számunkra ezt a gyakorlatot és a folyamatos fejlesztéseket is felteszed!

Tímea

CÍM: A CSODA

(Ica - SZI Akademia, 2014.03.06 17:54)

.
Ez egy korábbi bejegyzés a www.sziakademia.hu oldalról:2012.0 7.05

Kedves Ica!
Először is köszönöm, hogy megalkottad a gyakorlatot és a rendelkezésünkr e bocsátottad.

A keddi webkonfi hatására csináltam meg ma de. Egyedül voltam.

Előzmény: Az egyik ügyfelem 2 éve nem fizeti ki a munkám ellenértékét. Sajnos kölcsönt is adtam neki, azt sem kaptam vissza. Telefont ritkán veszi fel, folyamatosan hiteget, pénz nincs.

A hívó mondat:

szólítom mindazokat a lelkeket, akikkel szemben én vagy bármely ősöm, de főleg én ebben vagy bármely előző életemben tudatosan vagy tudattalanul bizalmával visszaéltem, munkáját nem becsültem, annak árát ki nem fizettem, a tőle kapott kölcsönt vissza nem fizettem, őt folyamatosan hitegettem, neki hazudoztam, anyagilag ellehetetlenítettem.


Az események: a gyakorlat elején nem éreztem jól magam, fájt a "szivem", szorult a torkom.Lelkileg is felkészültem a gyakorlatra. Már régebb óta terveztem, de mindig halogattam.

Egy nagyon sötét folyót láttam ami szalagként hullámzott. Jó széles volt a sötét szalag, de embereket sokáig nem láttam. Aztán csak egyesével váltak ki a szalagból. Csendben vádlón álltak velem szemben. Az ég is sötét volt, haragos viharos. Amikor elkezdtem a bocsánatkérést mondogatni, egyenként hozzám léptek és átöleltek. Közben az ég kezdett kivilágosodni. Mire az összes ember átölelt sütött a nap . Amikor már mindenki átölelt egy kört alkottak körülöttem és táncoltak. Én a kör közepén álltam a kezem az ég felé emeltem hullott ránk az aranyhomok. Mindenki arany színben tündökölt és a napban ragyogott. Egyszercsak a kör szétvált és kézenfogva felszálltak a nap felé. Én meg ott álltam talpig aranyosan és pénz eső hullott rám, ami aztán meg is tapadt.

Hát mit mondjak frenetikus élményben volt részem. A későbbi hatásokról majd beszámolok.

Mindenkinek szép napot kívánok Balázs Éva

CÍM: ÉRDEMTELEN GAZDAGSÁG

(Ica - SZI Akademia, 2014.03.06 17:53)


Ez egy korábbi bejegyzés a www.sziakademia.hu oldalról:Attila


"Szólítom azokat a lelkeket, akikkel szemben én, vagy bármelyik ősöm ebben, vagy bármelyik előző életemben tudatosan, vagy tudattalanul

nagyképűsködtem , felvágtam a pénzemmel, azt érzékeltettem velük, hogy semmit sem érnek pénz nélkül. Azokat, akiknek kemény és áldozatos munkáját lenéztem, akiket a végletekig kifosztottam, megaláztam, utolsó falatjukat is elvettem. Akiknek arra kellett mindenük, hogy utána látványosan elszórjam a gyerekeik élelemre szánt pénzét. Aki ellenállt, annak mindenét elvettem és porig aláztam a közösség előtt. Akiktől csak tudtam, azoktól puszta szórakozásból elvettem a pénzük, segítségével a szerelmét is és utána eldobtam, mint egy rongyot. Azokat, akiknek a munkáját lenéztem, kigúnyoltam és megaláztam őket, visszaélve szellemi képességeimmel játékszernek tekintve őket."

Régóta kínlódok az anyagiakkal és az életutammal egyaránt. Nem igazán találom a helyemet, folyton olyan munkákat találok, amiket nem szeretek és nem is tudok sokáig végezni.

A gyakorlat során a legérdekesebb az volt, amikor a megbántottak közül néhányan kezet nyújtottak nekem.

Amikor elmondtam, hogy én miket éltem át, a kezdeti ellenséges hangulat érzékelhetően átment együttérzésbe és éreztem a megbocsátást is. Attila

CÍM: ELVETÉLT SZERELMEK - VISSZA A LOVAGKORBA

(Ica - SZI Akademia, 2014.03.06 17:52)Hívómondatom:

"Szólítom, mindazon személyeket és a hozzá tartozó lelkeket, felsőbb Én-eket, akikkel én vagy bármelyik ősöm, de főleg én, ebben vagy bármelyik előző életben, tudva vagy tudattalanul az idők kezdetétől fogva…..

szerelemmel biztattam, a boldog párkapcsolat lehetőségével kecsegtettem, majd amikor az érzelmek és a kötődés már kezdett volna kialakulni megfutamodtam, pofátlan és aljas módon őket megtagadtam, ócska kifogásokat kerestem ,leléptem és világgá szaladtam. Pedig ők gyengédséggel és szerelemmel voltak felém, hittek és bíztak bennem, számítottak rám, és ezzel őket érzelmileg földbe döngöltem, női mivoltukban mélyen megaláztam , saját vonzerejükbe és szerethetőségük be vetett hitüktől megfosztottam , teherbe ejtettem aztán dobtam, bajba kevertem és szarban hagytam ..."

Azért kértem az Ica segítségét, mert 36 éves korom ellenére nincs harmonikus párkapcsolatom, és már ott tartottam, hogy a szerelem lehetősét is sorra elvetéltem mielőtt a személyes találkozás egyáltalán létrejött volna.

Ica a NAGY BÍRÁLATFELOLDÓ GYAKORLATOT javasolta.

Már a gyakorlat előtti nap estéjén, amikor próbáltam megfogalmazni a hívómondatot, korabeli képek villantak be a gondolataimba, láttam magam páncélos lovagként, és a gyakorlat előtti éjjelen egy mocsárból kihúzott gyermekkel álmodtam.
Olyan érzésem volt, hogy holland vidék, talán Flandria.

Életemben először 2006-ban, Angliában a Hatfield House egyik termében láttam lovagi öltözetét és a tőlem karnyújtásnyira lévő páncélos ing látványára furcsa húzást, szorítást éreztem a hasi idegközpont környékén. Most már sejtem miért :(

A gyakorlat során leginkább magamat láttam lovagként, búsan és magányosan és valami nehéz nyomasztó üresség érzés volt sokáig, nehezen jöttek a hívott lelkek.

2-3 volt az aki olykor női alak képében is felvillant, főleg egy holland nő, a jellegzetes fejkötőjükben ami festményeken is látható, és reménytelenül járta a határt, a krumpliföldeket , egyfolytában várt ...Ez a női alak a sokadik "Szeretlek, Sajnálom, Bocsáss meg, Köszönöm" és egy földre borulásom és előtte való meghajlásom után felmutatott egy pillanatra nekem egy sárból előhúzott magzatot. Pillanatokra kaptam csak képeket, és gyorsan cikáztak is, előkerült egy udvarhölgy szerű tehetősebb valaki aki folyton leveleket írt, és a válaszaimat várta, zenés udvari ünnepségeken tartott igényt az udvarlásomra és a lovagias viselkedésemre. Tiszta szívű, szelíd, szeretetteljes teremtés volt mindkettő. A harmadik alak csak épphogy az arcát mutatta meg és csak egy villanásra emelkedett ki az energiakupacból ami a hívó mondat után elém került. A holland nő volt az aki egyértelműen elsőként kívált és a legtöbb emléket tette elém.

Kb 45 percig úgy éreztem nehézkesen mozognak az energiák és féltem, hogy nem is jól csinálom a gyakorlatot ( sokadjára IcaGyakorlatozo k, és dinamikusabb szokott lenni) , amikor hirtelen a rengetegszer elmondott, már mantraként mormolt bocsánatkérések közepette azt éreztem, hogy valami szürke színű energiaburok ( a lovagi páncélom? ) kezd megrepedni és lepattogzani rólam, folyamatosan bizseregtem, hideg és meleg hullámok jöttek, néha picit rezzent egy -egy izmom, és külön rázással is rásegítettem... .Egyetlen szürke energiapáncél darab nem tudott magától leesni, éppen a szívem tájékáról, azt a segítőm Mihály Angyal finoman lesöpörte a szárnyával, és alatta egy vérző sebfelület volt. / Így jegyzem meg, hogy tegnap este óta apró szúrásokat éreztem olykor ezen a tájékon./ A következő felvillanásban már kaptam is rá a gyógyítást ,a rózsaszín rózsa energiáját tették rám.

Pár órája, hogy elvégeztem ezt a gyakorlatot, így a hatásáról még nem tudok írni Nektek, de már a megtapasztalásé rt is köszönet Icának és az ő NAGY BÍRÁLATFELOLDÓ GYAKORLATának !

Most ott tartok, hogy a gyakorlat során kapott képek és információk alapján utána keresek dolgoknak, ( lovagok, táj, holland nő viselete, páncéling, korszak) és bőven vannak AHA! élmények :)

CÍM: MAJD ELHÁNYTAM MAGAM A TETTEIMMEL SZEMBESÜLVE

(Ica - SZI Akademia, 2014.03.06 17:52)

Egy korábbi bejegyzése egy lelkes gyakorlatozónak a www.szaboilona.hu oldalról:

Az alábbi hívómondatot egyik Kliensemmel együtt tisztáztuk ki a gyakorlat előtt.

Ezen hívómondat tökéletes megtalálása több mint 1 órát vett igénybe.

Legyen itt segítségül Nektek:

Szólítom, mindazon személyeket és a hozzá tartozó lelkeket, felsőbb éneket, akikkel én vagy bármelyik ősöm, de főleg én, ebben vagy bármelyik előző életben, tudva vagy tudattalanul az idők kezdetétől fogva,

brutális és kegyetlen voltam, egészségüktől, boldogságuktól reményüktől sőt ezek lehetőségétől megfosztottam, uralkodtam rajtuk, oly módon, hogy még a gondolatát sem ismerték annak, hogy valaki lehet boldog, egészséges, vagy bármilyen bőségben élhet.
A területemen szinte minden nő felett rendelkeztem, mert HATALMAM volt és az ő fejükben a tiltakozás lehetősége sem fordulhatott meg, mert én HATALMON voltam. Elvettem a nőiesség megélésének a jogát azzal, hogy ÉRZÉKETLEN és BRUTÁLIS voltam.
Mindenütt jelenlévő voltam, az emberek féltek tőlem, bármikor bárhova betörhettem és magamévá tehettem nőiket, lányaikat, anyjukat… és ezzel rettegésben tartottam őket. Családokat, életeket, lelkeket tettem ezzel tönkre, tapostam szét, lelkükbe, emberi mivoltukban meggyaláztam, totálisan megaláztam őket.

Ha bárki ellenállt, gondolkodás és lelkiismeret-fu rdalás nélkül meggyilkoltam, a földdel tettem egyenlővé…

Holott ők bíztak bennem és reményük volt felém.

CÍM: MÚLJON A ROSSZ

(Ica - SZI Akademia, 2014.03.06 17:50)


Egy korábbi bejegyzése egy lelkes gyakorlatozónak a www.szaboilona.hu oldalról:

Hívómondatom:

Szólítom azokat a személyeket ,akiket én, vagy bármely ősöm ezen, vagy előző életemben megbántottam.Ál lásából kirúgtam, megaláztam.

A gyakorlat elején összpontosított am és lassan megjelent a szemem előtt egy hajlott emberalak hátulról.Azután mégegy aki segíti karolja, mert az biceg.Lassan kimentek a látótérből jobbra.Akkor világos lett egy sík táj, mint egy sivatag távolban összeér az éggel.Fölmentem lassan az ég felé, felhőkbe, kicsit kisütött a nap.Sötét felhők, borulat jött. Majd hirtelen kettévált a kép keresztben és fele fekete fele fehér lett nagyon szaggatott elválasztással amik úgymond küzdenek egymással.Ekkor olyan erős érzelmek törtek rám a szemmem csak úgy vibrált ugrált.Aztán ez a kép eltűnt és jött háborgó tenger hullámokkal,alu l fénnyel.Lassan lecsitult ,kihaladta partra ami homokos és egy kagylónál megált. Akkor ismertem föl van ilyen kagylóm itthon. Kinyitottam a szemem és megkerestem a kagylót. Ezt tapasztaltam.Ma nagyon jól indult a napom, sokkal könnyebben ment minden.Úgy érzem sikerült. Nem is hittem volna, hogy ilyet tapasztalok.
Mimi

CÍM: HIVATALOS LEVELET KAPTAM, A GYOMROM GÖRCSBEN ÁLLT

(Ica - SZI Akademia, 2014.03.06 17:49)

Egy korábbi bejegyzése egy lelkes gyakorlatozónak a www.szaboilona.hu oldalról:

Hívómondatom:

Szólítom mindazon személyeket és a hozzátartozó Felsőbb Éneket, valamint Lelkeket, akiket ebben vagy bármelyik előző életemben, én vagy bármelyik ősöm, de leginkább én, a Teremtés kezdetétől fogva tudva vagy tudattalanul, a nem kellő körültekintésem miatt, alaptalanul megvádoltam, megrágalmaztam, valótlant állítottam és bűnösnek kiáltottam ki.

Visszaélve pozíciómmal, visszautasított am és helyből hárítottam észrevételeiket , melyek feltárták a mulasztásaim tényét, hogy eltitkolhassam saját felelőtlenségem et, mulasztásaimat.

Sőt még képes voltam rájuk hárítani a saját mulasztásaim következményeit .
Figyelmen kívül hagytam, hogy tetteim következményeké nt nyomorba is dönthetem és ellehetetleníte m őket.

Ezzel belegázoltam lelkükbe, bemocskoltam és meggyaláztam a becsületüket, tehetetlenségbe , kétségbe és kilátástalanság ba taszítottam őket.
Jutka

Holott ők bíztak bennem és komolyan vettek.