Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


NAGY BÍRÁLAT feloldó gyakoralt

 >>> ugrás a hozzászólásokhoz

>>> NAGY BÍRÁLAT feloldó gyakorlat nyomtatható változata

>>> mutasd mások hívómondatait, és hogy mit tapasztaltak gyakorlat közben

 >>> Egyéni KONZULTÁCIÓS lehetőség velem, személyesen vagy Skype-on.

>>> Mutasd a tréningjeidet!

 

NAGY BÍRÁLAT feloldó gyakorlat, avagy NAGY KARMA feloldódás

 

A gyakorlat onnan indul, amikor megtaláljuk a NAGY BÍRÁLATAINKAT.

Az hogy helyes-e, hogy bírálunk, vagy nem, most nem nézzük, mert ha ŐSZINTÉN magunkba nézünk, akkor észrevesszük, hogy bírálataink nagy részét nem tudatosan hozzuk létre.

Ahogy megtapasztaljuk a fájdalmat, amit az okoz, ha "ellenünk" tesznek, akkor ezzel egyidejűleg, mint egy automatizmus, megszületik a bírálatunk, ítéletünk is.

Ennél a gyakorlatnál ez lesz a mi KINCSÜNK.

"Ne ítélj, hogy ne ítéltess!" - mondja a SZENTÍRÁS.
Én ehhez hozzátenném, hogy ha ítélsz, ne maradj benne!

Jelen gyakorlatban, az ÍTÉLETEINKET, mint eszközt fogjuk használni, hogy szembenézzünk az érzéseinkkel és általa oldjuk ki a fájdalmainkat. Ezzel, amit kioldunk a Földön, oldva lesz az égeben is! - Óriási segítség ez az Univerzumunknak is.

Két kérdésre kell válaszolnunk, hogy kezdeni tudjunk:

Mit tett az illető és mit okozott ezzel?

Írok néhány példát:

- "Megcsalt, pedig hűséget esküdött nekem és én bíztam benne. Ezzel totálisan elvesztettem a hitem, kiábrándultam az életből!

- Az agyamra megy a féltékenységével, és ettől nem kapok levegőt, megfullaszt, az őrületbe kerget, úgy érzem elveszi a szabadságom.

- Hazudott nekem, pedig őszinteséget esküdött, ezzel megfosztott a szabad döntésjogomtól.

- Látványosan kirúgott, visszaélve a hatalmával a szemét főnököm, ezzel megszégyenített mások előtt és még élvezte is.

- Elrabolta / elszerette a legdrágább kincsemet a Feleségemet, Férjemet, gyerekemet, megsemmisítve ezzel engem.

- Állandóan kicsúfol, megszégyenít mások előtt valótlant állít rólam ezzel nevetségessé tesz mások előtt.

Ahogy olvasod, lehet, hogy megérint...

>>> Mutasd a tréningjeidet!

Intenzív Érzelmi Intelligencia fejlesztése az

Erőszakmentes  Kommunikációval elnevezésű, gyakorlat orientált 

SZI Akadémia Tábor Spanyolországban

 Hívd meg ismerőseidet is! 

(nézd meg a részleteket, kattints a város névre!)

spanyolorszagban.jpg

Érdekel, hogy miért történik veled is esetleg hasonló?

Nem húzom az időt és csak a lényeget mondom el:

Valamikor a múltban, Te vagy bármelyik ősöd, ebben vagy bármelyik előző életedben, tudva vagy tudattalanul hasonló fájdalmas tettet hajtottál végre, mások ellen.

Na és mit lehet ezzel kezdeni?

Biztosan ismersz már annyira, hogy nem beszélek olyanról amire nem adok neked ötletet:

Szóval, ilyenkor mindazokat, akik ellen hasonlóan vétettünk, ki kell ŐKET engesztelni. El kell érni, hogy megbocsássanak.

A fenti bírálatokat FORDÍTSD MEG!

Úgy gondolj rá, mintha mind te követted volna el.

A gyakorlatot úgy kezdjük (ha a fenti példákra támaszkodom):
- "Szólítom azokat, akiket valaha tudva vagy tudattalanul, ebben vagy bármelyik előző életemben, bármelyik ősöm vagy én megcsaltam, pedig hűséget esküdtem nekik, és ezzel kiábrándítottam őket az életből."

- "Szólítom azokat, akiket valaha tudva vagy tudattalanul, ebben vagy bármelyik előző életemben, bármelyik ősöm vagy én az agyukra mentem a féltékenységgel és ezzel az őrületbe kergettem..!

- "Szólítom azokat, akiket valaha tudva vagy tudattalanul, ebben vagy bármelyik előző életemben, bármelyik ősöm vagy én hazudtam vagy elhallgattam az igazságot, ezzel megfosztottam őket a szabad döntésjogtól..

- "Szólítom azokat, akiket valaha tudva vagy tudattalanul, ebben vagy bármelyik előző életemben, bármelyik ősöm vagy én látványosan kirúgtam, visszaéltem a hatalmammal, ezzel megszégyenítettem őket és még élveztem is.

- "Szólítom azokat, akiket valaha tudva vagy tudattalanul, ebben vagy bármelyik előző életemben, bármelyik ősöm vagy én elraboltam / elszerettem a legdrágább kincsét, gyerekét, férjét, feleségét és ezzel megsemmisítettem.

 - "Szólítom azokat, akiket valaha tudva vagy tudattalanul, ebben vagy bármelyik előző életemben, bármelyik ősöm vagy én kicsúfoltam, ráadásul rendszeresen, ezzel nevetség tárgyává tettem őket és jól meg is szégyenítettem őket...

>>> jelentkezem a következő KARMA feloldó hétvégére!

Hú, de durva, igaz?

Ez után fogod látni, érezni magad előtt azt a sok embert akik ellen te vagy bármelyik ősöd az idők kezdete óta hasonlót tett.

Figyeld őket, nézd a fájdalmukat, és lassan megérzed, megérted, hogy valóban mit is okoztál, anno a tetteddel, melyet most visszakaptál.

Ezután pedig engeszteld ki őket.

Azt hogy, hogyan tedd, a gyakorlatban pontosan megtalálod, itt lentebb.

>>> mutasd mások hívómondatait, és hogy mit tapasztaltak gyakorlat közben

>>> NAGY BÍRÁLAT feloldó gyakorlat nyomtatható változata

-  >>> iratkozz fel a SZIAkadémia hirelvelére

>>> vissza a KARMA oldó gyakorlathoz

 >>> Egyéni KONZULTÁCIÓS lehetőség velem, személyesen vagy Skype-on.

>>> Mutasd a tréningjeidet!

Intenzív Érzelmi Intelligencia fejlesztése az 

Erőszakmentes  Kommunikációval elnevezésű, gyakorlat orientált 

SZI Akadémia Tábor Spanyolországban

 Hívd meg ismerőseidet is! 

(nézd meg a részleteket, kattints a város névre!)

spanyolorszagban.jpg

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

...magukra hagytam őket a haldoklásban, holott Ők számítottak rám...

(Ica - SZI Akadémia, 2016.04.30 21:04)

A mulasztási karma, mint mondtam egyre többet jön fel!
Itt egy igazi gyöngyszem!

Egy doktornő azzal keresett fel, hogy az édesapja már egy ideje nagyon beteg és sokat szenved és nagyon fáj neki, hogy mint orvos nem tud raja segíteni. A feltárás során kiderült, hogy a családban és az ismerősi és baráti körben sokan voltak már akik meghaltak mellette és Ő mindig úgy élte meg, hogy „nem tudtam nekik segíteni!”
Szólítom, azon barátaim, ismerőseim, szeretteim, szüleim és gyermekeim lelkeit, és a hozzájuk tartozó felsőbb éneket, akiket tudva vagy tudattalanul, ebben vagy bármelyik előző életemben a Létezés bármelyik szintjén az idők kezdetétől fogva, én vagy bármelyik ősöm, de főleg én…
…annak ellenére, hogy minden tudásom, eszközöm, lehetőségem és képességem valamint az időm is meg volt hozzá, hogy segítsek …
… ennek ellenére, nemtörődömségből, trehányságból és felelőtlenségből, direkt nem segítettem, magukra hagytam őket a haldoklásban, holott Ők számítottak rám, (vélhetőleg létközben megígértem nekik, hogy mellettük leszek, vagy átsegítem őket) vagy direkt hagytam őket meghalni… és vágytam a halálukat!...

(Közben az is kiderült, hogy jelen életében a nagymamáját hagyta így meghalni! Bántotta érte magát, holott azért tette, mert már szenvedés volt a mamának és a rokonoknak is. Már az első alkalommal, amikor a kórházba vitték, hagyni kellett volna a mamát tisztességgel távozni és nem így emberhez méltatlan állapotba kergetni!)

Én elmondtam egy Hipokratészi idézetet:

„Amikor eljött, az idő, az orvos álljon félre és hagyjon helyet a papnak és a rokonoknak!” – ettől nagyon megnyugodott!)

...Mind ezzel óriási csalódást, lelki fájdalmat, elutasítottságot, magára hagyottságot és félelmet gerjesztettem bennük! Elvettem a hitüket, hogy ez egy jó világ, ahol az emberek segítenek egymásnak. Így aztán egyedül kellett átmenniük!

A gyakorlat során a kórházban találta magát és látta azokat a betegeket, akik a kezei között haltak meg. Felismerte, hogy ezek azok, akiket előző életben cserbenhagyott, és ők jöttek ez életbe behajtani az ígéretet, fogadalmat, miszerint ott lesz mellettük, átkíséri őket.
A végén a lelkek egy kivétellel megbocsátottak. A kivétel lélek, fájdalomban volt.
Mivel, aki fájdalomban van, az is karmában van, kértük a Teremtőt, hogy lebbencse fel a fátylat a fájdalomban lévő lélek előtt és lássa meg, hogy ő miket okozott, vagy mulasztott előző életeiben!
Egy vesztes csatában találta magát a fájdalomban lévő lélek, ahol a hadsereg katona orvosa volt. Bele volt már fáradva és látta, hogy minden olyan hiába való, hagyta a katonákat meghalni. Később hibáztatta magát emiatt, de a Teremtő megmutatta, hogy akiknek segített életben maradni, azok sem jártak jobban, mivel kerékbe törték őket, azok sokkal nagyobb szenvedéssel haltak meg! Így már nem hibáztatta saját magát és megbocsátott magának is és a doktornőnek is!

... feldolgozatlan múlt

(Ica - SZI Akademia, 2015.12.11 08:48)

.
Szólítom, mindazon lelkeket és a hozzájuk tartozó felsőbb éneket, akiket én vagy bármelyik ősöm, de főleg én az idők kezdetétől…

… a feldolgozatlan múltam és magánéletem miatt rettegtem meglátni és lereagálni az emberi értékeiket, amit épp kerestem, nem mertem nyíltan, szabadon méltányolni, dicsérni, holott számomra minden lényeges érték megvolt bennük.
Féltem beengedni őket az életembe, csak eszközként használtam őket, nem vállaltam fel, és akarattal kizártam őket az életemből. Megfutamodtam a szeretetük elől, és a saját szeretetemet direkt visszafogtam.
… Mindezzel óriási értéktelenség érzését, lelki fájdalmat, kizártság érzését keltettem bennük…
… holott ők rettentően odaadóak voltak velem, mindent megtettek és adtak, amit adhattak, és ami tőlük telt.

gyerekeiknek fájdalmat okoztam

(Ica - SZI Akademia, 2015.06.23 15:48)

.
Egyik kliensemmel ezt a hívó mondatot állítottuk össze, mely megfogalmazása közben is egyre felszabadultabb lett.

... Szólítom mindazon lelkeket és a hozzájuk tartozó felsőbb éneket, akiknek én vagy bármely ősöm, de főleg én, az idők kezdetétől...

...szánt szándékkal okoztam fájdalmat, akiket büntettem és bűntudatot okoztam nekik a vélt sérelmeim miatt, mivel totálisan ki akartam sajátítani őket magamnak, mint egy tárgyat, és mivel ez nem sikerült a terveim szerint úgy bosszultam meg, hogy gyermekeiket, unokáikat, szeretteit porig aláztam, mivel tudtam, hogy ez a legfájóbb pontjuk, valamint lelkileg terrorizáltam, érdemeiket el nem ismertem, szeretetemet tudatosan visszafogtam…

...mind ezzel óriási lelki fájdalmat okoztam nekik...

...holott ők és a gyerekek, unokák, szerettek, bíztak bennem, ragaszkodtak hozzám és nekem mindig a legjobbat akarták!

Hozzászólások megtekintése

(Szalontai Katalin, 2015.06.09 12:59)

... felnégyeltem, szerveiket kitéptem...

(Ica - SZI Akadémia, 2015.03.03 18:33)

.
Hétfőn egy nagyon kedves barátnőm keresett fel és kérte egy számára ellehetetlenült helyzetre a segítséget.

Íme a hívó mondat, mely minden SORSTÁRSÁNAK oldódást hozhat, akik nem kapták meg a méltó elismerést, holott ők szívüket lelküket kitették a ó ügyért, sőt, megvádolták, pellengérre állították őket:

... Szólítom mindazon lelkeket és a hozzájuk tartozó felsőbb éneket, akiket én vagy bármely ősöm, de főleg én, az idők kezdetétől nem tiszteltem, megaláztam, kihasználtam, eszközként felhasználtam, pénzéhségből, irigységből, hatalomvágyból korlátoztam, szabadságuktól megfosztottam, szabadságukban korlátoztam, értékeiket nem ismertem el, és félelemben tartottam őket, valamint megszégyenítettem, pellengérre állítottam vagy állíttattam őket, sőt szólítom még azokat, akiket keresztre feszítettem, felnégyeltem, szerveiket kitéptem vagy ezzel riogattam

... mindezzel óriási lelki és fizikai szenvedést okoztam, lelkileg és testileg megnyomorítottam, kiszolgáltatottságukat kihasználtam, tehetetlen dühbe és gyilkos indulatba kergettem őket vagy fájdalmukban megőrjítettem, családjukból kiszakítottam vagy a halálba kergettem őket...

... holott ők csak a jogos elismerésre, tiszteletre, elfogadásra és szeretetre vágytak.


A gyakorlat érdekessége az volt még, hogy Jézust hívta segítőnek... mind eközben rengeteg lélek érkezett, hosszú zarándok sorban, akiket megnyomorított és a fenti cselekedeteket vétette ellenük, majd egy idő után még Jézus a kereszten is megjelent.

A bocsánat kérések közepette a lelkek, kezdtek megnyugodni és ahogy meglátták, hogy barátnőm már mennyit szenvedett ebben az életében, kivilágosodtak, majd közelebb jöttek, elkezdték simogatni, sajnálták, ami vele történt.
Jézus pedig elkezdett érte imádkozni az Atyához. Majd az Atya is megjelent, akitől szintén bocsánatot kért, hogy ".. kérlek, hogy bocsásd meg nekem, amit tudva vagy tudattalanul vétettem ellened, hogy esetleg beavatkoztam az Isteni Rendedbe..." - Ő is megbocsájtott...

és a Lelkek is... és közben Mária is megjelent, aki a karjaiban tartotta Jézust és Ő is megbocsájtott.

Nekem, mint a gyakorlat kifejlesztőjének és levezetőjének, mindig felemelő érzés végig kísérni ezeket a karmikus oldódásokat és "Mennybe meneteleket" a Lelkek részéről!Karma feoldó

(Györgyi, 2015.02.05 22:37)


február 3., 0:35 · szerkesztve ·

SORS FORDÍTÓ! Tapasztalatból mondom! 2009 óta már 3-szor állított talpra különböző élethelyzetekből a padló alól álltam fel !!! KARMA FELOLDÁS! (sokáig nem hittem benne, sőt a hátamon is állt a "szőr" még a gondolatától is!!!)
Megoldotta minden problémámat MOST!Regisztráció:hétvégi tréningre:
Ez a hétvége része a 8 hónapos NAGY SZI Akadémia tréningnek, amihez csatlakozni lehet. Budapest: ...
sziakademia.hu|Forrás: www.sziakademia.hu

visszaéltem a tudomány felfedezéseive

(Bea, 2015.02.01 21:38)

Szólítom mindazon lelkeket és a hozzájuk tartozó felsőbb éneket, akikkel én vagy bármelyik ősöm, de főleg én, az idők kezdetétől…

...visszaéltem a tudomány felfedezéseivel, a Föld és minden élőlény pusztulására törtem, és minden módon becsapva az embereket, eltorzítottam az életet.

pedig ők féltő gonddal vigyáztak a Föld és minden rajta élő épségére, tudatosan pozitív energiákat küldtek nekem és bíztak emberi érzéseimben

de én kétségbeesésbe hajszoltam őket, elvettem tőlük a levegőt és megöltem őket.


Nagyon sok lélek jött elő, különböző lelkiállapotban, ahogy szoktak. Aztán voltak, akik elkezdtek egymással beszélgetni, izgatottan magyaráztak.... a lényeg - és nekem ez óriási meglepetés volt - hogy azt mondták, hogy ez most kegyelmi pillanat, amikor is megszakíthatják ezt az átkos karmikus láncot, és megbocsájtással, kiengesztelődéssel harmóniát teremthetnek önmagukban, és az egész Univerzumban. Aztán nagyon jó volt átélnem, hogy amikor leborultam előttük, a szenvedéseik előtt, ők is ezt tették. Nem mindenki, de ezek a vezetők igen. Sokan voltak vezetők. Nagyon hamar áramolni kezdett bennünk és közöttünk a szeretet, a megértés, és bizonyos összefogás, hogy mi ezt többet soha nem tesszük semmilyen szinten senkivel sem


Azóta - noha továbbra is tudom, hogy a repülők vegyi csíkjai, stb.. és a haarp jelenségek nagyon komoly veszélyt jelentenek az egész Föld életére, érzelmileg nem érint meg, nem borít ki, nem foglalja le a gondolataimat annyira. Szabadnak érzem magam, és több erőm van a gyógyításra koncentrálni. A tudatosságunk emelésével tudunk tenni az életért.
Ezért is nagyon hálás vagyok neked, Ica, mert ezek a gyakorlatok tömegek számára teszik lehetővé a tudatosság emelését. Általunk közvetve is sokaknak segít, én azt hiszem.

Egy igazi GYÖNGY szem!

(Ica - SZI Akadémia, 2015.01.31 22:19)

.
A 8 hónapos tréningen, amikor a KARMA oldó gyakorlathoz jutottunk, akkor született ez a mondat:

Zoli

Szólítom mindazon lelkeket és a hozzájuk tartozó felsőbb éneket, akikkel én vagy bármelyik ősöm, de főleg én, az idők kezdetétől…

... elhitettem, hogy szükség van rájuk, feladattam velük az atya által biztosított nyugalmat, békét, közben én csupán csak manipulációs eszközként használtam őket, majd amikor már eszközként nem tudtam használni őket, ellenük fordultam, magukra hagytam, elhagytam őket, az életükre törtem, a legválogatottabb eszközökkel, módszerekkel törekedtem megsemmisítésükre, el akartam őket pusztítani. Majd a manipulációk eredményének felelősségét rájuk hárítottam, ezzel bűntudatba kergette őket úgy, hogy már azt is bánták, hogy egyáltalán léteztek. Aljas módon egyedüllétbe, magányba taszítottam őket, elzárva a külvilágtól, sötét börtönbe zártam. ...

...Ezzel megfosztottam őket a lehetőségtől, hogy szabad akaratukkal éljenek, azt kifejezzék, és hogy boldog, beteljesült életet élhessenek, valamint hogy megélhessék a mély szeretetet, biztonságot, a melegséget emberi- és párkapcsolataikban, hogy megvalósítsák azt, amit a Teremtő rájuk bízott: kreatívak lehessenek, a maga tejességében megélhessék a nemi identitásukat, és hogy kiegyensúlyozott szexuális életet élhessenek...

... pedig ők a lehető legjobb szándékkal jöttek, csak meg akarták valósítani azt, amit a Teremtő rájuk bízott, és bíztak abban, amit ígértem nekik: hogy bármi is történjen, vigyázni fogok rájuk, és meg fogom őket védeni.

Mi volt a legfelszabadítóbb a gyakorlat kapcsán?

• Amikor elismerően meghajoltak a lelkek, és a segítők is előttem. Ezt azt az érzést keltette bennem, hogy "méltó vagyok."
• A lelkek a helyükre kerültek, "minden megy a terv szerint", mindenki tudja csinálni a maga dolgát, végre!

Mi került a lelki fájdalom helyére?

Nyugalom, béke, stabilitás. Egy új kezdet, egy új élet, végre a saját életemet tudom élni. Tiszta lap-érzés.

Felismeréseim:

• Tenni és megvalósítani, de már ennek az egész tapasztalatnak a bölcsességével.
• Vállalni a nehéz feladatokat, belemenni, szembenézni velük továbbra is, úgy, ahogy most tettem.
• Szívből élni, a szív, a lélek a legfontosabb.

"...letiltottam még a gondolatát is annak, hogy bőségben élhessenek..."

(Ica - SZI Akadémia, 2015.01.31 22:18)

.
A 8 hónapos tréningen, amikor a KARMA oldó gyakorlathoz jutottunk, akkor született ez a mondat:

Tamara:

Szólítom mindazon lelkeket és a hozzájuk tartozó felsőbb éneket, akiktől én vagy bármelyik ősöm, de főleg én, az idők kezdetétől…

... megfosztottam a boldogság, az élet örömének megélésétől, letiltottam még a gondolatát is annak, hogy bőségben, anyagi elismerésben élhessenek...

...Holott ők egész életükben fejlesztették magukat, testileg-lelkileg-szellemileg, mindent megtettek, hogy a velük született emberi képességeket, adottságokat, az élet örömét végre megélhessék, kiteljesedhessenek.

... ennek ellenére én aljas módon mégis ellehetetlenítettem őket, azáltal, hogy állandó bizonytalanságban tartottam, elvettem tőlük még a hitét is annak, hogy bízzanak önmagukban, a bennük élő Teremtőben, áldozati szerepbe, önbüntetésbe kényszerítettem őket, hogy folytonos lelki kínokkal gyötörtem őket!

"...még a lehetőségét is elvettem őket, hogy a saját életüket éljék..."

(Ica - SZI Akadémia, 2015.01.31 22:14)

.
A 8 hónapos tréningen, amikor a KARMA oldó gyakorlathoz jutottunk, akkor született ez a mondat:

Karola:

Szólítom mindazon lelkeket és a hozzájuk tartozó felsőbb éneket, akiktől én vagy bármelyik ősöm, de főleg én, az idők kezdetétől…

...még a lehetőségét is elvettem őket, hogy a saját életüket éljék. Amikor esélyük lett volna rá, megoldhatatlan akadályokat gördítettem eléjük, ezáltal állandó hiányérzetben, veszteségtudatban, szenvedésben tartottam őket. Folyamatosan éreztettem velük, hogy nyomorultak. Nem engem elérni a vágyott boldogságot, nyugodt, kiegyensúlyozott életet, nem engedtem továbblépni őket, bár nagyon vágyták a megálmodott életet. Ha tehettem, még az álmaikat is kitöröltem. Kecsegtettem őket a vágyott élet közelségével, de eközben törhetetlen üvegbúra alá tettem őket, kínozva, mint éhes jószágot, az étel mutogatásával. Képtelenség átkával sújtottam őket, részük a lemondás, visszavonulás, megsemmisülés, megszégyenülés lehetett csak. Arra kényszerítettem őket, hogy mártíréletet éljenek, és folyamatosan érezzék, hogy nem érdemesek mások figyelmére. Megmutattam egy pillanatra, hogy milyen a jó, csak azért, hogy még több keserűséggel boríthassam el az életüket...

... Ezzel óriási lelki fájdalmat okoztam nekik, és még élveztem is.

"...védtelen szeretteit brutálisan kínoztam, megerőszakoltam..."

(Ica - SZI Akadémia, 2015.01.31 22:12)

.
A 8 hónapos tréningen, amikor a KARMA oldó gyakorlathoz jutottunk, akkor született ez a mondat:

Valéria

Szólítom mindazon lelkeket és a hozzájuk tartozó felsőbb éneket, akiknek én vagy bármelyik ősöm, de főleg én, az idők kezdetétől…

... a tiszta lelkű, védtelen, ártatlan, gyenge szeretteit brutálisan megvertem, kínoztam, gyötörtem, megerőszakoltam, miközben aljas módon kényszerítettem őket, hogy ők ezt végignézzék.

...akikkel szemben és akik szeretteivel szemben kihasználtam fizikai erőfölényemet, és ezáltal visszaéltem istenadta adományommal.

...Szólítom még azokat, akiknek a tiszta lelkű, ártatlan, gyámoltalan szeretteit védenem, óvnom kellett volna, és ehelyett én visszaéltem a belém vetett bizalmukkal, és nemhogy védtem volna őket, hanem kínoztam, gyötörtem, megerőszakoltam, folyamatosan félelemben, rettegésben, bizonytalanságban tartottam, leszartam, sőt, néha élveztem, hogy gyötrő, kínzó szenvedést, fájdalmat okoztam nekik. Levegőnek néztem őket, miközben ők könyörögtek, hogy hagyjam abba...

...Holott ők tiszta szívvel szerettek, ártatlanok és védtelenek voltak, felnéztek rám, bíztam bennem, azt hitték, csak jót várhatnak tőlem, és örömet akartak nekem okozni. Mindezzel mély lelki fájdalmat, gyötrődést, kínzó szenvedést, állandó félelmet, rettegést okoztam nekik, megbénítottam, tehetetlenségbe taszítottam, megkeserítettem az életüket, és ezt még élveztem is.

"...minden lehetséges módon elgáncsoltam az élet minden területén..."

(Ica - SZI Akadémia, 2015.01.31 22:10)

.
A 8 hónapos tréningen, amikor a KARMA oldó gyakorlathoz jutottunk, akkor született ez a mondat:

Feri2

Szólítom mindazon lelkeket és a hozzájuk tartozó felsőbb éneket, akiket én vagy bármelyik ősöm, de főleg én, az idők kezdetétől…

...átvertem, megcsaltam, akiket minden lehetséges módon elgáncsoltam az élet minden területén, majd rájuk telepedtem, elvettem a szabadságukat, cenzúráztam döntéseiket (mintegy alsó tagozatosként kezeltem a döntéseiket),...

... pedig ők tiszteltek, támogattak, segítőtársaim voltak, és még a családomról is gondoskodtak...

...mindezzel lefagyasztottam, stresszben tartottam, lebénítottam őket, elvettem még az élettől is a kedvüket, kisebbrendűségi érzésben tartottam őket.

"...leblokkoltam, elnémítottam őket, falat emeltem közéjük és a szeretteik közé...

(Ica - SZI Akadémia, 2015.01.31 22:08)

.
A 8 hónapos tréningen, amikor a KARMA oldó gyakorlathoz jutottunk, akkor született ez a mondat:

Anikó

Szólítom mindazon lelkeket és a hozzájuk tartozó felsőbb éneket, akiket én vagy bármelyik ősöm, de főleg én, az idők kezdetétől…

...még az esélyét is elvettem annak, hogy a keserves keresgélés után megtalált kincsekkel szeretteiknek segíteni tudjanak, leblokkoltam, elnémítottam őket, falat emeltem közéjük és a szeretteik közé...

...holott igazi mesterei voltak az átadni kívánt tudásnak...

...ezzel óriási fájdalmat okoztam, és elvettem még az életkedvüket is.

"...annak ellenére, hogy fogadalmat tettem..."

(Ica - SZI Akadémia, 2015.01.31 22:06)

.
A 8 hónapos tréningen, amikor a KARMA oldó gyakorlathoz jutottunk, akkor született ez a mondat:

Éva

Szólítom mindazon lelkeket és a hozzájuk tartozó felsőbb éneket, akiknek én vagy bármelyik ősöm, de főleg én, az idők kezdetétől…

...annak ellenére, hogy fogadalmat tettem, hogy az élet minden területén társak leszünk jóban-rosszban, levegőnek néztem, véleményüket semmibe vettem, kihasználtam, anyagi döntést nélkülük hoztam, mindezzel az önbecsülésüket sárba tiportam...

...Szólítom még mindazokat, akiket anyagilag ezáltal ellehetetlenítettem, szegénységbe taszítottam és csak néha adtam egy kis alamizsnát nekik. Meg nem értettségből falat húztam közénk...

...Szólítom még mindazokat, akiket érzelmileg és anyagilag megbénítottam és még az újrakezdés esélyét is elvettem tőlük....

...Szólítom azokat, akiket bajba sodortam, majd szörnyű szenvedésükben magukra hagytam...

...Ezzel óriási lelki fájdalmat okoztam nekik, szegénységbe taszítottam és megbénítottam őket, megtagadtam az esélyét a kommunikációnak is, hogy bármit kitisztázhassunk, pedig ők önerejükön felül teljesítettek, támogattak, úgy, hogy még a saját szájuktól is megvonták a falatot.

"...meg sem próbáltam megérteni..."

(Ica - SZI Akadémia, 2015.01.31 22:04)


.
Beatrix

.
Szólítom mindazon lelkeket és a hozzájuk tartozó felsőbb éneket, akiket én vagy bármelyik ősöm, de főleg én, az idők kezdetétől…

... aljas módon átvertem, megcsaltam, kihasználtam, nem értékeltem, elárultam, észre se vettem, sőt meg sem próbáltam megérteni, hogy ezzel nekik mekkora fájdalmat okoztam. Magasról leszartam az érzéseiket, önző módon mások ellen fordítottam őket, hazudtam nekik, semmibe vettem és nem vállaltam fel őket. Mások előtt szándékosan megaláztam, megbántottam és féltékennyé tettem őket, és hamis reményeket keltettem bennük...

...Ezzel fizikai fájdalmat és csalódottságot is okoztam nekik, amitől elment az önbizalmuk, és az életkedvük is. Értéktelenséget, hiábavalóságot, elkeseredettséget és magányosságot keltettem bennük...

...Holott ők teljes szívükből és lelkükből szerettek, bármit, amit kitaláltam és kértem, megtettek, törődtek velem, mindig ott voltak velem, amikor szükségem volt rájuk. Mindennél és mindenkinél fontosabb voltam számukra.

"rájuk telepedtem, uralkodtam felettük, óvodás gyerekként kezeltem"

(Ica - SZI Akadémia, 2015.01.31 22:03)

A 8 hónapos tréningen, amikor a KARMA oldó gyakorlathoz jutottunk, akkor született ez a mondat:
.
Feri

Szólítom mindazon lelkeket és a hozzájuk tartozó felsőbb éneket, akikre én vagy bármelyik ősöm, de főleg én, az idők kezdetétől…

...totálisan rájuk telepedtem, uralkodtam felettük, óvodás gyerekként kezeltem, holott ők felnőttek voltak, döntéseiket ledegradáltam, lelkükbe gázoltam, lekezelő voltam, mérgemben ordítottam, törtem-zúztam, és rajtuk töltöttem ki a bosszúmat....

... mindezzel megbénítottam, lebénítottam őket...

...Holott ők igyekeztek a kedvemben járni, képességeikhez képest kiszolgáltak engem, tisztelték a döntéseimet és a hivatásomat, ezzel egészen mély lelki fájdalmat és lelki sebeket ütöttem rajuk, elvettem még az élettől is a kedvüket.

képmutató és hazug voltam

(Ica - SZI Akadémia, 2015.01.31 22:02)

.
A 8 hónapos tréningen, amikor a KARMA oldó gyakorlathoz jutottunk, akkor született ez a mondat:

Zoli1

Szólítom mindazon lelkeket és a hozzájuk tartozó felsőbb éneket, akikkel én vagy bármelyik ősöm, de főleg én, az idők kezdetétől…


...képmutató, hazug voltam, arcátlanul, mocskosul meghazudtoltam, lehazudtam a történetet, a szemükbe nézve, rezzenéstelen arccal, lelkiismeret-furdalás nélkül hazudtam olyat, amiről tudtam, hogy nem igaz, magamat felsőbbrendűnek érezve átgázoltam rajtuk, haszonleső, pénzsóvár, alávaló, önző, kegyetlen, másokat átgázoló módon.

... szólítom még mindazokat, akiktől önző módon elvettem a pénzüket, vagyonukat, hazudtam, becsaptam, megtévesztettem, kamatot kértem, de még nem adtam meg a tőkét sem...

... holott ők korrektül azonnal segítettek, sőt még még segítőket is prezentáltak számomra, akik legjobb tudásuk szerint támogattak, de én ennek ellenére, rosszindulatból, tudatlanságból, rosszhiszeműségből mindig mást csináltam.

...ezzel tehetetlenséget, fájdalmat, lelkiismeret-furdalást, megbántottságot, csalódottságot, kiábrándultságot okoztam. Elvettem az emberekbe, barátságba, adott szóba, az életbe, Istenbe, a jövőbe vetett hitüket, ezzel még az esélyét is elvettem a kommunikációnak.

Most kaptam egy visszajelzést - tanulságos :)!

(Ica - SZI Akadémia, 2015.01.08 12:17)

.
A facebookon írt nekem egy hölgy, aki hozzájárulását adta, hogy bemásolja ide a levelét!
Ennek azért örülök, mert tanpéldája annak, hogyan működik a gyakorlat és hogy minden előképzettség nélkül is végezhető, valamint aki a kezébe akarja venni a sorság, és letenni a KARMÁ-ját, akkor ha annak eljött az ideje, meg is tudja tenni!

"Kedves Ica!

Szeretnék visszajelzést küldeni a Karmaoldással kapcsolatban.
Tavaly novemberben a férjem bejelentette, hogy megcsalt.

A történetet egy kicsit egyszerűsítve mondta el, mintha nagy dolog nem történt volna. Ennek majd a végén lesz jelentősége. Persze belőlem összeomlást, dühöt, minden földi jót kiváltott. Aztán szépen elkezdtem feldolgozni, de egyszerűen éreztem, hogy nem megy. Fáj a lelkem.

"Véletlenül" bukkantam a videóra egy oldalon, és úgy gondoltam, hogy ezt nekem találták ki.

Én 1 A4 papírt írtam tele a behívó mondatnak, mert összes érzést leírtam, kb 2 óra volt. Megcsináltam, ami, szintén kb félóráig tartott, mire úgy éreztem jobban vagyok. És jobban is lettem, de még mindig voltak apró érzéseim. Azokat ismét leírtam. Már sokkal, de sokkal jobban voltam, de még nem éreztem a tiszta lapot. Egy érzés - bírálatom kimaradt, pedig nem keveset írtam. Azt is leírtam és csodák csodája tiszta lap érzésem támadt, ha rágondoltam semmit nem éreztem.

Így elkezdtem újraépíteni magam. Csavar a történetben, hogy a férjem nem bírt a lelkiismeretével és december 31-én mindent beismert, a kis "ártatlan" megbotlás, komplett szerelmi történet volt, minden érzéssel. Tudod, mit éreztem semmit., és ekkor tudatosult bennem, hogy ez volt a karmám.

A páromra nem haragszom, sőt azóta mindent megbeszéltünk, és szépen építjük a kapcsolatunkat.

Én megértettem, hogy ennek így kellett lennie, ő vállalta fel ezt a feladatot és én megköszöntem neki.

Köszönöm, hogy rád találtam, és hogy ezáltal meg tudtam újulni!

Re: Most kaptam egy visszajelzést - tanulságos :)!

(Ica - SZI Akadémia, 2015.01.08 12:26)

ezt válaszoltam:

"SZUPER! Örülök, hogy végre letehetted a karmádat!
Pedig választhattad volna azt is, hogy évtizedeken keresztül csalatod magad, és szenvedsz, miközben átkozod a férjed, aki csak szembesít az előző életes tetteiddel.
E helyett szembenéztél vele, és megélhetted a bírálatokat is csak egy másik szinten. Mivel a karma is egy másik szintről jött, neked át kellett menned arra a másik szintre, mert csak ott tudtad megoldani! Gratulálok!

Erre a hölgy visszaírta:

"Közben a párom is szembenézett a sajátjával, mivel neki pedig el kellett volna hagynia a családját (horoszkópban benne van a karmánk), de itt maradt

halmozott bírálatok

(Enikő, 2014.12.21 12:38)

Kedves Ica,
megpróbáltam egyedül elvégezni a gyakrolatot, azonban amikor odáig jutottam hogy mit tett a másik, nem tudtam egy mondatra lerövidíteni, annyi sérelem van bennem, mellyel olyan mély lelki fájdalmat keltett bennem az ő viseljkedése, hogy 2 oldalon keresztül csak soroltam és soroltam hogy mit tett... lehetséges ilyen... ???