Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pénz emelő gyakoralt eredményei

Üdvözöllek!                                   >>> ugrás a hozzászólásokhoz

 

Ezt a gyakorlatot a tréningjeimen, mint "kiegészítő" gyakorlatot szoktuk végezni, valamint web konferenciákon is bemutattam már többször is..

E mellett, ha komolyan szeretnéd elsajátítani, és azt is, hogy mennyi mindenre használható, érdemes részt venni egy >>>PÉNZEMELŐ napon is.

Ezt az oldalt pedig azért nyitottam, mert szeretném, ha megosztanád a PÉNZEMELŐ gyakorlat eredményeit. 

Hadd örüljek Veled én is és a Többiek is!

Köszönöm!

Ica
- 2011. 09. 07

ui: nyugodtan írd meg azt is, hogy a gyakorlat közben mit tapsztaltál.

ui2: Itt tudunk még beszélni más "emelő" gyakorlatokról is. Pl szerv emelés, hitel, adósság, kapcsolatok, vállalkozás, stb...

A SPIRITUÁLIS KAPCSOLATTISZTÍTÓ GYAKORLATok közül a SZERV emelést / tisztítást felvettem hanganyagban, melyet >>> ITT meg is tudsz hallgatni és el is tudod végezni.

(fontos: lehet, ha ráklikkelsz a linkre a köv szöveg jelenik meg: A Windows Media Player lug-in engedélyt kér Öntől a futásra.

Akkor – általában - fent valahol megjelenik egy sárgával kihúzott sáv a köv szöveggel: A windows media player lug-in engedélyt kér Öntől a futásra. Engedély most vagy a mindig engedélyezett”-re kattints, így meg tudod hallgatni. Javaslom a MINDIG ENGEDÉLY-t!)

 

100-dollarosok.gif

>>> WEBKONFERENCIÁK időpontjai

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Pénzemelő gyakorlatos élményeim - Megvalósulás, 1.rész

(Verus, 2011.10.13 13:17)

Kedves Ica és Mindenki!

Megígértem, hogy mihelyst a valóságban is beindul a folyamat, jelentkezem. Nos, örömmel jelzem, hogy ELKEZDŐDÖTT! :DDD

Az első meglepő pozitív történés:

Már több, mint 2 éve Berlinben élek, de rendszeresen utazom Haza, Családot és Barátokat látogatni. Általában ilyenkorra szoktam időzíteni a fogorvoslátogatást is (javasolt félévenkénti kontrollvizsgálat, mert jó sok tömött fogam van). Nos idén júliusban egy kicsit pont el is kezdett fájni a fogam, amikor otthon voltam, s úgy alakult, hogy 5 (!!!) fogamat is be- ill. újra kellett tömni. Hát, ennek már csak az anyagiak miatt sem örültem, mivel ez a nyaralásom költségvetését 50.000 Ft-tal megemelte... :(
Hát, mindegy, ha már itt vagyok - gondoltam - megcsináltatom, ehhez a fogorvoshoz járok gyerekkorom óta, itt nem félek annyira, és Németországban biztosan úgyis sokkal többe kerülne.

Este beszéltem telefonon a férjemmel (Ő Berlinben volt), aki kicsit értetlenül állt a dolog előtt, s megkérdezte, miért fizetek én a fogtömésért bármennyit is, amikor Berlinben ingyen megcsináltathattam volna, mert a biztosításom (a kinti TB) ezt is állja?!? Na, gondoltam, ez most akkor mégse volt túl bölcs dolog... de hát mit lehet mit tenni, ez már így történt, a fogaim már be vannak tömve, ki is fizettem őket, már nem tudok rajta változtatni. :(
Anyukám ötletét/tanácsát azért mégis megfogadtam, másnap telefonon megkérdeztem a fogorvosomat, hogy egy számlát tudna-e így utólag az elvégzett szolgáltatásokról adni (a töméseken kívül még egy fogkőleszedésem is volt, 7.000 Ft-ért), hogy megpróbáljam Németországban visszaigényelni az itt kifizetett pénzt. Nos, a dokinéni annyira rendes volt, hogy adott utólag számlát, ráadásul németül írta meg, hogy ezzel se legyen gondom, amikor beadom majd a kérvényt a kinti TB-hez. :)

Itt viszont belépett még egy tényező, régi társam, a HALOGATÁSom. Tehát, a számlát megkaptam, de egészen pár héttel ezelőttig valahogy nem vitt rá a lélek, hogy felhívjam a Biztosítómat, hogy is van ez, egyáltalán fizetnek-e külföldön történt fogorvosi kezelésért, hova küldjem a számlát, stb... Nos, egyik alkalommal, amikor megcsináltam a Pénzemelő gyakorlatot, valahogy késztetést éreztem rá, hogy ezt az ügyet végre végigvigyem, hát felhívtam őket. Egy nagyon barátságos hangú, készséges hölgy volt a vonal túlsó végén, aki kedvesen tájékoztatott, hogy csak akkor fizetnek ki külföldi fogtömést, ha "vészhelyzetről" van szó, tehát pl. fogfájás, amit gyökérkezelni vagy tömni kell, de korona, stb. felhelyezést, meg komolyabb, drágább dolgokat ekkor sem fizetnek. Valamint elmondta, hova kell küldeni a számlát, illetve hogy mit írjak mellé levélben. Nos, aznap este a párom segítségével emgírtam a hivatalos levelet, és másnap elküldtem a számlával együtt. Aztán el is felejtettem a dolgot. :)

Erre tegnap érkezett egy jó vastag boríték a nevemre a biztosítótól. Ahogy ránéztem, eszembe is jutott a számlás ügy, de gondoltam, ez olyan vastag, biztos csak csupa reklámanyag, meg katalógusok vannak benne. Aztán amikor kibontottam, akkor ért ám a meglepetés! Képzeljétek, arról értesítettek, hogy az általam megadott számlaszámra átutaltak 202,48 €-t!!! :DDD Úgy örültem, mint majom a farkának!!!! :DDD Aztán nézem tovább, a következő oldalon a részletezésben meg az áll, hogy a számla teljes összegét, tehát mind az 57.000 Ft-ot átváltották €-ra, és ezt, a teljes összeget utalták nekem! Felolvastam a Férjemnek is, erre ő teljesen hitetlenül: "Komolyan? Mind az 5 tömést kifizették? Meg még a fogkőleszedést is?!?!? Hihetetlen! Pedig az aztán igazán nem vészhelyzet, ha valakinek fogköve van... " :DDD

Hát, én is alig hittem el! Nos, ez volt a tegnapi első csoda.

Aki ezt mind végigolvasta, annak pedig gratulálok a kitartásához!

Csodálatos napot kívánok Mindenkinek, és hálás köszönet Neked, Ica!

Szeretettel és egy óriási Öleléssel: Verus

Pénzemelő gyakorlatos élményeim - Megvalósulás, 2.rész

(Verus, 2011.10.13 13:25)

Sziasztok ismét!

Közben eszembe jutott,hogy történt Velem tegnap még valami nagyon jó, leírom azt is:

Az előzőekben leírtak mellé (hogy visszatérítették a nem remélt teljes 57.000 Ft-os fogorvosi költségemet), jött még egy kellemes meglepetés tegnap este. Masszírozni mentem, egy már régebb óta meglévő kliensem nászasszonyához. Eredetileg (múlt héten, az időpontegyeztetéskor) úgy volt, hogy 2 masszázs lesz, egy neki egy pedig a nála vendégeskedő unokatestvérének, mégpedig: vagy 2 hátmasszázs, vagy egy hát- meg egy teljes testmasszázs. Reménykedtem, hogy a 2. verzió lesz, ha már odacipelem hozzá a nem kis súlyú masszázságyat, legalább anyagilag jobban megérje. Hát, képzeljétek, végül 2 teljes testmasszázst kértek!! :DDD És egyáltalán nem kellett őket rábeszélnem, már el volt döntve, mire megérkeztem! :D

Miután mindkettőjükkel végeztem, akkor meg még jött egy kis hab a tortámra: megmutattam Nekik a masszázsra szóló Ajándékutalványaimat, elmondtam, hogy karácsonyra, szülinapra, esküvőre kitünő ajándékötletnek tartom. Ez is annyira megtetszett Nekik, hogy a nászasszony azonnal vett egyet a hátmasszázskuponomból is! :DDD
Így aztán végül sokkal több pénzt kerestem, mint ami be volt tervezve! :DDD
Fantasztikus, nem?! :DDD

Nos, mára ennyi, majd írom a többit is szép sorban, ahogyan történnek.

Nagyon köszönöm Icának a gyakorlatot!

Mindenkit szeretettel ölelek: Verus

Re: Pénzemelő gyakorlatos élményeim - Megvalósulás, 1.rész

(Vai, 2011.10.19 21:54)

Kedves Verus!

Emailben "beszélhetnénk"?? Nekem is van fogászati probléma az orvosommal, több százezer Ft.
email cimem: jozsavaleria@gmail.com

Köszönöm ha irsz. Vali

Pénzemelés

(Zsuzska - www.hangfejlesztes.hu, 2011.10.18 20:57)

Már 42 napja csinálom. Hetek óta zene is szól mellette, mikor látom, hogy folyik patakként az arany. És hetek óta már nem is kell emelnem, mert eleve fent találom. :)
Használom kapcsolatra, ami szépen alakul. Tanítványokra is használom, s egyre többen jönnek.
Ha rossz kedvem van, akkor is megcsinálom, és utána felvidulok.
Köszönöm Ica! :)

julika5203@gmail.com

(julika, 2011.10.18 12:45)

Kedves Ica, Kedves Mindenki!

Nagyon kellemes, meglepő érzés volt számomra a ma déli pénzemelés. Először egy gomolygó, kellemes energiát éreztem a kezemben, ami növekedett, hozzám kívánkozott, éreztem, ahogy szinte körülölel, dédelget, majd kiemelkedett belőle egy ház. Nagyon megörültem neki, még a testtartásom is megváltozott, kihúztam magam, nagy öröm lett úrrá rajtam. Most egy kicsit meg is hatódtam, azon, hogy a pénz ölelgetett engem. A közelmúltban oldottam a pénzzel kapcsolatos blokkjaimat. Érdemes volt! Ezt is köszönöm Ica!
A ház pedig 2-3 éve "feltett" szándékom. Úgy érzem, jó uton haladunk mostmár egymás felé, és egymásra is találunk. Már most nagyon szeretem a házamat.
Köszönöm Ica!

Pozícióemelés

(virag, 2011.10.14 16:00)

És tényleg működik….
Kolléganőm szült, otthon maradt a picivel, én helyettesítem /ez egy magasabb pozíció, mint az enyém volt/, az én helyemre fölvettek egy következő dolgozót . A kolléganő most úgy döntött visszajön dolgozni…
Ez azt jelentené, hogy az előző helyemre kerülnék vissza, lejjebb a ranglétrán, kevesebb fizetésért.
Mivel kell a bevétel, nagyon dühös voltam, haragudtam, majd kétségbeesettséget és csalódottságot éreztem…
Aztán belenyugodtam, … még mindig lesz munkahelyem és kapok fizetést is …
ÖTLETEM TÁMADT!!! A pénzemelő gyakorlatot alapul véve a pozíciómat emeltem meg az elmúlt néhány napban.
Ma azt mondta a főnököm, maradjak csak abban a beosztásban, ahol most vagyok.
Most már derűlátó lettem és rengeteg új ötletem van….
Örülök is, mert mindenki jól járt.


MŰKÖDIK! :-)

(Vadvirág, 2011.10.12 15:37)

Végre, sikerült beillesztenem az időbeosztásomba (lehet, hogy legközelebb időt fogok emelni :-)) és nagyon örülök, hogy részt vettem (ráadásul nem egyedül, hanem az új munkatársammal) a gyakorlaton. Röviden: MŰKÖDIK! Sokkal energikusabban végeztem utána még a munkámat is!

Viktor tapasztalata: amikor megcsinálta velünk a gyakorlatot, az árfolyamok hirtelen úgy kezdtek alakulni, ahogy szerette volna. Amióta nem csinálja a gyakorlatot, a deviza árfolyamok sem kedvező irányba mozdultak el. Úgy döntött, hogy inkább folytatja a gyakorlatot... :-)

Szeged, Gogol u. 10.

(Vida Aranka, 2011.10.11 12:40)

Szia Ica!
Nagyon érdekes és izgi volt a pénzemelő gyakorlat. Először csináltam, alig tudtam belépni, így az elejéről lemaradtam. Ezért nagyon koncentráltam,
ami egy kicsit az élvezhetőségre hatással volt. De tetszett, hasznos volt,
ha jobban bele tudom élni magam nyilván tökéletes is lehetett volna.
Ez nyilván az én hibám, nem igazán tudok vizualizálni, és egyszerre több dologra koncentrálni, (nézni-figyelni- elengedni magam) de legközelebb már biztosan jobban megy.
Legalább is igyekszem, köszönöm szépen a lehetőséget.
Szeretettel üdvözöllek, Aranka

a Penzemelo gyakorlat hatasai

(Zsu, 2011.10.11 11:40)

Kedves Ica koszonom ezt a gyakorlatot :) az elso konferencian (amin reszt tudtam venni) az elso siker azonnal jelentkezett - igaz egy kicsit maskent.
En nem latok kepeket, szamoma a penz csak eszkoz amikor lehet nem is hasznalok keszpenzt, ebbol elegge fura helyzetek is keletkeznek, en egyszeruen papirpenzt probaltam elkepzelni ennek ellenere csak nehezseget es uresseget ereztem, amikor azt mondtad hogy szorjuk meg aranyporral, vagy susson ra a nap akkor elkezdett szikrazni es meggyorsabban novekedett es mindent elarasztott korulottem.
Amikor osszeszamoltam mennyi penzem is van, nagyon eros hianyerzetem tamadt es nehez is volt (£200), amikor a segitsegeddel elkezdtem felemelni akkor konnyebbe valt es elkezdett megsokszorozodni a kezemben es hamarosan a masik kezemet is ala kellett tennem, amikor a szemem magasagaba kerult akkor mar nagyon jol ereztem magamat es a folyt le a tenyerembol es minden sokkal vilagosabb lett. Ezt kovetoen a Parom megkaptam a penzert amiert megdolgozott, de valahogy nem igazan erkezett meg a penz (ez tobbmint £2000), a kovetkezo penzemeles gyakorlatnal a masik kezemet hasznaltam, itt is amikor elkezdtem osszeszamolni mennyi penzem is van valahogy eros hiany erzetem tamadt es elkezdtem fazni, amikor elkezdtem felemelni akkor sokkal konnyebbe valt, megsokszorozodott es vilagosabb is lett, nagyon jo erzesem tamadt es beindult hozzam a penzaramlas - igaz apranket, viszont azota is folyamatosan erkezik. Megegyszer koszonom ezt a gyakorlatot es a lehetoseget :)

tunde@hart.sk

(tünde, 2011.10.04 21:56)

A legutóbbi webkonfis pénzemelésen káprázatos fa növekedett a pénzemből§ Pillanatok alatt benépesült fészkelő madarakkal, pillangókkal és sorra nyíltak rajta a virágok és termetteka gyümölcsök. Angyalok szüretelték öket és dobálták le nekem a fáról egyenest a szívcsakrámba és hirtelen eggyé llettem a fámmal. Éreztem, milyen hatalmas, terebélyes és élettöl túlcsorduló vagyok, és nagyon jó volt! Azóta is ezen nevetgélek és istenien érzem magam! Köszönömmmmmmmmmm!

havah_b@yahoo.com

(balint eva, 2011.10.04 11:27)

szeretnem penemelo trening haganyagat meg kapni

Budapest

(Lotti, 2011.10.04 11:15)

Kb. 3 évvel ezelőtt végeztem el először ezt a gyakorlatot Ica egyik tréningjén.
Mára teljesült a kívánságom, a pénzem megduplázódott, amint azt akkor magam előtt láttam - a pénz oszlopok növekedtek a kezemben

Köszönöm Ica neked, hogy megtaláltalak

Budapest

(Csorba Marika, 2011.09.15 12:02)

sziasztok,
sajnos 20.30 utàn értem haza 13-àn és nem tudtam belépni, nem sikerült csatlakozni a webkonfihoz, pedig nagyon vàrtam a keddi napot emiatt.
Kedves Ica, biztosan van még pàr emberke rajtam kivül, aki hasonlo cipöben
jàr. Lesz még webkonfi ebben a témàban? Es mikor lesz a legközelebb
Alaptréning??

Minden jot, üdvözlettel: Marika

kolozsvár

(nagy ibolya, 2011.09.14 12:00)


A gyakorlat végén hirtelen úgy éreztem, hogy nem lehet csak úgy otthagyni a megteremtett bőség-imaginációt, és az a gondolatom támadt, hogy máris köszönjem meg ezt a bőséget.
Köszönöm magát a gyakorlatot is :-)
Ibolya

Budapest

(Sz. Julika, 2011.09.13 13:16)

Kedves Ica!
Kedves Mindenki!
Hálásan köszönöm ezt a gyakorlatot, mint ahogy a többit is Ica! Fantasztikus módon tevékenykedsz. Nekem már attól is szép lesz a napom, ha látlak.
A mai pénzemelő gyakorlat tényleg nagyon "felemelő" volt. Először megduplázódott a jelenlegi pénzem energiaként a kezemben, ennek is örültem, mert ez is jó érzés volt, és aztán megjelent összegszerűen is, majd egyszercsak elkezdett növekedni. Jól éreztük magunkat együtt, örültünk egymásnak. /Ez eddig nem teljesen volt így!!!, a pénzt, mint anyag, és összeg nem kedveltem!/ Most egyrészt nagyon örülök, hogy örülünk egymásnak a pénzzel is, nagy megnyugvást, megkönnyebbülést éreztem, mintha mázsás súlyok estek volna le rólam. Nagyon jó érzés kerített hatalmába, amely most is tart.

Egyébként a múltheti alkalom után most vasárnap kimentem egy közeli parkba, és két emberrel is megismerkedtem, akik jelezték, hogy a meglévő fonalaimból, textilanyagaimból vásárolni szeretnének, egy ember meg már szerdán, - tehát egy nappal az előző gyakorlat után! - magától jelentkezett, hogy segít a netes tanulmányaimban, és ásványékszereket /amelyeket én készítek/ adhatok neki cserébe, nem kell készpénzzel fizetnem. Szóval, nagyon is jól működik ez az "emelés". Aki szereti az ásványékszereket, kis ízelítőt kaphat a www.asvanyekszerek.blogspot.com -on, bár mint írtam, a blogolás rejtelmeit /is/még tanulnom kell.

Mindenkinek eredményes "emelést" és további gyönyörű napokat kívánok.
Ica! Köszönöm, hogy létezel nekünk.
Szeretettel: Julika

meggyőztetek

(Ica - SZI Akadémia, 2011.09.12 11:37)

Megint annyi levelet kaptam a PÉNZ emeléssel kapcsolatban, hogy úgy döntöttem: ám legyen:) - megismétlem. szeptember 13-án kedden!

Várlak szeretettel!

Ica

Bp;III.

(Szemkó Zsófi, 2011.09.07 23:04)

Kedves Ica!

Január végén voltam egy ilyen teremtésen, egy tréninged után.
Oké,hogy eleve nyitott személyiség vagyok,ahogy mondtad mit csináljunk,szó nélkül csináltam utánad.
Elképzeltem egy 20 ezrest....,de valahogy éreztem,hogy ez nem annyi.:))A kezemben (és a szemem előtt) meg csak ment fel a pénz és meg sem állt 300ezerig.
Ezzel az "örömmel" jöttem el tőled.Maga a gyakorlat is,utána a beszélgetések is nagyon jó volt.
De ugye a puding próbája az evés.
Már februárban hírt kaptam a pénzről.Nem is vártam.Mivel lejárt a gyesem, és gyes alatt szűnt meg a cégem,így kifizettek 2 hónap végkielégítést,szabadságot, plusz egy havi bért és szépen kijött több mint 300ra a végösszeg.:))
Valahogy fura ez a hit..., az elején reménykedés, aztán meg már teremtés és nem hit,hanem tudássá válik.

Köszönöm!
Ölellek:
Zsófi

BP

(Farkas Ani, 2011.09.10 16:57)

Szia Ica!
Mindig igyekszem bekapcsolódni és csinálni a gyakorlatokat,
de a pénz emelőnél csak később tudtam bekapcsolódni.
Azt halottam hogy felteszed a hírlevélre, nagyon szeretném
végig csinálni. További sok sikert kívánok, csoda amiket
csinálsz. Előre is köszönöm a fáradozásodat. Ani

Re: BP

(Farkas Ani, 2011.09.10 21:21)

Lesz video a pénz emelő gyakorlatról?

(Fehérné M. Csilla, 2011.09.08 17:23)

Szia Ica!
Az esti pénz emelő gyakorlatot végigcsinálta a családom is. A kislányomnak is nagyon tetszett, de most még sokkal könnyebben boldogulna, ha közben hallgathatná a gyakorlatot. Mondtad, hogy esetleg felveszed és kiteszed az oldalra, vagy elküldöd hírlevélben. Tudom, hogy nagyon sok dolgod van, de ez nagyon nagy segítség lenne.
Nekem még nincs látványos tapasztalatom, inkább belülről érzek egyfajta bizonyosságot, hogy csak idő kérdése, és meglesz az eredmény. A gyakori fókuszálás miatt könnyű fenntartani a magasabb rezgésszintet, és mostmár figyelek arra is, hogy többet nézzek fölfelé:-)) A végeredményt is mindenképpen megírom majd.
Szuper, amit csinálsz, köszi szépen!