Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pénz emelő gyakoralt eredményei

Üdvözöllek!                                   >>> ugrás a hozzászólásokhoz

 

Ezt a gyakorlatot a tréningjeimen, mint "kiegészítő" gyakorlatot szoktuk végezni, valamint web konferenciákon is bemutattam már többször is..

E mellett, ha komolyan szeretnéd elsajátítani, és azt is, hogy mennyi mindenre használható, érdemes részt venni egy >>>PÉNZEMELŐ napon is.

Ezt az oldalt pedig azért nyitottam, mert szeretném, ha megosztanád a PÉNZEMELŐ gyakorlat eredményeit. 

Hadd örüljek Veled én is és a Többiek is!

Köszönöm!

Ica
- 2011. 09. 07

ui: nyugodtan írd meg azt is, hogy a gyakorlat közben mit tapsztaltál.

ui2: Itt tudunk még beszélni más "emelő" gyakorlatokról is. Pl szerv emelés, hitel, adósság, kapcsolatok, vállalkozás, stb...

A SPIRITUÁLIS KAPCSOLATTISZTÍTÓ GYAKORLATok közül a SZERV emelést / tisztítást felvettem hanganyagban, melyet >>> ITT meg is tudsz hallgatni és el is tudod végezni.

(fontos: lehet, ha ráklikkelsz a linkre a köv szöveg jelenik meg: A Windows Media Player lug-in engedélyt kér Öntől a futásra.

Akkor – általában - fent valahol megjelenik egy sárgával kihúzott sáv a köv szöveggel: A windows media player lug-in engedélyt kér Öntől a futásra. Engedély most vagy a mindig engedélyezett”-re kattints, így meg tudod hallgatni. Javaslom a MINDIG ENGEDÉLY-t!)

 

100-dollarosok.gif

>>> WEBKONFERENCIÁK időpontjai

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

A gyakorlatot követő nap eseménye

(Szabóné Aranka, 2011.09.07 23:15)

2011.09.06.-án végeztem el a "Pénz emelő" gyakorlatot Ica irányításával a webkonferencián. Az induláskor meglévő pénzem az emelés során piramissá duzzadt, amit már csak két kézzel tudtam tartani. Az egész gyakorlat alatt mosolyogtam és kellemes, nyugodt, jó érzés volt bennem.
És most írom azt, amit feltétlenül szeretnék elmesélni: A következő nap este,- kicsivel 20 óra előtt -, erősen nyomta valaki a csengőt. Kissé bosszúsan mentem ajtót nyitni, mert ugyan ki jön ilyenkor, és ráadásul miért ilyen türelmetlen... Kinyitottam az ajtót és ott állt előttem egy régi munkatársam, aki széles mosollyal közölte, hogy meghozta a 2 évvel ezelőtt kölcsönadott pénzemet, és elnézést kért, hogy csak most tudta visszaadni. Csak nevetni tudtam meglepetésemben.
Eltelt már néhány óra, de azóta is mosolygok, sőt nevetek, ha eszembe jut az, amikor átadja a pénzt. Jól érzem magam.
Remélem, hogy hamarosan újra írhatok egy újabb esetről, még van 20 nap az első gyakorlatsorból :-).
Ica nagyon köszönöm ezt a gyakorlatot (is)!!!


« előző

1 | 2 | 3