Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pénz Energetika Mester Kurzus - hogy is kezelem a PÉNZ-t?

Mit gondolsz, mik azok a hitek, amik még akadályoznak téged a pénzzel kapcsolatban?

 

Gondolkodj el a következőkön:

 • amikor van pénzed, akkor adsz neki kellő figyelmet, felvállalod-e Őt?
 • Őszintén beszélsz-e róla, érzi-e a szeretetedet?
 • Meg van-e a kellő intimitásotok egymással, vagy kibeszéled Őt mindenkinek?
 • Amikor van bőséggel, hőzöngsz-e vele, és mint kitűzőt használod-?
 • Amikor nincs, szidod-e, hogy elmenekült tőled? 
 • Figyelembe veszed-e az Ő fontosságait? 
 • Meg/bízhat-e benned a Pénz-ed?
 • Tiszteled-e kellően? Ha a pénznek lenne önbecsülése, melletted érezhetné-e azt?
 • Elismered-e Őt, megünnepled-e? Szívesen tér-e vissza hozzád?
 • Szépen, illemmel beszélsz-e róla, vagy becsmérlően csak egy eszköznek tartod? Esetleg szégyelled?
 • Amikor „elengeded otthonról” (=kölcsönadod) körültekintő vagy-e abban, hogy hova ereszted, ellenőrzöd-e hogy ott fogják-e bántalmazni a TE PÉNZ-ed, fogják-e elherdálni, elpocsékolni, meggyalázni? Gondot fognak-e rá fordítani? Óvják-e kellően?
 • Megadod-e neki a jogot és a lehetőséget a gyarapodáshoz és szabad áramláshoz, amire született?
 • Sorsát beteljesítheti-e melletted, veled?
 • Van-e életkedve melletted?
 • Következetes vagy-e vele? Egyáltalán teszel-e érte, hogy szívesen gyarapodjon neked és apját, anyját oda vigye?
 • Következetes vagy-e vele?
 • Szeret téged egyáltalán a pénz?
 • Tudatosítod-e a származását, hogy az „ereiben” a  TEREMTŐ Energiája van?


Írd le, miben lett más a hozzáállásod a PÉNZ-hez a múlt alkalom óta?

Írd le, milyen felismeréseid lettek?

Jó elmélkedést kívánok!

Ica 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

A Mesterkurzus azonnali eredményei az életemben

(Peller Beáta, 2011.11.27 15:37)

SZIAsztok, kedves Ica, kedves Kurzustársak! Örülök a felhívásnak, a lehetőségnek, hogy ismét halljunk egymásról, hiszen olyan jó volt újra és újra találkozni, együtt dolgozni, sírni, megdöbbenni, repülni és most jó, hogy eljött az ideje a tapasztalatok megosztásának - ha nem is egy nagy tűz körül ülve, mint a régi bölcsek, akik időről időre összejönnek és suttogva beszélnek a közös beavatás során megismert Titokról. (Milyen jó is lenne újra a tűz körül..!)
Nos: annyi, de annyi változás van az életemben, jobban mondva bennem, hogy fel sem tudnám sorolni. Meghatározó lett ez a Kurzus. A Pénz és a Bőség már rég nem eszköz, és vágyott cél, hanem élő, rezgő, bennem és körülöttem élő Energia.Nincs célja, feladata, csak van.Jön, és megy, áramlik, hoz nekem, és mások számára, hol teremtően, hol pusztítóan van jelen, ami persze szintén teremtés: hely, lehetőség valami másnak, valami újnak. Ha nem figyelek rá, meg se látom, de ha figyelek rá, megrázóan erős hatású. Útnak indítok egy összeget, áldással, hittel, bizalommal, hozva némi áldozatot is, csakhogy mehessen - és perceken, de tényleg perceken belül visszatér ugyanannyi, de sokszor apját, anyját hozva, tehát háromszorosan. Nem is az a pénz a legnagyobb élmény, de persze az is, hanem az a döbbenet, boldogság, hogy EZ ÍGY VAN! Mert hogy az Univerzum ért bennünket, jó, ez logikus, az Egész érti a Részét. De hogy a Rész is képes megtanulni a benne élő Egésze nyelvét, és el tud indulni egy akadálytalan kommunikáció, és meg tud nyilvánulni a Mindenséget alkotó Egész! Hát ez nekem egy hallatlanul szép tapasztalat. Ja, és persze, begurult az udvaromba az egyik tréningnapon Icával közösen megteremtett Kisautó. Minden megvalósult, az is amit ő tett hozzá, amit én nem is mertem kívánni, és az is, amit én szerettem volna. Azon a nagyon magas rezgésen, ami ott létrejött, kiment a kérés az Univerzumba, és mihelyst további hittel, ráfigyeléssel, az inspirációknak való engedelmeskedéssel megépítettem számára a leszállópályát - landolt a válasz. Nem sárga.:))
Sokkal szebb. Halvány vörösréz színe van. Nagyon, de nagyon tetszik. Persze, a kalandnak nincs vége, a belső fejlődés nem áll meg. A teremtés folytatódik. Nagyon izgi!
Szeretettel ölelek mindenkit, és úgy várom, hogy ti is írjatok!!!!
Beáta

Változás

(Dr. HEM, 2011.08.04 19:09)

Most hogy végigolvadtam már csak két talán és egy nam maradt. A múlt alkalommal még legalább 50 % nem volt. Szeretettel veszem körül. szépen kisimogatom, úgy teszem el. Rendszerezem, és tényleg vigyázok rá. Nem adom ki akármire. Jön hozzám. Nem azon az úton ahol vártam eddig, de jön. Valahogy mindig van a pénztárcámban. Igaz, hogy nem érzek most vásárlás után olyat, hog nem kellett volna. Amit veszek, az kell. Megcsináltatok dolgokat, nem kell újat venni, de van időm utánajárni, vagy szembejön a megoldás. Régebben ezeket kidobtam, vagy használat nélkül állt otthon. Hihetetlen szeretettel nézem a Tócó patakomat, a bőség forrását. Nem zavar a köd. Boldog vagyok, hogy itt élhetek. És a hála is sokszor feljön. Az fogalmazódott meg bennem, hogy akarok Józsára egy uszodát. Egy közösségit. A gyerekeknek, a felnőtteknek, akik itt élnek. Üveg falakkal, hogy lehessen látni a patakot, a bőség forrását.
Keresem már egy ideje, hogy akikkel dolgozom mirt nem tudnak haladni. Minden lehetőségük megvan, van piros pénztárcájuk, mert abba jön a pénz (az enyém még mindig fekete) stb. De nincs siker. Pedig a mondataikból nem tudom hamar kiszürni, hogy hol a csomó. Mostanra megértettem, hogy aki tévét néz annak szinte nincs esélye haladni. Az öröklött, átvett mintákat folyamatosan aktiválja a tévé! Mintha nyomogatná azt a gombot, hogy neked úgysem sikerülhet. Érzem, hogy valamit nekem kell elindítanom. De nyitott vagyok az újra.
Most csak ennyi jutott eszembe!

Pénz Energetika

(Erdösi György, 2011.07.02 09:56)

Drága Ica !

Tudod, mindennap megoldások jelennek meg elöttem a problémáimra.
Vagyis, hogy legyen újra pénzem. A teremtő segit, hogy az erőfeszitéseim
eredményt hozzanak. Vagy egy barátommal való beszélgetés, vagy egy elejtett mondat, adja az ötleteket, hogy mit tegyek. Tehát nem helyettem tesz rendet !

Ma a "székembe" ülve megbeszéltem Gyurival a teendőket, leirtam és meg is csináltam, csinálom.

Szép hétvégét, ölellek

Gyuri

Pénz Energetika

(Erdösi György, 2011.07.01 09:23)

Kedves Ica !

Tegnap este lefekvés előtt megnéztem hol állok az érzelmi létrán,
és ez az 1-es volt. Erre még nem volt példa, hogy gyakorlat nélkül
igy legyen. Amit javasoltál, hogy legyen egy "székem", jól müködik.
Örülök, hogy leveleiddel lelket öntesz belém.

Köszönöm, szép napot

Gyuri

Pénz Energetika

(Erdösi György, 2011.06.30 09:22)

Este megcsinálom ( 2. napja ) a teljesség állapotába kerülö gyakorlatot. Ma reggel úgy ébredtem, hogy tisztán láttam a napi feladataim és energiát is érzek hozzá. Azt érzékelem, hogy nagyon - nagyon mély hullámvölgybe kerültem, megszakadt a kapcsolatom, generációs ok miatt a felső energiával. Ez teljesen összefüggésben van a Pénz Energiájával és a Böséggel.
Az ehhez kapcsolodó ismerethiányommal. Most érzékelem Drága Ica, hogy a segitségeddel kikeveredhetek ebből az állapotomból.

Ölellek Gyuri