Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tudd, hogy a konzultáció és a gyakorlatok elvégzése, nem helyettesíti az orvosi kezeléseket, ellátást.

>>> ugrás a hozzászólásokhoz

Üdvözöllek!

 

Örülök, hogy gondolkodsz az egyéni találkozáson.
Amellett, hogy a célom elsősorban az, hogy az érdeklődők számára tömegesen juttassam el a konfliktus kitisztázó és feloldó megoldásokat, emellett, ha úgy döntesz, hogy ütemesebben szeretnél haladni egy egyéni tréningen vagy konzultáción, akkor van lehetőség, hogy személyesen találkozzunk Budapesten és Debrecenben, vagy Skype-on  konzultáljunk.

A kapcsolatfelvétel módja: 

Ha Skypos konzultációt szeretnél, akkor >>> ITT a naptáramban foglalj magadnak egy időpontot, ha pedig személyes találkozóra van szükséged, akkor hívj fel telefonon (+36 30 935 8001) vagy írj e-mailen (sziakademia@gmail.com).

 

Mielőtt felvennéd velem személyesen is a kapcsolatot, javaslom, hogy nézz bele az >>> Életmentő gyakorlatokba, melyeket mindenki számára díjmentesen elérhetővé tettem. A sors hozhatja néha úgy, hogy olyan helyzetbe kerülsz, amit nem szeretnél másokkal megosztani vagy sürgősnek találod problémád a feldolgozását, ekkor jól jöhet!


Ezeket a gyakorlatokat a >>> SZI Akadémián a tréningjeimen is tanítom, így ez is lehetőség arra, hogy elsajátítsd a gyakorlatokat, önállóan végezd, és mellette megismerkedj velem személyesen is.

 

Segítőként végig tudlak vezetni olyan folyamatokon, ahol például az óriási nagy dühödet/gyűlöleted (pl. kirúgott a főnököd, elhagyott/megcsalt a párod) fel tudod dolgozni, ezáltal oldani és így megszabadulhatsz az energiablokkoktól, stressztől, melyek a későbbiekben az Életed több területét is nehezítenék.

 

A dühfeloldás egyik gátja, hogy olyan fájdalmakat éltünk meg mások viselkedése által, hogy haragunkban egyetlen kielégülést és megoldást csak az ad, ha továbbra is haragszunk az illetőre. Ilyen esetben sokszor nem is akarunk megbocsátani az illetőnek.

A jó hír az, hogy nem is KELL!  Egy olyan módszert dolgoztam ki, melyben megélheted a dühöd mindaddig, amíg ki nem fut tökéletes mértékben, s majd magától elengedődik ez a mértéktelen nagy harag, a beborult agy kitisztul, tisztán, világosan látja a helyzetet egy magasabb tudatossági szintről.

Itt szeretném megemlíteni, hogy a karma törvényénél van egy erősebb törvény, mégpedig a megbocsátás törvénye.

 

A haragunknak van egy olyan változata, amikor szép lassan összegyűltek olyan konfliktusok, helyzetek benned, hogy azt mondod "kész, vége, betelt a pohár". Ez egy nagyon alattomos harag. Mindenképpen javaslom párkapcsolatok befejezése előtt, de a legjobb már közben elvégezni ezt a gyakorlatot >>>. Ennél a gyakorlatnál az eseményeket felgöngyölítjük és megkeressük "a gyökerét" és ott tárjuk fel az okot, mely új információkat ad a megértéshez. Legtöbbször családi fel nem dolgozott élmények érnek utol bennünket és nekünk kell feloldani.

 

Mint a bűntudat-kitisztázás módszer kidolgozójaként többféle bűntudat kitisztázásának, feloldásának folyamatát tudom Neked végigvezetni, ahol el fogsz jutni a saját magad tökéletes megbocsátásáig, ahol végre visszatérhet az önszereteted! Nem mardos már a bűntudat, magas érzelmi állapotba: a szeretet állapotába kerülsz, megszűnik a vezeklési kényszered és újra, végre a saját életed élheted. Érdekességként megemlítem, hogy a bűntudatnál ezerféleképpen vezekeltethetjük, büntethetjük saját magunkat. Az egyik ilyen például a szegénységtudat vagy mások által bántalmaztatjuk magunkat ....

 

Miben számíthatsz még rám?

 

- normál gyász és párkapcsolati gyászfeloldás >>>

- csalódás-, kritikakitisztázás >>>

- értékrendi kitisztázás

- vagy csak, ha beszélgetni akarsz

- egyénileg egy-egy témára TEREMTŐ gyakorlat, akár nagy PROJEKTEKRE is.

- Pénz energetikai kérdések, hitek rendezése

Helyszín, ahol fogadlak: mivel én Debrecenben élek, ezért főleg itt tudlak fogadni. Ha nem debreceni vagy, akkor az utazásod már, mint egy  szertartás segít ráhangolódni, rákészülni az önmagad szeretetére, mivel ezt az időt magadra, saját lelki gyógyulásodra fordítod.

Havonta igyekszem Budapesten is egyéni konzultációt tartani.

 

Ha már nem először találkozunk, akkor Skype-on is tudunk "dolgozni".

 

 favorit problémák, amivel megkeresnek >>>

Óradíjam:

 

Ha személyesen találkozunk, akkor óránként, 10.000 Ft.
Ha Skypon, akkor 7.000 Ft óránként.

 

Miben is tudok neked segíteni?


EGYÉNI KONZULTÁCIÓ VELEM:

Az alábbi videó bemutatja, hogy miben is tudok segíteni az egyéni konzultációk során.
  Skype-os vagy személyes (Budapesten vagy Debrecenben) egyéni konzultációra időpont foglalás: 06 30 9358 001

>>> Tréningek, előadások

>>> MÓKSHA csepp rendelése itt

>>> MÓKSHA csepp ajánló szeretnék lenni!

 

Új lehetőség!

sms11--1-.jpg

Ica! Küldj nekem ingyen SMS-t 


>>> a BUDAPESTI programjaidról!

>>> a DEBRECENI programjaidról

 

Bármilyen kérdésed van még, írd meg nekem. Persze fel is hívhatsz telefonon, csak általában nagyon rövid időt tudok beszélgetni a tréningjeim vagy az egyéni elbeszélgetések között.

Az elérhetőségeim:

Telefonszám: +36 30 935 8001

E-mail cím: sziakademia@gmail.com

-

          Iratkozz fel a Sorsfordító hírlevélre >>>

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

bakocs@gmail.com

(Bakó Csilla, 2010.03.22 14:09)

Kedves Mindenki!
Múlt szerdán vettem részt Icánál egyéni konzultáción. Az első órában feltártuk a legsürgősebb tennivalókat. Ezt követően az önempátiát adó gyakorlatot, a teremtő gyakorlatot vettük át, majd pedig egy tükör gyakorlatot végeztünk el /konfliktus adott személyre/. Először egy kis fáradtságot éreztem, majd pedig azt érzékeltem, hogy az energiaáramlás beindul körülöttem. Sokkal jobb a kedvem, tettre készségem nagy mértékben megnövekedett, és a céljaim eléréséhez jelentkezett pár ember. A kedvem is sokkal jobb, de ezzel azelőtt sem volt sok probléma. Az iránt a személy iránt pedig, akire elvégeztük a tükör gyakorlatot, már nem érzek semmit.
És még csak hétfő van! Örömmel várom a további pozitív fejleményeket! Üdv. Csilla

Debrecen

(Dr. Harsányi Edit, 2010.03.08 07:44)

Lassan egy évtizedes Icával az ismerettségünk. Még NLP-re jártunk együtt. Már akkor is feltünt, hogy mindent meg akart érteni és le akart írni. Ez sokszor okozott konfliktust a Mesterrel.
Én 2007 óta járok a SZI Akadémiára. Ez egy 10 éves folyamatos tanulás és tapasztalás eredménye, amit most tanulhatunk.
Szeretem amikor Ica vezeti le nekem a gyakorlatot. Mivel magamnak is gyakran csinálom, és más segítségével is, bizony sokszor megvezetem, szabotálom a sikert. Icánál ez nem megy. Ha együtt ülünk le akkor az biztosan végig van csinálva. Nagy a bizalmam hozzá. Gyakorlat közben szeretve, elfogadva, segítve érzem magam! Soha nem érzem a bírálat legkissebb jelét sem. Pont ezért szívesen vállalom bármilyen helyzetem, dühöm vele mások előtti kidolgozását. Tudom, hogy a végén mindez már a múltté és az életem biztosan jobb lesz ezentúl. Hálás vagyok Icának a kidolgozott gyakorlatokért! Felszabadít, segítséget ad, kéznél van minden pillanatban. Bármikor elővehetem és tudom, hogy kimozdulok a tehetelenségből amiben előtte voltam. Azt is megtanultam, hogy ha mindennnap eszem és vécézem, akkor gyakorlatot is mindennap csináljak! 5-10 perc és máshogy történik a világ!
Hálás köszönettel:Edit

köszönöm

(Melinda, 2010.02.22 20:02)

Hűűű, hol is kezdjem...? A tréning után volt még bennem egy dolog, amire - úgy éreztem - több időt és figyelmet kell szánnom... Bűntudatom volt. Hatalmas. Eluralkodott mindenen. A mindennapjaim cselekedeteit befolyásolta. Ekkor kértem meg Icát, hogy segítsen a bűntudat-feloldásban, mert nem akarom ezt a terhet tovább cipelni.
Az elején nehéz volt, de egyre könnyebb lett, ahogy egyre "bentebb mentünk" az érzéseimben, a múltban történt eseményekben...egészen a nagymamámig jutottunk el, aki sok-sok évvel ezelőtt itt hagyott már bennünket, és akiről azt hittem: nem kötődik hozzá bűntudat érzésem. Ica segítségével sikerült feltárni: gyerekkori nagymama-gyerek konfliktusom okozta a mostani bűntudatomat is. Így azt letettem, feloldottam. Természetesen sokszor gondolok még arra, hogy miért is mentem el Icához, hiszen egy dolog nagyon megváltozott: ha haragsom valakire, elképzelem őt gyermekként...és így sokkal könnyebb megérteni őt, és nem haragudni rá... Ica: köszönöm szépen a segítségedet! Nagy terhet tettem le...

én még csak a hangodat ismerem

(Gábor, 2010.02.18 22:43)

Szia Ica!

Mi még nem találkoztunk személyesen, de a gyakorlataidat rendszeresen végzem, még egyedül is sikerrel.
A "belső konfliktusos" gyakorlatod, ami hanggal van fent a honlapon, azt is végeztem. A hangod határozott és nyugodt volt, bár néhol gyors nekem, de akkor megállítottam. Így is nagyon nagy hatással volt rám. Remélem, hogy egyszer személyesen is lehetőségem lesz veled együtt dolgozni, emelkedni az ÉRZELMI LÉTRÁN:).
Üdv,Gábor

Debrecen

(Márti, 2010.02.18 16:31)

Sziasztok!

Már több alkalommal is volt szerencsém megtapasztalni azt, amikor Ica vezette végig a gyakorlatot nekem. Már az első végigvezetett gyakorlat után ilyenkor mindig nagy nyugalom, és biztonságérzet volt bennem, mert tudtam, hogy bármilyen különös érzés, tapasztalat, kép, stb., esetleg egy erősen tiltakozó, szabotáló "részem" jöjjön is elő, Ica azzal is "tud mit kezdeni", tudja, hogy mi a teendő, és hogy mi miért van, jelentkezik. Én egyedül is elég gyakran végzem a különböző életmentő gyakorlatokat, összességében azt mondhatni, hogy sikerrel, eredményesen... Viszont már nem egyszer fordult olyan elő, hogy olyan érzés/kép bukkant fel, amivel hirtelen nem tudtam mit kezdeni, és képes volt megakasztani a gyakorlatot. Ilyenkor általában kevésbé volt eredményes, és hatásos az éppen végzett gyakorlat..
Tetszik az a mély, fejlett érzelmi intelligencia, amivel Ica átlátja a dolgokat, érzem, hogy minden egyes gyakorlat, amit végigvezetett nekem, komoly, jelentős változásokat generált bennem, az életemben, és a környezetemben, ami tulajdonképpen egy állandó tükör... Ha bármi olyan változást tapasztaltam a gyakorlatok után, amit pl. váratlanul érintett, vagy nem volt teljesen "tiszta", következő alkalommal megkérdeztem Icától, és mivel ismerte az előzményeket - hiszen ő vezette a gyakorlatot - a kapott válasszal kitisztult a kép, és újabb felismeréseim, megértéseim születtek, vagy tudtam, hogy mi a következő lépés, melyik gyakorlatot érdemes elvégeznem. Nem adott konkrét választ, csak a rávezetésben segített, és ezt külön azért tartom fontosnak, mert így a változás tényleg belülről fakadt, tényleg az "enyém" volt...
Köszi mindent Ica! :)

Legyen szép napotok!

Márti

tapasztalat az egyéni terápiáról

(Ica - SZI Akadémia, 2010.02.18 12:22)

Szia!

Ha már végeztünk együtt gyakorlatot vagy voltál nálam terápián, annak hatékonyságáról szívesen fogadom ha írsz.

Legyen további szép napod!
Ica