Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tudd, hogy a konzultáció és a gyakorlatok elvégzése, nem helyettesíti az orvosi kezeléseket, ellátást.

>>> ugrás a hozzászólásokhoz

Üdvözöllek!

 

Örülök, hogy gondolkodsz az egyéni találkozáson.
Amellett, hogy a célom elsősorban az, hogy az érdeklődők számára tömegesen juttassam el a konfliktus kitisztázó és feloldó megoldásokat, emellett, ha úgy döntesz, hogy ütemesebben szeretnél haladni egy egyéni tréningen vagy konzultáción, akkor van lehetőség, hogy személyesen találkozzunk Budapesten és Debrecenben, vagy Skype-on  konzultáljunk.

A kapcsolatfelvétel módja: 

Ha Skypos konzultációt szeretnél, akkor >>> ITT a naptáramban foglalj magadnak egy időpontot, ha pedig személyes találkozóra van szükséged, akkor hívj fel telefonon (+36 30 935 8001) vagy írj e-mailen (sziakademia@gmail.com).

 

Mielőtt felvennéd velem személyesen is a kapcsolatot, javaslom, hogy nézz bele az >>> Életmentő gyakorlatokba, melyeket mindenki számára díjmentesen elérhetővé tettem. A sors hozhatja néha úgy, hogy olyan helyzetbe kerülsz, amit nem szeretnél másokkal megosztani vagy sürgősnek találod problémád a feldolgozását, ekkor jól jöhet!


Ezeket a gyakorlatokat a >>> SZI Akadémián a tréningjeimen is tanítom, így ez is lehetőség arra, hogy elsajátítsd a gyakorlatokat, önállóan végezd, és mellette megismerkedj velem személyesen is.

 

Segítőként végig tudlak vezetni olyan folyamatokon, ahol például az óriási nagy dühödet/gyűlöleted (pl. kirúgott a főnököd, elhagyott/megcsalt a párod) fel tudod dolgozni, ezáltal oldani és így megszabadulhatsz az energiablokkoktól, stressztől, melyek a későbbiekben az Életed több területét is nehezítenék.

 

A dühfeloldás egyik gátja, hogy olyan fájdalmakat éltünk meg mások viselkedése által, hogy haragunkban egyetlen kielégülést és megoldást csak az ad, ha továbbra is haragszunk az illetőre. Ilyen esetben sokszor nem is akarunk megbocsátani az illetőnek.

A jó hír az, hogy nem is KELL!  Egy olyan módszert dolgoztam ki, melyben megélheted a dühöd mindaddig, amíg ki nem fut tökéletes mértékben, s majd magától elengedődik ez a mértéktelen nagy harag, a beborult agy kitisztul, tisztán, világosan látja a helyzetet egy magasabb tudatossági szintről.

Itt szeretném megemlíteni, hogy a karma törvényénél van egy erősebb törvény, mégpedig a megbocsátás törvénye.

 

A haragunknak van egy olyan változata, amikor szép lassan összegyűltek olyan konfliktusok, helyzetek benned, hogy azt mondod "kész, vége, betelt a pohár". Ez egy nagyon alattomos harag. Mindenképpen javaslom párkapcsolatok befejezése előtt, de a legjobb már közben elvégezni ezt a gyakorlatot >>>. Ennél a gyakorlatnál az eseményeket felgöngyölítjük és megkeressük "a gyökerét" és ott tárjuk fel az okot, mely új információkat ad a megértéshez. Legtöbbször családi fel nem dolgozott élmények érnek utol bennünket és nekünk kell feloldani.

 

Mint a bűntudat-kitisztázás módszer kidolgozójaként többféle bűntudat kitisztázásának, feloldásának folyamatát tudom Neked végigvezetni, ahol el fogsz jutni a saját magad tökéletes megbocsátásáig, ahol végre visszatérhet az önszereteted! Nem mardos már a bűntudat, magas érzelmi állapotba: a szeretet állapotába kerülsz, megszűnik a vezeklési kényszered és újra, végre a saját életed élheted. Érdekességként megemlítem, hogy a bűntudatnál ezerféleképpen vezekeltethetjük, büntethetjük saját magunkat. Az egyik ilyen például a szegénységtudat vagy mások által bántalmaztatjuk magunkat ....

 

Miben számíthatsz még rám?

 

- normál gyász és párkapcsolati gyászfeloldás >>>

- csalódás-, kritikakitisztázás >>>

- értékrendi kitisztázás

- vagy csak, ha beszélgetni akarsz

- egyénileg egy-egy témára TEREMTŐ gyakorlat, akár nagy PROJEKTEKRE is.

- Pénz energetikai kérdések, hitek rendezése

Helyszín, ahol fogadlak: mivel én Debrecenben élek, ezért főleg itt tudlak fogadni. Ha nem debreceni vagy, akkor az utazásod már, mint egy  szertartás segít ráhangolódni, rákészülni az önmagad szeretetére, mivel ezt az időt magadra, saját lelki gyógyulásodra fordítod.

Havonta igyekszem Budapesten is egyéni konzultációt tartani.

 

Ha már nem először találkozunk, akkor Skype-on is tudunk "dolgozni".

 

 favorit problémák, amivel megkeresnek >>>

Óradíjam:

 

Ha személyesen találkozunk, akkor óránként, 10.000 Ft.
Ha Skypon, akkor 7.000 Ft óránként.

 

Miben is tudok neked segíteni?


EGYÉNI KONZULTÁCIÓ VELEM:

Az alábbi videó bemutatja, hogy miben is tudok segíteni az egyéni konzultációk során.
  Skype-os vagy személyes (Budapesten vagy Debrecenben) egyéni konzultációra időpont foglalás: 06 30 9358 001

>>> Tréningek, előadások

>>> MÓKSHA csepp rendelése itt

>>> MÓKSHA csepp ajánló szeretnék lenni!

 

Új lehetőség!

sms11--1-.jpg

Ica! Küldj nekem ingyen SMS-t 


>>> a BUDAPESTI programjaidról!

>>> a DEBRECENI programjaidról

 

Bármilyen kérdésed van még, írd meg nekem. Persze fel is hívhatsz telefonon, csak általában nagyon rövid időt tudok beszélgetni a tréningjeim vagy az egyéni elbeszélgetések között.

Az elérhetőségeim:

Telefonszám: +36 30 935 8001

E-mail cím: sziakademia@gmail.com

-

          Iratkozz fel a Sorsfordító hírlevélre >>>

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

cloudloancenter@gmail.com

(CLOUD, 2017.05.23 08:30)


Potenciális kölcsönhitelező vagyok, és kölcsönt adok a szegényeknek és a rászorulóknak, ha sürgős kölcsönre van szükséged, forduljon hozzám most az e-mail címemre cloudloancenter@gmail.com
Az a feladatom, hogy segítsek a szegényeknek és a rászorulóknak, hogy most lépjenek kapcsolatba velem

Szeretlek

FOGLALKOZHATÓ HITELKERESKEDELEM NEM KIFEJEZETT DÍJAKNAK

(SREGEY YAKUBOVA, 2017.05.08 08:08)


Helló,

Mik a pénzügyi szükségleteid?
Készítünk hitelt legalább $ 2,000.00-tól maximum 100,000,000.00-ig, kényelmes időtartammal, amely 1 és 30 év közötti, 3% -os kamatcsökkentéssel.

Szüksége van egy üzleti kölcsönre?
Szüksége van egy személyi kölcsönre?
Szeretne vásárolni egy autót?
Szeretne refinanszírozni?
Jelzáloghitelre van szüksége?

Szüksége van egy hatalmas tőkére, hogy elindítsa üzleti javaslatát vagy bővítését? Elvesztette a reményt, és úgy gondolja, nincs kiút, és a pénzügyi terhei továbbra is fennállnak?
Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk a lehetséges üzleti együttműködéssel

Lépjen kapcsolatba velünk e-mailben: constantloanfirm@gmail.com

Csodàlatos Karàcsony

(Hajnalka, 2016.12.26 21:20)

Icàval a Moksha csepp hozott kapcsolatba. Szerbiàban èlek, ès màr 6 hònapja hasznàlom a cseppeket. Amikor ràkerestem a Moksha videòkra a YouTube-on, ràtalàltam nèhàny beszèlgetèsre Icàval. Azokròl a tèmàkròl beszèlt, amelyek èppen engem foglalkoztattak, mègpedig, hogy mièrt is èl valaki boldogabb ès teljesebb èletet mint màs, pedig akàr kevesebb erőfeszìtèst, àldozatot tesz bele a dolgokba. Szerettem volna, ha az èn èletem is kènyelmesebb, kellemesebb volna. Sok-sok gyakorlat utàn ( èletmentő gyakorlatok) ùgy èreztem, hogy az egyèni konzultàciò mèg többet adhat nekem, mert bizonyos tèmàk nagyon traumatikusan èrintenek, ès nem tudom egyedül feltèrkèpezni ès oldani. A konzultàciò skypon törtènt. Màr Ica közvetlensège ès figyelme is csodàlatos, de amit a konzultàciò soràn kaptam, az felbecsülhetetlen. Egy tükörgyakorlattal oldottuk fel a blokkokat a testemben ès pòtoltuk a hiànyokat. Ez tènyleg lenyűgöző. Biztosan folytatom ezt az utat Icàval ès a technikàjàval, ès ezt tudom ajànlani mindenkinek, aki szeretne egy kellemesebb èletet èlni. Az idei Karàcsonyom valòban csodàlatos ès harmonikus a beindult vàltozàsoknak hàla! Köszönettel, Hajnalka

Gyászfeldolgozás

(Kocsis Gáborné, 2016.11.16 21:27)

Nagyon köszönöm Ica segítségét! 3 hónapja veszítettem el édesanyámat, aki nagyon közel állt hozzám, 52 éven keresztül egy házban éltünk. Rövid betegsége és halála óta lelkifurdalást, szorongást, félelmet, nagy szomorúságot, bánatot éreztem. Ez olyan fokú volt, hogy pár hónap után alvászavaraim is jelentkeztek. Eszembe jutott Ica, és az ő SZI Kommunikációs programja. Időpontot egyeztettünk, majd skypon keresztül segített nekem, először meséltem röviden az élettörténetemről, ő feltett néhány kérdést. Ezután végeztük el a gyászfeloldó gyakorlatot. Akkor ott, helyben, rögtön éreztem a hatását: teljes megkönnyebbülést, megnyugvást, feloldódást, lelki békét éreztem, ami azóta is tart. Én magam se gondoltam volna előtte, hogy ilyen sokat jelent egy szakember segítsége abban, hogy könnyebben elengedjük az elhunyt szerettünket.Mindenkinek bátran ajánlom, hívja Icát, kérje a segítségét. Hálásan köszönöm!

Hálás köszönet!

(Erzsó, 2016.11.14 20:09)

Nagyon szépen köszönöm a segítségedet, ez egyedül nem ment volna Ica! Nagyon hálás vagyok a segítségedért és csak ajánlani tudom mindenkinek, ha bármilyen gondja-baja van, bizalommal forduljon hozzád, mert Te egy annyira jóságos ember vagy, és nagyon segítőkész. Nem beszélve arról, hogy Én annyi erőt merítettem belőled, illetve a beszélgetésünkből, hogy még mindig táplálkozom belőle. Adjon Neked az Isten erőt, és egészséget, hogy minél több emberhez eljusson a segítséget. Még egyszer köszönöm !

én sem kapkodtam el

(Szoboszlai Éva, 2016.08.27 14:22)


Kedves Ica!
Én sem kapkodtam el. Már a második bérletet vettem nálad, fél év alatt. AHogy mondtad ez a tempó nekem testhezálló. Rengeteget tanultam tőled, pedig személyesen nem, csak skypon találkoztunk. először egy kicsit tartottam tőle, de megnéztem a videóidat és úgy tünt, mintha már réges régen ismernénk egymást és teljesen a bizalmamba tudtalak fogadni.
A tükör gyakorlatokat és a karma oldásokat ahogy elvégeztük, meg is tanultam, tehát több volt mint egy oldás. A sógornőre végeztük az egyiket a másika az anyámra. mit is mondjak??! Úgy megváltozott a kapcsolatunk, hogy ha nem én tapasztalnám el sem hinném. Áldom magam, hogy amikor bajom volt, felmentem a netre és rákerestem, hogy mi a bajom, mi lehet a megoldás. Előtte kértem az Angyalaimat, hogy mutassák meg és mindig téged dobott fel! Megadtam magam... és örülök, hogy hallgattam a belsőmre, az Angyalaimra és hogy hozzád vezettek!
Áldás! Éva

12 alkalom

(N.G., 2016.07.28 16:27)

Kedves Ica!

Hónapok óta tervezem, hogy írok. Ha jól számoltam már 12 alkalommal voltam nálad az utóbbi 2,5 évben. Mindig akkor kerestelek amikor összecsaptak a fejem felett a dolgok. Újra és újra meghallgattál és valahogy kiszedted belőlem, hogy mi az eredeti problémám. Voltak nagyon hatékony és tanulságos beszélgetéseink. Szeretem, ahogy elmagyarázod a szerkezeteket. Műszaki ember lévén szükséges a megértés. Volt amikor különböző gyakorlatokat végeztünk.
Sosem tudtam megtippelni, hogy mit fogsz nekem kitalálni, de óriásit segített :)!
Nézd el nekem, hogy csak most jelzek vissza!
Köszönöm azt az óriási értő figyelmet és empátiát, amivel fordulsz felém, a biztatásaidat a bölcsességed! Mára már túl vagyok egy párkapcsolati gyászon, néhány karma oldáson (amiről az elején úgy véltem, hogy mekkora baromság :), kritika kitisztázáson, csalódás feloldáson és ezek után a teremtő gyakorlatokon. Az életem több területén azt érzem, hogy tiszta lappal indulhatok, a belső etikám szerint élhetem az életem!
Azt is köszönöm NEKED kedves Ica, hogy nem kötöd magadhoz az embereket. Engem is mindig biztatsz, hogy egyedül is végezzek gyakorlatokat! Ma már nem csak én végzem egyedül ezeket, hanem barátaimnak is megmutattam, sőt le is vezettem néhánynak. Még a végén trénered leszek, amin már gondolkodtam is!
További kitartást kívánok a munkádhoz! Nagy tisztelőd: N. Gábor

korábbi bejegyzésem a szaboilona.hu oldalról

(Gulyás Ágnes, 2015.03.25 00:24)

.
További beszámoló az egyéni konzultáció hatásairól

Október végén voltam Icánál egy egyéni terápián, erről már beszámoltam, de további pozitív hatások is jelentkeztek, most így egy hónap elteltével. Az a megkönnyebbült állapot továbbra is erősen tartja magát, az a régi fájó bonyolult „csomag” mintha örökre eltűnt volna, új célokat találtam és a lelkesedés nagy segítség abban, hogy el is érjem őket, több területen, anyagiak, munka, párkapcsolat. Nem a blokkokat, a visszahúzó erőt érzem, hanem pont az ellenkezőjét, ez már magában rengeteg erőt és energiát ad, jó utakra terel.

Fontos és DÖBBENETES egészségügyi hatás is jelentkezett, nem tudom másnak tulajdonítani. Hosszú évek óta makacs fülzúgásom volt az egyik fülemben, emiatt a hallásom egyre inkább hanyatlott, arra fülemre szinte teljesen megsüketültem. Mielőtt elmentem a konzultációra a másik fülemmel is elkezdődött ez a folyamat és nagyon gyorsan erősödött. Persze folyamatosan kerestem mindenfelé az okokat, a gyógyulás felé vezető utat, de egyáltalán nem sikerült rájönnöm, hogy mi lehet az oka, az egész csak egyre rosszabb lett. Próbálkoztam többféle kezeléssel, de semmi nem vált be, kezdtem belenyugodni hogy talán így kell lennie. Már nem hallottam egyik fülemmel sem sem a telefont, meditációkon, szülői értekezleten , boltban semmit. A családom megszokta és megfelelően kiabált velem, de bárhol máshol tarthatatlan volt. A konzultáció után pár nappal csiribú-csiribá egyszer csak pattogni, csengeni kezdett az a fülem amelyik azelőtt jó volt és döbbenetes módon elkezdtem vele hallani hirtelen, öt perc alatt történt valami. EZ már maga volt a csoda, hallani újra az apró zajokat, a háztartási gépek hangját, ahogy a kutya ropogtatja a csontot stb. Ettől is nagyon boldog voltam, azonban utána szépen lassan elkezdett a másik, az évek óta süket fülem is tisztulni. Mivel újra volt kedvem és lelkesedésem használni az EFT kopogtató technikát, minden egyes kopogtatás után egyre tisztábban hallok és úgy érzem hogy komolyan javul. Köszönöm Ica, jó kis mellékhatás….!! !!

korábbi bejegyzésem a szaboilona.hu oldalról

(Gruber Nóra, 2015.03.25 00:24)

.
Sziasztok!

Icánál voltam többször is egyéni konzultáción, életem egyik legjobb döntése volt.

Válás közeli állapotban voltam, vagyok, és a dühfeloldók irtó hatékonyak. Eleinte idegenkedtem a gyakorlattól, de aztán annyira belejöttem, és a végén úgy megkönnyebbültem, hogy aztán egyre több emberre megcsináltam. Már bánom, hogy nem csináltam meg a gyakorlatokat már hamarabb, talán nem jutunk el a kapcsolatunkban idáig. A konzultáció utáni napokon még tovább tisztult a kép, és most már legalább az biztos, hogy nem dühből fogok dönteni.

A gyakorlat előtt mérges, dühös, csalódott, feldúlt és nagyon zavarodott voltam, az önbecsülésem a padlón volt, még a gyerekeimmel se tudtam rendesen játszani, az agyam máshol járt. Nem tudtam eldönteni, hogy most jobbra vagy balra menjek. Attól tartottam, hogy ha ez így megy tovább, mély depresszióba fogok esni, vagy ez a nagy düh meg fog betegíteni. Csak sírtam és zokogtam, közben a gyerekeimért aggódtam. De Ica segített abban, hogy kiadjam magamból a dühöt, és a gyakorlat után már nem azon járt az agyam, hogy "a férjem milyen szemét volt", hanem természetes megkönnyebbülés , nyugalom, béke, harmónia töltött el. Így már a gyerekeimmel és szívből jövő vidámsággal, figyelemmel tudok játszani. Még az önbizalmam is visszatért. Ráadásul a barátnőimet sem a panaszkodásommal fárasztom. Az egyik legjobb hozadéka az volt a gyakorlatoknak, hogy már nem a férjem hangulatától teszem függővé az enyémet.

Később tükörgyakorlatot is csináltam Icával, csodás élményem volt, és olyan lelkes vagyok azóta, hogy madarat lehet velem fogatni. Hálás vagyok Icának mindezért, köszönöm neked, Ica!

Mindenkinek szívből ajánlom Icával a személyes konzultációt, mert így Ica segít abban, hogy épp az adott pillanatban melyik gyakorlat a leghatásosabb, majd ő személyesen végigvezet a gyakorlaton, így biztos lehetsz abban, hogy a legjobb kezekben vagy. Jól esett az is, hogy a gyakorlatok után pár nappal Ica e-mailben érdeklődött a hogylétem felől.

Üdv. mindenkinek, és fel a fejjel, minden konfliktussal járó problémára van megoldás!

Nóra

korábbi bejegyzésem a szaboilona.hu oldalról

(Nagy I-né Ildikó, 2015.03.25 00:22)

.
Én Ildikó vagyok 63-éves boldog édesanya,és nagymama !
Ez ,nem volt mindig igaz !Az elmúlt pár hónap kegyetlenül nehéz volt !

Icáról,ismerősömtől hallottam! Web konferenciákat, szívesen ,szorgalmasan hallgattam. Nekem ,már a hangja ,is örömet okozott.

Idén indított egy web tréninget, mindent elkövettem ,hogy részese lehessek.Az előadások roppant szórakoztatóak, érdekesek, mindenki számára, érthető k voltak . A magyarázat,a saját tapasztalati példák következtében ,játszi könnyedséggel elsajátíthatóak voltak .
Egy nagyon felkészült, szellemi vezetőt,kaptunk személyében,aki közvetlenségével, emberszeretetével, elvarázsol t mindenkit .Lelkiállapotom ,kezdett,helyre állni.

Kikértem tanácsát, egyéni konzultációt javasolt. A konzultáció,meggyőzödéssel állítom, csodát tett velem ! Kibogozta, azaz rávezetett lelkiállapotom valódi okára, de a megoldás,mikéntjét is kidolgozta,és közölte ,mit tegyek ! Útmutatását Használati Utasításként végrehajtottam, a pár hónapos megpróbáltatást ,boldogság koronázta!
Akinek lelki terhe van, ne roskadjon meg alatta, kérjen Icától tanácsot ,egyéni konzultációt, meggyőződéssel állítom, csodálkozni fog a változáson !

Icukám ! Köszönök mindent ,nagyon jó,hogy Vagy nekünk !Várom könyveidet,addí g is előadásaidat ,Fiam segítségével ,ott hallgatom ,ahol akarom !

Nagyon szeretlek : Ildikó .

korábbi bejegyzésem a szaboilona.hu oldalról

(Pötyi, 2015.03.25 00:19)

.
Kedves Ica!
Amióta ismerlek - kb.2éve - óriási hatást gyakorolsz rám és sokat segítesz! Nagyon rá tudsz hangolódni akivel beszélsz, akivel dolgozol az Ő problémáira!
Nekem már tanfolyamon is segítettél pl. 'Teremtő-gyakor lattal' amikoris a műtétem úgy zajlott le, ahogy együtt előre megteremtettük, köszönöm!
A közelmúltban 2x is voltam egyéni web-konzultáció don, melyek hírtelen és látványosan segítették: ahogy anyukám közelít hozzám és én Őhozzá! Persze ezek a konzultációk nagy sírásba torkolltak, mely után jöttek az azonnali és későbbi oldódások!!!
Bátor szívvel ajánlom a Veled való konzultáció- és kitisztázás lehetőségét, akik elakadtak és egyedül nem tudnak továbblépni! mivel Neked kifejezetten fontos, hogy segíteni tudj a hozzád fordulóknak! és ezt meg is teszed!
Köszönöm Ica, további sikeres oldásokat és oldódásokat kívánok! szeretettel Pötyi

korábbi bejegyzésem a szaboilona.hu oldalról

(Gulyás Ágnes, 2015.03.25 00:04)

.
Tapasztalatok a személyes konzultációról
Icát kb 1 éve ismerem, nagyon nagy hatással van/volt rám az a munka, amit végez és az a hatalmas tudás, amit a legnagyobb önzetlenséggel ad át bárkinek, aki hajlandó odafigyelni és kicsit a saját kezébe venni a problémái megoldásának a kulcsát. Mivel nem csak nagyon tetszettek a technikái hanem még tökéletesen működnek is úgy döntöttem hogy részt veszek egy személyes tréningen és megtanulom, amit csak lehet.

Rengeteg nagy változást, előrelépést hozott ez az életemben, nagyon értékes dolgokat tanultam, amit a saját munkámban is nagyon nagy hatékonysággal is sikerrel használok, asztrológus vagyok. A személyes tréningen sikerrel megoldottuk az akkor nagyon nagy problémámat a gyakorlatokat pedig azóta is nagy sikerrel alkalmazom magamnak és az ügyfeleimnek.

Most októberben úgy éreztem, hogy újra szükségem lenne egy konzultációra, mégpedig egy ingatlan eladás miatt. Nem tudtam, hogy pontosan mi a baj… (!!!) Az egy dolog hogy az eladás teljesen reménytelennek tűnt, de a nagyobbik gondot ott láttam, hogy semmiféle lelkesedést nem éreztem az ügyben. Logikailag minden azt támasztotta alá, hogy el kell adni, de egyszerűen nem éreztem semmiféle örömet akkor , amikor a teremtő gyakorlatban próbáltam elképzelni hogy milyen jól jönne az ölembe hulló sok-sok millió. Sőt… őszintén szólva több egyéb személyes dilemma mellett azt éreztem , hogy egy elátkozott ház egy elátkozott környéken, amit senkire nem tudnék lelkiismeretfurdalás nélkül rátukmálni. Fogalmam sem volt, hogy milyen gyakorlatot vessek be, pedig tényleg ismerem és gyakran használom őket. Egy részek egyeztetésével kicsit közelebb kerültem, de nem láttam a problémát sem, pláne nem a megoldást.
Ica olyan, mint egy „fiatal miss Marple” kedves, okos, empatikus… : ”valamiért pedig idejöttél!”

lentebb folytatom...

korábbi bejegyzésem a szaboilona.hu oldalról 02

(Gulyás Ágnes, 2015.03.25 00:02)

Nagyon sokat kellett ”nyomozni” mire én magam is el tudtam mondani, hogy mi a bajom a házeladással. Utólag már talán bolondságnak tűnik, de zokogva tudtam kimondani azokat a fenntartásokat, amiket éreztem és csakis Ica gondos kérdéseinek köszönhetően tudtam megfogalmazni.
Kb ilyesmik…
(Probléma)
Ha sikerül eladni a házat, akkor lesz egy normális jövedelmem, amely kiegészíti a mostanit és én nem fogok majd spirituálisan fejlődni, mert ahhoz ugye szenvedni, nélkülözni, konfrontálódni stb KELL. A férjem , aki jelenleg eltartja a családot elvesztené a feladatát, az erejét, mert nem lenne rá akkora szükség, megromlana az egészsége sőt… A testvérem, aki most az ingatlanban lakik szintén elveszítené az egyik fő bevételi forrását, az albérlőit, nem találna másik lakást azért a ”félpénzért” (közös tulajdonunk az ingatlan) és nagy bajba kerülne,.
Az igazság persze az, (így utólag) hogy nagyon is kihúzna mindnyájunkat az eladás a csávából.
Ica zseniális kérdéseivel és agymunkájával összeállt a kép, a Tarot szimbólumok mindig megerősítették, hogy hol tartunk a probléma kibogozásában, amely végül kb. így hangzott: HA NEKEM JÓ, AKKOR MÁSNAP AUTOMATIKUSAN ROSSZ, ez volt az én meggyőződésem, amely nagyon erős bűntudatot generált folytonosan.

OK:
Egy magzatkori problémához jutottunk. Röviden valami olyasmi, hogy egy másik magzat elhalt mellettem az anyaméhben és arra következtetésre jutottam akkor, hogy ez miattam, a figyelmetlenség em és gondatlanságom miatt történt., nagyon megijesztett és végtelenül elbizonytalanított.
Ez nagyon megrázó felismerés volt és rögtön utána újabb „varázslat” következett.
Megoldás:
Egy kicsit a családállításba n használt technikához hasonló módszerrel feloldottuk azt a bűntudatot és azt a bizonyos hiedelmet sikerült felülírni, a meggyőződést megváltoztatni. Pl egy pránanadis utazásnál is ez történik, csak sok-sok órásban, több alkalommal. Aki vett részt már bármilyen sikeres oldás folyamatban az tudja, hogy ez milyen hihetetlen, milyen megkönnyebbülés t hoz és hogy megváltoztatja a sorsunkat azonnal. Hihetetlen számomra, ahogy megtörténik, de MEGTÖRTÉNIK.
Nem akarom nagyon hosszúra nyújtani, pedig nagyon hosszan tudnám mesélni a folyamatban megtörténő csodákat. Icától azt a házifeladatot kaptam, hogy rágódjak kicsit a történteken és írjam le a felismeréseimet .


. Icától azt a házifeladatot kaptam, hogy rágódjak kicsit a történteken és írjam le a felismeréseimet .
Felismeréseim:
Ha nekem jó, talán lehet másnak rossz, de ha ezt nem szánt szándékkal okoztam, akkor nincs okom a bűntudatra.
Ha nekem jó, talán lehet másnak rossz, de ezt én magam generálhatom a saját félelmeimmel és valóban mások sorsát befolyásolhatom ezzel, negatív módon. Pedig valójában nem tehetek arról, hogyha mással baj történik.

Lehet, hogy csak egyszerűen van jó és rossz mindenben, de nem miattam.
Viszont ha a félelmeimmel ezt gerjesztem, akkor pont miattam lesz, saját magam teremtem meg,
mással is magammal is.

korábbi bejegyzésem a szaboilona.hu oldalról 01

(Gulyás Ágnes, 2015.03.25 00:00)

Minden félelem nálam a bűntudathoz kapcsolódik: a bűntudatom miatt
akaratlanul bűnt követek el és félek a büntetéstől. Félek valamilyen váratlan, előre nem látható bajtól, ami bekövetkezik és mindent átalakít, elbizonytalanít , ez a büntetésem.
A félelem lebénít, rombol, blokkol. A félelem (nálam) valamiféle gyerekes hiszti, tehetetlenség, gyávaság, amiről nem tehetek, teljesen védtelen vagyok ebben. Ha tudatosan megkeresem a félelmeket, megvizsgálom az okait akkor átalakíthatom őket, nem bénítanak tovább.
VAN SEGíTSÉG, AMI MŰKÖDIK (talán ez a legfontosabb)
Közvetlen eredmények:
Van pár közvetlen azonnali változás és eredmény, ami azonnal vagy pár napon belül bekövetkezett és nem múlt el, tartósan itt van.
- Fizikai erő, nem blokkol semmi, áramlik az energia , nem gátol már a teljesen tudattalan félelem.
- A testvéremmel való kapcsolatomból kioldódott az a ”valami” amit bizonyára én generáltam, azóta sokkal többet, sokkal mélyebb és fontosabb dolgokról beszélgetünk, keressük egymás társaságát, mintha valami kapu nyílt volna meg.
- A férjemmel való kapcsolatom is nagy változáson ment át, persze nagyon jó irányba. Valami ősrégi cinkosság tért vissza, eltűnt belőlem az a fajta (csak utólag saját magam által azonosított) ”savanyúság” - gondterheltség, sértettség -, ami nyilván szintén a bűntudatból vagy a félelemből indult ki és megnehezítette sokszor a mindennapokat, ha valamelyikünknek rosszabb napja volt . És ez a feszültségmente s állapot olyan JÓÓÓÓ.. És a metakommunikáció is!
Asztrológiai egyezések az egész problémával :
Aki esetleg ért az asztrológiához annak, érdekességképpen :
- a képletemben van egy Mars-Merkúr együttállás, egy Neptunnal és Jupiterrel alkotott T-kvadrát egyik csúcsa. Szó szerint értelmezhető így: erőszakosság a testvérrel, emiatt sikertelenségek , önbizalomhiány stb, a Neptun önmaga jelentheti a magzatkort , az anyaméhet, is és a spirituális létet is, kapcsolódnak, eltávolítják egymást a másiktól.
- A bizonyos „ha nekem jó, akkor másnak rossz, vagyis nekem hogy is lehetne jó” probléma ugyan végigvonult az életemen, de konkrét megrekedést csak akkortól hozott amikor a Plútó, a nagy tisztítótüzek jelzője belépett a szintén a magzatkort szimbolizáló tizenkettes házba és felpiszkálta a megoldani való kérdéseket.
- A Felszálló Holdcsomópontom a Sorsfeladat jelzője a Kosban áll: küzdelem, önállóság, felvenni a kesztyűt, egészséges önzés, bátorság, konfrontáció. A Szaturnusszal áll előtte, amely lekorlátozza. A Szaturnusz a küzdelmek, akadályok jelzője : elég komoly akadály a félelemmel és bűntudattal bénított akaraterő.
Ezeket a jelentéseket persze idáig nem fedeztem fel, tudjátok, egy-egy állás több mindent jelenthet és sokszor csak ahogy megéljük őket úgy esik le a „tantusz”, hogy hűha, hiszen ott volt… NAGYON FONTOS AZONBAN, HOGY EZ EGYÁLTALÁN NEM DETERMINÁLTSÁGOT JELENT!!!!
A lényeg az, hogy egy adott probléma (a lélek által eleve ”bevállalt” személyiség vagy lélekfejlődésbe li tanulnivaló ) nagyon sokféleképpen megnyilvánulhat az életünkben, egyszer csak odáig visz, hogy igazán mélyen foglalkozni kezdjünk a dologgal. Ha már nem olyan személyiségbeli -mondjuk így – alul vagy túlműködésről van szó, amit önmagunkban képesek vagyunk formálni elfogadással és tudatossággal, akkor az bizony valamilyen karmikus blokk, sőt ahogy most ez az én esetemből is egyértelműen kiderült magzatkorból hozott blokk ( itt meggyőződés)is lehet. Az is lehet, hogy az előző inkarnációkból hozott problémák bizonyos esetekben már a magzatkorban megalapozódnak. Ezt önmagunk valószínűleg már nem tudjuk kezelni, OLDÁSRA VAN SZÜKSÉG, Ica többek között az oldási folyamatok NAGYMESTERE! Nagyon fontos lenne, hogy ha a csillagok üzeneteit fejtegetjük, akkor ne ragadjunk le azon a ponton hogy valami nehéz vagy negatív jelentések kapcsolódnak hozzá. Ez a megközelítés nem a spirituális fejlődésről szól. A fejlődésről az szól, ha megkeressük a megoldásokat és azokat a segítségeket, amelyek valóban működnek! Ha így teszünk, akkor nem megrekedünk, hanem kifejezetten előre haladunk….

köszönöm

(Lidike, 2010.07.09 19:01)

Ica, köszönöm a nyári akciós lehetőséget.
Tudod, hogy az én anyagi helyzetem nem a legjobb, viszont amit most pénteken végeztünk gyakorlatot, annak hatására már most fantasztikus. Teljesen rendben érzem magam. Önbizalmam visszatért annak ellenére, hogy a férjem ott hagyott a 3 gyerekkel. Kérdezted a gyakoralt elején, hogy mi az amit szeretnék elérni, mire vágyom. Azt mondtam, hogy a azt utálnám, ha az emberek sajnálnának, hogyan jártam. Azt nagyon ciki lenne. Ezért titkoltam is a dolgokat, de már látták rajtam.
Elvégeztük a gyakorlatot és visszatért az önbizalmam, tudom, hogy mindent meg tudok oldani és - szinte hihetetlen - de szeretem a férjem, annak ellenére amit tett. Még nem tudom, hogy együtt maradun-e, de azt tudom, hogy bármi történt, most felrázódtam, kiállok magamért, de nem haragból, hanem felül emelkedve a történésen. Illetve a történés ott marad, csak - ÉS EZ A LEGFONTOSABB - már nincs hozzá negatív érzésem. Persze, nem ez életem legszebb időszaka, de tudok gondolkodni, aludni, visszatért az étvágyam. Azért nem írtam egyből, mert tesztelni szerettem volna, hogy megmarad-e így ez a helyzet. És megmaradt. És természetesen azóta is történtek fájdalmas dolgok, de azzal a kipukkasztós módszerrel amit tanítottál nagyon jól tudom magam rendezni. Köszönöm szépen és légy áldott, Isten segítse az utadat.
ui: kb 15 évvel ezelőtt már jártam egyszer hasonló helyzetbe. Akkor depressziós lettem és sokáig szedtem gyógyszert, táppénzen is voltam. Most nem hinném, hogy erre sor kerül. Így, mint ahogy Roberto a könyved előszavában írja: előre, aliga felbecsülhető értéket képvisel...

tényleg drága

(Szombati Judit, 2010.06.28 22:01)

Kedves Ica!

Én tavaly voltam nálad bűntudat kitisztázáson.
Tényleg nem kevés amit kifizettem, de mint mondtam, 15 évet jártam pszichológusokhoz (négyet fogyasztottam el belőlük). Számold ki, mennyit költöttem a kieső időt nem is számolva.
Amit csinálsz az külfdöldön sokkal többe kerülne, de nincs is ilyen. Évekig kerestem. Hajlandó lettem volna bárhova elrepülni, meg a tolmácsot is kifizetni.
Azóta nincs bűntudatom, tiszta lapot kaptam. Újra kapcsolatba kerültem azzal az önmagammal, akit korábban hibáztattam és rájöttem, hogy végkép nem vagyok bűnös. A vezekléseim abbamaradtak (nem kell már magam büntetnem, hiszen nem vagyok bűnös). Istenem ez olyan jó.
Köszönöm Istennek hogy vagy és hogy elvezetett hozzád és hogy most már az unokámmal tölthetem az időmet, békében, nyugalomban.
Szeretettel:
Judit

Kecskemét

(Kádár Éva, 2010.05.19 15:25)

Kedves Ilona!

Nekem nagyon mély szintű bűntudatom van, mert édesanyám meghalt a szűlésben.
Meg szerertnék már tőle szabadulni, nem kell tovább, bűnhődtem, vezekeltem már eleget, ráadásul nem is tehetek róla.
Nehezíti a helyzetemet, hogy még haragszom is édesanyámra amiatt, hogy itt hagyott.
Téged ajánlottak, mert már több fele voltam.
Számomra nem kérdés, hogy ezt a magas árat is érdemes kifizetni, viszont most olyan anyagi helyzetben vagyok, hogy nincs rá pénzem, viszont van olyan dolgaim amik értékesek és akkor ha elfogadod, akkor nem értékesíteném, hanem azzal fizetnék.
Jó ez így neked?

Tisztelettel, Éva

bp. 1061 Paulay E.u. 35

(Valent Rozália, 2010.03.26 10:28)

Nagyon értékes segítséget nyújthatsz, amennyiben van ember, aki ezt a horribilis összeget ki tudja fizetni.
Egy lélekben zavart, gyötrődő embernek meg szakember kell, és nem Ti.
A gyász esetében pedig elég borsos ár a temetés, nem hogy még ezt...hát csak azt tudom mondani , ha ezért tanultátok a természetgyógyászatot, akkor szégyen.

bakocs@gmail.com

(Bakó Csilla, 2010.03.22 14:09)

Kedves Mindenki!
Múlt szerdán vettem részt Icánál egyéni konzultáción. Az első órában feltártuk a legsürgősebb tennivalókat. Ezt követően az önempátiát adó gyakorlatot, a teremtő gyakorlatot vettük át, majd pedig egy tükör gyakorlatot végeztünk el /konfliktus adott személyre/. Először egy kis fáradtságot éreztem, majd pedig azt érzékeltem, hogy az energiaáramlás beindul körülöttem. Sokkal jobb a kedvem, tettre készségem nagy mértékben megnövekedett, és a céljaim eléréséhez jelentkezett pár ember. A kedvem is sokkal jobb, de ezzel azelőtt sem volt sok probléma. Az iránt a személy iránt pedig, akire elvégeztük a tükör gyakorlatot, már nem érzek semmit.
És még csak hétfő van! Örömmel várom a további pozitív fejleményeket! Üdv. Csilla

Debrecen

(Dr. Harsányi Edit, 2010.03.08 07:44)

Lassan egy évtizedes Icával az ismerettségünk. Még NLP-re jártunk együtt. Már akkor is feltünt, hogy mindent meg akart érteni és le akart írni. Ez sokszor okozott konfliktust a Mesterrel.
Én 2007 óta járok a SZI Akadémiára. Ez egy 10 éves folyamatos tanulás és tapasztalás eredménye, amit most tanulhatunk.
Szeretem amikor Ica vezeti le nekem a gyakorlatot. Mivel magamnak is gyakran csinálom, és más segítségével is, bizony sokszor megvezetem, szabotálom a sikert. Icánál ez nem megy. Ha együtt ülünk le akkor az biztosan végig van csinálva. Nagy a bizalmam hozzá. Gyakorlat közben szeretve, elfogadva, segítve érzem magam! Soha nem érzem a bírálat legkissebb jelét sem. Pont ezért szívesen vállalom bármilyen helyzetem, dühöm vele mások előtti kidolgozását. Tudom, hogy a végén mindez már a múltté és az életem biztosan jobb lesz ezentúl. Hálás vagyok Icának a kidolgozott gyakorlatokért! Felszabadít, segítséget ad, kéznél van minden pillanatban. Bármikor elővehetem és tudom, hogy kimozdulok a tehetelenségből amiben előtte voltam. Azt is megtanultam, hogy ha mindennnap eszem és vécézem, akkor gyakorlatot is mindennap csináljak! 5-10 perc és máshogy történik a világ!
Hálás köszönettel:Edit