Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tudd, hogy a konzultáció és a gyakorlatok elvégzése, nem helyettesíti az orvosi kezeléseket, ellátást.

>>> ugrás a hozzászólásokhoz

Üdvözöllek!

 

Örülök, hogy gondolkodsz az egyéni találkozáson.
Amellett, hogy a célom elsősorban az, hogy az érdeklődők számára tömegesen juttassam el a konfliktus kitisztázó és feloldó megoldásokat, emellett, ha úgy döntesz, hogy ütemesebben szeretnél haladni egy egyéni tréningen vagy konzultáción, akkor van lehetőség, hogy személyesen találkozzunk Budapesten és Debrecenben, vagy Skype-on  konzultáljunk.

A kapcsolatfelvétel módja: 

Ha Skypos konzultációt szeretnél, akkor >>> ITT a naptáramban foglalj magadnak egy időpontot, ha pedig személyes találkozóra van szükséged, akkor hívj fel telefonon (+36 30 935 8001) vagy írj e-mailen (sziakademia@gmail.com).

 

Mielőtt felvennéd velem személyesen is a kapcsolatot, javaslom, hogy nézz bele az >>> Életmentő gyakorlatokba, melyeket mindenki számára díjmentesen elérhetővé tettem. A sors hozhatja néha úgy, hogy olyan helyzetbe kerülsz, amit nem szeretnél másokkal megosztani vagy sürgősnek találod problémád a feldolgozását, ekkor jól jöhet!


Ezeket a gyakorlatokat a >>> SZI Akadémián a tréningjeimen is tanítom, így ez is lehetőség arra, hogy elsajátítsd a gyakorlatokat, önállóan végezd, és mellette megismerkedj velem személyesen is.

 

Segítőként végig tudlak vezetni olyan folyamatokon, ahol például az óriási nagy dühödet/gyűlöleted (pl. kirúgott a főnököd, elhagyott/megcsalt a párod) fel tudod dolgozni, ezáltal oldani és így megszabadulhatsz az energiablokkoktól, stressztől, melyek a későbbiekben az Életed több területét is nehezítenék.

 

A dühfeloldás egyik gátja, hogy olyan fájdalmakat éltünk meg mások viselkedése által, hogy haragunkban egyetlen kielégülést és megoldást csak az ad, ha továbbra is haragszunk az illetőre. Ilyen esetben sokszor nem is akarunk megbocsátani az illetőnek.

A jó hír az, hogy nem is KELL!  Egy olyan módszert dolgoztam ki, melyben megélheted a dühöd mindaddig, amíg ki nem fut tökéletes mértékben, s majd magától elengedődik ez a mértéktelen nagy harag, a beborult agy kitisztul, tisztán, világosan látja a helyzetet egy magasabb tudatossági szintről.

Itt szeretném megemlíteni, hogy a karma törvényénél van egy erősebb törvény, mégpedig a megbocsátás törvénye.

 

A haragunknak van egy olyan változata, amikor szép lassan összegyűltek olyan konfliktusok, helyzetek benned, hogy azt mondod "kész, vége, betelt a pohár". Ez egy nagyon alattomos harag. Mindenképpen javaslom párkapcsolatok befejezése előtt, de a legjobb már közben elvégezni ezt a gyakorlatot >>>. Ennél a gyakorlatnál az eseményeket felgöngyölítjük és megkeressük "a gyökerét" és ott tárjuk fel az okot, mely új információkat ad a megértéshez. Legtöbbször családi fel nem dolgozott élmények érnek utol bennünket és nekünk kell feloldani.

 

Mint a bűntudat-kitisztázás módszer kidolgozójaként többféle bűntudat kitisztázásának, feloldásának folyamatát tudom Neked végigvezetni, ahol el fogsz jutni a saját magad tökéletes megbocsátásáig, ahol végre visszatérhet az önszereteted! Nem mardos már a bűntudat, magas érzelmi állapotba: a szeretet állapotába kerülsz, megszűnik a vezeklési kényszered és újra, végre a saját életed élheted. Érdekességként megemlítem, hogy a bűntudatnál ezerféleképpen vezekeltethetjük, büntethetjük saját magunkat. Az egyik ilyen például a szegénységtudat vagy mások által bántalmaztatjuk magunkat ....

 

Miben számíthatsz még rám?

 

- normál gyász és párkapcsolati gyászfeloldás >>>

- csalódás-, kritikakitisztázás >>>

- értékrendi kitisztázás

- vagy csak, ha beszélgetni akarsz

- egyénileg egy-egy témára TEREMTŐ gyakorlat, akár nagy PROJEKTEKRE is.

- Pénz energetikai kérdések, hitek rendezése

Helyszín, ahol fogadlak: mivel én Debrecenben élek, ezért főleg itt tudlak fogadni. Ha nem debreceni vagy, akkor az utazásod már, mint egy  szertartás segít ráhangolódni, rákészülni az önmagad szeretetére, mivel ezt az időt magadra, saját lelki gyógyulásodra fordítod.

Havonta igyekszem Budapesten is egyéni konzultációt tartani.

 

Ha már nem először találkozunk, akkor Skype-on is tudunk "dolgozni".

 

 favorit problémák, amivel megkeresnek >>>

Óradíjam:

 

Ha személyesen találkozunk, akkor óránként, 10.000 Ft.
Ha Skypon, akkor 7.000 Ft óránként.

 

Miben is tudok neked segíteni?


EGYÉNI KONZULTÁCIÓ VELEM:

Az alábbi videó bemutatja, hogy miben is tudok segíteni az egyéni konzultációk során.
  Skype-os vagy személyes (Budapesten vagy Debrecenben) egyéni konzultációra időpont foglalás: 06 30 9358 001

>>> Tréningek, előadások

>>> MÓKSHA csepp rendelése itt

>>> MÓKSHA csepp ajánló szeretnék lenni!

 

Új lehetőség!

sms11--1-.jpg

Ica! Küldj nekem ingyen SMS-t 


>>> a BUDAPESTI programjaidról!

>>> a DEBRECENI programjaidról

 

Bármilyen kérdésed van még, írd meg nekem. Persze fel is hívhatsz telefonon, csak általában nagyon rövid időt tudok beszélgetni a tréningjeim vagy az egyéni elbeszélgetések között.

Az elérhetőségeim:

Telefonszám: +36 30 935 8001

E-mail cím: sziakademia@gmail.com

-

          Iratkozz fel a Sorsfordító hírlevélre >>>

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Szüksége van egy hitelre?

(djelbova, 2017.07.24 03:54)

Szia, én vagyok az djelbova, aki jelenleg Santiago városában él. Én vagyok az özvegy abban az időben négy gyermekeimmel, és én 2016 májusában pénzügyi helyzetbe kerültem, és szükségem volt a refinanszírozásra és a számlák kifizetésére. Megpróbáltam különböző magánvállalatoktól és vállalati hitelektől kölcsönöket keresni, de soha nem sikerült, és a legtöbb bank csökkentette a hitemet. De Isten azt akarta, amint beismertem egy Istennő asszonnyal egy hitelező magánhitelét, 85.000,00 dollár hitelt adtam, és ma tulajdonban vagyok, és a gyermekeim most is jól mennek, ha kapcsolatba kell lépnie bármelyik céggel, Nem hitelbiztosítást, hitelbiztosítást, mindössze 3% -os kamatozás nélkül, jobb fizetési tervek és ütemezés esetén kérjük, forduljon Mrs. Stella Rene-hez (mrsstellareneloanfirm1@gmail.com). Ő nem tudja, hogy ezt csinálom, de most boldog vagyok, és úgy döntöttem, hogy az emberek többet tudnak erről, és azt szeretném, ha Isten megáldja.

djelbova

skyworldloanfirm@gmail.com

(SARAH WILLIAMS, 2017.07.18 11:31)

Sky World hitel cég, adunk kölcsönök kamatlába 0f 3%.
 

Jó nap, uram / ma vagyok.

Magánvállalkozás vagyunk és alacsony kamatozású hiteleket kínálunk annak meghatározásakor, hogy a hitel összege 100 millió kölcsönt nyújt-e az $ 1 000 dollár hitelhez az üzleti fejlődéshez: a szegény / üzleti terjeszkedés versenyképességéhez.

Különböző kölcsönöket kínálunk

* Személyi kölcsönök (biztosítottak és nem biztosítottak)
* Üzleti hitelek (biztosított és nem biztosított)
* Konszolidációs kölcsön
  
Nincsenek előzetes díjak.

Köszönjük, hogy elolvastad a hirdetést.
További információkért és érdeklődéséért küldj nekünk e-mailt ma
skyworldloanfirm@gmail.com
skyworldloanfirms@yahoo.com


Sarah Williams.

skyworldloanfirm@gmail.com

(SARAH WILLIAMS, 2017.07.18 11:31)

Sky World hitel cég, adunk kölcsönök kamatlába 0f 3%.
 

Jó nap, uram / ma vagyok.

Magánvállalkozás vagyunk és alacsony kamatozású hiteleket kínálunk annak meghatározásakor, hogy a hitel összege 100 millió kölcsönt nyújt-e az $ 1 000 dollár hitelhez az üzleti fejlődéshez: a szegény / üzleti terjeszkedés versenyképességéhez.

Különböző kölcsönöket kínálunk

* Személyi kölcsönök (biztosítottak és nem biztosítottak)
* Üzleti hitelek (biztosított és nem biztosított)
* Konszolidációs kölcsön
  
Nincsenek előzetes díjak.

Köszönjük, hogy elolvastad a hirdetést.
További információkért és érdeklődéséért küldj nekünk e-mailt ma
skyworldloanfirm@gmail.com
skyworldloanfirms@yahoo.com


Sarah Williams.

Hogyan kaptam a kölcsönt

(Julia Martins, 2017.07.09 22:04)

A nevem Julia Martins, Magyarország. Én vagyok özvegy fiúval. Szeretnék bizonyságot tenni arról, hogy a hitelem egy valódi és megbízható hitelnyújtótól származott. Az én dolgom összeomlott férjem temetése után, majdnem kialudtam a házamról a földesúrom. Így csalódott voltam, és sürgős hitre volt szükségem, ezért oly sokszor alkalmaztam a különböző hitelnyújtók közül, akik megtévesztettek és elvitték a kicsi pénzt, csak akkor kellett eladnom a kései férjüket, csak azért, hogy kölcsönöket szerezzek Soha nem adott nekem a kölcsönt. Két héttel ezelőtt a sógornő meglátogatott, és látta, hogy a nehézség magam és a fiam megy keresztül, ezért mesélt nekem egy valódi kölcsön kölcsönadóról, az EVS MRS-nek, Eva Roland Loan Company elnökének, aki segített családjának hitelt nyújtani sikeres volt. Soha nem hittem a múltbeli tapasztalataim miatt, de úgy döntöttem, hogy próbára teszem. E-mailben (evarolandloancompany@gmail.com) keresztül kapcsolatba léptem a céggel, és megígérte, hogy segíteni fog nekem a szükséges hitelösszeggel (£ 150,000), és tényleg tette, ahogy minden késedelem nélkül megígérte. Soha nem gondoltam, hogy valódi és megbízható kölcsönhitelesek maradnak, amíg találkozom az EVA ROLAND LOAN COMPANY céggel, aki tényleg segített nekem a hitelemben, és jobbá változtatta az életemet.
Nem tudom, hogy szükség van-e sürgős kölcsönre, lépjen kapcsolatba vele az e-mailen keresztül: evarolandloancompany@gmail.com

Hitelajánlat megfizethető kamatláb mellett.

(filippa abramo, 2017.07.07 20:30)


Hitelajánlat megfizethető kamatláb mellett.

Mindenféle hitelt nyújtunk az egyéneknek, és együttműködünk a testületek számára megfizethető kamatláb mellett. Ez segíteni a hitelkeresőket abban, hogy megkapják hitelük kívánt összegét. Különösen a folyamatban lévő globális pénzügyi válság miatt. 200 000-ről 100 000 000 forintra kölcsönözhető. További információkért kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a cég e-mail: filippa.abramoincorp@gmail.com

Financial Services business and personal loans no collateral require

(bullsindia, 2017.07.05 21:05)

We offer worldwide loan at very low interest rates of 2% we offer mortage, company, business loan, personal loan, housing, the purchase of land and many more. Loan offer with the most genuine and honest business and personal loans low interest rate of 2% no collateral required process takes just 2/3 Days. contact us now
bullsindia182@gmail.com

vállalkozás

(D. Zsófia , 2017.07.02 20:17)

Üdvözlök mindenkit, SZIA Ica!

A vállalkozásomhoz szerettem volna egy kis motiváltságot, mert úgy éreztem, hogy belefáradtam, nem látom a fától az erdőt.

Most 2 hetente járok Icához és együtt megtervezzük a feladataimat és elvégezzük rá a motiváltság emelő gyakorlatot. Mondhatom, hogy enélkül, már régen bezárhattam volna a cégemet!
Amikor elkezdtem Icához járni, nagyon lent voltam, ráadásul egy válás közepén.
Azért szeretek Icához járni, mert vállalkozó Ő is és korábban nagy cége volt, nem csak személyes kitisztázásokat végez, hanem az üzleti életben is jártas, nagyon jó tanácsokkal, ötletekkel, javaslatokkal látott el, sőt még a webáruházam felfuttatásában is tudod rendkívül hasznos ötleteket adni, mint pl, a posta ingyen kijön és elviszi a csomagjaimat, sőt lerakatott is biztosít számomra. Ez fantasztikus!

Itt kevés a hely, és nem is célom, hogy mindent leírjak, annyit viszont le kell írnom, hogy nagyon hálás vagyok és sokat segítettél Ica!

Mindenkinek szeretettel ajánlom!

D. Zsófia

nem tudtam eldönteni

(Zsolt, 2017.06.01 22:19)

Párkapcsolat témában nem tudtam eldönteni, hogy mi tévő legyek!
Ica elmondta, hogy elvégezhetjük a LÉLEKSZERINTI DÖNTÉS gyakorlatát, aminek várhatóan az lesz az eredménye, hogy vagy
-az egyik, vagy
-a másik dolog mellett kötelezem el magam, de már nem lesz bennem hezitálás és kétség, vagy
-azt fogom érezni, hogy ezzel az üggyel nem is kell foglalkoznom, jelenleg tárgytalan...
-vagy egy magasabb szintre jutok és egy egészen új koncepcióm lesz

:) a 3. verzió történt :)!
Azt érzem, hogy nincs még itt az ideje, és ha itt lesz, amúgy is magától meg fog oldódni!
Köszönöm Ica, valóban úgy van ahogy mondtad, hogy nagy mennyiségű figyelmem szabadult fel!
Köszönöm! Zsolt

Csodàlatos Karàcsony

(Hajnalka, 2016.12.26 21:20)

Icàval a Moksha csepp hozott kapcsolatba. Szerbiàban èlek, ès màr 6 hònapja hasznàlom a cseppeket. Amikor ràkerestem a Moksha videòkra a YouTube-on, ràtalàltam nèhàny beszèlgetèsre Icàval. Azokròl a tèmàkròl beszèlt, amelyek èppen engem foglalkoztattak, mègpedig, hogy mièrt is èl valaki boldogabb ès teljesebb èletet mint màs, pedig akàr kevesebb erőfeszìtèst, àldozatot tesz bele a dolgokba. Szerettem volna, ha az èn èletem is kènyelmesebb, kellemesebb volna. Sok-sok gyakorlat utàn ( èletmentő gyakorlatok) ùgy èreztem, hogy az egyèni konzultàciò mèg többet adhat nekem, mert bizonyos tèmàk nagyon traumatikusan èrintenek, ès nem tudom egyedül feltèrkèpezni ès oldani. A konzultàciò skypon törtènt. Màr Ica közvetlensège ès figyelme is csodàlatos, de amit a konzultàciò soràn kaptam, az felbecsülhetetlen. Egy tükörgyakorlattal oldottuk fel a blokkokat a testemben ès pòtoltuk a hiànyokat. Ez tènyleg lenyűgöző. Biztosan folytatom ezt az utat Icàval ès a technikàjàval, ès ezt tudom ajànlani mindenkinek, aki szeretne egy kellemesebb èletet èlni. Az idei Karàcsonyom valòban csodàlatos ès harmonikus a beindult vàltozàsoknak hàla! Köszönettel, Hajnalka

Gyászfeldolgozás

(Kocsis Gáborné, 2016.11.16 21:27)

Nagyon köszönöm Ica segítségét! 3 hónapja veszítettem el édesanyámat, aki nagyon közel állt hozzám, 52 éven keresztül egy házban éltünk. Rövid betegsége és halála óta lelkifurdalást, szorongást, félelmet, nagy szomorúságot, bánatot éreztem. Ez olyan fokú volt, hogy pár hónap után alvászavaraim is jelentkeztek. Eszembe jutott Ica, és az ő SZI Kommunikációs programja. Időpontot egyeztettünk, majd skypon keresztül segített nekem, először meséltem röviden az élettörténetemről, ő feltett néhány kérdést. Ezután végeztük el a gyászfeloldó gyakorlatot. Akkor ott, helyben, rögtön éreztem a hatását: teljes megkönnyebbülést, megnyugvást, feloldódást, lelki békét éreztem, ami azóta is tart. Én magam se gondoltam volna előtte, hogy ilyen sokat jelent egy szakember segítsége abban, hogy könnyebben elengedjük az elhunyt szerettünket.Mindenkinek bátran ajánlom, hívja Icát, kérje a segítségét. Hálásan köszönöm!

Hálás köszönet!

(Erzsó, 2016.11.14 20:09)

Nagyon szépen köszönöm a segítségedet, ez egyedül nem ment volna Ica! Nagyon hálás vagyok a segítségedért és csak ajánlani tudom mindenkinek, ha bármilyen gondja-baja van, bizalommal forduljon hozzád, mert Te egy annyira jóságos ember vagy, és nagyon segítőkész. Nem beszélve arról, hogy Én annyi erőt merítettem belőled, illetve a beszélgetésünkből, hogy még mindig táplálkozom belőle. Adjon Neked az Isten erőt, és egészséget, hogy minél több emberhez eljusson a segítséget. Még egyszer köszönöm !

én sem kapkodtam el

(Szoboszlai Éva, 2016.08.27 14:22)


Kedves Ica!
Én sem kapkodtam el. Már a második bérletet vettem nálad, fél év alatt. AHogy mondtad ez a tempó nekem testhezálló. Rengeteget tanultam tőled, pedig személyesen nem, csak skypon találkoztunk. először egy kicsit tartottam tőle, de megnéztem a videóidat és úgy tünt, mintha már réges régen ismernénk egymást és teljesen a bizalmamba tudtalak fogadni.
A tükör gyakorlatokat és a karma oldásokat ahogy elvégeztük, meg is tanultam, tehát több volt mint egy oldás. A sógornőre végeztük az egyiket a másika az anyámra. mit is mondjak??! Úgy megváltozott a kapcsolatunk, hogy ha nem én tapasztalnám el sem hinném. Áldom magam, hogy amikor bajom volt, felmentem a netre és rákerestem, hogy mi a bajom, mi lehet a megoldás. Előtte kértem az Angyalaimat, hogy mutassák meg és mindig téged dobott fel! Megadtam magam... és örülök, hogy hallgattam a belsőmre, az Angyalaimra és hogy hozzád vezettek!
Áldás! Éva

12 alkalom

(N.G., 2016.07.28 16:27)

Kedves Ica!

Hónapok óta tervezem, hogy írok. Ha jól számoltam már 12 alkalommal voltam nálad az utóbbi 2,5 évben. Mindig akkor kerestelek amikor összecsaptak a fejem felett a dolgok. Újra és újra meghallgattál és valahogy kiszedted belőlem, hogy mi az eredeti problémám. Voltak nagyon hatékony és tanulságos beszélgetéseink. Szeretem, ahogy elmagyarázod a szerkezeteket. Műszaki ember lévén szükséges a megértés. Volt amikor különböző gyakorlatokat végeztünk.
Sosem tudtam megtippelni, hogy mit fogsz nekem kitalálni, de óriásit segített :)!
Nézd el nekem, hogy csak most jelzek vissza!
Köszönöm azt az óriási értő figyelmet és empátiát, amivel fordulsz felém, a biztatásaidat a bölcsességed! Mára már túl vagyok egy párkapcsolati gyászon, néhány karma oldáson (amiről az elején úgy véltem, hogy mekkora baromság :), kritika kitisztázáson, csalódás feloldáson és ezek után a teremtő gyakorlatokon. Az életem több területén azt érzem, hogy tiszta lappal indulhatok, a belső etikám szerint élhetem az életem!
Azt is köszönöm NEKED kedves Ica, hogy nem kötöd magadhoz az embereket. Engem is mindig biztatsz, hogy egyedül is végezzek gyakorlatokat! Ma már nem csak én végzem egyedül ezeket, hanem barátaimnak is megmutattam, sőt le is vezettem néhánynak. Még a végén trénered leszek, amin már gondolkodtam is!
További kitartást kívánok a munkádhoz! Nagy tisztelőd: N. Gábor

korábbi bejegyzésem a szaboilona.hu oldalról

(Gulyás Ágnes, 2015.03.25 00:24)

.
További beszámoló az egyéni konzultáció hatásairól

Október végén voltam Icánál egy egyéni terápián, erről már beszámoltam, de további pozitív hatások is jelentkeztek, most így egy hónap elteltével. Az a megkönnyebbült állapot továbbra is erősen tartja magát, az a régi fájó bonyolult „csomag” mintha örökre eltűnt volna, új célokat találtam és a lelkesedés nagy segítség abban, hogy el is érjem őket, több területen, anyagiak, munka, párkapcsolat. Nem a blokkokat, a visszahúzó erőt érzem, hanem pont az ellenkezőjét, ez már magában rengeteg erőt és energiát ad, jó utakra terel.

Fontos és DÖBBENETES egészségügyi hatás is jelentkezett, nem tudom másnak tulajdonítani. Hosszú évek óta makacs fülzúgásom volt az egyik fülemben, emiatt a hallásom egyre inkább hanyatlott, arra fülemre szinte teljesen megsüketültem. Mielőtt elmentem a konzultációra a másik fülemmel is elkezdődött ez a folyamat és nagyon gyorsan erősödött. Persze folyamatosan kerestem mindenfelé az okokat, a gyógyulás felé vezető utat, de egyáltalán nem sikerült rájönnöm, hogy mi lehet az oka, az egész csak egyre rosszabb lett. Próbálkoztam többféle kezeléssel, de semmi nem vált be, kezdtem belenyugodni hogy talán így kell lennie. Már nem hallottam egyik fülemmel sem sem a telefont, meditációkon, szülői értekezleten , boltban semmit. A családom megszokta és megfelelően kiabált velem, de bárhol máshol tarthatatlan volt. A konzultáció után pár nappal csiribú-csiribá egyszer csak pattogni, csengeni kezdett az a fülem amelyik azelőtt jó volt és döbbenetes módon elkezdtem vele hallani hirtelen, öt perc alatt történt valami. EZ már maga volt a csoda, hallani újra az apró zajokat, a háztartási gépek hangját, ahogy a kutya ropogtatja a csontot stb. Ettől is nagyon boldog voltam, azonban utána szépen lassan elkezdett a másik, az évek óta süket fülem is tisztulni. Mivel újra volt kedvem és lelkesedésem használni az EFT kopogtató technikát, minden egyes kopogtatás után egyre tisztábban hallok és úgy érzem hogy komolyan javul. Köszönöm Ica, jó kis mellékhatás….!! !!

korábbi bejegyzésem a szaboilona.hu oldalról

(Gruber Nóra, 2015.03.25 00:24)

.
Sziasztok!

Icánál voltam többször is egyéni konzultáción, életem egyik legjobb döntése volt.

Válás közeli állapotban voltam, vagyok, és a dühfeloldók irtó hatékonyak. Eleinte idegenkedtem a gyakorlattól, de aztán annyira belejöttem, és a végén úgy megkönnyebbültem, hogy aztán egyre több emberre megcsináltam. Már bánom, hogy nem csináltam meg a gyakorlatokat már hamarabb, talán nem jutunk el a kapcsolatunkban idáig. A konzultáció utáni napokon még tovább tisztult a kép, és most már legalább az biztos, hogy nem dühből fogok dönteni.

A gyakorlat előtt mérges, dühös, csalódott, feldúlt és nagyon zavarodott voltam, az önbecsülésem a padlón volt, még a gyerekeimmel se tudtam rendesen játszani, az agyam máshol járt. Nem tudtam eldönteni, hogy most jobbra vagy balra menjek. Attól tartottam, hogy ha ez így megy tovább, mély depresszióba fogok esni, vagy ez a nagy düh meg fog betegíteni. Csak sírtam és zokogtam, közben a gyerekeimért aggódtam. De Ica segített abban, hogy kiadjam magamból a dühöt, és a gyakorlat után már nem azon járt az agyam, hogy "a férjem milyen szemét volt", hanem természetes megkönnyebbülés , nyugalom, béke, harmónia töltött el. Így már a gyerekeimmel és szívből jövő vidámsággal, figyelemmel tudok játszani. Még az önbizalmam is visszatért. Ráadásul a barátnőimet sem a panaszkodásommal fárasztom. Az egyik legjobb hozadéka az volt a gyakorlatoknak, hogy már nem a férjem hangulatától teszem függővé az enyémet.

Később tükörgyakorlatot is csináltam Icával, csodás élményem volt, és olyan lelkes vagyok azóta, hogy madarat lehet velem fogatni. Hálás vagyok Icának mindezért, köszönöm neked, Ica!

Mindenkinek szívből ajánlom Icával a személyes konzultációt, mert így Ica segít abban, hogy épp az adott pillanatban melyik gyakorlat a leghatásosabb, majd ő személyesen végigvezet a gyakorlaton, így biztos lehetsz abban, hogy a legjobb kezekben vagy. Jól esett az is, hogy a gyakorlatok után pár nappal Ica e-mailben érdeklődött a hogylétem felől.

Üdv. mindenkinek, és fel a fejjel, minden konfliktussal járó problémára van megoldás!

Nóra

korábbi bejegyzésem a szaboilona.hu oldalról

(Nagy I-né Ildikó, 2015.03.25 00:22)

.
Én Ildikó vagyok 63-éves boldog édesanya,és nagymama !
Ez ,nem volt mindig igaz !Az elmúlt pár hónap kegyetlenül nehéz volt !

Icáról,ismerősömtől hallottam! Web konferenciákat, szívesen ,szorgalmasan hallgattam. Nekem ,már a hangja ,is örömet okozott.

Idén indított egy web tréninget, mindent elkövettem ,hogy részese lehessek.Az előadások roppant szórakoztatóak, érdekesek, mindenki számára, érthető k voltak . A magyarázat,a saját tapasztalati példák következtében ,játszi könnyedséggel elsajátíthatóak voltak .
Egy nagyon felkészült, szellemi vezetőt,kaptunk személyében,aki közvetlenségével, emberszeretetével, elvarázsol t mindenkit .Lelkiállapotom ,kezdett,helyre állni.

Kikértem tanácsát, egyéni konzultációt javasolt. A konzultáció,meggyőzödéssel állítom, csodát tett velem ! Kibogozta, azaz rávezetett lelkiállapotom valódi okára, de a megoldás,mikéntjét is kidolgozta,és közölte ,mit tegyek ! Útmutatását Használati Utasításként végrehajtottam, a pár hónapos megpróbáltatást ,boldogság koronázta!
Akinek lelki terhe van, ne roskadjon meg alatta, kérjen Icától tanácsot ,egyéni konzultációt, meggyőződéssel állítom, csodálkozni fog a változáson !

Icukám ! Köszönök mindent ,nagyon jó,hogy Vagy nekünk !Várom könyveidet,addí g is előadásaidat ,Fiam segítségével ,ott hallgatom ,ahol akarom !

Nagyon szeretlek : Ildikó .

korábbi bejegyzésem a szaboilona.hu oldalról

(Pötyi, 2015.03.25 00:19)

.
Kedves Ica!
Amióta ismerlek - kb.2éve - óriási hatást gyakorolsz rám és sokat segítesz! Nagyon rá tudsz hangolódni akivel beszélsz, akivel dolgozol az Ő problémáira!
Nekem már tanfolyamon is segítettél pl. 'Teremtő-gyakor lattal' amikoris a műtétem úgy zajlott le, ahogy együtt előre megteremtettük, köszönöm!
A közelmúltban 2x is voltam egyéni web-konzultáció don, melyek hírtelen és látványosan segítették: ahogy anyukám közelít hozzám és én Őhozzá! Persze ezek a konzultációk nagy sírásba torkolltak, mely után jöttek az azonnali és későbbi oldódások!!!
Bátor szívvel ajánlom a Veled való konzultáció- és kitisztázás lehetőségét, akik elakadtak és egyedül nem tudnak továbblépni! mivel Neked kifejezetten fontos, hogy segíteni tudj a hozzád fordulóknak! és ezt meg is teszed!
Köszönöm Ica, további sikeres oldásokat és oldódásokat kívánok! szeretettel Pötyi

korábbi bejegyzésem a szaboilona.hu oldalról

(Gulyás Ágnes, 2015.03.25 00:04)

.
Tapasztalatok a személyes konzultációról
Icát kb 1 éve ismerem, nagyon nagy hatással van/volt rám az a munka, amit végez és az a hatalmas tudás, amit a legnagyobb önzetlenséggel ad át bárkinek, aki hajlandó odafigyelni és kicsit a saját kezébe venni a problémái megoldásának a kulcsát. Mivel nem csak nagyon tetszettek a technikái hanem még tökéletesen működnek is úgy döntöttem hogy részt veszek egy személyes tréningen és megtanulom, amit csak lehet.

Rengeteg nagy változást, előrelépést hozott ez az életemben, nagyon értékes dolgokat tanultam, amit a saját munkámban is nagyon nagy hatékonysággal is sikerrel használok, asztrológus vagyok. A személyes tréningen sikerrel megoldottuk az akkor nagyon nagy problémámat a gyakorlatokat pedig azóta is nagy sikerrel alkalmazom magamnak és az ügyfeleimnek.

Most októberben úgy éreztem, hogy újra szükségem lenne egy konzultációra, mégpedig egy ingatlan eladás miatt. Nem tudtam, hogy pontosan mi a baj… (!!!) Az egy dolog hogy az eladás teljesen reménytelennek tűnt, de a nagyobbik gondot ott láttam, hogy semmiféle lelkesedést nem éreztem az ügyben. Logikailag minden azt támasztotta alá, hogy el kell adni, de egyszerűen nem éreztem semmiféle örömet akkor , amikor a teremtő gyakorlatban próbáltam elképzelni hogy milyen jól jönne az ölembe hulló sok-sok millió. Sőt… őszintén szólva több egyéb személyes dilemma mellett azt éreztem , hogy egy elátkozott ház egy elátkozott környéken, amit senkire nem tudnék lelkiismeretfurdalás nélkül rátukmálni. Fogalmam sem volt, hogy milyen gyakorlatot vessek be, pedig tényleg ismerem és gyakran használom őket. Egy részek egyeztetésével kicsit közelebb kerültem, de nem láttam a problémát sem, pláne nem a megoldást.
Ica olyan, mint egy „fiatal miss Marple” kedves, okos, empatikus… : ”valamiért pedig idejöttél!”

lentebb folytatom...

korábbi bejegyzésem a szaboilona.hu oldalról 02

(Gulyás Ágnes, 2015.03.25 00:02)

Nagyon sokat kellett ”nyomozni” mire én magam is el tudtam mondani, hogy mi a bajom a házeladással. Utólag már talán bolondságnak tűnik, de zokogva tudtam kimondani azokat a fenntartásokat, amiket éreztem és csakis Ica gondos kérdéseinek köszönhetően tudtam megfogalmazni.
Kb ilyesmik…
(Probléma)
Ha sikerül eladni a házat, akkor lesz egy normális jövedelmem, amely kiegészíti a mostanit és én nem fogok majd spirituálisan fejlődni, mert ahhoz ugye szenvedni, nélkülözni, konfrontálódni stb KELL. A férjem , aki jelenleg eltartja a családot elvesztené a feladatát, az erejét, mert nem lenne rá akkora szükség, megromlana az egészsége sőt… A testvérem, aki most az ingatlanban lakik szintén elveszítené az egyik fő bevételi forrását, az albérlőit, nem találna másik lakást azért a ”félpénzért” (közös tulajdonunk az ingatlan) és nagy bajba kerülne,.
Az igazság persze az, (így utólag) hogy nagyon is kihúzna mindnyájunkat az eladás a csávából.
Ica zseniális kérdéseivel és agymunkájával összeállt a kép, a Tarot szimbólumok mindig megerősítették, hogy hol tartunk a probléma kibogozásában, amely végül kb. így hangzott: HA NEKEM JÓ, AKKOR MÁSNAP AUTOMATIKUSAN ROSSZ, ez volt az én meggyőződésem, amely nagyon erős bűntudatot generált folytonosan.

OK:
Egy magzatkori problémához jutottunk. Röviden valami olyasmi, hogy egy másik magzat elhalt mellettem az anyaméhben és arra következtetésre jutottam akkor, hogy ez miattam, a figyelmetlenség em és gondatlanságom miatt történt., nagyon megijesztett és végtelenül elbizonytalanított.
Ez nagyon megrázó felismerés volt és rögtön utána újabb „varázslat” következett.
Megoldás:
Egy kicsit a családállításba n használt technikához hasonló módszerrel feloldottuk azt a bűntudatot és azt a bizonyos hiedelmet sikerült felülírni, a meggyőződést megváltoztatni. Pl egy pránanadis utazásnál is ez történik, csak sok-sok órásban, több alkalommal. Aki vett részt már bármilyen sikeres oldás folyamatban az tudja, hogy ez milyen hihetetlen, milyen megkönnyebbülés t hoz és hogy megváltoztatja a sorsunkat azonnal. Hihetetlen számomra, ahogy megtörténik, de MEGTÖRTÉNIK.
Nem akarom nagyon hosszúra nyújtani, pedig nagyon hosszan tudnám mesélni a folyamatban megtörténő csodákat. Icától azt a házifeladatot kaptam, hogy rágódjak kicsit a történteken és írjam le a felismeréseimet .


. Icától azt a házifeladatot kaptam, hogy rágódjak kicsit a történteken és írjam le a felismeréseimet .
Felismeréseim:
Ha nekem jó, talán lehet másnak rossz, de ha ezt nem szánt szándékkal okoztam, akkor nincs okom a bűntudatra.
Ha nekem jó, talán lehet másnak rossz, de ezt én magam generálhatom a saját félelmeimmel és valóban mások sorsát befolyásolhatom ezzel, negatív módon. Pedig valójában nem tehetek arról, hogyha mással baj történik.

Lehet, hogy csak egyszerűen van jó és rossz mindenben, de nem miattam.
Viszont ha a félelmeimmel ezt gerjesztem, akkor pont miattam lesz, saját magam teremtem meg,
mással is magammal is.

korábbi bejegyzésem a szaboilona.hu oldalról 01

(Gulyás Ágnes, 2015.03.25 00:00)

Minden félelem nálam a bűntudathoz kapcsolódik: a bűntudatom miatt
akaratlanul bűnt követek el és félek a büntetéstől. Félek valamilyen váratlan, előre nem látható bajtól, ami bekövetkezik és mindent átalakít, elbizonytalanít , ez a büntetésem.
A félelem lebénít, rombol, blokkol. A félelem (nálam) valamiféle gyerekes hiszti, tehetetlenség, gyávaság, amiről nem tehetek, teljesen védtelen vagyok ebben. Ha tudatosan megkeresem a félelmeket, megvizsgálom az okait akkor átalakíthatom őket, nem bénítanak tovább.
VAN SEGíTSÉG, AMI MŰKÖDIK (talán ez a legfontosabb)
Közvetlen eredmények:
Van pár közvetlen azonnali változás és eredmény, ami azonnal vagy pár napon belül bekövetkezett és nem múlt el, tartósan itt van.
- Fizikai erő, nem blokkol semmi, áramlik az energia , nem gátol már a teljesen tudattalan félelem.
- A testvéremmel való kapcsolatomból kioldódott az a ”valami” amit bizonyára én generáltam, azóta sokkal többet, sokkal mélyebb és fontosabb dolgokról beszélgetünk, keressük egymás társaságát, mintha valami kapu nyílt volna meg.
- A férjemmel való kapcsolatom is nagy változáson ment át, persze nagyon jó irányba. Valami ősrégi cinkosság tért vissza, eltűnt belőlem az a fajta (csak utólag saját magam által azonosított) ”savanyúság” - gondterheltség, sértettség -, ami nyilván szintén a bűntudatból vagy a félelemből indult ki és megnehezítette sokszor a mindennapokat, ha valamelyikünknek rosszabb napja volt . És ez a feszültségmente s állapot olyan JÓÓÓÓ.. És a metakommunikáció is!
Asztrológiai egyezések az egész problémával :
Aki esetleg ért az asztrológiához annak, érdekességképpen :
- a képletemben van egy Mars-Merkúr együttállás, egy Neptunnal és Jupiterrel alkotott T-kvadrát egyik csúcsa. Szó szerint értelmezhető így: erőszakosság a testvérrel, emiatt sikertelenségek , önbizalomhiány stb, a Neptun önmaga jelentheti a magzatkort , az anyaméhet, is és a spirituális létet is, kapcsolódnak, eltávolítják egymást a másiktól.
- A bizonyos „ha nekem jó, akkor másnak rossz, vagyis nekem hogy is lehetne jó” probléma ugyan végigvonult az életemen, de konkrét megrekedést csak akkortól hozott amikor a Plútó, a nagy tisztítótüzek jelzője belépett a szintén a magzatkort szimbolizáló tizenkettes házba és felpiszkálta a megoldani való kérdéseket.
- A Felszálló Holdcsomópontom a Sorsfeladat jelzője a Kosban áll: küzdelem, önállóság, felvenni a kesztyűt, egészséges önzés, bátorság, konfrontáció. A Szaturnusszal áll előtte, amely lekorlátozza. A Szaturnusz a küzdelmek, akadályok jelzője : elég komoly akadály a félelemmel és bűntudattal bénított akaraterő.
Ezeket a jelentéseket persze idáig nem fedeztem fel, tudjátok, egy-egy állás több mindent jelenthet és sokszor csak ahogy megéljük őket úgy esik le a „tantusz”, hogy hűha, hiszen ott volt… NAGYON FONTOS AZONBAN, HOGY EZ EGYÁLTALÁN NEM DETERMINÁLTSÁGOT JELENT!!!!
A lényeg az, hogy egy adott probléma (a lélek által eleve ”bevállalt” személyiség vagy lélekfejlődésbe li tanulnivaló ) nagyon sokféleképpen megnyilvánulhat az életünkben, egyszer csak odáig visz, hogy igazán mélyen foglalkozni kezdjünk a dologgal. Ha már nem olyan személyiségbeli -mondjuk így – alul vagy túlműködésről van szó, amit önmagunkban képesek vagyunk formálni elfogadással és tudatossággal, akkor az bizony valamilyen karmikus blokk, sőt ahogy most ez az én esetemből is egyértelműen kiderült magzatkorból hozott blokk ( itt meggyőződés)is lehet. Az is lehet, hogy az előző inkarnációkból hozott problémák bizonyos esetekben már a magzatkorban megalapozódnak. Ezt önmagunk valószínűleg már nem tudjuk kezelni, OLDÁSRA VAN SZÜKSÉG, Ica többek között az oldási folyamatok NAGYMESTERE! Nagyon fontos lenne, hogy ha a csillagok üzeneteit fejtegetjük, akkor ne ragadjunk le azon a ponton hogy valami nehéz vagy negatív jelentések kapcsolódnak hozzá. Ez a megközelítés nem a spirituális fejlődésről szól. A fejlődésről az szól, ha megkeressük a megoldásokat és azokat a segítségeket, amelyek valóban működnek! Ha így teszünk, akkor nem megrekedünk, hanem kifejezetten előre haladunk….