Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


>>> Ugrás lentebb a hozzászólásokhoz - oszd meg te is a tied!


SZIA tábor

Akár ez is lehetne a címe:

 

VÁLSÁG / VÁLÁS után is van élet!!

 

Mi fog történni a 6 nap alatt?


>>>
Sághy Enikő - A Teremtő üzenete a táborhoz

 

Kidolgozzuk a következőket: volt férj, feleség, anyós, após, sógornő, sógor, gyerek vagy a PÉNZ ellen érzett:  dühöt / gyűlöletet / haragot / csalódást és jövőt építünk.

Eredményei: JÓ  – nem megjátszott - kapcsolat a fent említett személyekkel. 
Valamint megtanítom, hogy ugyan ezt, hogyan végezd otthon egyedül.

A jelentős változás azonnal érzékelhető, mind magunkban, mind azoknál a személyeknél, akikkel a konfliktus eddig fent állt. 
Ezenkívül a gyerekeink azok, akikben azonnal érzékelhető a saját változásunk.

 

 

Kedv fokozó: 

Két olyan témát is tettem a tábor anyagába, melyet az ÜTŐS NAPOK keretein belül szoktunk venni:

"Ha ismerjük a PÁRUNK SZERETŐJÉT, kevesebb félelem és bizonytalanság lenne bennünk."

Ezért aztán a tábor utolsó napján a 6. napon a PÉNZ ENERGETIKÁJÁT ismertetjük meg a korlátozó Részeinkkel, hogy végre elszálljon a bizonytalanság és a félelem.


A másik ÜTŐS TÉMA  a "betelt a pohát / tele van a hócipőm!" címre hallgat.

Fenti esetekben egymásra RAKÓDOTTSÁGRÓL van szó, így alakul ki az EGYMÁSRA RAKÓDOTT NEHEZTELÉS vagy LELKI FÁJDALOM.

Ennek a témának a nagyszerűsége, hogy megkeressük a "győkér eseményt vagy személyt" akitől indul az egész történet / léncolat. Aztán kiszedjük tövestől, gyökerestől!

>>> mutass még a témáról

 

Ha feloldjuk a DÜH-öt, nem csak hogy nyugodtabbak leszünk, de magasabb, finomabb érzelmi szintekre jutunk az ÉRZELMI LÉTRÁN és ennek az a következménye, hogy már nem DÜH-ös megoldásaink lesznek.

Mutasd az ÉRZELMI LÉTRÁT magyarázattal >>>

De ez csak egy dolog a sok jó közül.

 

Ezután ha van fájdalmad (GYÁSZ-od) az exed vagy az általa kapott státusz elvesztése miatt, azt csak egyéni foglalkozás keretein belül tudjuk oldani és nem érzed többet hűvösnek a lakást, ahonnan elment - ha volt egyáltalán ilyen érzeted.

 

Ezt követően megnézzük még, hogy van-e bűntudatod, szégyened és azt is kitisztázzuk  a kellemes árnyékos tóparti foglalkozás során.

Aztán egy hét múlva újjászületsz egy szinten és kezdheted végre élni a SAJÁT ÉLETED egy másik érzelmi szinten, melyre már jellemző az öröm, hit, remény, reményteli várakozás, szeretet, tudás...

Megtanuljuk használni a GYÓGYÍTÓ EMPÁTIÁT. 
Valamint, hogyan érdemes másokat meghallgatni és hogyan adhatsz magadnak is EMPÁTIÁT, hogy ne kelljen másra várnod.

DIÓHÉJBAN ENNYI.

 

 Jelentkezz MOST:     Debreceni nyári tábor >>>  

Sághy Enikő - A TEREMTŐ üzenete

Megkértem Enikőt, mint médiumot és a Teremtő önismereti módszer  megalkotóját, hogy hozza le A TEREMTŐ üzenetét a 6 napos fájdalom fájdalom feloldó napokhoz. Ezt szeretném most megosztani Veletek
ITT >>>

- Ha csak a SZAKÍTÁS UTÁNI GYÁSZODAT szeretnéd oldali, arra is van lehetőség. Bővebben itt >>>

Jelentkezés a debreceni nyári táborba >>> 

 

FÓRUM >>>

 


 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

D.újváros

(nagy sandor, 2009.08.05 15:52)

Ez a dolog már majd nem minden napoe jóformán több a válás mint az esküvő("elment a hozomány megmaradt a NŐ)"

Szombathely

(Rita, 2009.08.05 13:06)

Ha kérdeznéd, nem tudnám megmondani, miért indultam el Debrecenbe Ica tréningjére, de hiszem, hogy a lelkem vitt oda, érezte, hogy ami ott történik az jó nekem. Ez a döntés életem egyik legjobb döntése volt. Olyan élményeket kaptam ami óriásit lendített az életemen. Úgy éreztem, hogy a múltam emlékei, a dühöm, a neheztelésem és a bűntudatom olyan falat vont körém, amitől egyedül nem tudok szabadulni. Irigykedve néztem az utcán azokat az embereket, akik felszabdultak, mosolyognak, jókedvűek. Dühös voltam, hogy nekem ez nem megy. Nem láttam a kiútat ebből a helyzetből, de nem tudtam ebbe beletörődni. A hat nap során elvégzett gyakorlatok döbbenetes felismeréseket hoztak. Már az első napon a dühfeloldó gyakorlat után úgy érztem régóta cipelt súlyok estek le a vállamról. Egyre jobban kinyílt a világ. Végre érzem, hogy élek, én is MOSOLYOGVA megyek az utcán, és mindez ez belűlről fakad! Nagyon hálás vagyok, hogy ott lehettem, köszönöm a támogató, őszinte légkört a sok - sok beszélgetést.

Nyíregyháza

(Szabi - SZI Akadémia , 2009.08.05 10:50)

A SZI Akadémia másik trénere vagyok, és én is részt vettem a múlt héten, megszervezett táborban, Debrecenben. Az egyik fantasztikus dolog, amit tapasztaltam, ami elgondolkodtatott, hogy a hat nap alatt, 3 napon keresztül is elértük és meghaladtuk a 700-as tudatossági szintet. (ez a megvilágosodás szintje) A másik dolog az, hogy olyan konfliktust oldottam meg apukámmal, amiről azt hittem, hogy már nincs is. És a változás? Nem esett nehezemre segíteni neki egy dologban, annak ellenére, hogy előtte mindig volt bennem ellenállás. Nagyon kevés bűntudatom van, szerintem nincs is, de nagy öröm volt számomra, hogy találtam egyet, sokáig tartott, míg megtaláltam, de végre megvan. Elbújt, de nagyon, és mégis szem előtt volt annyira, hogy szinte láthatatlan volt.
Ma még jobban hálás vagyok, a problémákért, amik az életemben felmerülnek, mert tudom, nagy ajándék van benne. Történt még egy dolog velem, amit most itt nem írok le, de ha valakit érdekel, akkor írjon e-mailt személyesen.
Hat nap alatt gyakoroltam a türelmet, és nagyon közel kerültünk egymáshoz a részvevőkkel, hisz olyan dolgokat tudtunk meg egymásról, amit még mi magunk se tudunk magunkról. Őszinte tiszta kapcsolat, ami egymás megértésére, és elfogadására alapul. És ha meg van a megismerés, az elfogadás, a tisztelet, és a bizalom... azt hiszem ez a szeretet!
Ha szeretnétek, ezt átélni, ne habozzatok, ilyen élményt nem kaptok máshol, azt tuti!

zoltanimrich4@gmail.com

(Imrich Zoltán, 2009.08.05 10:49)

Tegnapi levelemben-nagy örömömben-elfelejtettem leirni egy fontos dolgot:jó ideje falevélként éltem,mindenféle terv és cél nélkül,még vágyat sem éreztem,hogy változtassak rajta(talán erőm.kedvem se lett volna hozzá)most viszont tudom,hogy 3 hónapon belül megyek Peruba,és feltárom azt az indián temetőt,amit találtam.
A rövid távu terveimben van,hogy megirom a könyveim(a Peruval kapcsolatost már el is kezdtem-pedig nagy ellenállásom volt vele,de Ica kitisztitotta!)Már tárgyalok magyar könyvkiadóval,és keresem a külföldit!Felveszem a kapcsolatot az Overlanddal,hogy szponzorálnak -e expediciós felszereléssel!keresek légitársaságot is,aki támogatná az expedicióm!TELE vagyok feladattal!
Szép az élet!
Köszönöm Ica!
Imrich Zoltán

zoltanimrich4@gmail.com

(Imrich Zoltán, 2009.08.04 19:47)

Az elmult táborban az első napon végzett önempátia gyakorlaton olyan felismerésem lett,hogy azt mondtam magamban:oké,én kész vagyok-mehetek haza!Második nap mégnagyobb homlokon csapás következet:Ez az!
Harmadik napon megoldódott legnagyobb konfliktusom(amibe már többször majdnem belehaltam-belehalattam magam)másfél éve minden pénzem \"befagyott\"!A legnagyobb nyomort értem meg,amit sem mágiával,sem spirituális módszerekkel nem tudtam feloldani.Most megláttam,hogy szabotáló énem csak engem akart megvédeni a halálfélelemtől,ami az éjjeli dzsungelben tör rám!!!Nem is haragszom rá,Ő csak meg akart védeni!És feloldódott! Nemsokára megyek vissza!Imádlak Ica!
Imrich Zoli

Budapest

(Éva, 2009.08.04 18:20)

Kedves Szilvi!

Had válaszoljak Neked én egy történetemmel:

Szóval az anyósom:
Mi 150km-re lakunk egymástól, 10 éve nem igazán felhõtlen a kapcsolatunk. Mikor MENNI KELLett a MAMÁhoz már rosszul voltam, nem is akartam bármi pozitív lépést tenni felé az eddig elszenvedett sérelmek fényében. Majd elvégeztem Icának a 6 napos alap tréningjét, persze teljesen más indíttatásból, nem azért hogy javítsak az anyósommal való kapcsolatomon. A tanfolyam után mikor ismét találkoztunk, alkalmaztam a tanultakat, elsõsorban magamért, hogy jobban viseljem az együtt töltött idõt. (Elvégeztem a teremtõ gyakorlatot mielõtt közösen sétáltatni indultunk volna a másfél éves kislányomat.) Innentõl kezdve minden elkezdett megváltozni, és most ott tartunk, hogy 3 napra én hívtam el õt magunkhoz, és TÉNYLEG akartam hogy jöjjön. Õ pedig ágyba hozott neken kávét MAGÁTÓL! És jó volt együtt lenni, nem rémültem meg attól sem, hogy megemlítette milyen jó lenne ha a mi lakóhelyünkre jönne lakni. Egyszerûen szeretem.

Ennyi a történetem.

Remélem, hogy te is megtapasztalod!
Évi

6 napos tréning

(Szilvi, 2009.07.08 00:14)

Szia Ica!

A nyári táborral kapcsolatban szeretnék érdeklődni, olvastam, hogy a bárki iránt (volt férj, barátnő, anyós stb.) érzett dühöt fel lehet oldani, és azonnal érezhető a változás nemcsak nálam, hanem az illetőnél is. De mi van akkor, ha az illetővel egyáltalán nem tartom a kapcsolatot? Hogy tudom így őt "befolyásolni"? Honnan fogom tudni, hogy esetleg megváltozott a véleménye rólam - ha nem beszélünk? Az rendben van, hogy nálam sikerül a düh feloldás, de a másikkal mi lesz?
Mit lehet tudni a táborral kapcsolatban? Meddig lehet jelentkezni?

Előre is köszönöm a válaszod.

Szilvi

cegléd

(lászló, 2009.07.07 07:33)

Kedves Ica!

Köszönöm az infókat, nagyon hasznosnak tartom őket.

Üdv-László

sziakademia@gmail.com

(Szabó Ilona - Ica, 2009.05.19 10:07)

Kedves Dóri!

Jó látni a lelkesedésedet!
Valóban ez a legfonotsabb amit tehetsz, vagy ebben segítheted az embereket: a DÜH kidolgozása.
A honlapon találsz még pár programot.
25-én lesz egy nagyon ütős:) TUDATTALAN ELNYOMOTT RÉSZEINK visszaintegrálása. Ez az igazi alap.
Ha ezt rendbe tudja valaki tenni magában eleve nem tudnak igazi konfliktus helyzetek kialakulni. Persze ez hosszú munkát igényel, de a gyökerénél érdemes megkeresni...
További szép napot kívánok Neked!
Ica

Köszönet és Nyári tábor

(Dóri, 2009.05.18 10:24)

Szia Ica!

Elkezdtem a Szabolcsnál a kezdő képzést most az elmúlt hétvégén, és rájöttem, hogy pontosan ezt kerestem! Köszönöm, hogy megalkottad ezt a tréninget! Végre azon az úton járok,ahol önmagammá válhatok!

A nyári tábort alig várom!
Mikor lesz?
Már most ott lennék, ha most lenne!!!!!

Puszi!

Dóri