Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


>>> Ugrás lentebb a hozzászólásokhoz - oszd meg te is a tied!


SZIA tábor

Akár ez is lehetne a címe:

 

VÁLSÁG / VÁLÁS után is van élet!!

 

Mi fog történni a 6 nap alatt?


>>>
Sághy Enikő - A Teremtő üzenete a táborhoz

 

Kidolgozzuk a következőket: volt férj, feleség, anyós, após, sógornő, sógor, gyerek vagy a PÉNZ ellen érzett:  dühöt / gyűlöletet / haragot / csalódást és jövőt építünk.

Eredményei: JÓ  – nem megjátszott - kapcsolat a fent említett személyekkel. 
Valamint megtanítom, hogy ugyan ezt, hogyan végezd otthon egyedül.

A jelentős változás azonnal érzékelhető, mind magunkban, mind azoknál a személyeknél, akikkel a konfliktus eddig fent állt. 
Ezenkívül a gyerekeink azok, akikben azonnal érzékelhető a saját változásunk.

 

 

Kedv fokozó: 

Két olyan témát is tettem a tábor anyagába, melyet az ÜTŐS NAPOK keretein belül szoktunk venni:

"Ha ismerjük a PÁRUNK SZERETŐJÉT, kevesebb félelem és bizonytalanság lenne bennünk."

Ezért aztán a tábor utolsó napján a 6. napon a PÉNZ ENERGETIKÁJÁT ismertetjük meg a korlátozó Részeinkkel, hogy végre elszálljon a bizonytalanság és a félelem.


A másik ÜTŐS TÉMA  a "betelt a pohát / tele van a hócipőm!" címre hallgat.

Fenti esetekben egymásra RAKÓDOTTSÁGRÓL van szó, így alakul ki az EGYMÁSRA RAKÓDOTT NEHEZTELÉS vagy LELKI FÁJDALOM.

Ennek a témának a nagyszerűsége, hogy megkeressük a "győkér eseményt vagy személyt" akitől indul az egész történet / léncolat. Aztán kiszedjük tövestől, gyökerestől!

>>> mutass még a témáról

 

Ha feloldjuk a DÜH-öt, nem csak hogy nyugodtabbak leszünk, de magasabb, finomabb érzelmi szintekre jutunk az ÉRZELMI LÉTRÁN és ennek az a következménye, hogy már nem DÜH-ös megoldásaink lesznek.

Mutasd az ÉRZELMI LÉTRÁT magyarázattal >>>

De ez csak egy dolog a sok jó közül.

 

Ezután ha van fájdalmad (GYÁSZ-od) az exed vagy az általa kapott státusz elvesztése miatt, azt csak egyéni foglalkozás keretein belül tudjuk oldani és nem érzed többet hűvösnek a lakást, ahonnan elment - ha volt egyáltalán ilyen érzeted.

 

Ezt követően megnézzük még, hogy van-e bűntudatod, szégyened és azt is kitisztázzuk  a kellemes árnyékos tóparti foglalkozás során.

Aztán egy hét múlva újjászületsz egy szinten és kezdheted végre élni a SAJÁT ÉLETED egy másik érzelmi szinten, melyre már jellemző az öröm, hit, remény, reményteli várakozás, szeretet, tudás...

Megtanuljuk használni a GYÓGYÍTÓ EMPÁTIÁT. 
Valamint, hogyan érdemes másokat meghallgatni és hogyan adhatsz magadnak is EMPÁTIÁT, hogy ne kelljen másra várnod.

DIÓHÉJBAN ENNYI.

 

 Jelentkezz MOST:     Debreceni nyári tábor >>>  

Sághy Enikő - A TEREMTŐ üzenete

Megkértem Enikőt, mint médiumot és a Teremtő önismereti módszer  megalkotóját, hogy hozza le A TEREMTŐ üzenetét a 6 napos fájdalom fájdalom feloldó napokhoz. Ezt szeretném most megosztani Veletek
ITT >>>

- Ha csak a SZAKÍTÁS UTÁNI GYÁSZODAT szeretnéd oldali, arra is van lehetőség. Bővebben itt >>>

Jelentkezés a debreceni nyári táborba >>> 

 

FÓRUM >>>

 


 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

mestertorna@freemail.hu

(Vargáné Csorba Judit, 2010.08.03 10:28)

Sziasztok!
Csak az utolsó napon vettem részt,melyen a Pénz gyakorlatot csináltuk meg.
Különleges, megrázó élményben volt részem.
Kívánom, éld át te is a CSODÁT , melyet nyújt ez az utazás!!!
Nagyon Köszönöm, hogy Veletek lehettem!!!!
Vargáné Csorba Judit

Válasz Jutkának

(Ica - SZI Akadémia, 2010.07.27 20:48)

Kedves Jutka!

A pénz energetikájának gyakorlatát egyelőre sehol sem tudod letölteni, mivel az zártkörű anyag. A hírlevelemben foglak értesíteni, amennyiben újra tartok ilyen tréninget.

További szép napot!

Ica

nagyon jó

(jutka - györ, 2010.07.15 12:50)

Kedves Ica!

Most értesültem erről a lehetőségről a HVS hírlévélből.
Sajnos nem tudok elmenni, de a PÉNZ ENERGIÁJÁNAK gyakorlata nagyon érdekelne.
Láttam, hogy fent van nagyon sok gyakorlatod.
Ez le lehet valahol tölteni?
köszönöm, jutka

válasz Hovinak

(Ica - SZI Akadémia, 2010.07.14 15:33)

Kedves Hovi!

Évente egyszer szervezek egyelőre tábort.

Ősszel a 6 napos tréning is érdekes lehet számodra. (3 x 2 nap hétvége)
Hamarosan felteszem a pontos időpontokat is.

Legyen szép napod!
Ica

hoviraf@gmail.com

(Hovi, 2010.07.09 15:33)

Kedves Ica!

Kérdezném hogy tervezel e ilyen tábort az ősz folyamán?
Nagyon érdekelne de most még nem tudok elmenni.
Üdv,
Hovi

Pécs

(Jázmin, 2009.08.13 21:43)

Ica, nagyszerű példát adtál nekem arra, hogy mit tegyen egy ember, aki felvállalja magát, mert segítő szándékú mondanivalója van a többieknek. Köszönöm, gyakorolni fogom. Mind emellett Teofilt is értem, hisz voltak már az életben hasonló gondolataim.
El szeretném mondani mindenkinek, hogy az a Debrecenben töltött hét számomra életem egyik legszebb nyaralása volt. És tudjátok miért? Mert folyamatosan nagyon magas tudatossági szinten voltunk, amikor minden jó, amikor egyszerűen úgy érzed, hogy minden ok nélkül határtalanul boldog vagy!

Veszprém

(Balázs, 2009.08.13 17:46)

Hát, Ica, annak ellenére, hogy elvégeztem Nálad a tréninget, nem hiszem, hogy ilyen válszt tudtam volna adni a Teofil levelére mint te. Bennem azért voltak indulatok amikor elolvastam. aztán amikor a tiedet olvastam, teljesen megértettem, hogy egy magasabb rezgésből lehet így is válaszolni és szerintem még Teofilt sem bántja, de érti a lényeget. És tényleg nem baj ha nagyobb hangsúlyt fektetsz az ingyen gyakorlatokra, mivel baromi sokat segítenek és senki sem mondhatja, hogy pénz éhes vagy. bár tudom, hogy a pénz nagyon fontos, de az látszik rajtad, hogy te megszállott vagy. Remélem, hogy minden téren megtalálod a számításaidat, baráti üdvözlettel:
Balu

sziakademia@gmail.com

(Ica - SZI Akadémia, 2009.08.12 09:26)

Kedves Teofil Sándor!

Köszönöm a leveledet és azt is, hogy ilyen finoman fejezted ki felháborodásodat és megütközésedet, hisz kaptam én már ettől durvább leveleket is.
Azért örülök a levelednek, mert tökéletesen egyetértek azzal, hogy egy jó barát rengeteget tud segíteni. És azzal is egyet értek, hogy ebből a pénzből el lehet menni, nyaralni.
Olvasóim nagy része sosem látogatja meg a tréningjeimet, viszont olvassa a hírleveleimet, és a honlapomat.
Az egyenlő esélyek miatt tettem fel a honlapomra, teljesen ingyen, azokat a gyakorlatokat, melyeket a tréningjeimen tanítok. Van aki az anyagiak miatt, van aki betegsége, helyhez kötöttsége miatt nem tud eljönni.
Nagyon fontosnak tartom , hogy a bajban legyen segítség, hisz én is voltam már olyan helyzetben, amikor aludni nem tudtam és még a nyáltermelődésem is leáll a lelki fájdalmam miatt. A fent említett gyakorlatok segítettek ki ebből az állapotból, na meg az, hogy hoztam egy döntést, hogy most már elég.
E mellett vannak olyan fájdalmaink, főleg a csalódásból, dühből fakadóan, ahol lehet, hogy kevés a baráti beszélgetés. Erre készítettem el a fórumon belül egy olyan oldalt, ha valaki leírja a problémáját, megmondom, hogy melyik gyakorlatot ajánlom neki elvégezni.
Itt is sokat segíthet az a bizonyos barát, aki esetleg felolvassa a kérdéseket.

A hírleveleim egyik anyaga az EMPÁTIA adása. Szintén ingyenesen és óriási a lelki, testi gyógyító ereje.
Bármikor kipróbálható, hatékonysága azonnal érezhető.
Aztán ha valaki, úgy gondolja, hogy mégis el szeretne jönni a tréningemre, de nincs pénze, még neki is van ESÉLYE, hisz kidolgoztam olyan teremtő gyakorlatokat, amivel meg lehet teremteni a rávalót, SŐT.

Azért is vagyok hálás a leveledért, mert amiket leírtam, nem szoktam túlzottan propagálni, hisz nekem ez természetes, de Te megmutattad, hogy másnak nem az. Ezért erre nagyobb figyelmet fogok ez után fordítani, hogy informáljam az embereket, hogy PÉNZ NÉLKÜL IS VAN SEGÍTSÉG.

Köszönöm és további szép napot kívánok Neked!
Szabó Ilona - Ica

Komló

(Bujtás Teofil Sándor, 2009.08.12 09:21)

Hát igen..... ez egy újabb ürügy, hogy pénzt húzzanak ki a szerencsétlenül jártak zsebéből... Véleményem szerint egy jó barát sokkal többet tud segíteni mint bárki más, ezt a 90.000Ft-ot meg simán ellehet költeni nyaralásra, vagy más sokkal értelmesebb dologra, és sokkal jobban jár.

sziakademia@gmail.com

(Ica - SZI Akadémia, 2009.08.09 23:22)

Sziasztok!

Amint látom, nem késlekedtetek megosztani az eredményeiteket. Nagyon nagy örömmel olvastam bejegyzéseiteket. Még engem is megleptetek a további eredményekkel.
Figyeljétek tovább, mert ezek a gyakorlatok, hosszú időn keresztül folyamatosan meg fognak Benneteket lepni.
Légyen nagyon szép Életetek!
Ica

Budapest

(Hajdú Ani, 2009.08.09 23:18)

FELFEDEZTEM HOGY HA SZERETEK VALAKIT AKKOR DÜHÖS VAGYOK RÁ, HARAGSZOM ÉS TEHETETLENNEK ÉRZEM MAGAM.HÁT IGY VOLTAM KÉPES SZERETNI 59 ÉVEN ÁT.NEM ÉRTETTEM HOGY A KIKET A LEGJOBBAN SZERETTEM AZOK EGYRE KEVESEBBET KÉRTEK A SZERETETEMBŐL.AMINT EZT ÉRZÉKELTEM MÉGJOBBAN IGYEKEZTEM KIMUTATNI TERMÉSZETESEN A MAGAM MÓDJÁN DÜHHEL HARAGGAL ÉS UTÁNNA MÉG LELKIISMERETFURDALÁSOM IS VOLT MERT AZ ESZEM AZ TUDTA, HOGY IGY NEM ILLIK VISELKEDNI.A MEGOLDÁSOM A BÉKÉNHAGYÁS VOLT. ŐK JÓL ÉREZTÉK MAGUKAT ,DE ÉN NAGYON ROSSZUL,, MERT AZ ÉN SZÁMOMRA EZ AZT JELENTETTE ,HOGY NEM SZERETEM ŐKET, AKKOR MEG MIÉRT VAGYOK VELÜK.REMEKÜL KITALÁLT ÖRDÖGI KÖR, NEM CSODA ,HOGY A TESTSÚLYOM A 110KG TÁMADTA, HOGY VEGYEM MÁR ÉSZRE MAGAMAT.A TESTMAGASSÁGOM 153CM.MOZGÁS ,LÉBÖJTKÚRA ,EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS ,EGYRE NÖVELTE TESTEM JELZÉSEIT, A SÚLYOMAT.VÉGRE RÁTALÁLTAM A DÜHÖMRE ÉS ICA DÜHFELOLDÓ TÁBORÁRA.NEKEM TALÁLTA KI.ÉN IGY ÉREZTEM .NOSZA OTT A HELYEM.BUDAPESTEN ÉLEK ÉS AZ LEGKÖZELEBBI DEBRECENBE LESZ A KÉSŐBBI BUDAPESTEN.ÚGY DÖNTÖTTEM HOGY MINNÉL HAMARABB ANNÁL JOBB ÉS LEGALÁBB EZALATT A HAT NAP ALATT A SZERETTEIM VÉDETTEK A SZERETETEMTŐL.
ELUTAZTAM DEBRECENBE.
ÖSSZEJÖTT EGY OLYAN CSOPORT AMELYNEK MINDEN TAGJA SZÁMOMRA TELJESEN ÚJ EDDIG ISMERETLEN VILÁGRA NYITOTT KUKUCSKÁT,REMÉLEM AJTÓ LESZ BELŐLE. EZ CSAK HAB A TORTÁN MERT OLYAN CSODÁKAT ÉLTEM MEG A 6 NAP ALATT HOGY NAGY RÉSZÉRE NINCSENEK NEKEM SZAVAIM.MEGISMERTEM AZ IDEGRENDSZEREMBEN TÁROLT IDŐZITETT BOMBÁKAT MELYEKET ÁLTALAM NEM IS ISMERT ŐSEIM HELYEZTEK EL.A RENDSZEREM HATALMAS ENERGIÁKAT HASZNÁLT FOLYAMATOSAN ,HOGY MEGVÉDJEN.SIKERÜLT ICA RENDSZERÉVEL BIZTONSÁGOSAN HATÁSTALANITANI ÉS IGY A VÉDELMI ENERGIÁIM SZABADON FELHASZNÁLHATÓVÁ VÁLTAK SZÁMOMRA.ENNEK TUDOM BE ,HOGY A 34FOKOS HŐSÉGBEN SIKERÜLT 60KGOS LEVEHETETLEN HÁTIZSÁKOMMAL FELMENNEM A NAGYTEMPLOM TORNYÁBA ÚGY ,HOGY MÉG IZOMLÁZAM SEM LETT.HOGY EZ MIÉRT OLYAN NAGY TELJESÍTMÉNY TŐLEM?AZÉRT,MERT ELSŐ NAP 32FOK MELEGBEN VIZSZINTES TALAJON KB. 200M UTÁN VISSZA KELLETT MENNEM ÉS AUTÓVAL MENTEM ÁT AZ ÉTTEREMBE MERT OLYAN IZOMGÖRCSÖM VOLT ,HOGY KÉPTELEN VOLTAM MENNI.
ICA, MINDENT NAGYON KÖSZÖNÖK!
ANI

hajdu.ani@gmail.com

(hajdu ani, 2009.08.09 20:36)

A tábor óta ha a párom torkának akarok ugrani észreveszem és megkeresem az érzelmi állapotomat megértem milyen fontosságomon esett csorba, visszagondolok hogy mikor éreztemmagam így és már ettől jobban érzem magam és a hála tölt el hogy segitett egy régi tüskét észrevenni.megigérem magamnak hogy este lefekvés előtt rendesen kitisztázom a blokkomat.Nagyon sokat segitetek őszinteségükkel a társaim mindenkinek köszönöm .Ani25215

Pécs

(Jázmin, 2009.08.08 00:11)

Folytatás:

A tábor idején megjelent felismerésem, mely arról szól, hogy a hatalmas energiát képviselő düh, Ica gyakorlata segítségével miképpen válik mederbe terelhetővé, és ezáltal egy olyan eszközzé, mely a legnagyobb hasznomra válik. Tavaly behívtam az életembe valakit, aki nap, mint nap rengeteg borsot tör az orrom alá a folytonos ígérgetéseivel, és magyarázkodásaival, melyben egyszerűen fáradhatatlan és legyőzhetetlennek tűnik! Játszani igyekszik velem, mint egy sakkfigurával, nyomatékosan kimutatva, hogy ő ezt minden további nélkül meg is teheti. Viszont nekem ez így egyszerűen nem jön be! Ica, már alakulnak a dolgok! Képzeld, már nem az az első reakcióm, hogy "anyázzak", hanem mihelyt elkap a düh, azon igyekszem hogy nyugodt körülmények között mielőbb elvégezzem a gyakorlatot, mely szinte felrepít az érzelmi létrán, ahol érdemes dönteni és teremteni. Mondtad is, hogy ezen meg fogunk lepődni.
Hogy mikor kerültem ellentmondásba önmagam szerethetőségével, bár nem kifejezetten azzal dolgoztunk, ez is ismertté vált számomra. Bevállalva, hogy esetemben a bűntudatot a legtöbb esetben düh kíséri, ezért egy nagyon izgalmas összetett gyakorlatot használhattam. Rájöttem, hogy cca. 4 éves korom óta (amikor úgy éltem meg, hogy a szeretet - egy számomra nagyon kedves ember halálával - elveszett az életemből) gondot okoz nekem a düh újbóli és újbóli felmerülése. (Előtte nem is emlékszem, hogy valaha is dühös lettem volna.)
A dühöngés nagyon sok blokkot okozott a vállaimban, a hátamban, és valahol a szívem körül. Csodálatos tapasztalat, hogy a blokkok oldódásával a testemben és a lelkemben, szinte "visszanő" az önmagam iránt érzett elismerés és szeretet. Nagyon hálás vagyok, hogy a fenti tapasztalásoknak részese lehettem, és ezzel még nincs vége…

Pécs

(Jázmin, 2009.08.08 00:09)

Mit is mondhatnék a debreceni dühfeloldó táborról? Szép volt a helyszín, megnyugtató a környezetet, kipróbált tudatossággal kapcsolódtak és épültek egymásra az aktuális témák, ezen felül sokáig emlékezetes lesz számomra Ica gondossága és nagylelkűsége. Az együtt töltött napok alatt megerősödött bennem, hogy Ica aszerint éli az életét, miképpen tanítja. Örömömre szolgált, hogy csodálatos társakkal tölthettem együtt a hetet, kivétel nélkül mindenkitől tanultam valami szépet. Ha Rátok gondolok, nagy melegség van a szívemben!
Meglepetés volt, hogy nap, mint nap többet kaptam, mint, amire számítottam. Igen, igen – az utóbbi mondatomat, gyorsan kijavítottam: mindannyiunk nevében való nyilatkozás helyett, kizárólag a saját nevemben való vélemény nyilvánításra. A táborban többször is átéltem, hogy milyen felemelő a saját nevemben beszélni! Ezáltal a kimondott szavaim tükrözik, hogy felelősséget vállalok magamért, mely felszabadítja a testtartásomat és önkéntelenül is kiegyenesedik a gerincem. Félelemnek nyoma sincs.
Nap mint nap tapasztalhattam az empátia fontosságát. Nagyszerű eszközt kaptam a kezembe ahhoz, hogy megértsem és visszaintegráljam leszakadt, elhagyott lélek-részeimet, melyek már hangosan "panaszkodtak". Ráébredtem, hogy nem hallgattam meg őket, emiatt aztán mindenféle eszközt megragadtak, hogy felhívják magukra a figyelmet. Attól sem riadtak vissza, hogy alkalmanként kellemetlen helyzetbe hozzanak egy-egy késéssel, vagy egy nagyon is szembetűnő szétszórtsággal. A hét alatt a két legproblémásabb részemmel kapcsolatba léptem, meghallgattam és meg is értettem őket. Sőt, most azt mondom:
Kedves immár beépült Részeim köszönöm, hogy nem hagytátok annyiban és hallattátok a szavatokat. Most végre tudom, hogy mire van szükségetek: az életimádó, unatkozó szabotőr ugyanúgy megkaphatja az ÉLET-et, amit szeretne, (sőt, többé szabotálnia sem kell érte) mint a praktikus, aprólékos rendezkedő részem (kaphat praktikus dobozokat, polcokat, ügyes megoldásokat), a párom szerint is kifejezetten imád mindent "nagyon jó helyre" elpakolni, rendszerezni. Ezentúl meglesz mindkét igényemnek a maga tere és ideje, úgy, hogy nem lesz belőle zavar, nincs szükség többé harcra!
Az integráció révén már csöndesedett, érthetőbbé vált és lelassult bennem a belső párbeszéd, félálomban is arra leszek figyelmes, hogy önkéntelenül éppen empátiát adok a még elkülönült részeimnek, amit érzékelhetően nagyon meghálálnak és mellém állnak. A gyakorlatokat használva részeim rendszeres integrálásával lépésről lépésre válok teljes emberré...
Végre jó nagyokat alszom! Zozo, ebben Neked is nem kevés részed van, köszönöm, amit adtál!

romania maros vasarhely vulturilor u 2

(dr nagy istvan, 2009.08.07 22:29)

Hat... , a 6 napos treninget elmeselni nehez ugy lenne ,es aki nem tapasztalta , nem elte meg az ott tortent " belso " valtozasokat es a magaval hozott " kulso " valtozasokat is , annak talan hihetetlennek is tunhet ,hogy lehetseges valoban jobb iranyba terelni az elete menetet minden szempontbol, ilyen rovid ido alatt ! En sem hittem volna , ha mas meselte volna ! Sot, most is nehezemre essik elhinni ,hogy ,mar is ,valoban ,tapasztalok fantasztikus ,pozitiv valtozasokat ,minden { ! } szempontbol ! Ezt csak megtenni , kiprobalni erdemes !minden elismeresemmel , dr nagy istvan

Budapest

(Dóri, 2009.08.07 19:58)


Összefoglalva hogy mit kaptam:

-megértést
-megoldást
-módszert amit bármikor használhatok ezután
-érzelmi töltést
-reményt, hogy igenis mindenre van megoldás
-tapasztalatot, hogy igenis mindenre van megoldás!
-tudást, hogy hogyan tudom a jövőmet boldoggá tenni!

Budapest

(Dóri, 2009.08.07 19:50)

Sziasztok!

Szeretném nektek elmesélni, hogy milyen nagy változást jelent az életemben az a hat nap, amit a Debreceni táborban töltöttem!!!:

Jól esett végre olyan emberekkel találkozni, akikkel őszinte lehettem, akik előtt jó érzéssel tudtam beszélni az érzéseimről, az engem érintő problémákról!
Ők is pontosan azért jöttek, hogy őszinték lehessenek, és letehessék a terheiket, és megszűnjenek azok a problémakörök az életükben, amik újra és újra ismétlődnek, vagy folyamatosan fájdalmat okoznak.
(tehát a panaszkodás helyett konkrét lépéseket lépéseket tettem végre azért, hogy megoldást leljek!) És azonnal érezhető volt a hatás!!!!

Kialakult egy bizalmas légkör, amiben lehetett végre őszintén beszélgetni a problémákról.
A résztvevők problémáit megértéssel és tisztelettel hallgattam, és én is tanultam belőle, és úgy érzem én is ezt kaptam másoktól!
Ami még fontosabb az az, hogy egyszerűen érthető, logikus felépítésű gyakorlatokkal sikerült saját problémáink mélyére, okaira rálátnunk, és hatalmas érzelmi blokkokat feloldanunk! Hatalmas élmény nekem az,amikor rádöbbenek az okokra, és világosan látom a problémáim szerkezetét, megértem hogy miből mi lett és átlátom a folyamatot!
Így már jobban értem magamat, és e mellett érezhetően oldódtak a problémáim. Mind külső, mind belső visszajelzésből tudom!

pl. Nekem apukámmal volt egy konfliktusom, ami úgy oldódott, hogy amikor újból az a téma került szóba,már nem volt ellenállás benne, és ez merőben meglepett, mert ilyen eddig soha nem történt még! Máskor mindig hosszas veszekedésbe torkollott a dolog!

Ami még fontosabb, az az, hogy bármi is történjék ezután velem, tudom hogy hol tanulhatom meg azt kezelni, és hogy a tudást magammal vihetem, és akkor is használhatom, ha épp egész máshol vagyok, például egy fesztiválon a világ végén....
( most épp ott vagyok :))

Hálás vagyok azért amit kaptam!

Debrecen

(Szabó Márti, 2009.08.06 02:01)

(Folyt.)

Jelmagyarázat: A &#szám helyett ... -t, vagy ""-t kell odagondolni (úgy látszik ez a formátum nem "szereti" a Word-ot, össsze kéne EGYEZTETNI őket,és akkor ez is olyan szépen megoldódna, mint az életünk!! :)

Debrecen

(Szabó Márti, 2009.08.06 01:51)

(Folyt.)

Talán az egyik legalapvetőbb változás, hogy végre nem cipelem a múltam terheit magammal!
A lakásom már olyan túlzsúfolt volt mindenféle „kacattal” (emléknek titulált tárgyak; „majd jó lesz még valamire”-kategória, stb.)! Most úgy érzem, hogy „tiszta fejjel” képes vagyok eldönteni, hogy mire van tényleg szükségem, mi az igazi emlék a számomra, s ellenállhatatlan erőt érzek a selejtezésre – ezt a levelet most pihenésképpen írom :); tele vagyok energiával!!!

Ráadásul: az eddig eltelt pár napban minden éjszaka, álmomban találkoztam életem egy-egy szereplőjével – mindig mással – akivel megbeszéltünk, tisztáztunk mindent. Két emberrel pedig most, a jelenben sikerült „lezárni” a múltat!

Úgy érzem, hogy egyre könnyebb vagyok lelkileg, s fizikailag is könnyebbnek érzem magamat!
Azt tapaszalom, hogy teret engedve az újnak, olyan célokat látok magam előtt, és olyan terveken gondolkozok, amit korábban elérhetetlennek, és számomra megvalósíthatatlannak tartottam, és inkább elhessegettem a képből!

Nem érzek lehetetlent!
A saját életemet kezdtem el élni! Élek, és hálás vagyok a „kihívásokért” is, amikkel szembesít az ÉLET!!

Érzem, hogy a SZI Akadémia, a gyakorlatok az ÚT-on tartanak, és nincs olyan helyzet, amelyben ne tudnám valamely gyakorlatot „előkapni”, és ismét fellélegezni, amíg jön a következő hullám Életem tengerén! :)

Nagyon hálás vagyok Neked Ica!

Köszönök Mindent!

Márti :)

Debrecen

(Szabó Márti, 2009.08.06 01:49)

Nagyon boldog vagyok, hogy részt vettem Ica múlt héten tartott táborában, Debrecenben.

Érzem, hogy a hála most nagyon erős a szívemben!

Ica-módszere egy olyan "arany-kulcs" a kezemben, amellyel kinyithatom (amit már meg is tettem :) ) az Egóm és a Lelkem közötti vaskapu ajtaját! Csodálatos, felemelő, megható érzés, mindig is erre vágytam!
A legfontosabb célom, hogy ez az ajtó folyamatosan nyitva legyen…!

A SZI Akadémiával nem most találkoztam először, eddig is egy nagyon hasznos, korábbi tapasztalataim alapján példátlan önismeretet adó "ajándéknak" tartottam, amit a tábor még jobban megerősített bennem!

Olyan dolgok tisztulnak (tisztultak) már ki bennem, hogy az "aha"-élményeim, mint „mini-megvilágosodások” életem állandó részévé váltak, s hol nevetek egyet a korábbi "tudatlanságomon", hol pedig könnybe lábad a szemem a katartikus hatástól! :)

Egyszerűen egy olyan izgalmas "felfedezőút", amit nem lehet megunni- és már nem is vágyok letérni az ÚT-ról!!!

A tábor szenzációsan jól sikerült, lassan meg kell csinálnom a Gyász-feloldó gyakorlatot is :), annyira hiányoznak a többiekkel családiasan, meghitten, teljes őszinteségben megélt napok, amikor nem volt „ciki” bármilyen konfliktusunkat, problémánkat feltárni! Éreztem mindenki irányából az elfogadást, és a szeretetet!

Hogy konkrét dolgokat is megosszak Veletek, a táborban egy olyan apai nagyanyai ágon végigvonuló konfliktust sikerült végre kitisztáznom, aminek terhét egész életemen át cipeltem, és a tudattalan reakcióimat nagyban meghatározta!

Ezen kívül az önempátia-adás gyakorlásával megtapasztaltam azt, hogy milyen az, amikor VÉGRE megtisztelem saját MAGAMAT is a tiszta FIGYELMEMMEL, és felvállalom az érzéseimet, és a fontosságaimat önmagam előtt, hiszen csak ekkor tudom azokat a külvilág felé is tisztán közvetíteni! Eljutottam oda, hogy ÉN szeretem Szabó Mártit, s nem másoktól várom el (vágyom), hogy megtegyék helyettem!

Az egyik gyakorlat révén megszabadultam egy már régen rögzült rossz szokásomtól is!! :)