Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Köszönöm, hogy gondolsz arra, hogy együtt gondolkozz velem!

 

Ismersz, alapos vagyok.

Néha még átgondolt is!

Most egy jól összerakott web áruházat (internetes boltot / üzletet) készítek.

Szeretném megkérdezni Tőled, hogy van-e olyan gondolatod, tapasztalatod, hogy mi az ami igazán kényelmessé, esetlegesen éppen kényelmetlenné tesz egy web áruházat és éppen emiatt kerülendő.

Ha esetleg Te már üzemeltetsz ilyet, akkor mi az amit már leszűrtél belőle és szívesen megosztod velem?

Ha esetleg máshol van negatív tapasztalatod, ami biztosan nem jó, akkor azt is írd le, hogy mit szerettél volna helyette és én azt átgondolom, hogyan tudnám a sajátomba jól beépíteni.

Lentebb várom az ötletedet!

 

Köszönöm!

Ica

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Angyalkák

(Gulyás Ági, 2011.11.21 14:02)

Szia Ica, Gulyás Ági vagyok, nemrég találkoztunk Pénzemelésen és Teremtés napon. ANnyira köszönöm... rengeteg minden történt, de most konkrétan a web áruházhoz. Nekem nagyon bejönnek az angyalkák, nagyon szeretem őket, vettem egy csomót. Egy jégkockatartó vödörkében tárolom őket jobb ötlet híján, de összérnek és kicsit megfogják egymást. Jó lenne, ha lenne valamilyen talán fröccsöntött tárolóka, amiben szépen ellehetnének.... Szívesen ajándékoznám őket karácsonyra is, tudom papírzacskóba is lehet tenni, de valami kis spéci tároló,Neked is könnyebb lenne hurcolászni őket.
Nekem is van, ha nem is áruházam, de az én ügyfeleim fizetnek paypallal, főleg külföldről. A paypal oldalon viszonylag egyszerűen meg lehet csinálni a fizető gombokat, kicsit olvasgatod és rájössz, hogy kell és be lehet illeszteni az oldalra nagyon egyszerűen. Nem biztos hogy illeszkedik az áruházad rendszerébe, de lehet ..Mondjuk nem mondanám hogy tömegével használják... :)
Egyébként ez csak úgy eszembe jutott, a webáruházad nagyon klassz, és NAGYON MENŐ :)) PAYPAL IKONOK ÉLKÜL IS és az angyalkák is önmagukban! SZeretettel: Ági

igzsu@yahoo.com

(dr. Ignácz zsuzsanna, 2011.10.11 10:24)

Kedves Ica,
Sokan nem szeretik a kártyával fizetést( a kém programok miatt) ,és így lehetővé kellene tenni az utánvéttel illetve átutalással való fizetést is .
Sok sikert Neked..
Üdvözlettel..
Dr Ignácz Zsuzsdanna
www.medical-plasztika.hu

köszönöm:)

(Ica - SZI Akadémia, 2011.09.29 20:52)

Köszönöm Mindőtöknek az együtt gondolkodást.
Mostanra eljutottam odáig, hogy teszt üzemmódban van az új web shopom.

Figyelembe vettem mindent amit írtatok, jól jött az is.
Persze én is sokat nézelődtem máshol. Ha van kedved nézd meg még mielőtt megnyitom a nagyközönség előtt, és írd meg, hogy mi a véleményed. www.shop.sziakademia.hu
Mégegyszer köszönöm a segítségeteket és a kedvességeteket!

Ica

gabor.nagy9999@gmail.com

(Gábor, 2011.02.13 11:15)

Kedves Ica!

Amit Imre írt, azzal teljesen egyet értek.
Emellett a helyesírásodra ügyelj:).

Igazándiból, nem féltelek, sztem CSUDA jó lesz és nem csak 3 napig fog tartani;)

Köszönöm egyéb területeken az önzetlenségedet és remélem, hogy a web áruházad ad annyi örömet és bevételt, hogy tudd tovább folytatni az emberek segítésést.

Nagy tisztelettel, Nagy Gábor!

Re: gabor.nagy9999@gmail.com

(Baranyi Anna, 2011.09.23 07:45)

Szióka!Tudod Gábor Júlia néni a magyar tanárunk ginázium első félévében az osztályból 1 azaz egy gyereket nem buktatott meg nyelvtanból! Életünk végéig nagyon hálásak vagyunk Neki. Mégis így az idő múlsával sokszor beütök Word-ba egy-egy szót, mert ás írni, és más pötyögni betüről betűre.És lásd a ás, múlásával bepötyögtem mégis mi lett belőle! Ica a kedvünkért sok mindent vállal magára, ami sok plusz időt jelent. Ezért hálásak vagyunk neki. Nem várjuk el, hogy betúről-betűre végigolvassa amit leítr.(megint egy hiba!?!) A tartalom ill., amit kapunk, tanulunk Tőle az nagyon fontos nekünk. Ha mégis úgy gondolod, hogy a "nagyrabecsült, hírdetések, mégegyszer". nagyon bántják a szemedet, ezt négyszemközt illik megbeszélni az illetővel. Üdvözlettel Anna

Budapest - Zugló

(Tóth Zsuzsanna, 2011.06.09 21:07)

Szia Ica!

Az jutott eszembe, hogy több internetes oldalon is bosszankodtam már, hogy kártyával szerettem volna fizetni és csak OTP-s kártyát fogadtak el, én viszont más bankhoz tartozom.

Remélem, segít ez az információ is! :)
Szeretettel:
Zsuzsanna

Re: Budapest - Zugló

(Tünde Kné, 2011.09.22 16:38)

Kedves Zsuzsa ! A fizetési rendszerek nem úgy működnek, hogy csak OTP-s kártyát fogadnak el. Nagyon kevés bank szolgáltat M.o-on internetes rendszereket, ezért sokszor találkozhatsz két bank nevével,de ettől még tudnod kell fizetni más bank kártyájával is.
Próbáltad és nem működött? Az maximum azért történhetett, mert internetes fizetésre alkalmatlan kártyával próbáltad.

6600 Szentes Deák F. 9.

(Dr. Kerekes Valéria, 2011.08.12 20:25)

Kedves Ica!
Két nagyon jó dologra hívnám fel a figyelmedet, az első a MÖP, magyar összefogás program, ami magyar termékeket értékesítő és vevő mebereket tervez összefogni.
Ha nem ismered és érdekel, akkor jelezz neklem légyszives a valcer33@gmail.com címre, és küldök ismertetőt.
A második a siker program, itt MLM rendszert szervezünk, és így lépünk be vásárlőkkal a különböző rendszerekbe. Erről is tudok ismertetőt küldeni, ha és csatlakozó linket is, ha érdekel.
Ha már ismerted ezeket a rendszereket, akkor elnézést kérek a zavarásért.
Üdv: Valéria

Szentendre

(Papné dr Nagy Valéria, 2011.07.09 20:47)

Kedves Ica!
A vásárlásnál fontos, hogy egy klikkeléssel " kosárba " tudjam tenni a terméket, majd véglegesítés előtt tudjam akár törölni, akár a darabszámot módosítani. Nem rossz, ha pl. rögtön látom, van-e az adott termékből, ill. van-e annyi,amennyit rendelni szeretnék. Jó, ha van választás a fizetési módok között ( pl.utánvét vagy előre utalás).Ugyancsak jó, ha a rendszer megkérdezi a számlázási adatokat, amely lehet a megrendelőtől eltérő is. Ugyancsak ez vonatkozik a szállítási címre is ( pl. már rendeltem más webáruházban úgy terméket, hogy kifizettem előre, és a szüleim címére kértem szállítani.) Sok sikert! Vali

KÖSZÖNÖM

(Ica - SZI Akadémia, 2011.04.05 16:25)

Köszönöm a válaszaitokat, a segítő szándékot, a linkeket, nagy segítség!
Egyelőre még dolgozom a gondolataimon.
Most látom, hogy ha hosszútávon gondolkodom, akkor nagyon figyelmesnek kell lennem, igyekszem is.

Egyelőre az általam kiadott könyv, dvd, cd, valamint az általam nagyrabecsült és meleg szívvel ajánlott könyvek lennének az web shop-ban. E mellé jönnek az olyan termékek, melyek kiegészítik mind ezt, vagy csak nekem tetszenek és látok benne fantáziát, hogy másnak is megmutassam. Ilyenek az angyalkás gyertyák, gyertyatartók, füstölők, illóolajok.
Előbb utóbb lesznek hangos könyvek is.
A tréningjeimet, előadásaimat is web shoppon keresztül szeretném érékesíteni.
Emellett egy APRÓHÍRDETÉSI lehetőséget is szeretnék kínálni az olvasóimnak, egymás közt.
A normál méretű hírdetések 1 hónapig ingyenesen feltehetőek.

Egyelőre itt tartok:).

Köszönöm az eddigi segítséget mégegyszer.

Ica

drjaraeva@aol.com

(Jara àva, 2011.03.22 10:44)

Kedves Ica,
meg kellene irnod mit szándékszol a web árúházban árúlni. Tárgyi árut, vagy információt, estleg e-boock-ot ? - u.i az árú mibenléte sok miondent meghatároz, könnyiti vagy neheziti.

Szeretettel
Èva

erika.mayer@gmail.com

(Mayer Erika, 2011.03.21 21:23)

Kedves Ica!

Nagyon örülök, hogy feltetted ezt a kérdést, ez tényleg azt mutatja, hogy alapos megfontolással szeretnél web áruházat létrehozni. Magam (többek között) a Fair Businsee elektronikus kereskedelmi minősítő testület vezetője is vagyok. Ez a minősítés az áruházak jogi megfelelősége mellett a felhasználóbarát kialakítással és az informatikai biztonsággal foglalkozó szempontokat vesz figyelembe. A Te kérdésed pont a felhasználóbarát jellegre vonatkozik.
Javasolom, hogy nézd meg a www.fairbusiness.hu web oldalt, ott is találsz hasznos információkat. Különösen javasolom a minősítés szempontjai című részt, ezen belül pedig érdemes lenne mindhárom szempontrendszert végig nézned. (Ha csak a felhasználóbarát rész érdekel, akkor ezen a linken közvetlenül oda jutsz: http://www.fairbusiness.hu/minosites_szempontjai/felhasznalobarat_szempontok/

Amennyiben másban is tudok segíteni, írj, vagy hívj: 30/9318089

Barátsággal, Mayer Erika

Diósgyőr

(János, 2011.02.25 22:23)

Kedves Ica, annyira sajnálom, de nincs ötletem:)

Üdv, János

dosa.imre@freemail.hu

(Imre, 2011.02.12 13:48)

Szia!
Elsőként szólok. :)) Nos néhány tapasztalat a "nagyok" használójaként:
A regisztrációnál küldj kódot a megadott e-mail címre, amit sms-ben kell visszaküldeni. (A titkosított telefonszámok is megjelennek sms feladójaként.) Van egy mobil számod, aki mögött előfizető van. ;)
A vásárlás biztonságát növeli az utánvét, de ez nem olcsó, akkor éri meg, ha a vásárló kézbe venné az árut.
Fontos a jó kereső: szabad szöveges és tárgyszavas, valamint az új termék listázó. Ha visszatérő vásárlók vannak, előnyös, ha "sablont" menthet el a vásárlásról.
Megnyugtató, ha a megrendelésre olyan visszaigazolás jön, amiből a szállítás ideje is kiderül, sőt, ha a megrendelés előtt is ismeri ezt a vevő, akkor ajándékként is szívesebben rendel.
Megnyugtató, ha a megrendelést válasz e-mail-el igazolja vissza a vevő: frissen tartja az e-mail cím adatbázist ;)
Üdv: Imre