Gyakoralt után!

A gyakorlatok után fontos, hogy lelassulj kicsit. Az idegrendszernek is le kell követni a változást, amit a konzultáció után tapasztalsz.

A bűntudat és fájdalom feloldásnál hozzávetőleg 21 nap, neheztelés feloldásnál 14 a beépülési idő. Addig megterhelő gyakorlatot ne végezz!

Ha a fenti gyakorlatok elvégzése után a bűntudat, fájdalom, neheztelés helyét kellemes érzések (nyugalom, tisztalap érzése, béke, szeretet, stb) váltja fel, akkor  feloldottnak tekintjük.

Családállítás után egy hónapig ne beszélj arról senkinek, hogy mi történt az állításban, mert azzal "széteshet" a változás. 

A változás ugyan pozitív, mégis előfordul hullámzás, erre készülj, de egy hónap múlva, amire dolgoztunk, abban változást fogsz érezni. Emellett sokszor úgy megszoktuk a rossz érzéseket, hogy komolyan át kell gondolnunk, mit is fogunk a megváltozott új helyzetekben tenni.

Ezért fontos a lelassulás és hogy tudatosan figyeljünk magunkra.

Ha a fent említett gyakorlatokat végeztük el együtt, azt kérem, hogy a gyakorlat elvégzéséhez képest egy hónap múlva foglalj egy újabb órát, ahol átbeszéljük a változásokat és az esetleges teendőidet, vagy a folytatást.

A naplódba, minden nap, de legalább 2-3 naponta, írd le a következőket:

  1. Hogyan állok az eredeti problémához, személyhez, helyzethez, akire "dolgoztunk"?
  2. Milyen más változás történt az életemben ma?
  3. Ennek milyen pozitív hozadéka van?

Előfordulhat, hogy még hullámzik az állapotod, ez főleg azért van, mert még több pihenésre lenne szükséged, stressz mentes környezetre!

Ne feledd, ha túlterheljük magunkat, elfáradunk, mégis tudjuk egy ideig a munkánkat folytatni. A fáradság nem múlik el, csak elraktározódik és ha bizonyos idő után nem pihenjük meg, akkor mint egy biztosíték, kiold a "rendszerünk". "Kibukhatunk"! - ne várd meg, pihenj sokkal többet, mint amennyit meg tudsz magadnak engedni! Oldd meg valahogy!

Egy hónap múlva ezeket is átbeszéljük, valamint a továbbiakat is, hogy szeretnél-e tovább velem, vagy egyedül dolgozni magadon, fejleszteni magad!

Itt foglalhatsz új időpontot a naptáramba:

https://szaboilona.youcanbook.me/

Ha személyes találkozót szeretnél, akkor hívj fel telefonon: +36 30 935 8001, majd az egyeztetett időpontot foglald le a naptáramban. Ez azért fontos Neked is, mert így előtte egy nappal küldök Neked egy automata emailt és a találkozásunk előtt pedig egy sms-t, hogy biztosan emlékezz a találkozóra :)!


Addig is csoda szép napot kívánok!

Szabó Ilona - Ica