Még sikeresebb Coach Leszel!

Egyéni szintugró coach továbbképzés

A szakmai hitelességed, a piaci megítélésed és ebből következően az anyagi fejlődésed múlik azon, hogy milyen magabiztossággal és hatásfokkal használod a tanult eszközöket.

 • Új mintázatok kialakítása - Szabó Ilona által fejlesztve - SZI Akadémia
 • Asszertív, együttműködő kommunikáció írásbeli változata - Dr.Marshall D. Rosenberg Erőszakmentes Kommunikáció módszertanát figyelembevéve
 • Erős motivációs gyakorlat, avagy a JÓ(L)LÉT TEREMTŐ gyakorlat - Szabó Ilona által fejlesztve - SZI Akadémia
 • Bábok többszintű alkalmazása: tanulásra, döntéshelyzetben, helyzet modellezéshez, megértéshez
 • Kritika kitisztázása, kapcsolódó negatív érzelmek motivációvá fordítása - A CSODA nem csak 3 napig tart c. könyv anyagának feldolgozása
 • Gyász fázisai és segítő hozzáállás
 • Részek egyeztetése - a gyakorlat NLP alapú
 • Meggyőződés mérő és erősítő gyakorlat - Robert Dilts NLP mester nyomá

A SZINTUGRÓ továbbképzés egyéb hozadéka:

 • A legfontosabb, hogy a COACH identitásod megerősödik
 • Kompetencia növekedést biztosít 
 • Tovább fejlődik az érzelmi intelligenciád
 • Magabiztosan fogod alkalmazni a tanultakat
 • Megtapasztalhatod, hogy ezekkel a haladó coach eszközökkel rendkívül gyors eredményeket lehet elérni és látni fogod, hogy Klienseid, örömmel mennek hozzád, mert nálad mindig hatékonyan jutnak előre. 

Hogyan fog ez téged támogatni, mint praktizáló coachot?

Nagyon röviden: azt gondolom, hogy életed legmeghatárózóbb továbbképzése lesz. Az összes gyakorlatot párokban egymáson is gyakorolni fogjátok, így saját élmény és eredménymegtapasztalásod lesz! A következő alkalommal pedig el tudjátok mesélni, hogy milyen eredményeitek lettek! Kedves Jelentkező!

A szintugró coach  továbbképzésünk egyedülálló lehetőséget kínál számodra a személyes és szakmai fejlődésedben. Szeretnénk bemutatni neked, hogy miért érdemes részt venned, és milyen előnyöket tapasztalhatsz meg általa.

A “szintugró” továbbképzés egy olyan program, amely az egyik leghatékonyabb és bevált módszerekre épül. A tréning során megtanulod, hogyan tudod hatékonyan felmérni és fejleszteni az érzelmi intelligenciádat, ami kulcsfontosságú a sikeres kommunikációban és kapcsolatépítésben. Emellett növelheted a kompetenciádat olyan területeken, mint az önismeret, az önbizalom, az empátia, a problémamegoldás és a konfliktuskezelés. A tréning végén magabiztosan fogod alkalmazni a tanultakat a mindennapi életedben és a munkádban.

A “szintugró” továbbképzés nem csak elméleti tudást ad neked, hanem gyakorlati tapasztalatot is. A tréning alatt sok gyakorlási lehetőséged lesz, amelyek segítségével kipróbálhatod és elsajátíthatod az új eszközöket. Megtapasztalhatod, hogy ezekkel az eszközökkel nagyon gyors eredményeket lehet elérni és látni fogod, hogy Klienseid örömmel mennek hozzád, mert nálad mindig hatékonyan jutnak előre.

Ha úgy érzed, hogy szeretnéd fejleszteni magad és növelni a sikerességedet, akkor ne habozz jelentkezni a SZINTUGRÓ coach továbbképzésünkre! A jelentkezési határidő 

Jelentkezz még ma a SZINTUGRÓ továbbképzésünkre, és lépj fel egy új szintre!

Ica, ez engem érdkel, hívj vissza! 

A képzést vizsgával zárjuk és minden képzésünkről államilag elismert tanúsítványt adunk!