Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


10 milliószoros napok 2010-ben
 
 
 2010. február 28. vasárnap

2010. május 27. csütörtök 
 
2010. július 15. csütörtök

2010. október 29. péntek
 

 Ezeket a napokat a tibeti naptár szerint határozzák meg, melynek összeállítása régen a tibeti főasztrológus monopóliuma volt.

Évente 4 ilyen nap van a tibetiek szerint.
A tibeti ("nagy") buddha napokat hívják 10 milliószoros napoknak.
A tibeti naptár a hold járására épül. Egy tibeti hónap 30 napból áll, ezért minden harmadik évben egy hónappal megtoldják az évet és ezzel körülbelül behozzák az addigi naptári eltéréseket, és érik utol a külvilágot. Ez a hónap rendszerint az év legsikeresebb hónapjának a megismétlése. Mivel egy hold évben csak 354 nap van, így egyes napokat megdupláznak, másokat kihagynak.
 
Ezeken a napokon minden teremtés és kérés 10 milliószoros erővel hat, mert a Szeretet Energiái ekkor teljesen körbefogják Bolygónkat.
Nagyon fontos, hogy ezeken a napokon sokkal tudatosabbak legyünk, mint máskor. Használjuk jól teremtő hatalmunkat!
Kérlek benneteket, hogy arra gondoljatok szeretettel és hittel, amit teremteni szeretnétek az életetekben.
Ha negatív érzelmek, gondolatok merülnek fel bennetek, jelentsétek ki, hogy nincs rájuk szükségetek és engedjétek el őket úgy, hogy felajánljátok Atyánknak. Ne feledjétek, minden teremtés megnyilvánulást hordoz magában, így törekedjetek szeretetben teremteni és a pozitív gondolatokat átengedni magatokon.
 Nagy terhek feloldását, és a kötöttségektől való megszabadulást is érdemes ezekre a napokra időziteni. A szívbéli imával elhangzó kérés és áldás teremtő Fényburokkal vesz körbe titeket, mely sokáig körülöttetek marad, ha megtartjátok magatokban a Szeretet érzését.
 Küldjünk e napokon Fényt és köszönetet a Földnek, és áldást az emberiségnek! Tegyünk magunkért és egymásért, legyünk önzetlenek és segítők.
Ha megtehetitek, ezeken a napokon vonuljatok el egy csendes helyre és képzeljétek el a Földet egészségesnek, a rajta élő embereket pedig békésnek, szeretettelinek. Lássátok, ahogy minden élénk színekben és Fényben pompázik és a Boldogság ott ragyog minden ember szívében. Szeressétek magatokat, küldjetek szeretetet mindennek és mindenkinek. Legyetek hálásak az Atya Kegyelméért és bizalmatokat helyezzétek az Ő Akaratába.
 
Tegyetek meg mindent, amit szeretnétek 10 milliószoros erővel hatni!
Legyetek tudatában isteni mivoltotoknak és teremtsetek Szeretetben!
 Isten áldása Veletek
 

 

 

Mit tehetek konkrétan magamért?
 

Én ilyenkor ajánlom, az oly sokat emlegetett
  TÜKÖR gyakorlatot>>> .

 

>>> Fórum a TÜKÖR gyakorlat HIHETETLEN eredményeiről

 

Kétség kívül sok negatív energiát át tud alakítani TEREMTŐ erővé.
 

>>> Mutasd mit üzen a MENNYEI PRÓFÉCIA nekünk a konfliktusokkal kapcsolatban?>>>

 >>> Mutasd a TÜKÖR gyakorlati tréning napokat

 

Iratkozz fel a SORSFORDÍTÓ Hírlevélre itt >>>