Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A CSODA nem csak 3 napig tart
 
Ez egy KÉZIKÖNYV a kritikából vagy másokkal való összetűzésből származó elkeseredettség, ingerültség, csalódottság, mint negatív energia, TEREMTŐ energiává fordításához.

Módszer lényege: kitisztázás
Eredményessége: 100%-os

Rendeld meg most!

(a könyv ára: 4.800 Ft + szállítás: 1.120 Ft = 6.920 Ft)

megrendelem---konyv---tojashej-f-hatter.jpg

vagy

Rendeld meg most, e-book formájában,

 és szerezd meg hozzá a 15.300 Ft értékű TÁMOGATÓ csomagot!

Az e-book ára: 4.800 Ft (+ a 15.200 Ft-os ajándékcsomag, amit az e-bokkal egyszerre küldök el!)

megrendelem---konyv---tojashej-f-hatter.jpg

  • AJÁNDÉK - TEREMTŐ gyakorlat inspiráló történettel, ha érzelmileg lent vagy! Hogy a TEREMTÉSBEN is erősödj! - 4 oldal - 4.700 Ft értékben
  • AJÁNDÉK - Érzelmi görbe és a negatív érzelmek oldása - 1 oldal - - 1.500 Ft értékben
  • AJÁNDÉK - Párkapcsolati értékrendi fontosságok listája + párkapcsolat támogató feladalap - 3 oldal 4.500 Ft értékben
  • Mikor melyik SZI Kommunikációs gyakorlatot alkalmazzuk a konfliktusaink feloldására? - 3 oldal - 4.500 Ft értékben
  •  


A dőlt betűs rész akár a Te gondolatod is lehetne….

 
Ha Te lennél én, mit is láthatnál magad előtt?
 
Emberek a Föld nevű bolygó különböző pontjain a konfliktusaik megtapasztalása után úgy döntenek, hogy nem hajtják le fejüket haraggal, nehezteléssel, elkeseredéssel, kezükbe veszik a sorsukat és eleget tesznek a felhívásnak, miszerint: ne teljen el nap a te haragoddal.[1]
Ezen emberek kezükbe fogják a „gyakorlatot” - ezt a precízen összeállított kérdéssorozatot - és ennek segítségével végiggondolják és kitisztázzák a magukba fojtott negatív érzéseiket, megállapítva, hogy milyen szükségletük nem elégült ki a konfliktus kapcsán. Majd a folyamat során az enyhülés jelei érződnek. Ebből az enyhültebb érzelmi állapotból megnézik, hogy az őket „bántó” emberek, mit is éreztek abban a pillanatban, amikor azt tették, akkor ott…
Majd együtt éreznek velük abban, hogy mely szükségletük nem elégült ki. Ebben a pillanatban a megértés jelei látszódnak tükröződni, energia szintjük emelkedik és a folyamat során a megértés, pár pillanat múlva a lelkesedés sugárzik belőlük. Öröm és reményteli várakozás mellett belső késztetést éreznek a „bántó” személlyel való találkozásra. Ötletbörzeszerűen bugyog belőlük a jobbnál jobb és lelkes ötlet. Belülről fakadóan tudják, hogy mit „kell” tenniük, mi is az Ő feladatuk ebben a történetben, és hogy hol, mely volt az a pont, ahol jogos volt feléjük a kritika. Viszont ennek a felfedezése már egy emelkedett, szeretetteljes, lelkes állapotban történik, ahol már csak jó érzések vannak…
 
Hát ez csak egy álom!
 
Hogy mennyire nem az, majd hamarosan megtudod!
Had folytassam a látomásomat.

Az emberekben, akik elvégzik ezt a KITISZTÁZÁST, az energia blokkok feloldódnak teljesen maguktól. És akkor megtörténik az a folyamat, amelyet a Biblia így emleget: "Bizony mondom nektek, amit megköttök a földön, az kötve lesz az égben is, és amit feloldotok a földön, oldva lesz az égben is.[2]Hát nem csodálatos? Csak azzal, hogy feloldjuk az érzelmi blokkjainkat, az Univerzumban is szabadabban áramlik az energia.

 

A LÁTOMÁS

Nem értem ezt a látomást, mondanál róla többet?
 
Közel egy éve végeztem egy meditációt, melynek címe:
Mit akar az UNIVERZUM a tehetségem, képességeim és tudásom által megtapasztalni és kifejezni nekem? [3]
„Kint vagyok az Univerzumban…. a végtelen CSÖND rezgésében, ahol a NYUGALOM mint alapállapot jelenik meg. Még nem vagyok EGY vele. Csak így láthatom meg, csak így tudja megmutatni nekem…..
Figyelmem lassan egy Tejútszerű ködös részre irányul… több is van belőle, de nem a Tejút színében pompázik, hanem a környezethez képest sötétebb ….
Lassan megértem …. Energia összesűrűsödések …. Érzem, hogy nem oda való ….
Ennek oldásában, helyreállításában számít rám az Univerzum.”
És ekkor hírtelen „beugrott” egy gyakorlatom, amivel pont ezt lehet elérni.
Azonnal megnyugodtam, hiszen a tréningjeim egyik anyagáról van szó. Úgy gondoltam, ezzel eleget teszek az Univerzum „elvárásának”.

 
Meghatottságot éreztem, hogy egyáltalán alkalmasnak talált erre a feladatra. … Megértettem, szüksége van rám… Bizalmat és hálát éreztem előre, Tőle azért, hogy ezt megteszem…. Könnybe lábadt szemekkel… megtisztelve éreztem magamat bizalma által … 
 
Én kis naiv. Ha már teszem a dolgom, miért ezt kérné tőlem az Univerzum?
Hogy megerősítsen?! Nem éreztem szükségét …
 
Ezt az információt szépen elfelejtettem, nem kellett vele foglalkozom, „hisz' én teszem a dolgom …”
Ezek után úgy gondoltam, hogy könyvbe foglalom a BŰNTUDAT kitisztázásának módszerét, mely alapszerkezetét a tréningjeim során „fedeztem fel”.
Rendszeresen tartottam bűntudat kitisztázó napokat, viszont az eseteket nem rögzítettem. Így „anyaggyűjtés” címszóval nekiláttam egyéni terápiáknak, melyeket diktafonra vettem fel. Eközben szétválasztottam egymástól a különböző bűntudatfajtákat, melyekre mindre külön gyakorlatot dolgoztam ki. Így készült el 4 könyv kézirata.
Ezzel egyidejűleg mellkasomon egyre nyomasztóbb érzés jelent meg. E mellett többen bíráltak ezért a gyakorlatért, félve, ha nem lesz az embereknek bűntudatuk, akkor vajon mi is fog a Világban történni? Kezdtem nem érteni, hogy mi az üzenete az Univerzumnak felém.
Nem értettem, hogy mi a probléma, hisz' ezzel is az energiablokk oldódás a végeredmény. Egy kicsit elkeseredtem és arra gondoltam, lehet hogy nem is ez a feladatom. Felkerestem egy sorselemző ismerősömet és a következőt mondtam: kérlek, nézd meg, hogy feladatom-e ez a könyv megírása, mert ha nem, inkább hagyom az egészet. Nem érdekel, hogy mennyit dolgoztam vele. Lehet, hogy csak azoknak az embereknek kellett segítenem, akikkel az eset tanulmányokat végeztem. Azt a választ kaptam, hogy ez egy életfeladatom, úgy hogy „muszáj” megírnom.
Rendben, megírom, gondoltam, de a nyomás nem tűnt el a mellkasomról még most sem.
Aztán otthon eszembe jutott a „7-es konfliktus kitisztázó gyakorlat”. Ahogy ezen gondolkodtam, egyszerűen tiszta, világos és tágas érzés lett a mellkasomban. Ekkor megértettem, hogy ez az, amit az Univerzum tudatni szeretett volna velem a látomásomban. Számtalan emberhez eljuttatni ezt a KITISZTÁZÓ, energia blokkoldó kérdéssorozatot. Hisz' csak akkor tud az energia összesűrűsödés eltűnni, ha ezt tömegek végzik
Emlékszel? „.. amit feloldotok a földön, oldva lesz az égben is.”[4]
Így valósulhat meg a látomás lényege, melyben az Univerzum megmutatta nekem, hogy az energia-összesűrűsödések feloldódásában számít rám.
Rendben, a Látomásod lényegét értem. De hogyan működik ez a hétköznapokban?
Nos, neki is láttam begyűjteni az esettanulmányokat, melyet a könyvemben olvashatsz.
Addig had álljon itt egy történet, mely velem esett meg. Ebből beletekinthetsz, hogy mi is ez, mire számíthatsz a végén. Az, hogy hogyan működik - és ami lényeges, hogy mitől - azt a könyvben részletezem.
 
Nyáron elutaztam a gyerekeimmel Görögországba hálófülkés vonattal. Gondoltam, most még nagy élmény lehet számukra, meg talán nekem is.
Nem voltunk sokan a vonaton. A hosszú út, összezárva másokkal meg az én mentalitásommal, hamar szóba elegyedtem a kalauzzal.
Mindent megtudtam tőle, hány órát késünk, hol állunk meg, melyik állomáson, mely országban szállhatok le vacsorát és vizet venni.
Ennek megfelelően az egyik állomáson leszálltam és bevásároltam. A kalauz nagyon kedves volt és felajánlotta, hogy betehetem az élelmiszereket a hűtőbe.
A három gyerekem felváltva volt éhes, így ingajáratban voltam a hálófülke és a kalauz hűtője között.
Eddig tartott az előzmény.
Eltelt a nyaralás, utazunk visszafele. Új kalauzt kaptunk. Vele sem tartott sokáig, hogy párbeszédbe kerüljünk. Itt is hamarosan megtudtam mindent.
Már rutinos voltam… Késő délután indultunk. A gyerekeim fáradtak és nyűgösek voltak. A kalauz felsorolta, hogy miket tudok tőle személyesen vásárolni, mint pl. víz, pálinka és kis üveges borocska. Gondoltam, hogy jobban aludjak, veszek egy 1,8 dl-es borocskát, megiszom, aztán lefekszem és már reggel is lesz.
A borocskát megittam, beszélgettünk még egy kicsit, aztán elkezdtem érezni, hogy hat a bor és rettentően éhes lettem.
Nem volt már mit ennünk és eszembe jutott a hűtő. Sietek feléje, majd megszokott mozdulattal – hisz' én már kis híján itthon vagyok – majdnem feltéptem a hűtőt.
A kalauz ezen úgy meglepődött, hogy azon nyomban le is teremtett. Mit képzelek én, attól, hogy itt ilyen szépen elbeszélgetünk… hogyan veszem a bátorságot, hogy belenyúljak oda, ahol ő tartja a dolgait? Jó, hogy nem az ágyába feküdtem bele – mondja ő.
Hát mit mondjak? Úgy meglepődtem, hogy megszeppenve próbáltam elmondani, hogy semmi rosszat nem akartam, csak hát előzőleg… meg éhes is voltam…, de nem igazán hatotta meg.
Bántott a dolog, hogy leteremtett és rosszul éreztem magam. Közben még a bor hatása is elmúlt.
Na, ha már ilyen kijózanodott állapotba kerültem, akkor a legjobb, ha elvégzem a 7-es KONFLIKTUS KITISZTÁZÓ gyakorlatot.
A gyakorlat azzal kezdődik, hogy újra idézem, hogy mi történt, majd, hogy milyen rossz érzéseim voltak akkor… stb… stb… stb…
 
 „.. kinyitottam a hűtőt, a kalauz meg jól leteremtett…
.. ekkor megdöbbentem, csalódás, zavartság, szomorúság, egy kis tehetetlenség, sértettség, sarokba szorítottság érzete volt bennem, na meg szégyelltem is magam…
… mert nekem fontos a jó kapcsolat, elfogadás, támogatás, bizalom, megértés, szabadság,
…..amikor ez az egész történt a kalauz megdöbbent, megdöbbent, ingerült lett, tiszteletlenséget érzett felőlem, bizalmatlanná vált…
…. mert neki nagyon fontos a saját tulajdon tisztelete, a fegyelem, figyelembe vétel, rend, jó kapcsolat….
 
 
A legjobb rész most következik.
Ilyenkorra már feloldódnak az érzelmi blokkok nagy része, megértés születik bennünk, mondhatom, hogy egyfajta tiszta rezgésű állapotba kerülünk.
Itt van egy olyan kérdés, hogy mivel tudná a kalauz segíteni azt, hogy az én fontosságaim kielégüljenek, ami a jó kapcsolat, elfogadás, támogatás, bizalom, megértés, szabadság.
 
Na, ekkor jól átgondoltam:
-          Hááát, pl. ha bekopogna és elnézést kérne és elmondaná, hogy a nagy meleg miatt egy kicsit türelmetlenebb és hogy az egész nem is ellenem szólt és hát ne haragudjak azért sem, hogy igazándiból letorkolt, meg nem hagyta, hogy végig mondjam a mondandómat…
-          És ha így történne, hogyan érezném magam?
-          Az adna egy felszabadultság érzést, meg megnyugvást……, DE éreztem, hogy ez azért még nem lenne elég.
-          Na és minek kellene még ahhoz történnie, hogy még jobban ki legyenek elégítve a fontosságaim?
-          Az jutott eszembe, hogy pl. ha reggel bekopogna a hálófülke ajtaján egy tálcával a kezében és hozná nekem a frissen főtt kávét és azt mondaná, hogy ez az ő ajándéka…
-          És ha ez mind így történne, hogyan érezném magam?
-          Ez azért már sokkal jobb… Lelkes, elégedett, és vidám is lennénk. Örülnék meg nevetnék is… (ugye milyen kevés kell a boldogsághoz?)

 

Végigvittem még a gyakorlatot  a szokásos módon és a végére nagyon jól éreztem magam. Abszolút nem volt bennem neheztelés, tökéletesen megértettem őt. Tudtam ,hogy mi a fontos neki, mi az, amit megsértettem benne és alig vártam, hogy „jóvá tehessem” (rendezhessem energetikailag). Reményteli várakozás volt bennem és nagy kíváncsiság is, hogy vajon mi fog majd történni, mert azt tudom, hogy ilyenkor mindig történik valami, ami hasonló jó érzelmeket vált ki belőlem, mint amiket a „kérésemben” megfogalmaztam.

Hamar elaludtam és reggel -  láss csodát - senki sem kopogtatott a fülkém ajtaján kezében egy tálcával friss gőzölgő kávéval…… Gondoltam magamban, akkor megyek, veszek egyet.
A kalauzzal találkozva belülről fakadóan volt jó kedvem. Türelmes voltam vele és természetesen módon kedves. Még láttam is rajta, hogy ez meglepi, de nagyon jól esett neki.
Aztán eljött a dél, még mindig nem kaptam meg a kávém… majd este közeledtünk Pest fele és gondoltam, hogy még innen Debrecenbe kell mennem, csak iszok még egy kávét.
Igen ám, de kalauzom közölte, hogy neki nagyon sok még a dolga, így Ő már bizony összepakolt és nagyon sajnálja, de nem tud kávét adni. Mondom neki, hogy nem baj, akkor biztosan nincs is nekem szükségem arra a kávéra, aztán visszamentem a gyerekeimhez. Pakolászunk és kb. negyed óra múlva kopogtat a kalauz és tálcán hozza nekem a friss, gőzölgő kávét a következő szöveggel. „Igaz, hogy már összepakoltam, de kibontottam újra mindent és csak neked főztem egy kávét és erre természetesen a vendégem vagy.” – kiálltam a folyosóra, néztem a tájat, mire leesett, hogy MOST kaptam meg azt a kávét, amit reggel szerettem volna. DE ugyan olyan jól esett, sőt még jobban. E mellett a tanulság is kitisztázódott, melyet valószínűleg nem fogok elfelejteni: ami nekem természetes, az másnak nem biztos. Valamint, ha valamit szeretnék vagy akarok és az nem csak tőlem függ, akkor a másik személlyel ezt egyeztetnem kell.
Szóval ennek a gyakorlatnak a hatására az energiák úgy rendeződnek, hogy szinte minden megvalósul abból, amit kér az ember abban az érzelmileg letisztult állapotban. Mert „… a tiszta kérés azonnal teljesül!” – Na, de hogy mi is a tiszta kérés, lassan már Te is érted. A könyvben jobban kifejtem a gyakorlat szerkezetét, megtalálhatod benne az egész történetet, meg más történeteket is, ahol más fajsúlyú kérések teljesülnek… Megtalálhatod még benne a gyakorlatot, melyet bárhol, bármikor egyedül is el tudsz végezni.
Aztán már nem kell mást tenned, mint várni a CSODÁT, mely nem csak 3 napig tart. Hogy teljesen megérthesd, a könyvben aprólékosan elmagyarázom a „gyakorlat” szerkezetét.
 
És hogyan fog ez az egész az ÉN életemben működni?
 
El tudsz képzelni egy olyan élethelyzetet, amikor már alig várod, hogy valaki olyat tegyen, amit te nem szeretsz vagy megbotránkozol rajta?
Várod, hogy mikor kritizál már meg valaki, mikor száll veled vitába, mikor selejtez le? Mindegy, hogy mit tesz, csak fájjon! 
A legjobb, amikor döbbenet, tanácstalanság, ingerület, tehetetlenség van benned. Na és ha az elkeseredettség is megjelenik, abból lehet a legtöbbet kihozni.
 
Az egész ott kezdődik, amikor rájössz, hogy minden, ami VELED történik és utálod, abban egy ajándék van. De nem ám, akármilyen!
Onnantól kezdve, hogy ezt felfedezed, azt várod, hogy újra megtörténjen veled.
 
Elég furcsán hangzik… Hogy jutok el addig, hogy még várjam is?
 
Akik elvégzik ezt a „gyakorlatot”, azok már megtapasztalják az „ajándékot” és sokan közülük beszámolnak arról, hogy különös izgalommal várják, hogy mikor kerülnek hasonló helyzetbe. Ahogy éljük az ÉLETÜNKET, különböző dolgokat teszünk, különböző céljaink vannak és különböző embereket meg is kell arról győznünk, hogy egyetértsenek velünk.
Igen ám, de az egyes emberek megint mást szeretnének, mint mi és ők is meg szeretnének győzni bennünket a saját igazukról.
Mindenki igyekszik azt megtenni, ami az ő fontosságát leginkább ki tudja elégíteni. Ez sokszor nem az, amit mi szeretnénk, így összeütközésbe kerülünk. Jobb híján, erőből igyekszünk megoldani a konfliktusainkat. Nincs is ezzel semmi baj, mert ezt szoktuk meg, ez az első ötletünk, csak legtöbbször rossz érzéseket teremt bennünk és a másikban is.
 
Ezzel szemben, A  CSODA nem csak 3 napig tart című könyvemben egy minden előképzettség nélkül használható kérdéssort ajánlok. A kérdésekre válaszolva egyre enyhülnek az érzések, majd a megértés jeleit fedezzük fel magunkon, nyugodtabbak leszünk, majd a lelkesedés, öröm, felszabadultság melléktermékeként a bőség is megjelenik. Igen magas erő, motiváltság és lelkesedés lesz bennünk. A végére egy lelkileg letisztult állapotba kerülve kéréseket tehetünk fel.  A kéréseink igen nagy %-ban teljesülnek ilyenkor, mert ekkorra lélekközeli állapotba kerülünk. És mint tudjuk, a tiszta kérés azonnal teljesül. E mellett a konfliktus hatására keletkezett energiablokk is kioldódik bennünk és láss csodát, a másik személyben is. Így ez már nem lesz oka egy tünet vagy betegség kialakulásának és a tanulságot is megértjük, és szívesen, motiváltan, belülről fakadóan akarjuk rendezni a kapcsolatot. Aki elvégzi ezt a gyakorlatot, megérti, hogy miért kezdek mosolyogva ehhez a kitisztázáshoz.
Tehát amit láttam az Univerzumban, azt mi emberek „kötöttük” meg a földön a konfliktusaink által keletkezett energia (érzelmi) blokkjainkkal. A jó hír az, hogy ahogy megkötöttük, ki is oldhatjuk és ebben segítenek a gyakorlatok, amit SZI Kommunikációs módszernek neveztem el.
A CSODA nem csak 3 napig tart című könyvre, elő megrendelést a
www.sziakademia.hu honlapomon adhatsz le a SZI Shop-ban.
Ha hasonló jellegű gyakorlatok érdekelnek, azt is találsz itt, valamint, ha feliratkozol a hírlevelemre, akkor értesítelek is az újdonságokról, tréningekről.

 
Csilla: Ezt a gyakorlatot én is többször végeztem már. Fantasztikus érzés megtapasztalni a tiszta kérések teljesülését. Ica, nagyon örülök, hogy én is, mint az 5ről a 6ra módszer kifejlesztője hozzá tudlak segíteni, hogy valóra válthasd missziódat. Ugyanis, ahogy ebben megegyeztünk a SZI Kommunikációs módszert is beépítem a tananyagomba. 
 
A könyv írója, Szabó Ilona, a  SZI Kommunikációs módszer kifejlesztője, melynek ez a kitisztázó gyakorlat is része.
 

[1] Ef 4,26 Jézusi tanítás Szt. Pál megfogalmazásában: ”A nap ne nyugodjék le haragotok fölött. „ – Nem azt mondja, hogy ne legyetek dühösek vagy ne haragudjatok, hanem, hogy engedjük el, bocsássuk meg. Ez itt egy módszer az elengedéshez, megbocsájtáshoz. (szerz.)
 
[2] Mt 18,18
[3] Erre a meditációra Brandon Bays - BŐSÉG c. tréningje inspirált
 

[4] Mt 18, 18 – eredeti idézet: Bizony mondom nektek, amit megköttök a földön, az kötve lesz az égben is, és amit feloldotok a földön, oldva lesz az égben is.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Rendeld meg most!

(a könyv ára: 4.800 Ft + szállítás: 1.120 Ft = 6.920 Ft)

megrendelem---konyv---tojashej-f-hatter.jpg

vagy

Rendeld meg most, e-book formájában,

 és szerezd meg hozzá a 15.300 Ft értékű TÁMOGATÓ csomagot!

Az e-book ára: 4.800 Ft (+ a 15.200 Ft-os ajándékcsomag, amit az e-bokkal egyszerre küldök el!)

megrendelem---konyv---tojashej-f-hatter.jpg

  • AJÁNDÉK - TEREMTŐ gyakorlat inspiráló történettel, ha érzelmileg lent vagy! Hogy a TEREMTÉSBEN is erősödj! - 4 oldal - 4.700 Ft értékben
  • AJÁNDÉK - Érzelmi görbe és a negatív érzelmek oldása - 1 oldal - - 1.500 Ft értékben
  • AJÁNDÉK - Párkapcsolati értékrendi fontosságok listája + párkapcsolat támogató feladalap - 3 oldal 4.500 Ft értékben
  • Mikor melyik SZI Kommunikációs gyakorlatot alkalmazzuk a konfliktusaink feloldására? - 3 oldal - 4.500 Ft értékben
  •