Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 A SZERETET nem lehet cél csak "melléktermék", 


csak valaminek a hozadéka!Amikor először hallottam ezt MESTEREMTŐL, sok minden összeállt a fejemben.

A szeretet ugyanúgy nem lehet cél, mint a megbocsájtás, hála és a többi érzelem.

Mit is jelent ez?

Ha valaki azt mondja neked, hogy szeress bele XY-ba, az csak úgy felszólításra, parancsra, elhatározásra nem fog menni!

Ugyanígy nem tudsz megbocsátani senkinek sem csak azért, mert tudod, hogy meg kellene vagy valaki mondja. Persze hazudhatsz magadnak, hogy "megbocsátok", ki is mondhatod, de az érzelmi blokk ott lesz és újra és újra eszedbe fog jutni mindaddig, amíg úgy nem érzed, hogy Te vagy a JÓ ISTEN meg nem büntette az illetőt eléggé..., nem is igazán azért hogy büntetve legyen, hanem azért, hogy megértse az illető, hogy mi okozott a viselkedése, mulasztása, hozzáállása, stb. 
 

Az érzelmek kialakulásának van egy SZERKEZETE (működési mechanizmusa, struktúrája).

Ha a SZERKEZET szerinti események megtörténnek, magától - mint egy MELLÉKTERMÉK  - kialakul az ÉRZELEM. Ha ezeket az eseményeket tudatosan végezzük el, akkor az érzelmeinket tudatosan befolyásoljuk. Ezt én a TUDATOS TEREMTÉS ALAPJÁNAK tartom.

Ugyanis, amilyen érzelmi szinten vagyok, olyan máshonnan érkező rezgésekre/információkra leszek figyelmes, azt veszem észre. Mára egy kicsit megkoptatott szóhasználattal élve azt VONZOM. 
Ahhoz, hogy nekem tetsző dolgok történjenek az életemben, minél finomabb / magasabb rezgésben (mondhatom úgy is, hogy minél jobb hangulatban) kell magam tartani.

Mutasd, hogyan tehetem ezt meg egyszerűen a TEREMTŐ gyakorlattal!
 

Visszatérve a SZERETETHEZ!

Biztosan észrevetted, ha valakivel sokat vagytok egymás közelében vagy hasonló dolog érdekel benneteket, akkor valami különös vonzódás, áramlat születik meg köztetek. Szűnni tűnik a SZEPARÁCIÓ, elkezditek megismerni egymást. Elindul a szeretet és a melegség oda-vissza áramlata....

A használati útmutató abban segít, hogy a szeretet áramlata melléktermékként induljon el, hisz itt nekünk a "nyugati embernek" ez nem feltétlenül természetes.

Mutasd a HO’OPONOPONO használati útmutatót!