Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Teremtés nem indulhat hiányból.

 >>> ugrás a hozzászólásokhoz

Az egyik legerősebb teremtő rezgés a hála állapota.

A legegyszerűbb módja, hogy ebbe az állapotba kerüljünk, ha leírjuk, hogy miért is vagyunk hálásak.

Itt is fontos, az őszinteség.

Ne azt írd le, amiért úgy gondolod, hogy hálásnak kellene lenned, hanem ami miatt igazán hálás vagy.

Pl nekem van 3 lányom. Mindegyik miatt érzehetnék hálát, de ha erről írnék listát, akkor inkább azt említeném meg, hogy az első gyermekem születésénél oly sokat hallottam rendellenességel születő babákról, hogy amikor  megszületett az első lányom és az orvos mondta, gratulálok Önnek egy egészséges kislánya születt, az első kérdésem az volt: komolyan?

Ott én nagyon hálás voltam, hogy egészséges a babám:).

Ha összeszeded, miért is érzel hálát, akkor ez automatikusan elindítja benned a hála érzetét, ezzel együtt egy emelkedett állapotba kerülsz.

Még egy nagyon fontos: minden érzethez tartozik a fejünkben egy pillanatkép: ha még ezt melléírod a történetednek, akkor még erősebb és gyorsabban feltörő a hála érzete.

Lentebb kezd el írni és olvasd el másokét is. És egyből bekerülsz egy teremtő állapotból, amiből számodra elégedettséget hozó teremtéseid lesznek. Ehhez az állapothoz legtöbbször még az ALÁZAT érzete is társul.

Ez azért fontos, mert alázatos állapotban "nem szállunk el", hanem megfontolt teremtéseink lesznek,

Ha mégis túl lelkesednénk "beborítaná az agyunkat a lila köd", nagyon egyszerű dolgunk van: csak annyit mondjunk magunknak: ALÁZAT!, s majd meglásd mi történik!

A listád legértékesebb gondolatait:  legalább 5-7, írd be a noteszdba és minden nap kezd így a napot, BŐSÉGBŐL.

Én még esténként, vagy vezetés közben szoktam átgondolni, hogy aznap, ill a héten, mely volt az az egy dolog, amiért erős hálát érzek.

Pillanatok alatt kerülök a Hála és ezzel együtt egy folyamatos BOLDOGSÁG állapotába.

 .