Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az angyalkás gyertyánál az a szokás, hogy végig le kell égetni.

 

 Mérete: 10 és 15 cm hosszú


 

szinek---jo.jpg

 A színek jelentése:

A színes gyertyák jótékony hatásai egészségünkre, szellemünkre, lelkünkre, életünkre.

A gyertyák színük szerint az élet más-más területén fejtik ki hatásukat. Este, ha már leoltottuk a lámpát gyújtsunk gyertyát és élvezzük azok jótékony hatásait.

 Zöld gyertya: égetésével az élet több területén pozitív hatást érhetsz el. Segíti a környezetedben lévő növények, állatok fejlődését. A siker a jólét és az előrelépés is könnyebbé válik általa, valamint a gyűlölet csillapítására is használhatod.

Rózsaszín gyertya: pozitív érzelmek kiváltására, a fiatalság, a szépség, a szerelem, és a boldogság megőrizhető általa, sőt a vonzerőt is megerősíti. 

Fehér gyertya: alkotó folyamatok előmozdítása, tanuláshoz, kreatív folyamatokhoz érdemes gyújtani. A megtisztuláshoz és az újrakezdéshez is erőt ad.

Piros gyertya: életerőt, energiát sugároz feléd, a szexualitással kapcsolatos vágyak beteljesítésére és intim jellegű problémák megoldására is alkalmazható.

Kék gyertya: betegség esetén segít, családi összetartozást, kapcsolatokat és a harmonikus életet támogatja.

Lila gyertya: spiritualitás, erő, gyógyerő

Sárga gyertya: távol tarthatod magadtól a féltékenységet, segítségével gondolataidat könnyebben rendezheted, de az új otthonod kiválasztásában is segítségedre lehet. .

- Narancsszínű gyertya: életkedv növelése, gazdagság, spiritualizmus, utazás előtt érdemes égetni, mert szerencsét hoz.

Fekete gyertya: segítségével az ellenségeidet befolyásolhatod jó irányba, akár békülés is lehet belőle: Ezzel a színel elhunyt hozzátartozóid elengedését segítheted, valamint negatív kötések is oldódhatnak.

 

Emellett ajánlom a >>> NAGY BÍRÁLAT feloldót, az elhunyt személyekkel kapcsolatban pedig a >>> GYÁSZ FELOLDÓ technikát, ha már nem friss az esemény, tehát már gyászoltál eleget.

Az emberekkel kapcsolatos kötések feloldására pedig a >>> FÜGGŐSÉG FELOLDÁS javaslom, mind fekete angyalkás gyertya égetése mellett, de anélkül is hatásos.

 

Kétszínű gyertyák:

Piros alul, narancssárga felül: amikor elkezdjük égetni a gyertyát, a narancsból indulunk, a spiritualizmuson keresztül, majd átvisz bennünket az ERŐbe, és a szerelembe.

Rózsaszín alul, fehér felül: amikor elkezdjük égetni a gyertyát a fehér színből indulunk, a tisztaságból, majd szépen átvisz bennünket a barátság és szerelem érzésébe.

 

 

>>> mit rendelhetek még?

 


Barna gyertya: a családban lévő beteg növényt, állatot gyógyíthatod, elveszett tárgyak felkutatására is alkalmas, valamint gyakorlatiasságot és megfontoltságot kölcsönöz.
jelenleg nincs ez a szín


Aranyszínű gyertya: életerőt sugároz, és tudat megtisztításában is segít. jelenleg nincs ez a szín

Ezüstszínű gyertya: pénzügyek és anyagi területek előmozdítása, lelki egyensúly helyreállítása és a káros hatásokat semlegesíti. jelenleg nincs ez a szín

Gyertya jóslás: Ha van olyan kérdésed melyre egy igen vagy nem válasz elégséges számodra. Gyújts meg két azonos nagyságú, méretű gyertyát, de előtte tedd fel a megválaszolni való kérdést, és egyik-másik gyertyába vésd bele az igen és a nem szót. Amelyik gyertya hamarabb leég az lesz a válasz a kérdésedre.

 

Az angyalok színei:

A védelem angyalai

 

színe: kék

 

arkangyal: Mihály, "aki olyan, mint Isten"

 

szellemi otthon: a Louise tó melletti Banff (Kanada)

 

amit kérhetünk tőle:

lelki adományok: a félelemtől és az önbizalomhiánytól való megszabadulást, hitünk megerősítését, lelkünk tökéletesítését

 

gyakorlati dolgok: védelmet a testi-lelki bajok ellen - a betörésektől, a közlekedési balesetektől kezdve az asztrális támogatásokig minden ellen; a démonok kiűzetését.

 

A világ szolgálata: inpirációt a vezetőknek, a kormányok jobbá válását.

 

A megvilágosodás angyalai

 

színe: sárga

 

arkangyal: Jophiél, "Isten szépsége"

 

szellemi otthon: Lancson környéke (É-Közép Kína)

 

amit kérhetünk:

lelki adományok: bölcsességet, megvilágosodást, megértést, inspirációt, tudást, tisztánlátást, a magasabb énünkkel való kapcsolatot

 

gyakorlati dolgok: segítséget az információ befogadásához a tanulásban, a vizsgákban; a szenvedélybetegségből való megszabadulást; a tudatlanság, a büszkeség, a szűklátókörűség eloszlatását.

 

a világ szolgálata: a kormányok, vállalatok csalásainak megvilágítását; segítséget a környezetszennyezés elleni harcban, a föld megtisztítását.

 

 

Az útmutatás angyalai

 

szín: fehér

 

arkangyal: Gábriel, "Isten az én erőm"

 

szellemi otthon: Sacramento és a Shasta hegység között (Kalifornia)

 

amit kérhetünk tőlük:

lelki adományok: vezetést a lelki életforma kialakításában; életcélunk és tervünk felfedését; a csüggedés megszüntetését; örömet, boldogságot, beteljesedést.

 

gyakorlati dolgok: fegyelem és rendszer kialakítását az életünkben; érzelmi, gondolati, fizikai környezetünk - a házvásárlástól a tanulmány és hivatásbeli változásokig - megszervezését.

 

a világ szolgálata: a világbéke fenntartását szolgáló programok megszervezésének segítését az élelem és az orvosi ellátás elosztásának megszervezését, a természeti csapások kárvallottjainak megsegítését.

 

Saját valódi énem nevében felszólítom az angyalokat, hogy vigyenek el lelki tudatosságomban ___________ (Gábriel) éteri menedékhelyre, amely _______________ (Kaliforniában Sacramento és a Shasta-hegység között) található.

 

 

Az öröm angyalai

 

szín: ibolya

 

arkangyal: Zádkiél "Isten igazságossága"

 

szellemi otthon:Kuba

 

amit kérhetünk tőlük:

lelki adományok: a lélek felszabadulását, boldogságot, örömöt, megbocsátást, igazságot, könyörületet, a fájdalmas emlékek és negatív tendenciák feloldását.

 

gyakorlati dolgok: toleranciát, diplomatikusságot, inspirációt, a tudósok, a mérnökök, az építészek, a művészek és előadók számára.

 

a világ szolgálata: a nemzetek, etnikumok között viszályok emlékeinek eltörlését; inspirációt az eredményes tárgyalásokhoz, törvényhozáshoz, szabályokhoz, gazdasági, pénzügyi politikához, kereskedelmi és békeegyezményekhez.

 

 

A gyógyítás angyalai

 

szín: zöld

 

arkangyal: Rafael "Isten meggyógyított"

 

szellemi otthon: Fátima (Portugália)

 

amit kérhetünk tőlük:

lelki adományok: teljességet, látomást, spirituális látást, igazságra törekvést.

 

gyakorlati dolgok: a test, az elme, a lélek és a szellem gyógyulását; inspirációt a zene, matematika, a tudomány, a hagyományos és alternatív gyógyászat tanulására és gyakorlására; a fizikai szükségleteket; ételt, ruhát, lakást, mesterségbeli eszközöket.

 

a világ szolgálata: a nemzetek közötti széthúzás gyógyítását; csatamezőn a sebesültek gyógyítását; ihletet új gyógymódokra.

 

A szeretet angyalai

 

szín: rózsaszín

 

arkangyal: Chamél "aki látja Istent"

 

amit kérhetünk tőlük:

lelki adományok: szeretetet,együttérzést, izgalmat, kreativitást, megbocsátást, az önzés, önutálat, az önmegvetés és az értéktelenség érzésének feloldását; a Szentlélek befogadására váró készülődést.

 

gyakorlati dolgok: rosszindulat, rágalom, félreértés elleni védelmet; új barátságokat, kapcsolatokat; a megromlott kapcsolatok helyrehozását; másokkal való jó viszony kialakítását; új munkát; elveszett tárgyaink megkeresését.

 

a világ szolgálata: etnikai, faji ellentétek gyógyítását

 

A kereső angyalok

 

Mindegyik angyal tud segíteni, hogy megtaláljuk elveszett tárgyainkat. De a szeretet angyalainak különösen fontos, hogy mindenünk meglegyen, ésjól érezzük magunkat.

Megtalálják az elveszett ékszert, ruhadarabot, elkeveredett iratokat is. A dolog a következőképpen történik.

 

Elhangzik a kívánságunk: "Angyalok, kérlek, segítsetek nekem megtalálni a _____________-t!" S egyszer csak eszünkbe jut, hogy hol van, beugrik a hely képe vagy lehet, hogy egyszer csak megpillantjuk ott,ahol már kerestük.

 

 

A béke angyalai

 

szín: lila és arany rubintvörös pöttyökkel

 

arkangyal: Úriél "Isten tüze"

 

szellemi otthon: a Tátra, Krakkótól délre

 

amit kérhetünk tőlük:

lelki adományok: belső békét, lelki nyugalmat, a harag és a félelem görcsének kioldását lelkünkből, megújhodott reményt.

 

gyakorlati dolgok: problémáink békés megoldását személyes, társadalmi, szakmai kapcsolatainkban; a kreativitást és a gyarapodást szolgáló harmonikus környezet megteremtését; inspirációt és segítséget nővérek, orvosok, hospice dolgozók, tanácsadók, tanárok, bírók, közalkalmazottak számára, és mindenkinek, aki mások szolgálatában áll.

 

a világ szolgálata: a háborúk végét, békét, a testvériség és a megértés támogatását, az isteni szolgáltatás megnyilvánulását a tárgyalótermekben s a nemzetek között.

 

 >>> mutasd mit tudok még rendelni