Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

 

Téma: ÁTOK szóró körlevelek – köze nincs ahhoz, amit tartalmaz!

Nevem Szabó Ilona és azért írok Neked, mert rajta voltál velem együtt egy olyan nyílt körlevélen, melyet félelem alapú szándék vezérelt.

 
Szerkesztettem ezekre a levelekre egy olyan válaszlevelet, melyet felajánlok Neked is használatra, ha szükséged lenne rá.
Nyelvezete nem bántó, köszönhető ez a SZI Kommunikációs elemeknek, mely eszközként használja az ERŐSZAKMENTES Kommunikációt.
 

Íme a válasz a megfélemlítő körlevelekre:

 

„Kedves Mindenki!
 
Amikor ilyen levelet olvasok, mint amit kaptam, elkeseredés és szomorúság van bennem, mert egy ilyen szép történettel meg lehet nyitni a szíveket, majd egy hirtelen fenyegetést bele téve: "ha nem küldöm tovább, meghalok, leszárad valamely testrészem, soha nem lehetek szerelmes, minden vagyonom elveszhet, stb...."
Ez bennem még régebben félelmet keltett.
Ma már tudom, hogy pont ezt használja ki az, aki elindította.
Ír egy szép történetet, amit felhasznál arra, hogy megnyissa a szíved, majd ezen keresztül manipulál be, hogy küldd tovább a levelet. IGYEKEZVE A BŰNTUDATOT FELKELTENI BENNED, HOGY BEINDÍTSON NÁLAD EGY KÜLÖN PROGRAMOT, MISZERINT NEM ÉRDEMLED MEG AZT, AMID VAN. HA MEG NEM ÉRDEMLED MEG ÉS MÉGIS VAN, AKKOR VEZEKLÉSRE SZÓLÍT FEL vagy csak egyszerűen felkínálja annak a babonának az elfogadását, hogy ha nem küldöd tovább, akkor bizony jaj neked.
A lényege az ilyen fajta levélnek, hogy félelmet keltsen, majd tényleg tovább küldd.
Ezzel nem teszel mást, mint másban is félelmet keltesz, majd ő is félelemből tovább küldi... Szó nincs már szeretetről, csak a félelemről..... Egyetlen egy céllal, hogy számtalan kör e-mail fusson a rendszeren és lassabb legyen a levélforgalom. Ez logikusan végig gondolva érthetővé válik. Ez amellett, hogy babonakeltés, melyet elég veszélyesnek tartok, önprogramozás szempontjából egy program VÍRUS is. Csalódottság van bennem, hogy emberek nem látják át, hogy ez az egész arról szól, hogy a nagy rendszer lassítva legyen.
Sajnálom, hogy ezek a levelek, nem azért lesznek továbbküldve, mert jót akarnak másoknak, hanem félelemből. Nekem fontos a tiszta és őszinte kapcsolat a szeretet és a barátság.

Ezért, ha jókívánságot szeretnél nekem küldeni, kérlek, hívj fel, mondd el nekem, vagy csak egy nekem szóló mailt küldj, amiből tudom, hogy tényleg őszintén jutottam eszedbe.
Köszönöm és kívánom, hogy ezt a levelet a szíveddel értsd meg.

Nem haragszom senkire, aki félelemből továbbított ilyen leveleket nekem. Sőt, elmondom neked, hogy én is tettem ezt sokáig...
Ha egyre többen merünk kilépni a félelem MÁTRIX-ából, akkor gyorsabban tudnánk letölteni a leveleinket”.
 

Nagyon szép napot kívánok Neked!

Ica
 
Ui1: Amikor kör e-maileket kapok és nagyon durva ÁTOK / babona keltés van benne, akkor a fenti levelet küldöm tovább, de nemcsak annak, aki küldte, hanem annak is, akik még megkapták a levelet.
Szinte kivétel nélkül kapok tőlük --  még ismeretlenül is válaszokat, ahol megköszönik, hogy így összefoglaltam, és kívánják ezt a levelet majd ők is hasznosítani.
Van, aki arról számol be, hogy Ő pont így érez, csak nem akar megsérteni senkit, ezért bízik benne, hogy hamarosan eljut az ismerőseihez valami kerülő úton.
 

Ui2: Hasonló megoldásokat még itt találhatsz: www.sziakademia.hu

Ha úgy gondolod, hogy az alábbi levél segítene ismerőseidnek, akkor kérlek, másold ki vagy csak a linket küldd el nekik.
>>>