Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szeretettel Üdvözöllek honlapomon!

 

Cseri Melinda vagyok, Debrecenben és Hajdúszoboszlón dolgozom.

 

Mindig  segítettem közösségeket vezetőként, menedzserként, hasznos mozgatórugóként...

A szeretet és tisztelet az alapja a tevékenységemnek. Ráérezve problémájukra segítek a hozzám fordulóknak önmaguk felé közeledni, ezért igyekszem Én is magamat a lehető legjobban megismerni, s az életem megszámlálhatatlan eseményei és felismerései által tudok segíteni.

 

Már több mint négy éve auravizsgálattal, lelki terápiával, mágnes terápiával és masszázzsal foglalkozom. Ezekkel a tevékenységekkel egymás hatását erősítve tudom munkámat kiteljesíteni és így a terápia hatékonysága teljes.

 

Szolgáltatási lehetőségeim a következők:

 

- leki terápia, energiakezelés, aura-csakraharmónizálás

- auravizsgálattal lelki terápia, csakraharmónizálás, energiakezelés

- mágnesterápiával auraharmónizálás, testi gyógyítás akár 160 féle problémára

- masszázzsal energia kezelés, testi relaxálás, gyógyítás

- önismereti kurzusok szervezése, a résztvevőknek az önvaló megtapasztalásáért

 

Terápia során nagyon sokat segít Szabó Icus SZI Kommunikáció módszere,  jól felépített, egyszerű és hatékony gyakorlatok, amik maradéktalanná teszik a megbocsájtást, feloldják a konfliktusokat önmagunkkal és másokkal. Ez alapot ad a teljes gyógyuláshoz!

Auravizsgálattal is kimutattam egy konfliktus feloldó gyakorlat utáni aurában az energetikat változást, jelentős rezgésemelkedést. Látványos a módszer hatása!

Lelki terápia:
 
Ha terápiára jönnek hozzám, akkor a másik ember életébe képzelve magam, átérezve problémáját segítek Neki lépéseket tenni Önmaga felé, ezért igyekszem Én is magamat a lehető legjobban megismerni, s az életem megszámlálhatattlan eseményei és felismerései által tudok segíteni azokon, akik ezt kérik Tőlem.
gépi auravizsgálat nélkül alkalmanként:  5- 7.000.-Ft
 
 
 
Auravizsgálattal:
Az aura egy elektromagnetikus mező, amely mi magunk vagyunk, és ennek az energiának materializálódása az emberi test. Az aurából érkező információk (gondolatok, érzelmek, megtapasztalások) csakráinkon keresztül folynak testünkbe, es azok töltöttségi állapotától függően dolgozik agyunk, torkunk, szivünk és egyéb szerveink.
Az aurafotó olyan egyedi mint az ujjlenyomat, vagy méginkább mint tenyerünk barázdái, amiből nemcsak a múlt olvasható ki, de utal a jövőnkre is. Inforációkat közöl testünk, lelkünk és szellemünk együttműködéséről ugyanúgy, mint személyiségünkről, és csakráink töltöttségi állapotáról. Kiderülhet, milyen rejtett okok vezettek betegségeinkhez, megoldhatatlannak tűnő - és gyakran visszatérő - problémáinkhoz, majd figyelemmel kísérhetjük gyógyulásunk folyamatát.
A fényképező és a szoftver egy amerikai kutatócsoport 30 éves munkájának eredménye, és mára már nagyon kifinomult méréseket lehet vele végezni.
A fényképezés, a számítógépes és szóbeli elemzés körülbelül egy órán át tart, majd a kézzelfogható eredményt, az Önről készült képet és írásos elemzést haza is viheti.
A második fotózás alkalmával már részletesebb képet kaphatunk önmagunkról, hiszen auránknak minössze 60-70%-a mutat állandó képet - a többi folyamatosan változik egészségi állapotunk, gondolataink és érzelmeink hatására. Így a második elemzés során beszélhetünk személyiségünk jövöre vonatkozó aspektusairól, és egyben speciálisan képzett auraszakértőnk látási képességeinket köszönhetően beláthatunk testünk múltbéli, jelenlegi és a jövőben várható betegségeire.
15 oldalas részletes nyomtatott elemzés szóbeli elemzéssel: 7.000.-Ft
1 oldalas nyomtatott fénykép diagrammokkal és szóbeli elemzéssel: 5.000.-Ft
 
 
Mágnesterápiával:
Magnapress:
Egy kis műszer óriási ereje
A Magnapress előnye a többi mágnesterápiás készülékkel szemben az, hogy kicsi, ugyanakkor erős. Terápiás-, nem orvosi változatait bárki otthon, vagy akár útközben, a munkahelyén, bárhol azonnal alkalmazhatja.
A Magnapress egy Olaszországban élő, magyar származású orvos találmánya, aki az Egyesült Államokban elvégezte az egyetemen a kínai orvoslás kurzust is, így gondolkodásában egyesíti az ősi keleti és a mai nyugati orvostudomány tudását és tapasztalatait.
 
A találmány abban áll, hogy a szétszóródó mágneses erővonalak egy speciális eljárással nyalábba rendezésével s azok adott pontra irányításával gyors, mellékhatásoktól mentes fájdalomcsillapítás érhető el.
A Magnapresst az Olasz Egészségügyi Minisztérium orvosi műszernek nyilvánította és forgalmazását engedélyezte az Európai Unió teljes területére. A forgalmazás kizárólagos joga az Európai Unióban az Életfa Egészségvédő Központé.
A Magnapress a mágneses hatáson kívül a Shiatsu-masszázson és az akupresszúrán, illetve az akupunktúrán alapul. A Shiatsu egy ősi japán gyógymasszázs, melynek során a meridián-pontokra gyakorolt nyomással megnyílnak az ún. tsubo-edények, és kiürül belőlük a méreganyag. A Magnapress esetében a nyomást a mágneses hatás helyettesíti. A megfelelő akupresszúrás pontokon alkalmazva a Magnapress mágneses ereje helyettesíti a nyomást, így jön létre ugyanaz a hatás, mint az akupresszúrás kezelésnél. A mágneses erő helyettesíti az akupunktúrás szúrást is, így a megfelelő pontokon céltudatosan alkalmazva betegségek kiegészítő kezelésére is alkalmas.
 
Bizonyított, hogy a mágneses energia ösztönzi a szervezet saját regenerációját. A mágnes felgyorsítja bizonyos enzimek és fehérjék képződését, és olyan energetikai változásokat okoz, amelyek kedvező élettani hatásokat váltanak ki. A Magnapress a keleti és nyugati gyógyító kultúra tudására és tapasztalataira épít. Mellékhatása, veszélye gyakorlatilag nincs. (Dr. Hegyi Gabriella PhD., a Yamamoto Intézet igazgatója, a Semmelweis Egyetem tanára)
 
Mágnesterápiás kezelés: 1.500.-Ft
 
 
Masszázzsal:
Olajos masszázsok 40-60 perces: 3.000.-Ft
Frissítő masszázs, Csokival masszázs, Ayurvédikus masszázs, Aromaterápiás masszázs...
 
Matracos masszázsok 90 perces: 4.000.-Ft 
Thai masszázs, Thai lábmasszázs és reflexológia, Shiatsu masszázs

 

 

Szívesen állok a rendelkezésedre, fordulj Hozzám bizalommal!

 

Szeretetemmel:

                    Cseri Melinda

 

Az elérhetőségeim:

Tel: +36 (52) 722 737
        +36 (30) 308 4232

E-mail: melinda@netform.hu 

Honlap: www.szivarvanyaura.atw.hu