Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szeretettel üdvözöllek az oldalamon!


Daróczi Zoltán vagyok, Debrecenben élek, ahol egy alternatív terápiás rendelőt vezetek.

Már gyermekkoromban kapcsolatba kerültem a gyógynövényekkel és az apitherápiával.

1990-ben kezdtem gyógyítói tevékenységemet egy orvoscsoporttal. Körülbelül huszon éve foglalkozom a keleti tanokkal, misztikával, jógával. Jelenleg a himalájai jógatradíció keretein belül is folytatok tanulmányokat.

Több természetgyógyászati szakvizsgával rendelkezem:

- akupresszúra,
- alternatív masszázs- és mozgástherápia,
- bioenergetika,
- életmód tanácsadás és therápia,
- fitotherápia,
- fül kupunktúra,
- reflexológia

2003 óta tagja vagyok az Országos Szakértői és Vizsgáztatói Névjegyzéknek is. Közel 20 év prakszisban eltöltött idő után egyre inkább az a meggyőződésem, hogy a lelki mentális problémák állnak a fizikális betegségek mögött.

Ez indított el további keresre, így kezdtem el foglalkozni asztrológiával, majd az integratív pszichotherápiás társaság keretein belül kezdetem el tanulmányokat, amit a mai napig folytatok. Mellette a Magyar Pszichodráma Egyesületnél is tevékenykedem. Jelenleg pszichodráma asszisztensi végzettséggel is rendelkezem.
Nyaranta életmód-táborokat vezetek, illetve több intézmény meghívott előadójaként is tevékenykedem. Például Kőrösi Csoma Sándor Egyetemes Buddhista és Természetgyógyászati Iskola. Rendszeresen írok cikkeket különböző szaklapokban és több könyvet rektoráltam.


Több alkalommal képviseltem Hazánkat Japánban, ahol mentális technikákkal foglalkoztunk. Jelenleg a Békefény Alapítvány elnöke vagyok.

A SZI Kommunikációval több éve ismerkedtem meg, benne egy olyan módszert találtam, amit majd át tudok adni az arra érdeklődőknek. Ebben megtalálhatóak a különböző konfliktus-kezelő és hatékony kommunikációt segítő technikák is. Bízom abban, hogy egyre több embernek tudom megmutatni a testi, lelki, szellemi harmóniához vezető utat.

Várlak szeretettel:
 

Daróczi Zoltán

Az elérhetőségeim:

Telefonszám:               +36 (30) 963 1635

E-mail cím: mandalabio@t-online.hu

honlap: www.termeszetesgyogymodok.hu

 

                                                    Iratkozz fel a Sorsfordító hírlevélre >>>

                                    Mutasd az összes SZI Kommunikációs programot >>>