Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Részlet a PÉNZENERGETIKAI MESTERKURZUS anyagából. 

Dr. Buckminster Fullar

1923-ban eljutott odáig, hogy másnap ki akarták lakoltatni. Elhatározta, hogy öngyilkos lesz, itt hagyja kis gyerekeit és feleségét. Kiment a tóhoz, hogy beleölje magát.
Szépen nekiült és átgondolta eddigi életét és arra jutott, hogy az ő életét nem ő adta magának és ezért nincs is joga elvenni. Sok töprengés után meggondolta magát és arra a következtetésre jutott, hogy valamit nem jól csinált, hogy ennyire eladósodott. Eddig pénzért dolgozott, de

 „..nem dolgozom többé pénzért..!” ez lett a döntése.


”Ha van az Univerzumnak törvénye, akkor én azt megtalálom, és abba az irányba fogok menni.” ez lett élete kihívása. Azonnal izgatottság járta át, hisz ez a döntése már nem függött senkitől, csak tőle. Lelkesedni kezdett…

”Amerre megy a Szent Lélek, én is arra megyek.. – így döntött.

Azt vette észre, ha valaki a feladatát végzi és azon tartja a fókuszát, mindig afelé halad, akkor annak az egyéb szükségletei meglesznek/bevonzódnak, az Univerzum megjutalmazza érte.


Mindenki életfeladattal születik, viszont az Univerzum nem enged el üres kézzel, kapunk tőle ISTENADTA KÉPESSÉGEKET, LEHETŐSÉGEKET, ISTENADTA ADOMÁNYOKAT és mind ezt, olyan egyvelegben, mely az ÉLETFELADATUNK tökéletes betöltéséhez szükséges.

 

A méhecske feladata, hogy mézet gyűjtsön. Ösztönös motivációja ez. Közben, mint egy melléktermékként a virágok porzását is elvégzi, de erről mit sem tud. A NAGY TERVHEZ szükség van a méhecskékre.

 A méhecske halad egy irányba és közben oldal irányban is hatása van.

 A NAGY TERVHEZ Rád is szükség van!


Ahhoz, hogy legyen pénzünk, a legjobb módszer, ha tudatosítjuk magunkban az ISTENADTA KÉPESSÉGEINKET, ISTENADTA ADOMÁNYOKAT LEHETŐSÉGEKET, és az ISTENADTA HÁTRÁNYAINKAT is és sokszor ennek tudatosítása pontosan elég ahhoz, hogy rátaláljunk a LÉLEKSZERINTIUTUNKRA és a PÉNZ oldalirányból, mint melléktermék meg fog érkezni.

Dr Buckminster elhatározta, hogy ezt megtalálja  és aszerint fog élni.


Az Ő mottója: „Az emberek életét szebbé, harmonikusabbá teszem.” – ehhez érzett belső motiváltságot.

 

!!! Emellett rájött, hogy értéket tartalmaz a hibázás. „Ha nem csinálsz hibát, akkor nem tudsz meg semmit, ami értéket képvisel!”  – ez a felismerés nyitotta meg a BŐSÉG előtt.


"Ha hibát mersz elkövetni, akkor, rizikót vállalsz, élet jön beléd!"

Ha ezt egy nagyobb cél alatt (Univerzális) teszed, akkor visszatér beléd az élet és soha többet nem kell az anyagiakon gondolkodni.

A kényelmi zóna elhagyása, bátorság, kitartás szükséges hozzá, hisz az Egó azt hiszi, hogy egyedül van és mindent egyedül kell véghezvinnie és ez szüli meg benne a félelmet, nem csoda, hogy retteg.

„Teljesen félre értettetek!” – fordítja le a főszereplő a Beszélgetések Istennel c. könyvben Isten üzenetét 3 szóban.

Az egó ill általában mi, azt gondoljuk, hogy nekünk kell megoldani a mindent.

Ez csak rész igazság. Tennünk kell a dolgunkat nagy figyelemmel.

Nagy figyelemmel, belső érzéseinkre és mindig a jobb érzés fele kell mennünk. Ez nem feltétlen a könnyebb utat jelenti. Hisz az Élet ott kezdődik, ahol Te kényelmetlenül érzed magad. Keresd a lelkesedés érzését és hamarosan szenvedély lesz belőle. Az emberek, az ügyfeleid és a PÉNZ is odamegy hozzád és a vállalkozásodhoz, hisz szívesen megnézi, kíváncsi rá, hogy mi az a dolog, amit ilyen szenvedéllyel tudsz végezni...

LENTEBB MEG  TUDOD OSZTANI, MELYET KÖSZÖNÖK NEKED! - JÓ ELMLKEDÉST KÍVÁNOK!