Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


DÜH feloldó napot tartok Budapesten május 10-én, vasárnap.

 
Miért lehet fontos eljönnöd?

Egyre többen (és nem csak a GNM szemináriumot végzettek) látják a szükségletét annak, hogy igen fontossá vált/válik a konfliktusok, különös képen a DÜH feloldása AZONNAL!

A legtöbb tünetet/betegséget azok a konfliktusok okozhatják, amelyeknél már a DÜH is megjelenik.

A vasárnapi tréningnapon megtanuljuk, hogyan lehet a DÜH-t azonnal - még aznap, amikor a konfliktus kialakult - oldani egy kérdéssoros gyakorlattal.

De mit tegyek, ha már régi a konfliktusom?

Ez a tréning azért különös, mert csak az jelentkezhet a HALADÓ változatára, aki ezen a napon vagy a SZI Kommunikációs ALAP tréningen részt vett. Ugyanis egymásra épülők a gyakorlatok.

A HALADÓ szemináriumon vesszük a RÉGI, valamint az EGYMÁSRA ÉPÜLŐ (amikor csak gyűlik, és csak gyűlik...) és a MAGAMRA haragszok DÜH feloldás változatait.

Óriási energiák szabadulnak fel.

Igaz, hogy a tréning nem a gyógyításra épül, e mellett a harmónia beállásával a gyógyulás elkezdődik.

Ez a szeminárium ad megértést, arról, hogy a HARAGUNKAT, miért nem lehet csak úgy egyszerűen elengedni. Azt is megtapasztalod, hogy a megbocsátás teljesen magától történik meg a megértés által.

9.30-tól 17.30-ig fog tartani. Helyszín szervezés alatt.

részvételi díj: 25.000 Ft.

Mivel ez a SZI Akadémia, SZI Kommunikációs ALAP tréning része, ezért felajánlom Neked, hogy ha eljössz a vasárnapi düh feloldó napra, akkor az azt megelőző nap, a szombati tréningen ingyen vehetsz részt.

Ezzel betekintést nyerhetsz a SZI Kommunikációs anyagba és eldöntheted, hogy a következő alkalommal (ősszel) csatlakozol-e.

Ha úgy érzed vasárnap, hogy igen és kifizeted a 6 nap tréning árát, akkor a szombati és/vagy vasárnapi napért nem kell fizetned.

Biztosítsd a helyed most!

A következő e-mail címre írd meg jelentkezésed, ha nem szeretnél őszig várni.

sziakademia@gmail.com

Barátod jön?

 Iratkozz fel a hírlevélre itt >>>  

Természetesen, ha már ismételni akarsz, mert már végezted ezt a téninget, akkor a szokásos 5.000 Ft-ba kerül.