Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 


Rossz tanácsadó a düh - szokták mondani a bölcsek. 

 

 

Ne bántsd magad érte, ha dühös vagy. Teljesen emberi dolog. Olyannyira, hogy még a Jézusi idézet sem azt mondja, hogy ne légy dühös, hanem azt, hogy ezt ne tartogasd.

Na, de hogyan??

Jó hírem van. Az első, amit kidolgozunk magunkból a DÜH, főleg a szépen egymásra rakódott düh. Ezzel aztán feloldjuk magunkban a düh által keletkezett energiablokkokat. 

Mutasd az ENERGIA BLOKK KÉPZŐDÉSE ÉS OLDÁSA A TESTBEN c. videot >>>  

Ennek hatására szépen kipirosodsz, megfiatalodsz, ráncaid kiegyenesednek. Olyan izmok is kisimulnak, amiről eddig nem is tudtál, csak azt veszed észre, hogy olyan könnyű most valami...

 

Hallottad már azt az idézetet, miszerint:

Mt 18, 18 – eredeti idézet: 
"Bizony mondom nektek, amit megköttök a földön, az kötve lesz az égben is, és amit feloldotok a földön, oldva lesz az égben is."

Egy szabadabb és gyakran használt változata ennek a kifejezésnek:
Ha nem tetszik valami kint a világban, akkor ne a világot akard megváltoztatni, hanem magad és akkor megváltozik a világod, / környezeted / sorsod is.

Ezt mindenki meg fogja tapasztalni. NINCS KIVÉTEL!

Feloldjuk a dühünket, és mivel más kisugárzásunk lesz, másként fognak rá reagálni az emberek (volt férjek és volt feleségek). De nem csak, akik a közelünkben vannak, hanem képzeld el, még azok is, akik több ezer km-re vannak tőlünk.

Akiknek vannak gyerekeik, azok bennük is érezni / látni fogják a változást.

Egyszerűen azt fogod észrevenni, hogy szívesebben vannak körületted az emberek. 

És akkor még nem is beszéltem arról, hogy az ÚJ NÉMET ORVOSTUDOMÁNY (GNM) elég határozottan kijelenti, hogy minden betegségünk mögött egy fel nem oldott konfliktus áll. Nem lenne célszerű megelőzni ezeket a tüneteket és szabaddá válni?

Ha a dühöd mellett tudsz még egy kicsit koncentrálni, tudd, hogy a FÖLD is profitál abból, ha kioldjuk ezeket a negatív energiákat.