Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 
Elixír Online magazin cikkei a MÓKSHA Csepp kapcsán
 
 

Külső-belső egyensúlyban

 
A tudatalattinkban rejlő negatív programozások megakadályoznak bennünket abban, hogy a számunkra legtökéletesebb minőségben, egyensúlyban élhessünk.
 
A >>>Móksha Csepp, a problémák gyökeréig hatolva, ezek fokozatos oldására is hivatott. A Móksha csapata a fiolákba zárt információs cseppeken kívül a „Változtass, a holnap ma kezdődik!” hosszú távú programsorozattal is szeretné támogatni a külső és belső harmónia megteremtését. Éppen ezért a rend után az egyensúly témáját helyezték a középpontba.

 

Szabó Ilona SZI Kommunikációs tréner és >>>Móksha Cseppp-tanácsadó néhány hasonló módszert ötvözve kifejlesztette a SZI Kommunikációs Módszert, amely elsősorban a konfliktusok által keletkezett lelki fájdalmak – neheztelés, düh, elkeseredettség, párkapcsolati gyász stb. – oldására hivatott. A Móksha Cseppben rejlő 86 virágesszenciának köszönhetően az információs terápiának is megtalálta a módját.

 

 

■ Hogyan került kapcsolatba a Móksha Cseppel, és milyen tapasztalatokat szerzett?

– Évekkel ezelőtt az egyik tréningem után egy kedves hallgatóm megajándékozott egy komplex információs készítménnyel, amelyet kipróbáltam. Miután meghökkentő változások történtek az életemben, elmélyedtem a virágesszenciák tanulmányozásában. Felismervén az információs terápia jelentőségét, azt egyre tudatosabban ajánlottam családtagjaimnak és a hozzám fordulóknak, hiszen hihetetlenül pozitív változást érzékeltem testi, lelki és szellemi szinten egyaránt mind magamon, mind a környezetemben, sőt az életutam megtalálásában is felbecsülhetetlenül pluszt adott számomra. Az események felgyorsultak körülöttem, és az amúgy is céltudatos életem még rendezettebbé vált. Ezen időszakban az információs terápia különleges hatásának vélem, hogy A CSODA nem csak 3 napig tart című könyvem kéziratából 6 hét alatt elkészült az azóta is nagy sikerű könyv.

■ Beavatná az olvasókat a SZI Kommunikáció mibenlétébe és a hétköznapi életben betöltött szerepébe?

– A SZI Kommunikáció lényegében „kitisztázó” gyakorlatok összessége, egy módszer a különböző konfliktushelyzetek miatt kialakult, negatív érzéseink oldására. Váláskor például érezhetünk haragot, bánatot, bűntudatot, lelki fájdalmat, csalódást stb. Elkötelezett „konfliktusvadászként” arra törekszem, hogy megkeressem az adott történethez fűződő legerősebb érzelmi szálat. Tisztázó kérdéssorral végigkísérem a kliens történetét, aminek hatására a negatív érzései oldódnak, és csak a jók maradnak meg benne. A módszer tehát megkönnyebbülést, örömöt, lelkesedést, életkedvet hoz a számára.

 

 

■ Hogyan ötvözhető a MÓKSHA Csepp a SZI Kommunikációval?

– A kettő külön-külön is rendkívül hatékony, a kombinálásukkal pedig még látványosabb eredményeket lehet elérni. A SZI Kommunikáció és a Móksha Cseppegyüttes hatása jelentősen megnövelheti testi, lelki és szellemi fejlődésünket, segíthet a nehéz élethelyzetekben. A Móksha Csepp egyébként is remekül ötvözhető más módszerekkel, gyógymódokkal, aminek az esetek többségében az az eredménye, hogy egyre közelebb jutunk a tartós külső és belső egyensúly megteremtéséhez. Ahova az egyik nem tud eljutni, oda a másik szépen „befolyik”, és ott is jelen van, ahol esetleg nem is számítunk jótékony hatására. Azért is örültem annyira, hogy megismertem a Móksha Csepppet, mert ez a kis üvegecskébe zárt, gondosan összeválogatott 86 virágesszencia az életünk során felmerülő 64 élethelyzetre korábban elképzelhetetlen megoldást kínál.

■ Megismerhetik-e részletesebben is az érdeklődők a SZI Kommunikáció és a Móksha Csepp egyensúlyteremtő hatását?

– Óriási lelkesedéssel kapcsolódtam a „Változtass, a holnap ma kezdődik!” programsorozathoz, mivel egyik kedvenc témám a rend és az egyensúly az emberi kapcsolatokban. Az augusztus 10-én megrendezett MÓKSHA Napon én is lehetőséget kaptam egy előadás megtartására. Ennek keretében bemutattam és az érdeklődőknek átadtam azokat a tapasztalatokat, ötleteket, módszereket, eszközöket, amelyek a Móksha Cseppel együtt talán életmentőkként szolgálnak egy-egy nehezebb élethelyzetben. Egyébként, akit érdekel e téma, bővebb leírást talál awww.sziakademia.hu honlapon.

 

Szerző: Elixír
2014-11-05 13:00:00

 

Így lehetsz újra önmagad!

 
A Móksha Csepp világújdonság az információs terápia területén. A magyar találmány ugyanis tartalmazza mindazokat a magas rezgésű növényi információkat...
 
 
...amelyek képesek kioltani a szervezet összes lehetséges, testi vagy lelki betegségeket eredményező diszharmonikus rezgését. Naponta tíz cseppel szervezetünk lehetőséget kap arra, hogy kiválassza azt az információegyüttest, amely felborult belső egyensúlyunk helyreállításához szükséges. Ezzel öngyógyító folyamataink ismét beindulhatnak, és visszanyerhetjük testi-lelki egészségünket.

 

Móksha Csepp komplex információs készítmény, amely lelki szinten kezdi a meg a terápiát: a tudatalattira hat úgy, hogy információt ad át a részére: ennek hatására a szervezet felborult szabályozási mechanizmusa fokozatosan harmóniába kerül, és ismét helyesen kezd működni. Mivel minden élethelyzetre tartalmazza a megoldás információit, képes megelőzni a komolyabb problémákat, de akkor is segít, ha már kialakultak a panaszok. Főleg a krónikus betegségek esetén hatékony, mert a kiváltó okot szünteti meg.

Bokor Edith a Móksha Csepp Zrt. bajai termékreferense és egyben az agykontroll elkötelezett híve. Dr. Domján László kérésének eleget téve az agykontrollal elért eredményeiről nemrég könyvet írt, Meghökkentő agykontrollsikerek címmel. A könyvben lejegyzett személyes történetek ösztönző erejűek mindenki számára, mert azt bizonyítják, hogy sokkal nagyobb erő lakozik mindannyiunkban, mint azt valaha gondolni mertük volna. Bokor Edith a Móksha Csepp számos fogyasztóját ismeri, és a rendszeres programozás mellett ő maga is fogyasztja a terméket.

 

 

 

■ Mióta fogyasztja a Móksha Cseppet?

– Három éve hallottam róla először egy termékismertető előadáson. Megfogott, hogy magyar találmány, és mellékhatás-mentesen hat a testre és a lélekre, ezért kortól függetlenül bárki szedheti bármilyen problémájára. Úgy gondoltam, sokaknak hasznos lehet, és ezt később alá is támasztották a fogyasztók visszajelzései. Bár nekem – a rendszeres jógázásnak, túrázásnak, biciklizésnek és a több mint húszéves agykontrollozásnak köszönhetően – nem volt semmilyen betegségem, mégis elkezdtem szedni. Kíváncsi voltam ugyanis a hatására.

■ Ismerősei körében milyen testi-lelki változásokat eredményezett a készítmény?

– Az egyik kismama a harmadik babájával volt várandós, amikor elkezdte a kúrát. Az első két terhességét állandó rosszullétek zavarták meg, a harmadikat azonban panaszmentesen, jó közérzettel viselte. Egy nyugdíjas asszony ujjai – ízületi betegsége miatt – annyira a tenyerébe hajoltak, hogy a másik kezével sem tudta őket kiegyenesíteni. Harmadik napja szedte a Móksha Cseppet, amikor az ujjai elkezdtek ki-be csukódni. Szinte csodaként éltük meg ezt a gyors változást. Többen azt tapasztalták, hogy nyugodtabbak lettek, vagy javult az intuíciójuk, és könnyebben meditálnak. Volt, aki átmenetileg ingerlékennyé vált a Móksha Csepptől, de hamarosan kiegyensúlyozottabb lett, mint korábban volt. Egy ötvenéves hölgy arról számolt be, hogy nagyon megviselte a válása: ingerlékenységgel, alvászavarral, magas vérnyomással küzdött, és a feszültségét napi két-három doboz cigarettával próbálta oldani. Harmadik hónapja szedte a Móksha Cseppet, amikor visszatért a régi énje: megnyugodott, közérzete javult, vérnyomása normalizálódott, és a dohányzást is jelentősen mérsékelte. Nyolcvankilenc éves ismerősöm három éve szedi folyamatosan a készítményt. Bizonyára ennek is köszönhető, hogy jó a közérzete, szellemileg friss, és még mindig képes főzni a családjára. Sokan számoltak be arról, hogy depressziójuk, alvászavaruk enyhült, másoknak szinte észrevétlenül csökkent az alkohol és a cigaretta iránti vágyuk. Több nő mesélte, hogy rendszertelen menstruációja néhány hónap alatt rendeződött. Agykontrollos ismerőseim gyermekei az influenzás időszakban megelőzésként szedik a Móksha Cseppet, és sokkal ritkábban betegek.

■ Mind az agykontroll, mind a Móksha Csepp a fejlődésünket szolgálja. Miért hasznos az együttes alkalmazásuk?

– Azért, hogy az agykontrollal elérjük a célunkat, tennünk is kell, ami időt vesz igénybe. A Móksha Csepp használata csupán néhány pillanatot igényel, amíg megisszuk egy pohár vízben feloldva. Ezen kívül nem kell tennünk semmit, mert a cseppek elvégzik a maguk feladatát a szervezetben. A kettő együtt erősíti egymás hatását, így a fejlődés gyorsabb, intenzívebb lehet.

 

 

 

 

A testi-lelki egyensúly kulcsa

 
A Móksha Csepp magas rezgésű növényi információkat tartalmazó magyar találmány, amely hatékonyságának köszönhetően itthon és külföldön is egyre népszerűbb.
 
Igazi újdonság az információs terápiában, mivel a hagyományos homeopátiás szerekkel ellentétben egyetlen készítményként tartalmazza a testi-lelki egyensúly helyreállításához szükséges összes információt. Ezek közül a szervezet választja ki a belső harmónia helyreállításához szükséges, „terápiás” információcsomagot.

 

A kinai Ji-king szerint a földi életben 64 élethelyzet létezik, amelyek közül hol az egyikben, hol a másikban tartózkodunk. Amikor valamelyiket nem tudjuk jól megoldani, szervezetünk egyensúlya felborul, és kialakulnak a testi és lelki betegségek. A Móksha Csepp azért különleges, mert a benne levő 84 növényi információ lefedi mind a 64 élethelyzetet, vagyis magas rezgéseivel hozzásegít minket ahhoz, hogy bármilyen alapproblémánkra megtaláljuk a megoldást. A magas rezgésű információk ugyanis a szervezetbe jutva kioltják a testi-lelki betegségeket okozó diszharmonikus működések alacsony rezgéseit, ezzel segítik az egyensúly helyreállását, szabályozó rendszerünk jó működését és öngyógyító folyamataink beindulását, sőt a készítmény szedésével meg is előzhetjük a betegségeket. Minderről a Moksa Elixír Kft. két alvállalkozójával és egyben ajánlójával, Horváth Petrával és Báthori Mátyással beszélgettünk. Petra személyi asszisztens és pénzügyi előadó, Mátyás informatikus és kreatív szakember a cégnél. Mindketten forgalmazzák is a terméket, így folyamatosan találkoznak a fogyasztók visszajelzéseivel. A készítményt maguk is fogyasztják.

 

 

■ Miért kezdték el szedni a Móksha Cseppet?

B. M.: Amikor megismertük a Moksa Elixír Kft. közösségét, feltűnt nekünk, hogy itt az emberek az átlagosnál sokkal harmonikusabbak és kiegyensúlyozottabbak. Ezért kezdtük el magunk is fogyasztani a terméket. Mivel természetes összetevőkből áll, és mellékhatása nem ismert, bátran elkezdtük szedni, bár nekünk még soha nem volt komolyabb betegségünk. Azóta is folyamatosan fogyasztjuk, és rengeteg jó tapasztalatot szereztünk.

■ Megosztanák az olvasókkal ezeket a tapasztalatokat?

H. P.: Azon túl, hogy az egészségünk kifogástalan, mindketten sokkal energikusabbak, teherbíróbbak és kreatívabbak lettünk. Könnyebben megoldjuk a problémákat, gyorsabban megvalósítjuk a kitűzött célokat, sőt a tanulásban is sokat segített a Móksha Csepp. Amióta fogyasztjuk, nyitottabbak vagyunk az új dolgok meg az új emberek iránt, és az anyagi biztonságunkat is sikerült megteremtenünk.

 

 

■ A terméket fogyasztó hozzátartozóik, ismerőseik körében is tapasztaltak változásokat?

H. P.: Nagyapám 25 éve cukorbeteg. Két éve szedi a Móksha Cseppet, azóta stabilizálódott a korábban folyamatosan ingadozó vércukorszintje.

B. M.: Az én édesapám három éve fogyasztja, és azóta jelentősen enyhültek reumatikus tünetei. Családtagokon kívül a munkatársak és az ügyfelek is hetente számolnak be jó tapasztalataikról. Az egyik kollégánk 69 éves édesapjának többféle orvosi és természetgyógyászati kezelés hatására sem gyógyult, sőt egye súlyosbodott 20 éve fennálló pikkelysömöre. Elkezdte szedni a Móksha Cseppet, két hét után már javulást tapasztalt, és azóta az is szépen gyógyul.

H. P. Egy 33 éves hölgy évek óra szenvedett fehérfolyástól. Ez az ügyfelünk négy hónapig szedte a Móksha Cseppet, amikor ez a panasza, sőt a fogínyvérzése is megszűnt. Azóta jobban bírja a fizikai munkát is, kevésbé fárad el, és reggel kipihentebben ébred. Egy másik ügyfelünk 9 éves kisfia rendkívül félénk, szűkszavú és visszahúzódó volt. Néha már attól is elsírta magát, hogy az édesapja rászólt. Amióta a Móksha Cseppet fogyasztja, beszédesebb, kedvesebb és kiegyensúlyozottabb lett.

B. M.: Mi csak néhány példát említettünk, de abban négy évben, amióta piacon van a Móksha Csepp, több tízezer embernek segített. Fogyasztóink visszajelzéseit a www.youtube.com/moksaelixir weboldalon video formájában szoktuk dokumentálni, hogy a pozitív tapasztalatok másoknak is erőt és hitet adjanak.

 

Szerző: Elixír
2014-11-05 13:00:00