Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A következőt használtam:


1-es lépés: - Tudod, szombaton megbeszéltük, hogy 3/4 6-kor találkozunk a mozi előtt, mert 6-tól moziba megyünk. 6-ig vártam és el nem tudtam képzelni, hogy mi történhetett veled.

2-es lépés - Komolyan mondom, már rémeket láttam, féltettelek, meg izgultam érted, míg 6 óra 5'-kor megkaptam az sms-edet. Ekkor megnyugodtam, hogy veled minden renben, bár csalódtam egy kicsit, hogy nem jössz, de az, hogy te rendben vagy az nagyobb öröm volt.

3-as lépés: - Tudod nekem fontos a biztonság, különösen a szeretteim biztonsága, ebből következően, hogy tudjam mi van veled valamint a pontosság.

4-es lépés: - Meg tudod-e nekem ígérni // meg tudunk-e abban egyezni, hogy legközelebb amint megtudod, hogy nem tudsz jönni vagy késni fogsz, azonnal jelezd nekem, hogy ne izguljak.

Feri ezt szépen végig hallgatta, megértette a lényeget és visszaismételte empatikusan amit hallott:

- Tehát azt mondod, hogy tegnap 3/4 6 után elkezdtél aggódni értem, majd ahogy telt az idő, izgultál, mert nem tudtad, hogy mi van velem és már rémeket láttál. Aztán amikor küldtem az sms-t, akkor megkönnyebbültél, bár egy kicsit csalódtál, hogy nem vagyok ott, de az örömöd, hogy én rendben vagyok az nagyobb volt, mert neked nagyon fontos a biztonság, különösen a szeretteid biztonsága, valamint a pontosság és hogy tudd, hogy minden rendben van. Ezért azt kéred tőlem, hogy legközelebb amint megtudom, hogy van valami eltérés ahhoz képest amit megbeszéltünk, azonnal jelezzem.
Meg mondom neked őszintén, hogy nagyon megérint, hogy ennyire izgultál értem és fogalmam sem volt, hogy ez neked ennyire fontos. Természetesen fogok neked legközelebb időben szólni. És ne kérlek, ne haragudj rám.