Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SZIA!


Még mindig szükségem lenne a könyvem megírásához néhány önkéntes jelentkezőre, akivel vagy CSALÓDÁS FELOLDÁSRA vagy ha MEGKRITIZÁLTAK, akkor lehet elvégezni a gyakorlatot, még FRISSIBEN.

Ezért ha ilyen problémád van, de nem múlt esemény, hanem ezután történik Veled, akkor azonnal hívj fel (tel: 06 30 9358 001)  és először kitisztázzuk, hogy jó-e az eseted és megbeszélünk egy időpontot, amikor eljössz hozzám (Debrecenben) és elvégezzük a gyakorlatot.

Jelentkezési határidő: ameddig nem lesz elég jelentkező.

Nagyon fontos, mielőtt felhívsz, ellenőrizd le magadban, hogy amikor a csalódás vagy kritika ért, abban a pillanatban éreztél-e haragot, dühöt, mert ha igen, akkor arra más gyakorlatot kell végezni, de azt most nem tudjuk együtt elvégezni, arra a nagy düh (10-es) feloldó gyakorlatot kell elvégezni, melyet >>> ITT találsz.

Miért kell, hogy friss esemény legyen?
Mert általában a harag mentes csalódásokat és megkritizálást "az idő meggyógyítja" (csak a tanulság elmarad általában), míg ha emlékszel rá akkor ott mélyen a harag is jelen van.

Én ezt Neked térítés mentesen végzem, Te pedig adod a történetedet és (ugyan ez nem kötelező) a nevedet. De lehet álnévvel is. És valószínűleg a sztorid meg fog jelenni a könyvemben.