Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tartalom jegyzék:

 

>>> ugrás Ica összefoglalójához a gyász feldolgozás kapcsán

>>> ugrás a tréningen levetített anyagra

>>> ugrás a Györgyi fotójához

>>> ugrás a gyász feldolgozó hétvége hanganyagához

>>> ugrás a hozzászólásokhoz
 

-
Micsoda izgalmas generációs gyász oldások voltak :)! Óriási felismerések! És óriási hozadéka van annak is, hogy két csoport van és párhuzamosan haladunk. Hol Debrecenben, hol Pesten jön ki olyan, ami mindenkinek az okulására válik.

 

Pl, mind a két csoportban volt olyan, hogy nem tudtuk a gyászt oldani. Pesten, Zolinál, mert már nem volt gyász, csak az emléke maradt meg annak, hogy mi is volt olyan jó, mi az amit keres, de már nem hiányból (fájdalomból) kereste ezt az érzést, hanem mert anno jó volt neki és emlékezett rá. 
Megbeszéltük, hogy ilyen esetben mivel tudjuk mit keresünk, teremtő gyakorlatot kell végezni.

Nagy boldogság volt számomra, hogy Györgyi tudott hozzánk csatlakozni és így neki egy tökéletes párkapcsolati gyászt tudtunk oldani. Ez is óriási segítség a csoport számára, hogy fel lett véve –köszönjük az ötletet Annamarinak, és mindőtöknek, akik pedig a felvétel közben is megnyíltatok – így ha bármelyikőtöknek szükséges lesz konkrétan megtanulni, minden anyag a rendelkezésetekre áll a lentebbi linken.
(a powerpointos kivetítős képeket már feltöltöttem, a hanganyagot még nem sikerült mindet, de nézzetek rá, meg majd ha minden fel lesz töltve, akkor arról is küldök egy levelet)
http://www.sziakademia.hu/cikkek/gyasz--feldolgozo-hetvege-2015.-marcius-budapest-es-debrecen.html

Debrecenben, pedig Edit egyik kolléganőjét, aki nagyon közeli barátnője is volt egyben azt veszítette el 7 éve és még mindig fájt. 
A gyakorlat során kiderült, hogy amikor a képet el akartuk tolni, fájdalmas volt és félt, hogy elveszíti. Az érzelem még nem választható le a képről. Ez azt jelenti számomra, hogy még csak a gyász 3. fázisának az elején van.

Ugyanakkor nagyon jó volt ezt így elővenni, mert ez tudatosodott és látva azt a képet amin felismerhető volt, hogy mi az az érzelem, ami annyira, de annyira hiányzott, ezt megfogalmazva, a szándék is kiszabadult fogságából, hogy amit a barátnőhöz, Mártihoz kötött, arra szüksége van. Ezzel egyidejűleg a tudatalattiba is jobban be tudott égni az információ, hogy bizony, Márti már nincs. Ezzel a 3. fázist segíteni tudtuk továbblendíteni a megrekedtségéből. 
Ezt Edit vissza is igazolta másnap, hogy volt egy rendezvényen, ahol régi újságokat osztottak ki, és hogy hogy nem, pont azt az újságot kapta, amiben a Márti gyászjelentése is benne volt. (újabb üzenet és megerősítés a tudatalattinak, hogy Márti már nincs köztük). Ezzel párhuzamosan, megjelent Edit életébe egy új kolléganő, aki talán megközelíti azt a hozzáállást, és hasonló segítséget adhat Editnek, mint amit Márti adott. 
Edit a telefonban meg is fogalmazta, hogy valószínű, Ő nem engedett eddig be új kolléganőt, a gyásza miatt. 
Szóval ez fantasztikus.

Mivel debrecenben senkinek nem volt párkapcsolati gyásza, ezért meghallgattuk a Pesten felvett, Györgyi oldó gyakorlatát. 

Betty gondolt egyet és csatlakozott a gyakorlathoz és Ő a családot mint egységet gyászolta, (apa dolgozó szobájában az ágyon összebújva apával, köztük a két gyerek, és apával a fejük összeér, és az öröm, boldogság, szeretet, családi egység ott is megjelent). Fantasztikus oldásban volt része, melyet másnap a vezetésemmel végig vittünk. A hanganyagok közt meg fogjátok találni. Ha van valakinek, ilyen problémája, dolgozzon rá nyugodtan!


Évinél egy érdekes dolog történt ennek hatására. Ő is rájött, hogy nem is a férjét gyászolja, hanem Ő is hasonló cipőben jár, hosszú, hosszú évek óta. 
Elkezdtük a gyakorlatot... aztán sűrű könnyek potyogtak, melyből láttam, hogy a gyász 3. fázisának az elején van, ahol még nem oldható a gyász. Viszont óriási lelki fájdalom csatlakozott a történéshez, hisz a szeretett férjet, aki egy jó ember volt, egy nő kinézte magának anno, aki nem volt rest és elment egy mágushoz és szerelmi kötést tett rá, nem számolva azzal hogy ezzel mit okoz a férfi családjának, mit okoz Évinek, akinek még azt is végig kellett néznie, hogy a közös fiúk ezt hogyan szenvedte meg. 
Ez az a speciális eset, - mely egyébként gyakran előfordul (ezért sem szabad szerelmi kötést csináltatni) - hogy a gyász folyamatot "megfogta / megkötötte" a karma. Megfogalmaztuk a hívó mondatot és ezt Éviotthon egyedül elvégzi. A mondat precíz megfogalmazása legalább 1 órát vett igénybe (ez teljesen normális) és pont ez az egy óra adja meg azt, hogy sejt szinten is átérzi az ember, sőt ez az egy óra elegendő ahhoz, hogy miközben az átfordított mondatot is tesztelgetjük (... szólítom, mindazon Lelkeket...) a Lelkek elkezdik a figyelmüket Évi fele fordítani és észreveszik, hogy már mennyit szenvedett és ekkor is elkezdődik az oldási folyamat.... 
Nagyon kíváncsi leszek mindenki történetére, a változásról, ezért kérlek benneteket, hogy írjátok meg az alábbi linken:

A generációs gyászoldások is döbbenetesen izgalmas dolgokat hoztak fel és óriási oldódások történtek.

E mellett új gyakorlat is született. Pl, Betty a téma kapcsán felismerte, hogy mindig nagyon fél hogy elveszíti a szerelmét, hogy az fájni fog ha az meghal…
Van Bettynek egy része, amelyiknek szüksége van megélni a rettentő nagy gyászt – valószínűleg múlt életes gyásza van, ahol nem tudta megélni és a lélek része megrekedt ebben az állapotban.
Megengedtük ennek a részének, hogy egypárhuzamos dimenzióban, ahol a szerelme meghal, mellette legyen, kiordítsa, kiőrjöngje magát valós időben. Ez a folyamat is szépen halad!

A generációs gyász oldás kapcsán van nekem is és Bettynek is már tapasztalatunk, mert mi két hete elkezdtük ezt a gyakorlatot és folyamatosan engedtük a részeinknek, - akik nem tudták eddig megélni a gyászaikat - , hogy megéljék. Lassan ők lecsendesedtek, megnyugodtak, kivilágosodtak, megbékéltek és láthatóan a figyelmi energiáink visszahúzódtak hogy újra minket szolgálhassanak!

Nagy megtapasztalás volt a közös generációs gyász oldás kapcsán, hogy volt 1-1 személy, akik konkrétan megjelentek (vagy akár egy korábbi önmagunk, akik nem tudták megélni a gyászukat) és igényelték a búcsút…. ott lenni a halottak mellett, amíg a személyekből, szépen, óvatosan a másik energetikája kicsúszik. Ahogy Edit doktornő jellemezte, olyan, mint amikor szülés után a placenta kicsúszik a kismamából, megkönnyebbülést hoz.

Szóval, megerősödött bennem, hogy a gyász anyagban sokkal több van, mint azt ahogy gondoltam…. sőt ezt ti magatok is megerősítettétek. Legtöbben azt mondtátok, hogy úgy gondoltátok, hogy ez a téma benneteket nem is érint …. aztán… „dehogynem”!

-

Alább találjátok azt az anyagot, melyet a tréningen kivetítettem, sőt még plussz dolgok is vannak benne, pl, hogyan vezessünk gyász csoportot, milyen feladatokat adjunk a gyászolóknak, melyik homeopátiás szer segíti az gyász lefolyását...)

A képre tedd rá az egér kurzorját és görgetheted a képeket, vagy kinagyíthatod, vagy a jobb oldali oldalsávon gördítheted lentebb.)

 

 

***
-
Drága Györgyi!
Nagyon, nagyon örülök, hogy le tudtad tenni a gyászodat, és a fájdalmas hiány helyén már csak a tiszta szereteted van.
Csodálatosan ragyogsz a képen is!
Köszönöm, hogy megosztottad az élményedet!
Gyönyörű és napfényes napot és Életet kívánok Neked!

egyutt-a-kepek.jpg

-

Íme a tréningen felvett hanganyagok: 
(még nem teljes, folyamatban van... Lesz olyan köztetek ,akinek nem fogja a rendszere lejátszani... ahhoz, hogy tökéletes legyen vennem kell egy programot. Ha visszajöttem Szarajevóból, gyűjtök rá pénzt és megveszem, hogy bármikor,egyszerűen le tujátok játszani a hangot)

>>> gyász01 - bevezetés

>>> gyász02 - folytatás

>>> gyász03 GENERÁCIÓS MEDITÁCIÓ

>>> gyász04 GENERÁCIÓS MEDITÁCIÓ

>>> gyász05 TÜKÖR gyakorlat a gyászban - előzetes

>>> gyász06 - a nap folytatása

>>> gyász07 - a nap további része

>>> gyász08 - folytatás

>>> gyász09 - IDEÁLIS PARTNER LISTA KÉSZÍTÉS

 

-