Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ica, megnézem, miben tudnék neked segíteni!

Nagy elhatározásra jutottam!

 

Évelején már mondogattam, hogy tavaly a tréningek és egyéni konzultációk miatt sokat ingáztam Debrecen és Budapest között és egy kicsit elfáradtam.

Viszont szeretem amit csinálok és szívesen teszem!

 

Már nagyobbak a gyerekeim és arra gondoltam, hogy egy 3 hónapra, amíg tréning időszak van, Budapestre költözöm!

 

Nagyon szívesen szoktak a barátaim fogadni és most is sok felajánlást kaptam, hogy költözzek hozájuk.

Ezért nagyon hálás vagyok és megható is számomra, hogy ennyi jó emberel tarthatom a kapcsolatot, ugyanakkor szükségem van egy olyan helyre, ahol dolgozhatok, visszavonulhatok, tornázhatok vagy ahol a gyerekeimet és 1-2 barátomat,  is tudom fogadni néha.

Ezért keresek egy olyan kisebb lakást, amit legalább 3 hónapig használhatok, vagy március végéig (ezt még nem döntöttem el).

Barátságos, jó rezgésű, téglaépítésű, világos és kellemes környezetben van, ahol otthon érezhetem magam.

Fontos, hogy be legyen rendezve, (lehetőleg modern bútorral) és legyen internet, - vagy megoldható legyen -, hisz tartok web tréninget vagy egyéni konzultációt is skype-on.

(nem dohányzom, nincs állatom)

Az, hogy hol legyen, ezt még nem döntöttem el. Az is tetszene, ha a Nyugatitól gyalog 15 perces körzetben lenne, de más is szóbajöhet.

(Itt szóba jöhetnek olyanok is, akik pl a gyerekeiknek vásároltak lakást, csak ők  még egyetemisták..)

Mivel mérleg vagyok, még sok mindenen hezitálok !

Ha bármilyen ötleted van, kérlek írj a sziakademia@gmail.com címemre!Ez nagy segítség nekem, bár néztem már az inrerneten is, mégis úgy gondolom, hogy az igényeimet, azok akik ismernek jobban át tudják élni és talán hamarabb rátalálok arra, amit keresek!

Az, hogy Budapest mely részében lenne a legjobb, még nem tudtam eldönteni.  Ezt rábíztam a Jó Istenre, hogy segítsen benne!

 

Köszönöm, hogy elolvastad és együtt gondolkodsz velem!

Legyen nagyon szép napod!

Ica