Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Üdvözöllek!Egy teljesen új oldalt nyitottam, arra, hogy akik Debrecenben részt vettek a TEREMTŐ napon, azok ide írhatják az élményeiket.

Sokat segítenél vele, nekem is és másoknak is.

Köszönöm és legyen további nagyon szép napod!


Ica

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

debrecen

(hegedusteodora, 2011.03.22 13:27)

köszönöm ICA ÉN IS CSINÁLTAM AGYAKORLATAIDAT és nálam is működött három hónap után eljött abarátom és tisztáztuk adolgokat Most boldogan ment haza DÓRI

Újra itt

(Varju Ági, 2011.03.11 14:51)

Sziasztok!

Napok, szinte hetek óta manipulálom sőt blokkolom a munkámat. Minden nap közbe jött "valami", lassan elvesztem a motivációmat, rájöttem nem először az elmúlt 2 évben.
Leültem és magamba néztem.
2 éve egy sikeres vállalkozásom volt, csődbe ment. Most minden okom megvan rá, hogy nagyon motiváltan célratörően dolgozzam a céljaimért.

Mit művelek magammal?
Én elsők között voltam a SZI kommunikátorok között évekkel ezelőtt és mindig kapok Icától levelet.
Tegnap ott villogott a megoldás a leveleim között
Tükörgyakorlat " nagyon bátraknak".
Reméltem én bátor vagyok hiszen 8 éve foglalkozom önismerettel több kevesebb sikerrel.
Este 7 órakor a gyerekeimet "kitiltottam" a hálószobából.
Megcsináltam! Fergeteges volt!!! Fergeteges! 2 oldalt írtam tele kreatív ötletekkel. Újjá születtem minta főnix madár!!!!!
Ma csörög a telefon pörgök és dolgozom!!!

Köszönöm Ica!
Köszönöm, hogy fény vagy ebben a világban ,és tanítod soha ne felejtsek el ragyogni.

Debrecen

(Szemán Józsefné Jutka, 2011.03.04 07:28)

Egy alkalommal vettem részt az Ica programján. Sok előadáson voltam már eddigi életemben és van összehasonlítási alapom.
Amit Ica tud, az csodálatos. Nagyon az egyéniségéhez való ez a képzés, látszik, hogy érti a dolgát és hasznos ismereteket, tudást ad át.
Bízom benne, hogy ezt mások is így gondolták.
Hogy még magunkon is tudunk segíteni a bemutatott gyakorlatokkal, ezt csak ráadásnak tekintem. Az előadás szellemisége, a közvetített gondolatok is értéket képviselnek.
Köszönöm Neked Ica, nagyszerű volt, felemelő, bárkinek ajánlom, hogy menjen el hozzád.
Üdvözlettel: Jutka

Debrecen

(Dr. Harsányi Edit, 2011.03.04 07:06)

Kedves Ica!
Februárban a 19 éves fiammal együtt mentem el a Teremtő napra. Nem akart eljönni, de ki volt fizetve!
Már az ott csinált gyakorlat is felvillanyozta, hiszen bejött amit megteremtett, de nem használta azóta. Viszont közben kétszer kirúgták a vezetés rutin részén, úgy, hogy az oktatóval mindent tudott tökéletesen. Nagyon stresszelt a harmadiktól. Megkért, hogy csináljunk egyet rá. Előző este vot csak ideje rá. Látta,hogy adja az oktató a forgalomra az időpontot, a barátai mind ünneplik, isznak együtt a sikerre, a tanárai végre megveregetika vállát, hogy szeretik...Elmegy a család vendéglőbe együtt enni, ünnepelni...
Tegnap megvolt a vizsga. Esett a hó, jeges volt a pálya és az oktatónak elromlott az autója, tehát egy másik autóval vizsgázott. fél órát gyakorolt az új autón, amivel sorozatosan lefulladt nem talált meg dolgokat...
A vizsgán megcsinált mindent tökéletesen! Kikérdezték, azt is tudta. Átment! Akit csak bírt felhívott örömében!! Este elment a barátokhoz, de pénz nélkül, mert józanon akarta élvezni a sikert. Mindenki meghívta egy felesre, szóval kicsit jól érkezett haza. Egy órán kersztül ismételgette, hogy mi történt, milyen csodálatos ez a gyakorlat. Hogy ezt többször is kell csinálni, mert milyen jó, hogy ez működik!

Én lassan egy éve csinálom heti 2-3 alkalommal, mikor valami fontos dolog előtt állok. Tudom, hogy működik!!! Mikor megérzem a hála érzését, az fergeteges. Én meg vagyok győzve.
A fiunk tegnap mégis elvarázsolt. A boldogsága, a hálája,kicsalt egy könnycseppet a szememből. Egy jobb élet lehetőségét neki.
Köszönöm!!!!!!!!!!!!!

Debrecen

(Éva, 2011.02.03 06:03)

Kedeves Ica!
Minden nap reggel megcsinálom a teremtő gyakorlatot. Most még figyelem magam, és lassan érezhető az elmozdulás. Kitartó vagyok és hiszem, hogy én is a jóra, szeretetre, és boldogságra teremtődtem. Most megteremtem azt, amit ebben a rohanó világban elhagytam, és majdnem belepusztultam. Nekem nagyon sokat segítettél, mert első lépésként a saját lelki békémet találtam meg, és azt a gondolatot, hogy nekem kell megteremtenem a többit is és nem a csodát várni mástól.Üdvözlet mindenkinek és Boldog Teremtő perceket éljetek át!

koszonet

(Manyi Edith, 2011.01.06 10:15)

Szia Ica koszonom a toled tanultakat, egyszeruen csak elkezdtek tortenni a csodak az eletemben,egyet emelnek csak ki;megcsinaltam a teremtogyakorlatot egy regi munkahelyi adossal kapcsolatban(vagyis egy regi munkaltatomnak dolgoztam es nem fizette ki az utolso fizetesemet) es lass csodat karacsony elott felhivott hogy ideadta a penzemet es meg elnezest is kert....tehat mukodik ez nagyon is; KOSZONOM.Lenne egy kerdesem van-e olyan kopogtatos gyakorlatod kinyomtathato valtozatban amivel oldani lehet regi lerakodott serelmeket? Koszonom es varom valaszod.

elindult valami

(G-né Kata, 2010.12.30 10:43)

Kedves Ica!

Most nagyon boldog és hálás vagyok, mert egyre több apróbb dolog elkezdett jó irányba fordulni.
Igaz, személyes beszélgetésünkkor is mondtad, hogy legyek türelmes, mert az előző időszak negatív teremtései - ami egyébként CSAK annyi volt, hogy hagytam magam sodorni az árral és azt hittem, hogy ez jó, de te felhívtad a figyelmem, hogy ez csak akkor elfogadható, ha BŐSÉG zónájában vagyok, DE én a HIÁNY állapotában hagytam magam a posványban, ami egyre szörmyebb volt.
A lényeg, hogy nagyon türelmes vagyok és látom a változást.
Azt is köszönöm neked, hogy felhívtad a figyelmemet, hogy NE FOGLALKOZZAK AZZAL AMIT MOST TAPASZTALOK (mármint ne vegye el a kedvem, ha nem látom még a teremtéseim pozitív hatásait) mert hamarosan megszületik az ÚJ ENERGIÁBÓL táőlát teremtésem is. MEGTANULTAM ELVONATKOZTATNI attól, ami most nem tetszik, és ezt csak arra használom, hogy még nagyobb erővel csináljam a gyakorlatokat.
Ma már melegséget érzek otthon, ahol eddig FAGYOTTSÁG volt. A szíves is lassan olvad felfele, már észreveszem, hogy beszökik a szeretet ami eddig elképzelhetetlen volt.
nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon HÁLÁS vagyok neked kedves Ica és MINDŐTÖKNEK akik elolvassátok és időt szántok rám ( és kielégítitek a FIGYELEM - fontosságomat)
Kata

Nyíregyháza

(Marika, 2010.12.21 09:59)

Kedves Ica!
Már nagyon vártam a napot, mert éreztem valami történni fog velem pozitív irányba.
Vasárnap én eljesen leizzadtam a gyakorlaton,hazaérvén száradt a szám belső lázam volt, másnap hányingerrel kezdtem. De a közérzetem egyre jobb és nyugodtabb volt.Szemmel látható és érzékelhető, hogy nem csak én, de a családtagjaim is változnak lassan kicsit amiről ők még nem tudnak, csak én veszem észre rajtuk, hogy mialatt én elvégzem a gyakorlatot rájuk is tudattalanul, de hatással van. Nagyon hálás vagyok érte és nagyon köszönöm.

Pásztó

(Hevesi Lajos, 2010.12.14 20:21)

Kedves Ica!

Én vasárnap óta sokkal vidámabb vagyok és egyelőre tényleg magasabbról nézem a világot.

Köszönettel:
Lajos

megizzasztott

(Éva, 2010.12.14 19:01)

Szia Ica!

Megizzasztottál ill megizzasztott, az, hogy ennyire pontosan fogalmazzak, DE megértettem, hogy "Isten nem ért magyarul" és ezért kell izzadnom!
Ha ennek tényleg lesz eredménye, akkor szívesen izzadok még.
És elkezdtem - most egyelőre csak a 21 nap os gyakorlást.

üdv: Éva

messziről érkeztem

(Lilla, 2010.12.14 18:46)

Kedves Ica!

Én elég messziről ékeztem, de nagyon nem bántam meg, hogy elmentem hozzád.
Ugyan nagyon elfáradtam, de a végén rájöttem, ha nem csináltam volna meg a teremtő gyakorlatot másodjára, akkor nem mélyült volna el bennem.
Azóta már több embernek is elmagyaráztam és egyre jobban értem az egészet.
Csak szeretném ajánlani a többi csoporttársamnak is, hogy kezdjék el mondogatni másoknak, mert egyre mélyebb megértést hoz.
És az sem elvetendő, hogy amikor lelkesen magyarázok, akkor én is felkerülök az érzelmi létrán a bőség részbe.
köszönöm neked és mindenkinek akik ott voltak!
Lilla