Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kép  

Szeretettel köszöntelek az oldalamon!

Jakab Ibolya vagyok, Debrecenben élek, és dolgozok pszichológusként több területen is: többek között a  szociális szférában, középiskolákban és természtetgyógyászati rendelőben.

Módszerspecifikus képzéseim:  imaginatív szimbólumterápia,  relaxációs terapeuta képzés, NLP Mester fokozat Budapesten, pszichodráma képzés, NLP tanfolyam Debrecenben, Belső utazás tanfolyam, tanulás módsztertan tanfolyam.

A  SZI kommunikációval és gyakorlataival néhány éve ismerkedtem meg. Nagyon hatékonynak tartom, mert azt a szemléletet segíti gyakorlataival, technikáival, amit én is képviselek az egyéni tanácsadásaimon munkám során.

Számomra az a fontos  a munkámban, hogy a terápiás folyamatban résztvevő emberek tudatossá váljanak az életük történéseiben, ne csak reagáljanak  a hatásokra, történésekre, hanem felismerjék "mi okoz mit" és azon tudjanak okozóként változtatni. Ezért használom a SZI kommunikáció gyakorlatait mint például a tükör gyakorlatot, a részek egyeztetését és az önempátiát a pszichés problémák feloldásában.

Jakab Ibolya

+36 (30) 315 5879

jakab_ibolya@freemail.hu