Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Üdvözöllek!

Ha rendszeres olvasóm vagy, akkor tudod, hogy most írom a CSODA NEM CSAK 3 NAPIG TART című könyvemet, melynek az egyik fele a KRITIKA felolodásról szól, a másik fele a CSALÓDÁS feloldásáról.

Mutass részletet a könyvből >>>

 

Most a CSALÓDÁS kitisztázásához / feloldásához várom azoknak a jelentkezését, akik szívesen megosztanák a VILÁGGAL a saját történetüket. Tehát, adod hozzá a történeted, neved (de az egyéb szereplők neve változhat természetesen), majd a gyakorlat elvégzése után vállalod, hogy 2 héten keresztül minden nap küldesz nekem egy mailt, hogy mi is változott a témával kapcsolatban.
Aztán, akkor megérted a könyvem címét is.

 

 


Először kitisztázzuk, hogy mi is történt, mit is nem tett meg az a másik személy, amiért CSALÓDÁST érzel.

 

 

 


Mielőtt jelentkezel,  nagyon fontos a gyakorlat kitisztázása szempontjából, hogy őszintén válaszolj arra, hogy amikor az eset történt, akkor éreztél-e dühöt. Ugyanis, ha dühös voltál, az egy másik gyakorlat. Annak az anyagát hamarosan felteszem  az "életmentő gyakorlatok" menüpontba.

 

Ilyenkor jogos kérdés: 

"Akkor dühös voltam, de ma már nem, akkor ez most jó?"

Válaszom: Nem, mert akkor, amikor az a dolog történt, hogy csalódtál és még dühös is voltál, az az érzelmi rezgés egy lenyomatot képezett a szervezetedben és az vagy tökéletesen feloldódott vagy vehetjük úgy, hogy az még ott van. Tehát itt csak két lehetőség van. Vagy 100%-osan oldva van a dühöd vagy nem.

Szóval, ha a csalódás mellett düh is volt, akkor kérlek, most ne jelentkezz.

Ha úgy érzed, hogy a fenti kritériumoknak megfelelsz, kérlek, hogy hívj fel és akkor egyeztetünk egy időpontot, és akkor eljössz hozzám.

További nagyon szép napot kívánok Neked!


Ica

06 30 9358 001