Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kata és Ica - marketing tervhez

 

Megrendeltem a tárhelyet és a domaint: 
www.sziakademiatrening.hu

1a2b3c4d5e@SZIAKADEMIA

 

60818_157282567635254_1068132_n.jpg

12 óta éve járok Icához! Azt gondolom, hogy nincs olyan tréninge, amit ne végeztem volna el! Szeretek ismételni, mert Ica folyton fejleszt és ráépíti a korábbi tananyagra. A mostani 10 alkalmas tréningén sem először jártam, ahol az utolsó foglalkozáson grátisz a PÉNZEMELŐ gyakorlatot végeztük. Életem legmagasabb fizetését kaptam decemberben. Máskor is jó volt a december, de most döbbenetesen jó lett! Hálás vagyok a többiek motiválásáért is! A pénzemelő mindig jól jön... persze a többi is!

Dr. Harsányi Edit orvos természetgyógyász

 

***

Tőle kaptam több fotót is, de lehet, hogy ez az első a fekete hátteres lesz a legjobb!

imrich-zoli.jpg

dsc_4866.jpg

imrich-zoli03.jpg
"A gyógyításban sokat foglalkozok a tudatszint emelésével, amit nagyon nehéz végigvinni. Az Ica módszerével, gyerekjáték..."


Vitéz lovag Imrich Zoltán ezredes, gyógyító (lehet, hogy elég a gyógyító)


***

 

43411733_2120099804701573_7187231228410462208_o.jpg

Fehér Tünde

***

Nagy Attila

***

szabo-lilla.jpg

 Nagyon hasznosnak tartom Ica tanfolyamait, ezért örülök, hogy részt vehettem rajtuk.

Már nagyon vártam az Intenzív Érzelmi Intelligencia Tréninget, hogy végre megtanulhassam az együttműködő kommunikációt (EMK) a gyakorlatban is alkalmazni. Ezt sikerült elérni, sőt, még ennél többet is! Ennek nagy hasznát veszem az emberi kapcsolataimban.  

 

Mindannyian rendszeresen kommunikálunk a külvilág felé, ezért nem mindegy, hogy ezt milyen módon tesszük.

Művészként nekem nagyon fontos az önkifejezés, ezt szerettem volna a mindennapjaim során is kamatoztatni, mert fontosnak tartom, hogy az emberek azt értsék meg, amit mondani szeretnék. Pedagógusként ez hatványozottan igaz, hiszen sok különböző korú gyerekkel és számos felnőttel találkozom. A tréning során észrevettem, hogy jobban tudom kezelni a kommunikációs helyzeteket, rálátok a környezetemben keletkező konfliktusokra, én magam pedig el tudom kerülni azokat. A gyerekekkel könnyebben megértjük egymást, el tudjuk kerülni a félreértéseket, illetve könnyebben tudjuk tisztázni őket.

 

 Jobban tudom kezelni a kritikát is - ennek mindannyian ki vagyunk téve, mi pedagógusok talán méginkább - mert megismertem a működési mechanizmusát, - amit egyébként A CSODA nem csak 3 napig tart. című könyvében fejt ki Ica részletesen és nagyon érthetően - így mivel ismerem a kritika kitisztázó gyakorlatot, segítségével a rossz érzések feloldhatók, és sokszor ki sem alakulnak bennem, helyére igen hamar a megértés kerül. Felfigyeltem arra is, hogy már filmnézés közben is meg tudom mondani, milyen gyakorlatot kellene elvégezni az adott szereplőnek az érzelmi állapotára. :)

 

Abban is segített a tréning, hogy elmélyítse az önismeretemet. Ez az alapja és természetes velejárója az EMK-nak: önempátiát adunk magunknak és megtanuljuk a tudatos kiírás technikáját. Ezáltal megismerjük a saját értékrendi fontosságainkat, így magabiztosabban, (cél)tudatosabban és hatékonyabban kommunikálunk mind önmagunk, mind a külvilág felé. Felismerjük egyben a másik ember értékrendbeli fontosságait is- egyszerűen abból, ahogyan kommunikál, amilyen érzelmi állapotban van. Ez gyerekek esetében nagyon hasznos, mert segíti a differenciálást, egyéni bánásmód kialakítását.

 

Hiszek abban, hogy ha megtanuljuk jobban kifejezni magunkat, akkor az életünk is magasabb színvonalon fog működni. Ebben segít ez a tréning. Ajánlom mindenkinek!

 

Szabó Lilla

festő

rajztanár

képzőművészet tanszakvezető

***

nagy-annamaria.jpg

Az Érzelmi Intelligencia tréning jelentősen hozzájárult a pénzügyi területen elért sikereimhez! Az itt tanult gyakorlatokat pl. tudatos kiírás, erőszakmentes kommunikáció, kritika kitisztázó, motivációs gyakorlatot alkalmazni tudom az üzleti életben is. Utóbbi az egyik kedvencem,  mert könnyű, gyors, rendkívül hatékony, lendületet ad, ezáltal az eredmény garantált! :) A vezetői szintem megszerzésében is óriási segítség volt számomra!
 A heti találkozások mindig inspirálóak, mérhető a fejlődés, hatalmas önismeretet ad a képzés, melynek személyiség fejlődés az eredménye !

Nagy Annamária Értékesítési Csoport Alapító

 

***

18157603_227778121036057_3579105942448283510_n.jpg

Jacsmenik Erika

***

kulcsar-andrea.jpg

Kulcsára Andrea 

***

Még számításba jöhet: 
 

- Vargáné Csorba Judit

- Demeter Hajnalka
 

- Mártika

- Ari Emma

- Szabó Kata

- Dr. Csoba Emese

 

Dr. Hudák Adrienn

***

Szabó Ági

Szabó Szilvi