Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 Roberto az aki az Új Germán Medicina megszállottjaként járja az országot és tart kiemelkedő színvonalú előadásokat. Így már mindenkinek megvan a lehetősége, hogy megtudja, hogy egy konkrét betegségét, tünetét milyen konfliktus előzött meg, hogy aztán azt feloldhassa. Roberto magyarázatai megértést eredményeznek, és mostmár bárki meggyõzõdhet róla, van egy megbízható, kiszámítható orvostudomány.

www.ujmedicina.hu honlapon több mint figyelemre méltó anyagot fogsz találni.


Szeretném megosztani veletek Roberto ajánlását és véleményét a 
SZI Kommunikációról, melyet közeli barátainak írt az Élet Baráti Körben

Roberto hírleveléből, melyre itt íratkozhatsz feL: roberto@ujmedicina.hu idézek:

"Az elmúlt évben többen megkerestek különböző koncepciókkal, hogy hogyan lehet az egyénnél az egyes konfliktusokat feloldani/megoldani. 
Nekem legjobban Szabó Ica módszere tetszett.
Ica remek előadó, különböző szakterületeken szerzett tapasztalatokat (pl. erőszakmentes kommunikáció és még jó pár más!), és kifejezetten konfliktus-oldásra, konfliktus-kezelésre dolgozott ki technológiát. Meg lehet érteni belőle, lelki szinten hogyan működnek ezek, és ami nekem a legszimpatikusabb, egy kis gyakorlással, könnyen eljuthatunk oda, hogy konfliktushelyzetben nem csak a szituációt tudjuk kezelni, hanem önmagunkat elemezni, értékelni és oldani, könnyíteni. Megtanuljuk vele kezelni a konfliktushelyzeteket, friss konfliktusokat azonnal fel lehet vele oldani, helyre lehet tenni magunkat.
Annál jobb megelőzés, hogy lelőjük a poént előre, és a konfliktus már nem tud az újdonság erejével hatni, már ez önmagában kiiktathat feltételeket, amiből máskülönben megbetegedésünk lett volna. Mit szólsz hozzá?

Ica is földönjáró ember, józan paraszti ésszel gondolkozik, a megértés erejére támaszkodik. Módszere hatékonysága és eredményessége ezen alapul. Engem lenyűgözött az egyszerűsége és szerintem tökéletesen kiegészíti az új medicinát. Vagy az új medicina ezt…
Mert a GNM biológiai, orvostudományi rendszer, és a konfliktus feloldására nincs benne recept vagy instrukció. A GNM arra mutat rá, hogy konfliktus megoldás nélkül nincs gyógyulás.
Arra megint száz módszer van, ki hogyan oldja meg a konfliktusait. Kinek ez jön be, kinek az. Mégis az egyszerűség, érthetőség, gyakorlatiasság és másolhatóság nálam fő szempont, és ebben Ica módszere vitte el a pálmát. Sokat beszélgettünk róla, és rábeszéltük, tartson Budapesten is esti bemutató előadásokat és ha érdekel titeket, mélyre ható hétvégés gyakorlati képzéseket.
Ezt nagyon melegen ajánlom mindannyiótoknak, használjátok ki, akármivel foglalkoztok, akármilyen területen, ez a tudás és gyakorlat az élet minden területén eredményesen alkalmazható! "

Végezetül nézd meg, hogy miért is tartom én, (Szabó Ilona) nagyon fontosnak a megelőzést. Értem ez alatt a konfliktusok által okozott energia blokkok azonnali oldását.