Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A budapesti HO'OPONOPONO szeretet gyakorlat során beszéltem a jelenlevőknek a dühről és hogy mennyire ragaszkodunk hozzá.

Nagyon megérintett, amikor a szünetben egy hölgy odajött hozzám szemében könnyekkel és elmondta, hogy Ő rákos, és érzi is ezt a haragot, de nem tud megbocsátani.

Azt hiszem, hogy nem mindig tudom átadni a harag-/dühfeloldás jelentőségét, de ha benne vagy egy ilyen helyzetben vagy érzed magadban valakivel szemben, ne késlekedj. A alábbi linkekrőll töltsd le a düh feloldó gyakorlatokat:

>>> EGYMÁSRA RAKÓDOTT NEHEZTELÉS

>>> HIRTELEN NAGY DÜH - 10-ES KONFLIKTUS FELOLDÓ GYAKORLAT


A legtöbb terapeuta hallgatóm beszámolt arról, hogy a komoly betegségben szenvedők szinte ragaszkodnak a haragjukhoz, "inkább meghalnak, mint megbocsátanak".

Sokszor ez a kijelentés érthető, mert amíg haragszunk a másikra, úgy véljük, ezzel a haraggal jogosan büntetjük őt. Amúgy is annyira haragszunk rá, hogy talán sosem szeretnénk látni, nemhogy megbocsátani neki. A legszívesebben nagyon komoly büntetésben részesítenénk.

(a tréningjeim során hosszú a lista, hogy ki mivel büntetné meg a másikat, ami által elégtételt kaphatna)

Arra szeretném felhívni a figyelmed, hogy a harag elengedése nagyon fontos, nem csak a GYÓGYULÁS szempontjából, és remélem, hogy Neked, meg van a saját eszközöd arra, hogyan tedd.


Az egyik leghatékonyabb feszültségoldó módszer a sport.

Emellett kidolgoztam egy olyan DÜH KIOLDÓ módszert, melyben megélheted a haragodat, bosszúdat. Minden eddigi nem kimondott szó kimondásra kerül, míg végül azt vesszük észre, hogy haragunk enyhül, majd az új információk által megszületik bennünk a megértés, megbocsátás.

És mint azt a KARMÁNAK NINCS HUMORÉRZÉKE című könyvből tudjuk, a karmánál - ok - okozati törvénynél - van egy erősebb törvény, mégpedig a MEGBOCSÁTÁS törvénye.

Az alaptréningen tanulunk több ilyen eszközt is, de ha nincs rá lehetőséged, hogy elgyere vagy azonnal szükséged van rá, akkor INNEN letöltheted. 

NAGYON FONTOS!!!

A gyakorlat elkezdése előtt, be kell magad poziciónálnod, hol állsz az érzelmi létrán!
Ha valóban úgy gondolod, hogy soha, de soha nem tudnál megbocsátani a másik személynek, és gyűlölöd, a nem létét kívánod, akkor vélhetően ÓRIÁSI SZENVEDÉST okozott Neked, FÁJ a LELKED! Ha ezt érzed, akkor a jó hír, hogy OLDHATÓ KARMÁBAN vagy, hisz már megszenvedted! Ne maradj benne, nem muszáj! A következő karma oldó hatású gyakorlatot végezd el! >>> mutasd!

Az alap SZI Kommunikációs tréning időpontjait ITT találod.

Ha úgy gondolod, hogy a fenti információk értékesek lehetnek embertársaidnak, akkor küldd el neki ezt az üzenetet.
 

>>> Iratkozz fel a Hírlevélre itt