Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Üdvözöllek!

A módszer lényege: az egymásra rakódott dühöt, neheztelést, haragot egy energia/érzelmi blokk kitisztázó módszerrel oldjuk fel.

Ha már végeztél SZI Kommunikációs alaptréninget, akkor ajánlom ezt a tréninget is elvégezni, mivel ez már haladó anyagnak számít.

HA NEM VÉGEZTÉL, AKKOR 8.30-TÓL 9.30-IG, FELKÉSZÍTELEK RÁ ÉS AKKOR RÉSZT TUDSZ VENNI A 10-TŐL KEZDŐDŐ PROGRAMON, mely kb 17.30-ig fog tartani.

A 8 alkalmas alaptréningen ezt a gyakorlatot csak bemutatom, és az idő rövidsége miatt sajnos nincs lehetőség párban is elvégezni. Ezért szervezek erre a gyakorlatra külön egy egynapos tréninget. Mivel ezt a gyakorlatot érdemes minden családtagunkra elvégezni, ezért akkor is javaslom, hogy gyere el, ha már voltál ilyen jellegű tréningen.

Ezen a napon először elmagyarázom a düh kialakulásának folyamatát és megbeszéljük a düh fajtáit, elmagyarázom, mikor melyik düh feloldó gyakorlatot kell elvégezni. Majd átbeszéljük, hogyan alakul ki az egymásra rakódott neheztelés. Egy jelentkezőn bemutatom, utána ebben a biztonságos környezetben mindenki párt választ magának és párosával is elvégezzük a gyakorlatot.  Ez a gyakorlat egy nagyon hatékony düh és energia/érzelmi blokk oldást eredményez. Ezért a nap végén fáradt leszel. Érdemes ezután pihenned.

Egyéb megjegyzés.
Igaz, hogy a SZI Kommunikációs tréningeken nem beszélünk a betegségekről, de azt tapasztaltam, hogy amikor a tünet, betegség megjelenik, akkor annak a gyökerében megtalálható a neheztelés, harag, düh, gyűlölet.

Szeretnék jelentkezni december 8-i neheztelés feloldó napra>>>

Mutasd az egymásra rakódott neheztelés gyakorlatot! >>>