Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mi volt a HÍVÓ MONDATOD? - és mi történt gyakorlat közben?

NAGY BÍRÁLAT FELOLDÓ GYAKORLAT 

hozadéka: karmikus terhek, kötések elengedése, megszünése 

 >>> Egyéni KONZULTÁCIÓS lehetőség velem, személyesen vagy skypon.

Sziasztok!

Szeretnélek megkérni, ha már nekifogtál ennek a fantasztikus gyakorlatnak, akkor oszd meg másokkal is, hisz lehet, hogy pont a Te történeted fog másokat is elindítani... vagy akár ki is oldani, megszabadítani.

Írd le a precizen kitisztázott "Hívó mondatodat" valamint, hogy mit is tapasztaltál gyakorlat közben.

Köszönöm szépen!

Ica

Kérlek, hogy ha van facebookod, akkor oszd meg rajta ezt az oldalt.

Ha csak elolvassa valaki a hívómondatokat, akkor is óriási terheket tud letenni.

Ha ez tömegekhez el tudna jutni, akkor a TUDATOSSÁGI szint a Világban, érezhető módon emelkedne.

>>> iratkozz fel a hírlevélre

 

 >>> Egyéni KONZULTÁCIÓS lehetőség velem, személyesen vagy skypon.

>>> Mutasd a NAGY BÍRÁLAT FELOLDÓ gyakorlatot!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: bizonyos férfiak kapcsán

(Erika, 2011.09.01 18:30)

Re: bizonyos férfiak kapcsán

(Én, 2011.12.15 19:51)

Sziasztok,
a táborosok tudják, hogy ezt a gyakorlatot bizonyos vallású férfiakra csináltam meg.
Hihetetlen felszabadulás és katarzis volt a gyakorlat, s érdekes módon ez a vallás azóta nem zavar, pedig nem feltétlen a toleranciáról és elfogadásról szól...
Viszont egy hete voltam egy nemzetközi konferecián, ahol volt egy kis okoskodó orientális figura. Neve, színei alapján közel-keletinek gondoltam.
Valahogy mindig ott kötött ki, ahol én voltam.
A nap végén egy vacsoraasztalhoz kerültünk. Ő persze állandóan dumált, mondta a magáét. Aztán egyszer csak történt valami. Kimondta, hogy ő maga is ehhez a valláshoz tartozik, jóllehet nem gyakorolja. Sőt meglehetősen kritkusan nyilatkozott a túlságosan is közeli közel-kelet hitvallásairól. Az emberről kiderült, hogy egy szívember, nagyon hasonló meglátással a globalizálációról, erről az össznépi bolhacirkuszról, ami minket köbevesz.... rengeteget beszélgettünk, s folytatjuk az neten keresztül... jó látni, ismerni az ő álláspontját, s látni, h az mindennapi ember szintjn nincsen jelen az gerjesztett fundamentalizmus... most ott tartunk, hogy barátok vagyunk, s közelebb áll hozzám, mint sok buddhista hittársam :-)
Na ezt tudja ez a gyakorlat.

Univerzum

(INCOR, 2011.12.13 17:31)

A csak részben örökölt lakásomat szerettem volna eladni, és rettenetesen bántott, hogy mennyi hazugság hangzott el rólam, hogy kisemmiztek és rossz híremet költötték. Hogy a lakás nagyobb részét idegenek örökölték, hogy nekem ne legyen közöm hozzá. Hogy kitagadott anyám, miközben nem tettem semmit tudomásom szerint ellene. Icával először egy családi sorozat jött elő, de figyelmeztetett a helyzet, hogy olyan bűn is lehet a háttérben, amit hosszú időn keresztül inkvizítorként követtem el sok sok száz emberen!!!! Rettenetes volt!! Érzetem szerint már engem is elégettek és gyűlöltem az egyházat, hogy hogy tehettek velem ilyet.
(közben még éles képekként jöttek elő újabb és újabb rettenetek, amikről nem is tudtam korábban!!)
A hívó mondatom az volt:
Szólítom mindazokat a személyeket és a hozzá tartozó lelkeket, felsőbb éneket, akikkel ebben vagy bármelyik előző életemben igaztalan voltam, embertelenül bántam ISTEN NEVÉRE HIVATKOZVA fájdalmat okoztattam megkínoztattam és végül hagytam hogy tűzhalált haljanak Gyáva szar alak voltam, miközben nagyképűen "tiszteletre méltó" egyházi hivatalnokként szégyenletes szerepemben tetszelegtem. Tudtam, hogy hamis vádak alapján ítélünk el ártatlanokat, akik a szegények gyámolítói gyógyítói voltak és csak tették a dolgukat amire születtek. De féltettem a pozíciómat és a vagyonomat!!! Ezeket a tetteteket Istenre hivatkozva követtem el ellenetek."
Ott álltam egy magas emelvényen a csillogó aranyhímzéses egyházi díszruhámban és úgy éreztem, mintha a szégyen ing rám égne!! És iszonyatosan sok sok ezer ember állt ott a hatalmas téren szürke-fekete masszaként és égő szemekkel vádlón néztek rám!! Rettenetes volt, amig mondtam a tetteimet hangosan, majdnem megfulladtam. Amikor elkezdtem a mantrát, annyira szívből jött hogy sirva fakadtam, és nagyon sokszor KELLETT mondanom!!Én éreztem igy! És egyszerre egy egy lélek átlátszó lett és ellebegett a napfénybe. Mert ahogy egyre többen lettek fénnyé, és ettől kisütött a nap, Az égből az őrangyalom szórta a gyógyító aranyport, és egyszer csak lassan lassan kiürült a tér. A gondolataikat érzékelve azt hallottam, hogy : Igen ezt szerettem volna hogy elismerjék, hogy nem tettem semmit!! hogy anyám (gyerekem, , párom .. ) is megnyugodhasson, hogy tényleg ártatlan voltam.
És kicsit "rezignáltan" bocsátottak meg, mert ők is tudták, hogy az átkaikkal én is megszenvedtem ugyanezt. Ők már rég nem haragudtak, (!!) csak hallani akarták hogy rájöttem mit tettem!!
Aztán az egész jelenet fénnyé foszlott és megsemmisült az a lényem.
Alig vártam, hogy egyedül legyek itthon és megtörténjen. Sok sok éve tudom, hogy ki voltam, de nem tudtam mit kezdeni ezzel a tudással. De azt sem értettem, hogy ebben az életemben már "annyira jó" vagyok és mégis mik történnek velem!!! De ott minden egyes borzalmat átéltem és rájöttem hogy a sorsom ma már nem is büntet annyira mint lehetne! És rájöttem hogy azok a képek, amik itt ott felRÉMlettek bennem, amit valamelyik életemben átéltem, ennek a következményei.
Drága Ica SZERETET, HÁLA és KÖSZÖNET!!!

Kisvárda

(Bezzeg Saci, 2011.12.01 19:26)

Szia Ica !

Megcsináltam !!! ... a nagy bírálat feloldót, hát..., azt nem mondtad, hogy ha először csinálod magadban akár félelmetes is lehet! De.., sikerült. Csak a lényeg, a lelkek a megbocsátás kérésekor, a napsütötte résznél egy idő múlva összeolvadtak egy hatalmas, fekete örvényé, ami kis híjján elnyelt, beszippantott, de nem adtam fel csináltam tovább a gyakorlatot, és végül egyre sekélyebb örvény lett, majd teljesen kisimult és egy óceán lett belőlük, hatlamas , fényes óceán, ami a végén, úgy bocsátott meg, hogy rám zuhant, körbevett és tisztára mosott. Katartikus élmény, mit mondjak...., felszabadító ! Olyan intenzív energia áramlást éltem meg, hogy még egy óra múlva is libabőrös vagyok ! Köszönöm ! Ott voltál, ahol, amikor a legjobban segíthettél ! Sokszor érzem úgy, hogy a Létezésnek, Univerzumnak különös gondja van rám, de ez tényleg felülmúlt most mindent ! Köszönöm ! Szeretlek ! Saci

Ja, a hívó mondatom:

Szólítom mindazon személyeket és a hozzájuk tartozó lelkeket és felsőbb éneket, akiket bármelyik ősöm vagy ÉN, ebben vagy bármelyik előző életemben elárultam, megfosztottam a magánélet szentségétől, kibeszéltem, megaláztam, megszégyenítettem, meggyötörtem, magányba, elszigeteltségbe taszítottam, elszerettem a gyerekeiket, akiket mézes-mázos módon kitúrtam jogos birtokukból , miközben mártírnak állítottam be magam, hogy ezzel bizonyítsam saját "jobb" -ságomat, elismerést, szeretetet, figyelmet nyerjek, pedig ők mindig tiszteletben tartották a szabad döntéshez való jogomat, körbevettek szeretetükkel, elismerésüket fejezték ki felém, támogattak.

íme az ok:)

(Ica - SZI Akadémia, 2011.12.01 14:32)

Sziasztok!

Még tavasszal történt velem valami, amikor nagyon kikeltem magamból.

Először az EGYMÁSRA RAKÓDOTT NEHEZTELÉSSEL kezdtem, anyáztam rendesen, de éreztem, hogy a lelki fájdalmam még mindig ott van és ez most kevés lesz, "mint árvaházban a szülői értekezlet", ahogy Jutka barátnőm mondaná:)

Ekkor forgattam magamban addig a történetet, hogy megszületett a NAGY BÍRÁLAT feloldó gyakorlat, mely azóta óriási tisztításokat és tudatossági szint emelkedést, felismerést, megkönnyebbülést és karmikus kötések oldását hozta sokunknak.

Íme az én hívó mondatom:

"Szólítom mindazon személyeket és a hozzájuk tartozó lelkeket és felsőbb éneket, akiket én vagy bármelyik ősöm, de különösen én, ebben vagy bármelyik előző életemben DIREKT, szánt szándékkal, valótlant állítottam róluk, kifiguráztam őket mások előtt, ezzel nevetség tárgyává tettem, megszégyenítettem őket, majd ebből óriási energiát nyertem magamnak és még élveztem is a mások lelki fájdalmát, gyötrődését, holott ők mindig vigyáztak arra, hogy soha, de soha meg ne sértsenek, óvták érzékeny Lelkemet, megengedték, hogy az legyek aki vagyok és szerettek úgy ahogy vagyok."

Csak biztatni tudlak benneteket, hogy ha NAGY LELKI FÁJDALOMMAL találkozol az Életedben és a Lelkedben, azonnal írd el az összes bírálatodat, minél inkább cizelláltan, annál ütősebb lesz amikor "megfordítod", hisz most azért kell/ett vele szembesülnöd újra és újra, hogy végre felszámolhasd, azáltal, hogy tudatára ébredsz, hogy te is ugyan ezt tetted másokkal, csak nem is gondoltál arra, hogy mit okozol ezzel másokban....

Jó oldásokat kívánok!

Ica

Férfiak (Szalai Vivien könyvei alapján)

(Valaki, 2011.08.28 11:43)

Szólítom azokat a lelkeket, akiket
aberrált, rohadt mocskos tetűként megvettem magamnak, aztán pépesre vertem, szétrúgdaltam, véresre kúrtam őket és ezt még élveztem is és dicskedtem azzal,hogy a pénzemért bármit megvehetek, miközben ők csak a kedvemre akartak tenni, a legjobban adni nekem, engem boldoggá tenni. Kihasználva gyengeségüket gátlástalanul megaláztam, megkínoztam, megcsonkítottam, legyilkoltam, rabszolgámmá tettem őket.

Féltékeny a partnerem

(Helga, 2011.08.16 20:39)

Szólítom azokat a lelkeket,
akik megbíztak bennem,
szerettek engem,
velem akarták leélni az életüket
hűek és őszinték voltak velem.
S én szemét módon kihasználva ezt a jóhiszeműségüket
megcsaltam őket
becsaptam őket
hazudtam nekik és
felébresztettem a féltékenységüket.

Nagy bírálat

(Helga, 2011.08.16 20:30)

Mondatom:
Szólítom azokat a személyeket és lelkeket, akiknek sunyi módon átbtam az agyát, galád számító módon behúztam a csőbe, hazudtam és elhallgattam dolgokat, hogy önös érdekeimet érvényre juttassam, pedig ők biztak bennem és hittek nekem. Ezzel elvettem a szabad döntési jogukat, belekergettem őket gyilkos indulatokba. Ellehetetlenítettem, nyomorúságba döntöttem őket.

hívó mondat

(Réka, 2011.08.11 14:28)

Bírálat, amivel dolgoztam:
"Meggyalázott, leselejtezett, állati sorba minősített, emberi méltóságomat/mivoltomat megkérdőjelezte, pedig én emberi mivoltomat/lelkemet mutattam és ezzel teljesen a lelkembe gázolt, egy részemet megölte, megfojtotta, lemészárolta."
A gyakorlat elvégzésével az volt a célom, hogy megszabaduljak attól a fájdalomtól, amit az erdélyi mivoltom kritizálásakor átéltem. Sikerült.:) Köszönet és hála érte.
Szeretettel:
Réka

Hívó mondat

(Luca, 2011.08.06 18:47)

Drága Ica!

A tábor 3. napi hívó mondatom:

Szólítom ....., akiket megaláztam, semmibe vettem, vicc tárgyává tettem, az emberi mivoltukat meggyaláztam,

holott ők megbíztak bennem, sőt szerettek, segítettek és tiszteltek engem,

ezzel leminősítettem őket, totális megsemmisülést okoztam bennük és még élveztem is, hiszen energiát nyertem belőle.

A gyakorlat után másnap jött a zuhany alatt a felismerés: tárgyszerűen, fájdalom nélkül tudtam beszélni a múlt eseményeiről!!
Köszönöm Ica
Szeretettel:
Luca

hívó mondatom

(Luca, 2011.08.06 18:13)

Drága Ica és Ildi!

Alább küldöm a nagy bírálat-karma feloldó mondatomat:

SZÓLÍTOM AZON SZEMÉLYEKHEZ TARTOZÓ LELKEKET, AKIKET ÉN VAGY BÁRMELYIK ŐSÖM EBBEN, VAGY BÁRMELYIK ELŐZŐ VAGY PÁRHUZAMOS ÉLETEMBEN TUDVA VAGY TUDATTALANUL NŐI ÖNBECSÜLÉSÜKTŐL MEGFOSZTOTTAM, EMBERI MIVOLTUKBAN MEGALÁZTAM, MEGGYALÁZTAM, SÁRBATIPORTAM, LEMÉSZÁROLTAM,

HOLOTT HITTEK NEKEM, MEGBÍZTAK BENNEM, TISZTELTEK ENGEM ÉS FELNÉZTEK RÁM,

EZZEL TOTÁLISAN MEGSEMMISÍTETTEM ŐKET, TESTI ÉS LELKI NYOMORÉKKÁ TETTEM ÉS MÉG ÉLVEZTEM IS EZT.

Használjátok egészséggel! Remélem még nagyon sok embernek és léleknek segít.

Még esetleg annyit, ami nekem például sokat segített, amikor a tükör gyakinál a feltöltést még segítette Gyuszi az Univerzumból áradó fénycsatornával - sajnos már nem emlékszem, hogyan fogalmazta meg, de nagyon jó volt - illetve a karmás gyaki végén amikor már elértük a forrás szintet, de ugyanakkor annyira megrázó, szörnyű élményeket, lelki fájdalmat, hosszú vezeklést kellett átélnem, hogy teljesen nem tudtam letenni és akkor mondta nagyon kreatívan Gyuszi a tengerpartos hasonlatot, ami az IN volt a pont.
Valami ilyesmi: Most képzeld magad a hűs szellős tengerpartra, ....és a homokban, mint a lábnyomok, mint egy film szörnyű emlékképei, annak lenyomatai .......és akkor a tenger lágy hullámai lassan elmossák ezeket a nyomokat .....és nyugodt a tenger...
És akkor végre valóban megszállt a nyugalom és a lelki beteljesedés és a mosoly.
Szerintem egy ilyen hosszú szenvedéses gyakorlat után ez a végszó kellett nekem.

Aztán gondolkodtam azon is, hogy a gyakorlat elmesélésnél miért volt félreértés Gyuszival. Egyszerű: amikor a karomban volt a haldokló asszony és csak zokogtam, először a sejtés, aztán jött a bizonyosság, hogy az ÉN MAGAM vagyok, CSAK ÉPPEN NEM TUDTAM KIMONDANI!!!!! Nem bírtam!, Alig tudtam beszélni is, de azt végképp nem , hogy az én vagyok. Csak azt hajtogattam meg fog halni, haldoklik. Aztán amikor már Isten elé vittem, ott tudtam csak kimondani.

Azóta köszönöm szépen , nagyon jól érzem magam!

A nőt - Ica tanácsára - megkérdeztem hol akar pihenni. Amikor fejben? vagy gyomorban? kérdeztem akkor csak mozdulatlanul feküdt, lógott keze-lába, viszont amikor a méhembe tettem elfordult oldalra. Pár óra múlva már egyik karjára támaszkodott és érzem egyre jobban van.

Nagyon köszönök mindent Nektek.

Sok puszi!
Luca