Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mi volt a HÍVÓ MONDATOD? - és mi történt gyakorlat közben?

NAGY BÍRÁLAT FELOLDÓ GYAKORLAT 

hozadéka: karmikus terhek, kötések elengedése, megszünése 

 >>> Egyéni KONZULTÁCIÓS lehetőség velem, személyesen vagy skypon.

Sziasztok!

Szeretnélek megkérni, ha már nekifogtál ennek a fantasztikus gyakorlatnak, akkor oszd meg másokkal is, hisz lehet, hogy pont a Te történeted fog másokat is elindítani... vagy akár ki is oldani, megszabadítani.

Írd le a precizen kitisztázott "Hívó mondatodat" valamint, hogy mit is tapasztaltál gyakorlat közben.

Köszönöm szépen!

Ica

Kérlek, hogy ha van facebookod, akkor oszd meg rajta ezt az oldalt.

Ha csak elolvassa valaki a hívómondatokat, akkor is óriási terheket tud letenni.

Ha ez tömegekhez el tudna jutni, akkor a TUDATOSSÁGI szint a Világban, érezhető módon emelkedne.

>>> iratkozz fel a hírlevélre

 

 >>> Egyéni KONZULTÁCIÓS lehetőség velem, személyesen vagy skypon.

>>> Mutasd a NAGY BÍRÁLAT FELOLDÓ gyakorlatot!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

konfliktus

(Zvelihár Beatrix, 2015.05.06 18:09)

most kaptam egy visszajelzést - nagyon jó!

(Ica - SZI Akadémia, 2015.01.08 12:15)

.
A facebookon írt nekem egy hölgy, aki hozzájárulását adta, hogy bemásolja ide a levelét!
Ennek azért örülök, mert tanpéldája annak, hogyan működik a gyakorlat és hogy minden előképzettség nélkül is végezhető, valamint aki a kezébe akarja venni a sorság, és letenni a KARMÁ-ját, akkor ha annak eljött az ideje, meg is tudja tenni!

"Kedves Ica!

Szeretnék visszajelzést küldeni a Karmaoldással kapcsolatban.
Tavaly novemberben a férjem bejelentette, hogy megcsalt.

A történetet egy kicsit egyszerűsítve mondta el, mintha nagy dolog nem történt volna. Ennek majd a végén lesz jelentősége. Persze belőlem összeomlást, dühöt, minden földi jót kiváltott. Aztán szépen elkezdtem feldolgozni, de egyszerűen éreztem, hogy nem megy. Fáj a lelkem.

"Véletlenül" bukkantam a videóra egy oldalon, és úgy gondoltam, hogy ezt nekem találták ki.

Én 1 A4 papírt írtam tele a behívó mondatnak, mert összes érzést leírtam, kb 2 óra volt. Megcsináltam, ami, szintén kb félóráig tartott, mire úgy éreztem jobban vagyok. És jobban is lettem, de még mindig voltak apró érzéseim. Azokat ismét leírtam. Már sokkal, de sokkal jobban voltam, de még nem éreztem a tiszta lapot. Egy érzés - bírálatom kimaradt, pedig nem keveset írtam. Azt is leírtam és csodák csodája tiszta lap érzésem támadt, ha rágondoltam semmit nem éreztem.

Így elkezdtem újraépíteni magam. Csavar a történetben, hogy a férjem nem bírt a lelkiismeretével és december 31-én mindent beismert, a kis "ártatlan" megbotlás, komplett szerelmi történet volt, minden érzéssel. Tudod, mit éreztem semmit., és ekkor tudatosult bennem, hogy ez volt a karmám.

A páromra nem haragszom, sőt azóta mindent megbeszéltünk, és szépen építjük a kapcsolatunkat.

Én megértettem, hogy ennek így kellett lennie, ő vállalta fel ezt a feladatot és én megköszöntem neki.

Köszönöm, hogy rád találtam, és hogy ezáltal meg tudtam újulni!

... anyaságommal totálisan visszaéltem

(Ica - SZI Akadémia, 2014.09.17 14:01)

.
A mai Kliensemmel, nagyon megdolgoztunk, hisz egy HALADÓ témával találtam magam szemben.
Ez az az esete, amikor nem közvetlenül tesznek ellenünk, hanem egy személyt manipulálva megfosztanak bennünket valamitől.

Előzmény:
Egy hölgy azzal keresett meg, hogy a férje többszörösen több időt tölt az édesanyjával, mint vele. A Mama, magához láncolta, nem hagyja élni a gyerekét, megfullasztja, nem hagyja hogy boldog legyen és dróton akarja rángatni még akkor is amikor már a 60 éves fia tetteihez semmi köze nem lenne, nem hagyja hogy legyen más is az akit szeret az életében, kisajátítja, kizárólagosságot akar, uralkodik a fián, manipulálj, befolyásolja, lelki terrorban tartja, öngyilkossággal zsarolja és ezzel félelemben tartja, , elszámoltatja, idejét, pénzét, függőségben tartja minden szinten, tiszteletlen, bírája, kritizálja a szemébe, és a háta mögött is.

A Kliensem, látva, hogy férje, önsorsrontó tevékenységet folytat, nagyon szenved és tehetetlen.
A Mama elveszi tőle a lehetőséget, hogy szeresse, gondoskodjon róla, mint férjről, és megtapasztalhassa, hogy milyen az, amikor egy férj ezekért hálás szívvel tekint az Ő Asszonyára!

Összeállítottuk a hívó mondatot, mely így hangzik:
(nyisd meg a szíved és használd, hisz ha már valami egyszer ki lett dolgozva, létre lett hozva, az mindenki számára hozzáférhető!)
Cím: ... anyaságommal totálisan visszaéltem
Szólítom azokat a lelkeket és a hozzájuk tartozó felsőbb éneket, akiknek én vagy bármelyik ősöm, de főleg én, az idők kezdetétől...
… óriási lelki fájdalmat, csalódottságot elkeseredettséget okoztam azzal, hogy szeretteiket, férjüket, feleségüket, kedveseiket…
óriási rettegésben tartottam, öngyilkossági zsarolásaimmal, dróton rángattam, amikor már közöm nem lett volna hozzájuk, uralkodtam rajtuk, manipuláltam, és a célom érdekében hazudoztam, befolyásoltam, elszámoltattam, függőségben tartottam magammal minden szinten, magamhoz láncoltam, nem hagytam élni őket, …
…ezáltal nekik, (akiket szólítottam) látniuk kellett hogy a szeretteik, kedveseik önsorsrontó tevékenységet folytatnak, gyötrelmesen szenvednek és ők (akiket szólítottam) képtelenek voltak bármit is tenni, mert én olyan befolyással voltam a szeretteikre, kedveseikre és manipuláltam őket magas szinten, amivel azokat legyengítettem és el fordítottam tőlük!...

… holott csak ők (akiket szólítottam) tudták megadni nekik, azt a nyugalmat, melegséget, szerető környezetet, gondoskodást, tiszteletet, amit egy TÁRS tud megadni….
… és én ezt beteges mániámmal, függőségemmel elirigyeltem tőlük és kizárólagosságot, önkény uralmat akartam fölöttük gyakorolni, ezzel anyaságommal totálisan visszaéltem.

A gyakorlat elvégzése után a Kliens érezte a TISZTA lap érzést és azt mondta, hogy a LELKI fájdalom helyére megnyugvás került.
A plussz még, hogy „némiképp megértettem az anyósom viselkedését!”

Várom, hogy mi fog a való világunkban történni, mik lesznek a „Jé!” élmények :)

... mindenről lemondtak miattam...

(Ica - SZI Akadémia, 2014.08.17 21:10)

.
Az alábbi hívómondatot egy Kliensemmel állítottuk össze:

cím: mindenről lemondtak miattam!

Szólítom azokat a lelkeket és a hozzájuk tartozó felsőbb éneket, akikkel én vagy bármelyik ősöm, az idők kezdetétől, de főleg én...

... rettentően hálátlan voltam, annak ellenére, hogy ők szinte mindenről lemondtak miattam és erőn felül gondoskodtak, támogattak, pénzt, időt energiát nem sajnálva, minden jót megadtak nekem, ennek ellenére képes voltam ezt semmibe venni, sőt lefitymálni, számon kérni, hogy miért nem többet kaptam, sőt még bűntudatot is akartam kelteni bennük, önös érdekeim miatta, hogy még többet kaphassak. Holott ők támogattak, odafigyeltek rám, szerettek, aggódtak miattam. Szólítom még azokat, akikkel agresszív voltam, gúnyolódó, kihasználó és lusta. Mind ezzel óriási lelki fájdalmat okoztam, az élettől is elvettem a kedvüket.

Mi volt a hívó mondatod?

(Plavdik Gáborné, 2014.08.17 20:09)

Inkvizíció

(Klára, 2013.02.24 23:35)

Kedves Ica!

Ez nagyon erőteljes gyakorlat! Most próbáltam ki először, és nekem nagyon durva volt, amit megéltem.
A hívómondatom ez volt: szólítom azokat a lelkeket, akikkel én vagy valamely ősöm, de főleg én ebben vagy egy korábbi életemben kegyetlen, köcsög, gyűlölködő, szadista állat voltam, akiket olyanért gyűlöltem, amiről én magam tehettem. Akikkel igazságtalan voltam, akikre rákentem olyan dolgokat, amelyeket valójában én csináltam; akiknek az önálló ötleteit és önállósodási kísérleteit is szabotáltam, akiket porig aláztam, elszívtam az életerejüket és megakadályoztam, hogy jó életük legyen.
Kisvártatva két jelenet jött egymás után, ill. mintegy váltakozva. Az egyik arról szólt, hogy valamilyen bombázó repülőpilóta voltam egy háborúban. Embereket (és bizonyára házakat) bombáztam, és csak azért nem sokáig, mert elég hamar lezuhantam, éppen egy játszótérre.
A másik jelenet nagyon durva volt: ugyanis egy korábbi életemben a jelek szerint inkvizítor voltam. (Egy ideje már sejtettem, de most lettem benne biztos.) Egy nő jelent meg, aki valami nagyon csúnya volt, akivel erőszakoskodtam, kínoztam, emberi ronccsá tettem, és végül megöltem.

A megbocsátás-kérés részben Ez a nő először a részemmé vált fizikailag, majd a hulló aranyportól olyan lett, mint egy szexboltokban kapható felfújható gumibaba, és a legvégén lett csak újra emberi formája.
A repülőgépből végül "kinőtt" egy újabb játszótér, amit először hó temetett be, de aztán kizöldült megint.
Még megjelentek páran ebből az életemből is, akikre tudatosan nem is számítottam, de azért jöttek.

Köszönöm szépen a gyakorlatot, hihetetlen élmény volt!

Re: Inkvizíció

(Ica - SZI Akadémia, 2013.12.05 17:22)

Szia Klára!

A repülőteres jelenetedet megkönnyeztem:)

Nagyon ügyes vagy!

Az eredmény remélem nem marad el!

Legyen nagyon szép napod!

Ica

bírálat feloldó

(lola, 2013.12.05 17:03)

Szia,
úgy érzem, hogy inkább én teszem az emberekkel mindazt, amit fel kellene oldani, nem pedig ők velem. (nem vagyok túl jóindulatú) Így is használhatom?
köszönöm a választ

Re: bírálat feloldó

(Ica - SZI Akadémia, 2013.12.05 17:20)

Kedves lola!

Ilyen esetben azt kell vizsgálni, hogy van-e miatta bűntudatod, vagy lelkiismerert furdalásod? Ha igen akkor tovább nézzük: neked van bűntudatod, vagy csak egy részednek. Ha az utóbbi, akkor a Tükör gyakorlat azzal a részemmel, amelyiknek bűntudata van. Ha neked van bűntudatod, azt csak velem tudod kioldani, mert az egy kicsit bonyolultabb, annak a gyakorlatát nem tettem fel.
Előfordulhat, hogy nincs emiatt bűntudatod, vagy lelkiismeret furdalásod, hanem haragszol magadra: ekkor a 10-es düh feloldót kell elvégezned, úgy, hogy a másik személy helyére is magadat kell elképzelned!

A gyakorlatokat itt bal oldalt az ÉLETMENTŐ GYAKORLATOK KÖZÖTT TALÁLOD!

Jó gyakorlást és jó oldódást kívánok!
Ica

ez most a saját termésem:)

(Ica - SZI Akadémia, 2012.09.13 17:39)

Egy rég múlt dolog jött elő az életemben, amire a következő hívómondatot találtam meg.
Kb 1 órán keresztül fogalmaztam, míg a legodaillőbb szavakat megtaláltam. Már ez is felér egy öngyógyítással, de azért a gyakorlat is nagyot szólt:)!

Szólítom azokat a személyeket és a hozzájuk tartozó lelkeket valamint a felsőbb éneket, akiket valaha, ebben vagy bármelyik előző életemben én vagy bármelyik ősöm, de főleg én az idők kezdetétől fogva, elpocsékoltam drága idejüket, életerejüket azzal, hogy információt tartottam vissza, leszartam, hogy tájékoztassam őket, arról amit önkényesen megváltoztattam, átgázolva rajtuk, önző módon csak a saját fontosságaimmal törődtem, ezzel állandó stresszben, kétségben tartottam, lelkileg kínoztam, ezzel teljesen elgyengítettem őket, kétségbe vonattam, saját épelméjűségüket.
Holott ők, tiszteltek, szerettek, mindent megtettek értem, kiálltak mellettem, de mindenképpen figyelembe vettek, azt lesték, hogyan jó nekem... ráadásul ezt természetesnek is vettem....

...FENYEGETTEM, RIOGATTAM, RETTEGÉSBEN TARTOTTAM..

(Barbara, 2012.07.19 19:10)

A hivatallal már egy ideje perben állok és jogtalannak érzem a vádaskodásaikat, az erőfölényeskedést, és hogy akkor is nekik van igazuk, amikor nincs igazuk.
Annyira tehetetlennek éreztem néha magam, hogy már fontolóra vettem, hogy itt hagyom én ezt az egészet és a Dunának megyek. Ölni vágyás is volt bennem és mélységes elkeseredettség. Nagyon sötéten láttam a helyzetet.
Igaz, hogy az Ica gyakorlataival még eddig el tudtam addig húzni a dolgot, hogy folyamatosan újra és újra átnézik, de nem akarják felfüggeszteni a jogtalan vádaskodást és meg akarnak büntetni.
Neki ültem és precízen összeállítottam a hívó mondatot, aztán elvégeztem a gyakorlatot és most már nem látom olyan veszettnek a helyzetet. Nagyon kíváncsi leszek az eredményekre.
A hívó mondatomat elolvasta egy ismerősöm, akinek hasonló gondjai voltak és neki csak az elolvasástól feloldódtak
Szólítom, mindazon személyeket és a hozzájuk tartozó lelkeket, felsőbb éneket, akikkel szemben, ebben vagy bármelyik előző életemben, az idők kezdetétől, én, vagy bármelyik ősöm, de leginkább én, visszaéltem a törvény által rám ruházott hatalmammal, fenyegettem, riogattam, rettegésben tartottam erőmet fitogtatva őket, képviselve a jogtalan törvényeket. Szándékos hazugsággal félrevezettem őket, hogy kiemelt anyagi elismerésben részesüljek. Abszolút nem törődtem senkivel és semmivel „CSAK A FELADATOM VÉGEZTEM!”, szolga mód teljesítettem a HATALOM minden utasítását, nem számolva semmilyen következménnyel.
Holott nekik volt igazuk, , úgy jártak el, ahogy az adott helyzetben elvárható volt.
Ezzel lehangolttá, elkeseredetté, szomorúvá, kedvetlenné, ERŐTLENNÉ, HATÁROZATTLANNÁ tettem őket, MEGFOSZTOTTAM őket a KREATIVITÁSUKTÓL, így nem tudták a saját munkájukat teljes odaadással végezni, ezzel is tovább fokoztam anyagi gondjaikat.
Sokukat ELÜLDÖZTEM, ÖNGYILKOSSÁGBAN KÉNYSZERÍTETTEM és ezt még ÉLVEZTEM IS.

"kéjjel ölni"

(Ica - SZI Akadémia, 2012.07.19 13:45)

Az egyik Kliensem arra kért, hogy a hívómondatát hadd alakítsa át, mely így nézett ki:
Szólítom mindazon személyeket, testeket, testetleneket, és hozzá tartozó szellemeket, tudatokat, lelkeket, felsőbb éneket, akikkel én vagy bármelyik ősöm, de főleg én, ebben vagy bármelyik előző életemben, tudva vagy tudattalanul, az idők kezdetétől fogva …
… gonosz, rosszindulatú, szívtelen, szadista szörnyeteg, kárörvendő, brutális, könyörtelen, érzelemmentes, hőzöngő, erőszakos, bizalmatlan, agresszív, kíméletlen, kapzsi, hatalmával visszaélő… voltam… és még kihasználtam és visszaéltem testi erőmmel… megaláztam, meggyaláztam őket és rettegésben tartottam őket, és meggyötörtem testileg, lelkileg és szellemileg egyaránt valamint még átkoztam is őket… Abszolút nem érdekelt, hogy mit okoztam lehetetlen tetteimmel, viselkedésemmel, állati ösztöneimmel,

HOLOTT ők bíztak bennem, gyámoltalanok, gyengék, ártatlanok, szelídek és kedvesek voltak…

MIT OKOZTAM NEKIK EZZEL?
Ezzel lelkileg lemészároltam őket… elvettem az élethez való jogukat, az intimitást, elraboltam a Lelküket. Lélek vámpír voltam…


Óriási felismerések voltak a gyakorlatközben a Kliensnél...
Előző életbeli történéseket is végig látott, hogy mit is tett másokkal... pl, amikor egy nő 4 hónapos gyermekét megölte, aki belebolondult és élőhalottá vált közben, könyörgött azért, hogy ölje meg, hogy ne kelljen ezt a fájdalmat tovább élnie, de ő életre kárhoztatta... (felismerése: Ő IS MEG AKAR HALNI DE NEM TUD) így a nő elkezdett inni.... (felismerése:PONT ÚGY MINT MOST AZ ÉDESANYJA)

jó nagy dög voltam én is:)!

(Tímea, 2012.07.05 21:06)


Szólítom, mindazon személyeket és a hozzájuk tartozó lelkeket, felsőbb éneket, akiket ebben vagy bármelyik előző életemben, az idők kezdetétől, én, vagy bármelyik ősöm, de leginkább én, a női önbecsülésüket totálisan leromboltam, lenyomtam azzal, hogy visszaéltem az isteni adottságommal, hogy formás, férfiakat mágnesként vonzó dögös nő voltam, melyre igen csak rájátszottam, ezzel sokkal több férfi figyelmét megkaparintottam, így női társaimat megfosztottam az őket megillető figyelemtől, dícsérettől, méltatástól az igazi értékeik feltárásától. Abszolút nem érdekelt és nem vettem figyelembe a kor erkölcsi normáit, sokszor erkölcstelenségbe is belementem és ezzel mély fájdalomba és csalódottságba, magányba sértettségbe taszítottam sok nő társamat.
Öncélú voltam, egyáltalán nem érdekelt más nők érzései még az sem, ha belepusztul, abba a fájdalomba, amit akkor érzett, amikor én esetleg a párjukat, férjüket elcsábítottam, elszerettem, kisajátítottam, közeledésüket fogadtam, sőt még biztattam is őket, mert hajtott az öncélú túlzásba vitt testiség, szenvedély.
Használtam és kihasználtam a férfiaikat arra, hogy adhassak és kaphassak….. Ezzel elvettem a lehetőségét is annak, hogy a feleségek adhassanak és ők kaphassanak.,

Holott ők is vágytak a kedvességre, romantikára, meghittségre, melegségre, figyelemre, dicséretre, kedves szóra, békességre, mely lehetőségétől megfosztottam őket,
ezzel magányba, mellőzésbe akár tébolyba, betegségbe taszítottam.


A csoda

(Balázs Éva, 2012.07.05 11:23)

Kedves Ica!
Először is köszönöm, hogy megalkottad a gyakorlatot és a rendelkezésünkre bocsátottad. A keddi webkonfi hatására csináltam meg ma de. Egyedül voltam.
Előzmény: Az egyik ügyfelem 2 éve nem fizeti ki a munkám ellenértékét. Sajnos kölcsönt is adtam neki, azt sem kaptam vissza. Telefont ritkén veszi fel, folyamatosan hiteget, pénz nincs.
A hívó mondat: szólítom mindazokat a lelkeket, akikkel szemben én vagy bármely ősöm, de főleg én ebben vagy bármely előző életemben tudatosan vagy tudattalanul bizalmával visszaéltem, munkáját nem becsültem, annak árát ki nem fizettem, a tőle kapott kölcsönt vissza nem fizettem, őt folyamatosan hitegettem, neki hazudoztam, anyagilag ellehetetlenítettem.
Az események: a gyakorlat elején nem éreztem jól magam, fájt a "szivem", szorult a torkom.Lelkileg is felkészültema gyakorlatra. Már régebb óta terveztem, de mindig halogattam.
Egy nagyon sötét folyót láttam ami szalagként hullámzott. Jó széles volt a sötét szalag, de embereket sokáig nem láttam. Aztán csak egyesével váltak ki a szalagból. Csendben vádlón álltak velem szemben. Az ég is sötét volt, haragos viharos. Amikor elkezdtem a bocsánatkérést mondogatni, egyenként hozzámléptek és átöleltek. Közben az ég kezdett kivilágosodni. Mire az összes ember átölelt sütött a nap . Amikor már mindenki átölelt egy kört alkottak körülöttem és táncoltak. Én a kör közepén álltam a kezem az ég felé emeltem hullott ránk az aranyhomok. Mindenki arany színben tündökölt és a napban ragyogott. Egyszercsak a kör szétvált és kézenfogva felszálltak a nap felé. Én meg ott álltam talpig aranyosan és pénz eső hullott rám, ami aztán meg is tapadt.
Hát mit mondjak frenetikus élményben volt részem. A későbbi hatásokról majd beszámolok.

Mindenkinek szép napot kívánok Éva

Érdemtelen gazdagság

(Attila, 2012.07.04 15:04)

"Szólítom azokat a lelkeket, akikkel szemben én, vagy bármelyik ősöm ebben, vagy bármelyik előző életemben tudatosan, vagy tudattalanul nagyképűsködtem, felvágtam a pénzemmel, azt érzékeltettem velük, hogy semmit sem érnek pénz nélkül. Azokat, akiknek kemény és áldozatos munkáját lenéztem, akiket a végletekig kifosztottam, megaláztam, utolsó falatjukat is elvettem. Akiknek arra kellett mindenük, hogy utána látványosan elszórjam a gyerekeik élelemre szánt pénzét. Aki ellenállt, annak mindenét elvettem és porig aláztam a közösség előtt. Akiktől csak tudtam, azoktól puszta szórakozásból elvettem a pénzem segítségével a szerelmét és utána eldobtam, mint egy rongyot. Azokat, akiknek a munkáját lenéztem, kigúnyoltam és megaláztam őket, visszaélve szellemi képességeimmel játékszernek tekintve őket."
Régóta kínlódok az anyagiakkal és az életutammal egyaránt. Nem igazán találom a helyemet, folyton olyan munkákat találok, amiket nem szeretek és nem is tudok sokáig végezni.
A gyakorlat során a legérdekesebb az volt, amikor a megbántottak közül néhányan kezet nyújtottak nekem. Amikor elmondtam, hogy én miket éltem át, a kezdeti ellenséges hangulat érzékelhetően átment együttérzésbe és éreztem a megbocsátást is.

Elvetélt szerelmek - vissza a lovagkorba

(Edina, 2012.07.03 12:36)

Hívómondatom:

"Szólítom, mindazon személyeket és a hozzá tartozó lelkeket, felsőbb Én-eket, akikkel én vagy bármelyik ősöm, de főleg én, ebben vagy bármelyik előző életben, tudva vagy tudattalanul az idők kezdetétől fogva….. szerelemmel biztattam, a boldog párkapcsolat lehetőségével kecsegtettem, majd amikor az érzelmek és a kötődés már kezdett volna kialakulni megfutamodtam, pofátlan és aljas módon őket megtagadtam, ócska kifogásokat kerestem ,leléptem és világgá szaladtam. Pedig ők gyengédséggel és szerelemmel voltak felém, hittek és bíztak bennem, számítottak rám, és ezzel őket érzelmileg földbe döngöltem, női mivoltukban mélyen megaláztam , saját vonzerejükbe és szerethetőségükbe vetett hitüktől megfosztottam , teherbe ejtettem aztán dobtam, bajba kevertem és szarban hagytam ..."

Azért kértem az Ica segítségét, mert 36 éves korom ellenére nincs harmonikus párkapcsolatom, és már ott tartottam, hogy a szerelem lehetősét is sorra elvetéltem mielőtt a személyes találkozás egyáltalán létrejött volna.
Ica a NAGY BÍRÁLATFELOLDÓ GYAKORLATOT javasolta.

Már a gyakorlat előtti nap estéjén, amikor próbáltam megfogalmazni a hívómondatot, korabeli képek villantak be a gondolataimba, láttam magam páncélos lovagként, és a gyakorlat előtti éjjelen egy mocsárból kihúzott gyermekkel álmodtam. Olyan érzésem volt, hogy holland vidék, talán Flandria.

Életemben először 2006-ban, Angliában a Hatfield House egyik termében láttam lovagi öltözetét és a tőlem karnyújtásnyira lévő páncélos ing látványára furcsa húzást, szorítást éreztem a hasi idegközpont környékén. Most már sejtem miért :(

A gyakorlat során leginkább magamat láttam lovagként, búsan és magányosan és valami nehéz nyomasztó üresség érzés volt sokáig, nehezen jöttek a hívott lelkek. 2-3 volt az aki olykor női alak képében is felvillant, főleg egy holland nő, a jellegzetes fejkötőjükben ami festményeken is látható, és reménytelenül járta a határt, a krumpliföldeket, egyfolytában várt ...Ez a női alak a sokadik "Szeretlek, Sajnálom, Bocsáss meg, Köszönöm" és egy földre borulásom és előtte való meghajlásom után felmutatott egy pillanatra nekem egy sárból előhúzott magzatot. Pillanatokra kaptam csak képeket, és gyorsan cikáztak is, előkerült egy udvarhölgy szerű tehetősebb valaki aki folyton leveleket írt, és a válaszaimat várta, zenés udvari ünnepségeken tartott igényt az udvarlásomra és a lovagias viselkedésemre. Tiszta szívű, szelíd, szeretetteljes teremtés volt mindkettő. A harmadik alak csak épphogy az arcát mutatta meg és csak egy villanásra emelkedett ki az energiakupacból ami a hívó mondat után elém került. A holland nő volt az aki egyértelműen elsőként kívált és a legtöbb emléket tette elém.

Kb 45 percig úgy éreztem nehézkesen mozognak az energiák és féltem, hogy nem is jól csinálom a gyakorlatot ( sokadjára IcaGyakorlatozok, és dinamikusabb szokott lenni) , amikor hirtelen a rengetegszer elmondott, már mantraként mormolt bocsánatkérések közepette azt éreztem, hogy valami szürke színű energiaburok ( a lovagi páncélom? ) kezd megrepedni és lepattogzani rólam, folyamatosan bizseregtem, hideg és meleg hullámok jöttek, néha picit rezzent egy -egy izmom, és külön rázással is rásegítettem....Egyetlen szürke energiapáncél darab nem tudott magától leesni, éppen a szívem tájékáról, azt a segítőm Mihály Angyal finoman lesöpörte a szárnyával, és alatta egy vérző sebfelület volt. / Így jegyzem meg, hogy tegnap este óta apró szúrásokat éreztem olykor ezen a tájékon./ A következő felvillanásban már kaptam is rá a gyógyítást ,a rózsaszín rózsa energiáját tették rám.

Pár órája, hogy elvégeztem ezt a gyakorlatot, így a hatásáról még nem tudok írni Nektek, de már a megtapasztalásért is köszönet Icának és az ő NAGY BÍRÁLATFELOLDÓ GYAKORLATának !

Most ott tartok, hogy a gyakorlat során kapott képek és információk alapján utána keresek dolgoknak, ( lovagok, táj, holland nő viselete, páncéling, korszak) és bőven vannak AHA! élmények :)

igen erős hatása volt a jelenre

(Ica - SZI Akadémia, 2012.02.11 15:33)

Az alábbi hívómondatot egyik Kliensemmel együtt tisztáztuk ki a gyakorlat előtt.
Ezen hívómondat tökéletes megtalálása több mint 1 órát vett igénybe.

Legyen itt segítségül Nektek:

Szólítom, mindazon személyeket és a hozzá tartozó lelkeket, felsőbb éneket, akikkel én vagy bármelyik ősöm, de főleg én, ebben vagy bármelyik előző életben, tudva vagy tudattalanul az idők kezdetétől fogva, brutális és kegyetlen voltam, egészségüktől, boldogságuktól reményüktől sőt ezek lehetőségétől megfosztottam, uralkodtam rajtuk, oly módon, hogy még a gondolatát sem ismerték annak, hogy valaki lehet boldog, egészséges, vagy bármilyen bőségben élhet.
A területemen szinte minden nő felett rendelkeztem, mert HATALMAM volt és az ő fejükben a tiltakozás lehetősége sem fordulhatott meg, mert én HATALMON voltam, Elvettem a nőiesség megélésének a jogát azzal, hogy ÉRZÉKETLEN és BRUTÁLIS voltam.
Mindenütt jelenlévő voltam, az emberek féltek tőlem, bármikor bárhova betörhettem és magamévá tehettem nőiket, lányaikat, anyjukat… és ezzel rettegésben tartottam őket. Családokat, életeket, lelkeket tettem ezzel tönkre, tapostam szét, lelkükbe, emberi mivoltukban meggyaláztam, totálisan megaláztam őket.

Ha bárki ellenállt, gondolkodás és lelkiismeret-furdalás nélkül meggyilkoltam, a földdel tettem egyenlővé…

Holott ők bíztak bennem és reményük volt felém.

múljon a rossz

(Mimi, 2012.01.04 13:24)

Hívómondatom: Szólítom azokat a személyeket ,akiket én, vagy bármely ősöm ezen, vagy előző életemben megbántottam.Állásából kirúgtam, megaláztam.
A gyakorlat elején öszpontosítottam és lassan megjelent a szemem előtt egy hajlott emberalak hátulról.Azután mégegy aki segíti karolja, mert az biceg.Lassan kimentek a látótérből jobbra.Akkor világos lett egy sík táj, mint egy sivatag távolban összeér az éggel.Fölmentem lassan az ég felé, felhőkbe, kicsit kisütött a nap.Sötét felhők, borulat jött. Majd hirtelen kettévált a kép keresztben és fele fekete fele fehér lett nagyon szaggatott elválasztással amik úgymond küzdenek egymással.Ekkor olyan erős érzelmek törtek rám a szemmem csak úgy vibrált ugrált.Aztán ez a kép eltűnt és jött háborgó tenger hullámokkal,alul fénnyel.Lassan lecsitult ,kihaladta partra ami homokos és egy kagylónál megált. Akkor ismertem föl van ilyen kagylóm itthon. Kinyitottam a szemem és megkerestem a kagylót. Ezt tapasztaltam.Ma nagyon jól indult a napom, sokkal könnyebben ment minden.Úgy érzem sikerült. Nem is hittem volna, hogy ilyet tapasztalok.

hivatalos levelet kaptam

(Jutka, 2011.12.16 22:05)

Hívómondatom:

Szólítom mindazon személyeket és a hozzátartozó Felsőbb Éneket, valamint Lelkeket, akiket ebben vagy bármelyik előző életemben, én vagy bármelyik ősöm, de leginkább én, a Teremtés kezdetétől fogva tudva vagy tudattalanul, a nem kellő körültekintésem miatt, alaptalanul megvádoltam, megrágalmaztam, valótlant állítottam és bűnösnek kiáltottam ki.

Visszaélve pozíciómmal, visszautasítottam és helyből hárítottam észrevételeiket, melyek feltárták a mulasztásaim tényét, hogy eltitkolhassam saját felelőtlenségemet, mulasztásaimat.

Sőt még képes voltam rájuk hárítani a saját mulasztásaim következményeit.
Figyelmen kívül hagytam, hogy tetteim következményeként nyomorba is dönthetem és ellehetetlenítem őket.

Ezzel belegázoltam lelkükbe, bemocskoltam és meggyaláztam a becsületüket, tehetetlenségbe, kétségbe és kilátástalanságba taszítottam őket.

Holott ők bíztak bennem és komolyan vettek.

bizonyos férfiak kapcsán

(Helga, 2011.08.30 10:36)

Az ominózus bírálat:
Szólítom azokat a lelkeket, akiket én vagy bármely ősöm eddigi élteinkben
lesavaztam, leöntöttem benzinnel és felgyújtottam, megcsonkítottam, megöltem és megerőszakoltam, és ezt élveztem is, kihasználtam az ő gyengeségüket, kiszolgáltatottságukat. Ezzel őket megnyomorítottam, lemészároltam.